Kombinerede gardiner i det indre: muligheden for kombinationer (25 billeder)

En fashionabel retning i design af vinduer i rummet er brugen af ​​stoffer, der adskiller sig i tekstur og farve. Kun med ordentligt udvalgte tandem canvases kan man kombinere gardiner, så de dekorere og komplementere interiøret. Originale produkter passer harmonisk ind i stuen, soveværelset, salen, børns miljø og selv i køkkenet skaber de en hygge, de kan helt omdanne rummet.

Satin kombineret gardiner

Kombinerede gardiner med en bando

Egenskaber af kombinerede gardiner

Opret et unikt billede af gardinerne er nemt, takket være den rigt udvalg af moderne stoffer og særligt tilbehør, der handler ikke kun som dekoration, men også bruges til nem håndtering. Du kan altid vælge mulighederne fra de tætte to-eller tre-farvet gardiner og lys tyl, som vil tilfredsstille enhver smag og krav fra ejerne, vil gøre en særlig flair i tilstedeværelse af interiør stil og blive den dominerende emne, der tiltrækker verdensomspændende opmærksomhed.

Kombinerede fløjlgardiner

Kombineret beige gardiner

Kombinationsindstillinger

Der er forskellige måder at kombinere tekstilstof på:

  • Efter farve og ornament. Du kan bruge forskellige muligheder, men altid er hovedvægten på tonalitet eller mønster. Kombinerede gardiner med blomster kan understøttes af en af ​​de nuancer, der er til stede, hvilket forbedrer effekten og giver lærredene udtryk for ekspertise.
  • Ifølge forskellige teksturer. Godt kombineret er tætte og lettere stoffer. Dette er en meget fordelagtig mulighed, da gardinet, der består af forskellige dåse, er praktisk til regulering af belysningen i lokalet på forskellige tidspunkter af dagen. For eksempel på en solskinsdag beskytter tætte gardiner rummet mod direkte stråler, og i overskyet vejr bliver de ikke en hindring for ankomsten af ​​gadebelysning. Desuden har denne kombination høj æstetiske værdier, og de kombinerede gardiner i interiøret vil dominere.
  • Efter længde Korte gardiner kombineres med lange. Den korte top udfører kun en dekorativ funktion.

Den mest almindelige kombination er gardiner af to farver, denne tandem passer til dobbelt gardiner, som er lette at ændre i henhold til sæsonen. Den særlige egenskab ved denne model ligger i, at de forskellige baner syes til hinanden, som de er uigennemtrængelige og danner dobbeltsidet gardiner. Denne mulighed kan ikke uden særlig tilbehør, som ikke kun vil være til gavn for at supplere, men også medvirke til at styre gardinerne - for at åbne den "forkerte side".

Kombinerede hvide gardiner

Kombinerede gardiner med blomster

1

Kombinerede gardiner i børnehaven

Måder at slutte sig til lærredene

Lav kombinerede gardiner på mange måder:

  • Lodret - lærredet er placeret og syet parallelt med hinanden (bruges ofte i gardiner på øjenlågene).
  • Horisontalt - primært anvendt ved kombination af farvede dåse og ornamental, nogle gange med struktureret.

Afhængigt af lærredets placering kan du skjule eller forøge loftets højde. For lave mellemrum skal to farver forbindes vertikalt, da der kan anvendes et vandret layout af stoffestrimlerne for højt. Originalen ser bred horisontal finish ud øverst. Denne version består af to stoffer i forskellige farver og er ideel til gardiner på øjenlåg. Hvis du bruger lyse farver, så ekspanderer det omgivende rum visuelt, mørkere nuancer reducerer loftets højde.

Komfort og komfort i rummet skaber gardiner af to farver stof, hvor fælgen af ​​en anden nuance ligger på omkredsen. Denne mulighed giver dig mulighed for at bruge kontrasterende og kedelige monofoniske stoffer eller kombinere dem med det mønstrede. Du kan også korrekt vælge et lille mønster, der kombinerer det med et stort ikke-lyst print eller kombineret stof med et ornament af forskellige nuancer. Enhver af disse muligheder er egnet til gardiner på eyelets.

