Italiensk stil i det indre (87 billeder): Moderne og klassisk design

Hvad er den italienske stil i indretningen? Dette er en kombination af klassisk design og arkitektur med enkelhed i rustik stil. Som et eksempel kan du huske de gamle villaer med forskellige i skabelsens tid, og i deres funktioner rum og bygninger. Her er du og stilen Loft, og Land, og selvfølgelig Provence.

Luksus køkken i italiensk stil

Italiensk stil i interiøret med bjælker

Italiensk stil i det indre af klassikeren

Italiensk stil i indretningen

Italiensk stil i et rustikt interiør

Italiensk stil i indretning

Italiensk stil i det indre af huset

Moderne italiensk indretning er i første omgang forbundet med komfort, ro og en stor venlig familie.

Smukt lyst køkken i italiensk stil

Hvid stue i italiensk stil

Bibliotek i et hus i italiensk stil

Italiensk interiør i et privat hus

1

Klassisk italiensk interiør

Italiensk stil i det indre af stuen

Italiensk stil i interiøret

Italiensk stil i kabinets inderside

Italiensk stil i interiøret med pejs

Designfunktioner

Til dekoration i italiensk stil mest egnet til store værelser med tilstedeværelse af store vinduer, godt at lade i dagslyset. Det kan være som et landhus og en almindelig lejlighed i en fleretages bygning. Derudover findes de italienske stilarter også i en minimal mængde tekstiler og indretning.

Til notatet: projekter af huse i italiensk stil er tilgængelige for næsten alle: der er både økonomi og luksus klasse muligheder.

Rummeligt soveværelse i italiensk stil
Moderne køkken med italiensk stil morgenmad bar
Et simpelt rustikt italiensk køkken

Træ i italiensk stil interiør

Sofa i stuen i italiensk stil

Italiensk indretning

Hus i italiensk stil

Italiensk stil i det indre af landet

Italiensk stil i køkkenets indre

Italiensk stil i det indre af lejligheden

Italiensk stil i det indre minimalisme

Italiensk stil i det indre af jugendstil

Italiensk stil i interiør med dekoration

Stuer

Stue

I dette tilfælde, i forgrunden væggen, eller snarere deres indretning, tæt på stilen i landet. Den bedste løsning - tapet med et stort mønster eller stucco. Også i stuen i italiensk stil er der tilstedeværelsen af ​​malerier med karakteristisk for Italien l
andskaber. I et hjørne af rummet kan du placere en stor plante i en lerpotte. Men at dekorere hallen med for stor indretning er ikke ønskeligt.

Hertil kommer, en moderne italiensk stil - er at bruge møblerne som en vigtig tilbehør .. Et sofa, sofaer, lav kommode, osv Givet sådan en række massive objekter, der bor i en italiensk stil bør ikke overbelastet med små tilbehør. Det vil være nok til at dekorere hallen, såsom kunstige blomster italienske fag eller lav vase af mørkt glas på sofabordet. De udskårne døre af varme toner vil se godt ud i dette tilfælde.

Rummelig stue i italiensk stil
Stue i moderne italiensk stil

Stue i italiensk stil

Skab i italiensk stil

Stue med pejs i italiensk stil

Italiensk landstil interiør

Italiensk stil køkken

Soveværelset

Soveværelset i italiensk stil er et enkeltfarvet lys tæpper eller lyse indretningsdæksler, der hænger fra kanten af ​​en sofa eller en seng, vægge af lyse farver og et stort antal dekorative puder i forskellige farver og størrelser. Du bør vælge puder, der gentager farvegraderingen af ​​døren, loftet, sengen, væggene eller omvendt, kontrast skarpt med dem. Sengene indtager oftest midten af ​​rummet.

For at færdiggøre interiøret i italiensk stil kan du dekorere soveværelsesvinduerne med gardiner lavet af organza (egnet til alle stilarter: Loft, Provence osv.). Gardiner i italiensk stil, som andre tekstiler, bruges ofte til at fremhæve sådanne vægdekorationer som malerier eller spejle, og nogle gange rammer de senge med deres hjælp.

Soveværelse i italiensk stil i hvide og beige toner
Soveværelse i lys italiensk stil

Italiensk stil i interiøret med fliser

Italiensk stil i interiøret med udskårne møbler

Italiensk stil i interiøret med gardiner

Italiensk stil i et moderne interiør

køkken

Men køkkenet i den italienske stil - det er så simpelt som udsmykning: en massiv bord i midten af ​​rummet, åbne skabe med retter, mønstrede gardiner, simpel tapet og døre, træ stole, sofaer og små tilbehør. Det er også værd at vide, at køkkenet i italiensk stil ikke bør udføres i for lyse farver (som hallen): nøglevægge, loft og gulv. Udformningen af ​​køkkenet i italiensk stil er minimalisme!

Italiensk stil køkken
Rustik italiensk stil køkken
Køkken i moderne italiensk stil

Møbler i italiensk stil

Interiør i moderne italiensk stil

Italiensk interiør med malerier på væggene

Italiensk rustik interiør

Italiensk stil i det indre af soveværelset

Italiensk stil i det indre af spisestuen

Italiensk stil i det indre af studielejlighed

Italiensk stil i det indre lys

Entré

Lav gangen af ​​italiensk stil er ganske enkel: alle gangene pryder sammensætningen af ​​et væv eller et stort billede af hoveddøren, en lysestage eller en lys klud på bordet til nøgler, mønstret tapet og væg træ bøjle.

