Konstruktivisme i det indre (50 billeder): Smukke designprojekter af lejligheder

Stilkonstruktivisme stammer fra det tyvende århundrede af det tyvende århundrede. I arkitektur og indretning var der et akut behov for en funktionel, enkel og praktisk stilretning. Designere støttede denne ide, der igen tilføjer konstruktivisme af en særlig æstetik. Til dato er det den mest populære blandt stilistiske strømme.

Stue-køkken i stil med konstruktivisme

Den dominerende af konstruktivisme er hans ultimative rationalisme i alt, ingen udsmykkede ornamenter, komplekse mønstre eller indviklede linjer. Kernen i konstruktivisme ligger i rigor af geometriske former, i klarhed af farveseparation og naturligvis i materialernes anvendelighed.

Stadig aktiv ungdom, der stræber efter at underordne livet til en bestemt orden, foretrækker konstruktivisme, mens de ikke fratager sig ret til originalitet. Fastholdelsen af ​​situationen er ikke et bevis for, at materialet eller den psykologiske plan er stinginess. Tværtimod er det en indikator for ejerne af den høje åndelige verden.

Sort og gråt interiør i stil med konstruktivisme
Beige brun stue i stil med konstruktivisme

Generelle karakteristika ved stil

Indretning i konstruktivisme er ikke kun ekstremt tilbageholdende, det stræber efter absolut undgåelse af usystematisk og overflødig afvigelse. Denne stil tjente som grundlag for forgreningen af ​​denne stilretning som højteknologi. Hovedmålet er multifunktionaliteten af ​​mulighederne, samtidig med at den overordnede strenghed af linjer og formularer opretholdes, hvilket nemt opnås gennem effektiv konstruktivisme i møbelproduktion samt de nymodede indbyggede møbler af de nyeste modeller.

Stue med pejs i stil med konstruktivisme
Stue-køkken i et hus i stil med konstruktivisme
To-etagers bygning i stil med konstruktivisme
Beige væg i stuen i stil med konstruktivisme
En rummelig stue i stil med konstruktivisme

belysning

I konstruktivisme er naturligt lys først og fremmest værdsat. Med denne opgave åbnes store vinduer godt. Derfor er det her, som det er umuligt for resten, at der er panoramavinduer eller vinduer i gulvet, et stort vindue med en dør og muligheden for adgang til terrassen eller balkonen. Gardiner til denne stil er absolutte tabuer, i ekstreme tilfælde kan du hænge lysgardiner eller persienner. Ved distribution af kunstigt lys er hovedkravet dets hensigtsmæssighed.

Sort / hvid stue i stil med konstruktivisme

Lysekrone, ligesom alle andre belysningsenheder, skal placeres hvor de er mest nødvendige, hvor de ikke kan klare sig uden. Indretninger, lysekroner og sconces må kun have den korrekte geometriske form uden søgning og overdreven patos.

Lysekrone og spotbelysning i stuen-køkkenet i stil med konstruktivisme
Spotlights i stuen med en pejs i stil med konstruktivisme
Sorte lysekroner i spisestuen i stil med konstruktivisme
Baggrundsbelysning over et forklæde i køkkenets indre i stil med konstruktivisme

Farveopløsning i form af konstruktivisme

Normalt findes der i konstruktivismens farvepalette, monotoni. Samtidig er retten til fed og lyse accenter forblevet. De mest populære muligheder: En kombination af lysegrå eller hvid med sort, rød, grå, mørke toner, lysegrøn farve. Som regel kan tre nuancer dominere, overdreven søgning kan ødelægge interiøret. Murværk eller træagtigt design i form af konstruktivisme vil se mere ud som udlændinge, i stedet for den opfattede hoved baggrund bliver et særskilt lyst og absolut uønsket objekt.

Sort, brun og hvid i indretningen i stil med konstruktivisme
Brun-gråt interiør i stil med konstruktivisme
Hvide interiører i form af konstruktivisme
Hvidbrunt interiør i stil med konstruktivisme
Flerfarvede accenter i en hyggelig stue i stil med konstruktivisme

Efterbehandling materialer

Konstruktivisme kræver ikke, at du investerer mange penge, fordi der bruges de mest billige materialer til interiøret, såsom glas, plast og metal. Tross alt er hovedformålet med stilen ikke udseendet, men tilfredsstillelsen af ​​de reelle behov hos kunden. Det æstetiske aspekt af konstruktivisme er ret usædvanligt. Elegante noter kan imidlertid spores, de er lavet af glasoverflader, kromdetaljer, ekstravagante tekstiler og lyse accenter. Laconisme i alt er ejendommelig kun til uafhængige stilarter, såsom konstruktivisme.