Kombinerede tofarvet gardiner

Kombinerede violet gardiner

Kombinerede blå gardiner

Farve løsninger og materiale: Vi kombinerer gardiner af to farver

Ved at kombinere gardinerne på vinduerne er det nødvendigt at observere en harmonisk kombination af paletter. En vellykket overgang er skabt af:

  • Brun farve med beige. Dette er den mest kompatible tandem, som er i god harmoni med møblerne i højteknologiske og klassikers stil. Originale stramme beige gardiner med brun tule eller omvendt gardiner fra organza kan være lyse og gardiner af brun farve. Egnede gardiner i hall, soveværelse, hall, kontor. For at dekorere vinduerne i et værelse med højt loft, kan du bruge gardiner på brune øjenlåg med en lysstribe ovenpå. I mørke rum er det rationelt at kombinere lærredene fra hvide til beige nuancer med en minimal mængde mørke farver.
  • Velafbalancerede grønne gardiner og lyse hvide gardiner af organza eller slør, som ikke blander ind i frisk luft med et åbent vindue og gadebelysning. Designløsninger giver mulighed for brug af lambrequins i forskellige versioner - buff, de-jabo, svagi, slips, chill eller socket.

Varianter farvekombinationer er mange, men deres valg skal behandles med særlig forsigtighed, når de anvendes til vinduesdekorationer foldegardiner med gardiner eller tyl. Valget afhænger af modellen af ​​foldegardiner, som kan installeres over vinduet åbning, eller direkte på rammen, fordi det påvirker hvad har foldegardiner vil bære primær eller sekundær.

Kombinerede gardiner i stuen

Kombinerede gardiner på kontoret

Kombinerede persienner i et bur

Blødt og let bør være gardinerne til soveværelset. Ofte for sådanne værelser er lavet gardiner fra organza, som kan dekoreres med guipure blonder, som giver produkterne charme og piquancy.

En fremragende løsning til at understrege raffinement og give vægtløshed vil være gardiner lavet af et slør i to farver. Kontrasterende nuancer, for eksempel lyse rød og hvid, enthrall. Dette er den perfekte løsning til en stue. I gardiner til soveværelset er det ønskeligt at bruge en blødere og delikat palette.

Kombinerede korte gardiner

Kombinerede røde gardiner

Kombinerede gardiner med lambrequin

Vinduesdekoration i interiøret

Anvendes til dekoration af vinduesåbninger og forskellige stoffer, hvoraf besætte en særlig plads gardiner Organza er lys, usædvanlig skønhed og evnen til at knytte til ethvert interiør luksus og raffinement. Farveopløsningen af ​​organza gardiner er ganske forskelligartet, men for det meste anvendes pastelfarver. For meget lyse rum er gennemsigtig vævning valgt mere mørk.

Kombinerede gardiner af sengetøj

Kombinerede gardiner fra organza

Kombinerede gardiner med afhentning

Moderne interiør er indrettet med romerske gardiner, der har fået stor popularitet. Dette er en af ​​de dekorative muligheder, når produkter i forskellige farver passer perfekt til de transparente gardiner af organza. Til ethvert værelse egnede romerske gardiner med en tyllramme af vinduesåbningen. Denne tandem er velegnet til både stue og køkken.

En separat niche i design af kombinerede gardiner er besat af specielle fastgørelser: øjenlåg, som giver gardiner stil og individualitet. Særlige gardiner på øjnene lige dåser, glat nedad og danner de rigtige folder. Grundlæggende er disse gardiner af forskellige farver harmonisk kombineret med en lys transparent tyll.

Kombinerede gardiner i striber

Kombinerede romerske persienner

Kombinerede gardiner i soveværelset

Hovedbetingelsen for at bruge to gardiner i vinduesdesignet er ikke kun deres kombination, men også harmoni med det omgivende miljø - indretningens stil, møbler, dekorative genstande.

Kombineret mulighed - Tulle og rullegardiner tilbydes i forskellige designløsninger. Det kan være både lange og korte gardiner med dikkedarer. Det er disse gardiner i køkkenet - hvad du har brug for!

Kombinerede gardiner af deres stof i to farver

Kombinerede grønne gardiner

Kombinerede gule gardiner

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

86 − 80 =