Interiør i fusionstilstand (19 billeder): Smukke eksempler

Eclectic eller fusion stil i interiøret er en kombination af forskellige kulturer og orienteringer. Hans popularitet af et sådant design af lokaler erhvervet i de langt 90-årige. Men her er det vigtigt ikke at gå den side, når det udsøgte interiør bliver til en uhyggelig samling af genstande fra enhver stil, tid osv.

Stue med pejs i fusionstil

Hvem passer indretningen i fusionens stil:

 1. Til samlere. Enhver antik ting af dette design vil "finde" sit sted. Så det vil være en ideel mulighed for dem, der elsker at samle antikke genstande og er en passioneret beundrer af auktioner.
 2. Eksperimentatorer. På grund af succesfulde improvisationer kan du kombinere stilelementer til efterhånden at få din egen unikke stil.
 3. Til rejsende. Souvenirer og usædvanlige varer fra forskellige lande, hvis de "passer" dem ind i interiøret, perfekt kombineret med både antikke og moderne møbler.
 4. En familie af flere mennesker, der tilhører forskellige generationer. Design i fusionstilstand giver dig mulighed for at vælge den mest optimale kombination af forskellige stilistiske løsninger, selv inden for samme rum - ethvert familiemedlem kan nemt arrangere et hyggeligt hjørne for sig selv.
Lys indretning skaber fra det almindelige rum et farverigt interiør i fusionens stil
Kombineret lyst køkken og stue i fusionstil

Fundamentals of fusion design

Hovedkomponenterne i dette tilfælde:

 1. farve;
 2. tekstur;
 3. materialer (fliser, træ osv.)
Stue i rolige farver i fusionstil

Rolige farver giver plads til rige, lyse og utrolige nuancer, som perfekt supplerer hinanden. Fusionsstilen i interiøret er oftest farver som:

 • guld;
 • hindbær;
 • grøn;
 • turkis.

Helt passende og kreative kompositioner, såvel som varmere skalaer eller modige modsætninger. Det vigtigste er ikke at overdrive det, ellers kan du få en rykkende og som følge heraf fuldstændig afstødende interiør.

Lys interiør med en trappe i fusionstilstand
Studio lejlighed i fusion stil

Soveværelset

Designet af soveværelset i fusionstilstand kræver en særlig tilgang. Designere anbefales at bruge til denne rent hvide farve og komplementere den med flere kontrasterende nuancer.

Vigtigt: Fusion i soveværelset giver dig mulighed for at skabe en rolig og fredelig atmosfære, hvilket er meget vigtigt for ethvert hvilestue.

Der er også en pejs her. Og det er ligegyldigt, om det er elektrisk eller det virker på træ. Som ramme er fx en flise af lyssignaler egnet.

Kontrastfuldt soveværelse i fusionstil

En anden god mulighed for et eklektisk soveværelse er tilstedeværelsen af ​​hvid kun i sengetøj og udsmykning af vægge, gulv og loft i lyse kontrastfarver. Det vigtigste - et soveværelse i fusionstilstand, eller rettere sin farvepalet, bør ikke være for aggressiv. Tilføj til dette design kan være en avantgarde ting: et billede, et tæppe i form af en hud af noget dyr, en mønstret flise på loftet osv.

Stort soveværelse i fusionstil

Stue

Stuen er måske den mest vellykkede forudsætning i huset, som kan indrettes i fusionstilstand og dermed understrege det unikke i sin lejlighed. I dette tilfælde er karakteriseret ved forskellige niveauer i overfladen: højttalerne og ikke altid glat plan loftpladerne på væggene og på gulvet i stuen, som hjælper ikke kun at give rummet et specielt look, men også for at skjule fra nysgerrige blikke, eventuelle rum mangler.

Ikke mindre populære er udsmykningen af ​​væggene i stuen forskellige i udseende og egenskaber af materialer: for eksempel en væg lavet af tilhuggede sten, på den anden side er der væg fliser, dekorative paneler eller tapet.

Hvis forhold og økonomi tillader det, er det muligt at placere unikke eksotiske planter i stuen. Dette vil give en særlig smag til fusion-stil værelse.