Laminat og maling i udsmykningen af ​​stuen i stil med konstruktivisme
Sorte vægge i stuen i stil med konstruktivisme
Hvide vægge i et rekreativt område med en swimmingpool
Flerfarvede vægge i stuen i stil med konstruktivisme
Stribet lyst tapet på kontoret i stil med konstruktivisme

Separation af plads

Den ideelle fordeling af ledig plads i konstruktivisme udelukker opdelingen af ​​det i rum, det indebærer kun zoneinddeling af møbler med møbler og farvepalet. Nå er det mest karakteristiske aspekt af denne stil det tomme rum, fyldt med dagslys, minimalisme og meget luft.

Separation af plads i køkken-spisestuen i konstruktivistisk stil
Brune-orange køkken i stil med konstruktivisme
Spisestue i et hus i stil med konstruktivisme
Køkken-spisestue i stil med konstruktivisme
Studio lejlighed i stil med konstruktivisme

Møbler og dets historie

I dette tilfælde bør man ikke undervurdere møblernes værdi og dets korrekte arrangement, hvorigennem det bliver monolitisk, som om det er et med rummet. Case møbler som om vokser ud af vægge, og borde og bløde møbler vokser gradvist ind i gulvet. Denne effekt kan opnås ved brug af klare geometriske korrekte linjer og former, takket være eksponeringen af ​​en primær farve.

Mindste møbler i rummet i stil med konstruktivisme

I førkrigstid behandlede folk møbler som luksus. Og af en grund, fordi det var bedst dekoreret, kunne de med alle slags udskæringer og det mest ekstravagante ornament. Constructivists af den æra tilbød en helt anden visning af møbler elementer, kassere alt, der vedrører den æstetiske side, forlod kun deres direkte formål. Da produktionen af ​​den tid var mest overbelastet, da der efter krigen og revolutionerne mistede mange mennesker deres hjem, for ikke at nævne økonomiens husstandsside. Derfor havde folket brug for de mest grundlæggende ting: de havde brug for en stol, et bord og en seng. Masseproduktionen blev først mulig efter en global ændring i selve produktionen, ingen stænk og dekorative detaljer. Møbler blev simpelthen møbler. Og bragte kun en funktionel belastning. I den moderne verden er konstruktivisme let genkendt af utallige hylder langs væggene og de udsatte strukturer.

Grå-hvid stue i stil med konstruktivisme
Brun og grå møbler i indretningen i stil med konstruktivisme
Hvide hylder i stil med konstruktivisme
Sort-hvide møbler i badeværelset i stil med konstruktivisme

loft

Moderne konstruktivisme er ikke meget forskellig fra stilretningen fra 1920'erne og 1930'erne, men det vigtigste slogan lyder stadig som "minimalisme og rigor". Men her har loftet gennemgået nogle ændringer. I disse dage kunne man ikke prale af et strækloft eller et loftslag på gipsplader, jo mere flerniveauede. Men det er faktisk ikke overraskende, fordi fremskridt endnu ikke har nået den daværende konstruktivisme.

1
Sort loft i køkkenet med en ø i stil med konstruktivisme
Røde, grå og hvide farver i stuen i stil med konstruktivisme
Hvidt loft i stuen i stil med konstruktivisme
Flerfarvet loft i stuen i stil med konstruktivisme
Hvidt loft i stue-spisestue i stil med konstruktivisme

For hvem er denne stil i interiøret egnet?

I en lejlighed med denne stil af ejere behøver ikke hvile, konstruktivisme tværtimod justerer og endda inspirerer arbejdsgangen. Derudover vil situationen gradvis lede dig til ønsket om selvkendelse og udvikling af personlige kvaliteter og karaktertræk.

Pool i et hus i stil med konstruktivisme

Den næste type mennesker, for hvem konstruktivismen er tæt, er store forskere, rastløse eksperimenter eller forskere. Den store fordel ved dette eksperiment er den lave omkostning.

Stilen fungerer godt i værelser af enhver størrelse, selv de mindste. Dens største fordel - det er lakonisk og simpelt, disse enkle kvaliteter giver dig mulighed for at trække vejret ind i det nærmeste og mest fattige rum og fylde sit billede med lys og komfort.

Moderigtigt køkken med en ø i stil med konstruktivisme
Hvidt badeværelse i stil med konstruktivisme
Lyse accenter i stuen med en pejs i stil med konstruktivisme
Sort og hvidt moderne køkken i stil med konstruktivisme

konklusion

Selvfølgelig blev konstruktivistikkens stil under århundredernes vægt omdannet, ikke kun ophængt lofter, modulære og indbyggede møbler, plasma og LCD-tv viste sig. Men hvad kan jeg sige, alt udstyr har gennemgået en sådan reformation, at det til tider ikke længere er genkendeligt. Men konstruktivistikkens stil forblev uændret, det vigtigste er intet overflødigt, ingen bånd og buer.

Hvidt køkken i stil med konstruktivisme
Lys stue i stil med konstruktivisme
Sort og hvidt værelse i stil med konstruktivisme
Gråbrun stue i stil med konstruktivisme
Lænestol i stil med konstruktivisme fra flerlags krydsfiner
Gråbrun stue-spisestue med gule accenter i stil med konstruktivisme
Grå, hvid og brun i det indre af stuen
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

39 − = 32