Stue og hall i italiensk stil

Badeværelset

Samt korridoren kræver badeværelset pladsbesparelse. De vigtigste store elementer skal placeres på væggene, så de ikke optager meget plads. Men i denne sag tillader den italienske stil lidt mere små genstande end for eksempel i gangen.

Derudover bruger badeværelset bløde møbler i stil med land eller Provence: puffer, små sofaer, polstret stole stole mv.

Badeværelse i italiensk stil - det er en boudoir, det vil sige en lejlighed lejlighed, designet ikke kun for vandprocedurer.

altan

Hvis huset har en balkon, er det også muligt at skabe et interiør i italiensk stil: smedede hegn, badekar med blomster osv. Men at glas balkonen i dette tilfælde er ikke ønskeligt.

Bemærk: Balkonen i Italien bruges ofte som en botanisk have, men under vores forhold er det ikke lige det rigtige klima.

Soveværelse i italiensk stil

Lys italiensk interiør

Badeværelse i italiensk stil

Vintage italiensk interiør

Landejendom i italiensk stil

Valg af møbler

Klassisk italiensk design hus eller lejlighed giver til møbler (i alle lokaler, hvad enten værelse, entre eller lobby) mørkt træ med bløde bølgede krøller og mønstre: åbne skabe, massiv bord med tynde lave-legged, bløde højryggede stole, fodskamler og sofaer med et rundt hovedgavl.

For at ordne rummet korrekt, er det vigtigt at vælge de rigtige møbler i italiensk stil: polstring og farve. Punkter af polstrede møbler kan også fungere som det vigtigste farveelement i mørke beige varme farver.

Træ og fliser i det indre af lejligheden i italiensk stil
Stilfuldt køkken i italiensk stil

Belysningsenheder

Oftest er designet i italiensk stil (gange, soveværelser, korridor osv.) En mur med tilstedeværelsen af ​​smedede elementer og hængende lamper. Smedede lysekroner af kobber eller gul farve, sfæriske lofter eller små smedede dekorationer i form af løvræv, druer mv.

Lysekroner af hvide metaller (landstil), lamper med elliptiske nuancer hjælper med at understrege indretningen af ​​lejligheden.

Ved brug af hoved- og ekstrabelysning er det vigtigt, at armaturerne eller lysekronerne er lavet i samme stil: dekoration ved hjælp af væglamper og et ekstra lys - for eksempel to bordlamper placeret i forskellige ender af rummet. Desuden kan yderligere belysning præsenteres i form af en petroleumslampe. Ofte bruges som lysekroner og lamper af usædvanlige former.

Smedejernslysekrone i soveværelset i italiensk stil

Smedejernslysekrone i soveværelset i italiensk stil
Smuk lysekrone i italiensk stil

Overfladebehandling

vægge

Det klassiske efterbehandling materiale i det italienske design er venetiansk gips. For det første kan du med sin hjælp få uforsigtighed, tæt på landets stil, og for det andet supplere interiøret med den individualitet af tekstur, der er karakteristisk for den antikke stil.

Også vægge er ofte trimmet med kork tapet af lyssignaler. Det er bedst at kombinere tapet med massive elementer.

Aktive zoner i italiensk interiør (pejs, arbejdsområde, sengens seng osv.) Vælges ved hjælp af dekorativt maleri eller mosaik. Når man vælger sidstnævnte, er det vigtigste - en klar overholdelse af farveskalaen, som bestemmer italiensk stil. Hertil kommer, at bevarelse af æstetiske tendenser bør undgås firkantede og for store former.

Klassisk dekorative maleri er lavet med akrylmaling. I maleriets plot skal der være afrundede detaljer og mønstrede krøller (retningen af ​​Provence).

Grå mure i italiensk stil spisestue
Ferskenvægge i spisestue-stuen i italiensk stil

loft

Facing materialer til loftet i italiensk design kan næsten enhver (medmindre, selvfølgelig, er dette ikke den stil af Loft): cremet, offwhite eller beige lofter, konventionel farvning loftet overflade, flydende tapet, loft fliser, etc.

Mursten loft i køkkenet i italiensk stil
Bjælker på loftet i stuen i italiensk stil

Paul

Og selvfølgelig fuldender designen af ​​lejligheden i italiensk stil (det er ligegyldigt Provence eller Land) gulve. I den klassiske version af italiensk design er gulvet gjort det samme i alle værelser og områder. Traditionel gulv til Italien er en betonflise af grov tekstur eller parketbræt. Farven på det færdige materiale vælges også i overensstemmelse med rummets generelle stil (Provence, Land, Loft osv.).

Glatte fliser i soveværelset i italiensk stil
Træ parket i stuen i italiensk stil

Fotovalg

Stue-spisestue i italiensk stil
Omklædningsbord og spejl i italiensk interiør
Store Hall i italiensk moderne stil
Original seng i det indre af soveværelset
Spisestue i klassisk italiensk stil
Italiensk indretning i korridoren
Bright stue med pejs
Køkken i klassisk italiensk stil
Stor stue med trappe i italiensk stil
Spisestue i pastelfarver
Børneværelse i italiensk stil
Italiensk indretning i stuen
Soveværelse i beige-bourgogne farver
Klassisk italiensk spisestue

Italiensk stil i træets indre

Italiensk stil i det indre af det eklektiske

Italiensk stil i interiøret med en sten

Italiensk stil i indersiden af ​​verandaen

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

71 − 61 =