1
Rummelig stue i fusionstil
Stor stue i beige-violet toner i fusionstil

køkken

Køkken i fusionstilstand er et design med tilstedeværelsen af ​​kontrastfarver i design af vægge, gulve og lofter. Obligatorisk tilstand - brug af retter lavet af keramik, plastik eller glas, samt potter med plads grøntsager og blomster på vindueskarme. For at supplere det indre af køkkenet i fusionstilstand kan du installere en original bar med belysning, som vil gøre atmosfæren i rummet varm og magisk.

Køkken med en stor ø i stil med fusion
Lille køkken i stuelejlighed i fusionstil

Studierum

Igen, alle de samme stilelementer som i andre dele af designet af lejligheder i stil med fusion: tilstedeværelsen af ​​hvide, farven kontrast og design af vægge fremstillet af forskellige materialer: fliser, træ eller sten. Men på samme tid bør kontorets design (i modsætning til samme stue) være mere asketisk for ikke at distrahere ejeren fra arbejde. Kun alt det mest nødvendige. Er tilladelige og nogle oldsager i det indre, men det forskudt plan overflade (normalt udstyrer kontor af et lille værelse
) vil være overflødig.

belysning

Den ideelle løsning til fusionsstilen er det fuldstændige afslag på at bruge lysekroner i lokalerne, uanset om det er en stue, soveværelse eller køkken. Vælg i stedet en plet belysning, der vil skabe rummet et unikt design med effekten af ​​et lille show, hvor der er plads, og den mystiske og patetisk tone. Derudover kan du placere flere originale lamper direkte på gulvet.

Stor lysekrone og spotbelysning i stuen i fusionstilstand

Fusionsstilen tillader også:

 • skabe en fed og original indretning ved hjælp af et helt ensemble af forskellige lygter;
 • belysning af møbler, brug af bordlamper, lamper og sconces;
 • brug af kontrasterende belysningsenheder, hvorved man kan få både mindre og store noter i det samlede indre af huset.
Lille lysekrone og spotbelysning i en lejlighed i fusionstilstand

Vigtige detaljer og råd fra fagfolk

En af hovedkomponenterne i denne retning - tilstedeværelsen af ​​et stort område i lejligheden og en kombination af hvide fly med dagslys. Hvis vi snakker mere detaljeret om materialerne, skal vi i tillæg til naturlige materialer også være opmærksomme på:

 • "Bonde" version af udformningen af ​​stuen, soveværelset mv. - en sammensætning af logvægge og klassiske møbler.
 • Guld eller sølv designelementer (fx fliser til loftet). De vil være meget gavnlige for at se på baggrund af gran balustre.
 • En original pejs i kombination med et spektakulært draperi af væggene, hvilket vil give rummet en lidt hyggelig charme.
Børneværelse med elementer af fusionstil

Forresten er draperi det vigtigste redskab i fusionens stil. Takket være tæpper, gardiner, muslin gardiner og puder, kan du gøre dit eget hjem til et ægte "kunstværk", selv med små økonomiske omkostninger.

Stor stue med rig indretning i fusionstil

Nogle få nyttige anbefalinger til kønsmænd af fusionsstil

For at skabe et harmonisk og unikt interiør i stuen, køkkenet eller soveværelset skal der overholdes flere vigtige regler:

 • En af de mest brutale fejl i dette tilfælde er rummets rod. Alle designelementer bør fremhæve og skygge hinanden (fliser på væggene, der passer til farve på møbelbetræk osv.). Må ikke blive båret væk og lyst til at chokke besøgende.
 • Et komplet og stilfuldt "billede" kan ikke skabes så meget ved hjælp af kreativ fantasi og hensynsløst mod, som med en god smag.
 • Desuden er kaotisk design af lokaler absolut ikke tilladt.
Kombineret stue og spisestue i fusionstil

Fusion - slet ikke dyr stil af interiør. Stop det dit valg, bør du nøje overveje ikke blot blanding af forskellige destinationer, men også udarbejde teksturer lofter samt tilpasningen af ​​gulvfladen. Ifølge de fremtrædende designere er denne stil præget af tilstedeværelsen af ​​store, lyse vinduer, buede åbninger og afrundede former af loftboksen.

Design i form af fusion giver dig mulighed for at realisere alle, selv de mest dristige ideer, samt vise din egen fantasi.

En smal fusionstil stue med et blankt loft
Soveværelse i rolige farver i fusionstil
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

75 − = 74