Japanske gardiner (20 billeder): design og zoning værelser i lejligheden

Japansk stil er altid iboende i harmonisk minimalisme og subtil skønhed. Japanske gardiner i indretningen - en ny måde at dekorere dine vinduer, vægge, nicher og lige døråbninger på. Udsmykning af din lejlighed på denne måde vil medføre forfining og komfort, dette valg er velegnet til fans af enkelhed, praktisk og præcished.

Lys japanske gardiner med tegning i stuen

Gardiner i japansk stil - hvad er det?

Japanske gardiner er glatte glidende stofpaneler af lille bredde, som i modsætning til klassiske er ligner en skærm eller skærm. Sådanne gardiner er normalt fastgjort ved hjælp af et loft på loftet på flere niveauer. Flyttet rundt om vinduet som en skærm og forbliver altid lige (som en blind) på grund af vægten i bunden.

Røde japanske gardiner med røde blomster i stuen

Røde japanske gardiner med røde blomster i stuen

Japanske gardiner er nemme at installere, nemme at passe på, har maksimal funktionalitet og vil være et fremragende dekorativt element i dine værelser: hall, stue, køkken, soveværelse, balkon. Forskellige typer af gardiner er forskellige i farve, hvilket kan omfatte traditionelle japanske ornamenter: bambus, hieroglyffer, kirsebærblomster, fisk og andre mønstre og nuancer.

Alle modeller af japanske gardiner ser godt ud på store farvede ruder (eller på store balkonvinduer), de giver plads til endnu mere lys og elegance. Normalt lavet af naturlige stoffer: bomuld, silke, bambus, linned og andre. Traditionelt lyse og bløde nuancer: lyserød, hvid, beige, lysegrøn, blå. Dekorer gardiner med silketråde, fletninger og snørebånd.

Hvidgrå japanske gardiner i stuen

De vigtigste fordele ved japanske gardiner:

  • praktisk taget absorberer ikke støv;
  • let at passe på - nem at fjerne fra skelettene og slid
  • variationen i gardinernes bevægelse på grund af den lille bredde, udbredelsen af ​​design;
  • muligheden for at medtage gardiner i teknologien til "smart home".
Stilfulde sorte japanske gardiner til opdeling af plads i stuen
Beige japanske gardiner i stuen
Hvide japanske gardiner i den store stue

Design af japanske gardiner

Følelsen af ​​komfort i rummet skabes netop på grund af manglen på nysgerrighed af japanske gardiner, samtidig med deres funktionalitet. Som nævnt ovenfor er rullegardinerne fastgjort til cornice og forbliver ens på grund af vægtningsagenten.

Japanske rullegardiner ligner persienner, kun uden at dreje, og gardinerne er tættere og tyngre. Et sådant system styres af en ledning, det har en central eller envejs glide. Japanske gardiner fungerer på princippet om overlapning - ruller bevæger sig langs cornice i forskellige retninger. Så du kan vælge antallet af cornices selv, skabe specielle designs til dine gardiner.

Røde japanske gardiner med huller i stuen

Den brede funktionalitet af japanske gardiner er også anvendelig ved zonering af dine værelser. Med deres hjælp kan du afgrænse enkelte sektioner i værelserne. For eksempel at opdele hallen og køkkenet i studielejligheden, i soveværelset for at tildele plads til kabinettet, lav en separat zone i hallen mv. Denne zoneinddeling anvendes i traditionelle japanske hjem.

Spektakulær ser alle blinds i rummelige værelser med store vinduesåbninger, i dette tilfælde, kan du endda anvende zoneinddeling på en diskette afsats, for eksempel for at tildele et separat sted at læse i midten af ​​rummet i en lyskasse.

Brun japanske gardiner med mønstre ved poolen

Lysende farverige japanske gardiner i stuen
Hvide og brune japanske gardiner i stuen

Japanske panel gardiner - rum til design

En række modeller og typer af japanske gardiner giver mulighed for smagen af ​​enhver. Til fremstilling af sådanne gardiner bruger persienner en bred vifte af materialer og farver. Forskellige teksturkombinationer - alternerende organza og uigennemsigtige stoffer, et let slør og et tæt gardin ses med succes. Multi-level cornice giver dig mulighed for at passe ind i ca. 10 paneler, hvilket gør det muligt at ændre interiøret på få sekunder.

Japanske gardiner forsigtigt scatter lys, med deres hjælp kan du oprette et loft-stil design ved hjælp af hvide paneler, hvorigennem lyset fra balkonen forsigtigt kommer frem i hallen eller i køkkenet.

Rull japanske gardiner - ideel til malerier med komplekse mønstre. Stoffet er aldrig samlet, du og dine gæster vil kunne beundre den smukke udsigt over gardinerne. Det er muligt at bruge udskrifter, tegninger og farver. Ved termisk udskrivning kan du dekorere gardiner med dit individuelle mønster og blande farver og teksturer med dybhed. Moderne designere formår at kombinere japanske gardiner i stuer sammen med traditionelle gardiner.

1
Hvidgrå japanske gardiner i stuen
Japanske salat gardiner i stuen til afsondrethed af et afsondret rekreativt område

Stue

Ved udsmykning af en stue er det vigtigt at huske, at dette er dit besøgendes kort. Her kan du vælge, hvordan lyse farver og rolige pastellfarver. En god løsning til stuen er de gennemsigtige mellem- og tætte paneler langs kanterne. Men denne mulighed er ikke egnet til et værelse med balkon på sydsiden, som skal beskyttes mod lyse dagslys.

Lysende farverige japanske gardiner i stuen

køkken

For værtinde er køkkenet det største rum i lejligheden. Her bruger hun mest tid, her frokost, frokost og aftensmad hele familien. Gardiner til køkkenet skal være lavet af kvalitetsstof, helst vælge et enkelt og kortfattet design. For et lille køkken kan du vælge et gennemsigtigt panel af lette stoffer, de vil visuelt tilføje plads og luft. Hvis vi taler om farvets psykologi, er appetitten godt påvirket af varme toner: gul, rød, orange.

Hvide gennemsigtige japanske gardiner i køkkenet
Røde japanske gardiner i køkkenet

Soveværelset

I soveværelset skal du skabe et dejligt halvmørke, mørk belysning. Til dette skal du tænke på, hvilken tekstur og farve der passer til. For et soveværelse er pastell nuancer velegnet i kombination med mørke nuancer, for eksempel i tonehovedets tone. Usædvanligt se bambusgardiner.

Japanske gardiner i soveværelset

Japanske gardiner med egne hænder

Sagen sker i flere trin:

  1. Du udskærer strimler med en bredde på 60 cm (de er alle de samme og rektangulære). Gennem hele strimlens omkreds (undtagen bunden) forlader du kvoterne for hæmmen (ca. 0,5-0,7 cm). Bunden behandles af cusp.
  2. Længden af ​​panelet er valgt fra beregningen af ​​gardinerne i den færdige form + 1-2 cm på velcro.
  3. Stryg forsigtigt striberne og læg særlig vægt på sidesømene.
  4. I slutningen lægges vægten i gardinens nederste del.
Beige og hvide japanske gardiner i stuen
Blomster japanske gardiner i orange toner i stuen
Elegante gennemsigtige japanske gardiner i stuen
Fersken-hvide japanske gardiner i stuen

Ved hjælp af japanske gardiner kan du nemt omdanne indretningen af ​​din lejlighed, forædle den og fremhæve nye zoner i den.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 3 =