Indretning af uret i det indre – tidsstyring (22 billeder)

Uret er en vigtig egenskab af ethvert rum. De passer organisk ind i et lille køkken, hvor der undertiden ikke er plads til en lille blomsterpotte eller vase. Og for store værelser kan ure være et af elementerne i den visuelle zoneinddeling af rummet (understrege arbejdsområdet) eller en lysende detaljer i udsmykningen af ​​rummet.

Flower Clock Decor
Decoupage timer

Indretningen af ​​uret giver dig mulighed for at opdatere gamle produkter, giver den nye ting en individualitet og unikhed.

Se fra et træ
Træ dekorative ur

Vægure er et ideelt formål for kreativitet. Etuier og urskive er lavet af keramik, træ, glas, rustfrit stål. Takket være dette er velegnede dekorationer, nuancerpaletter, typer af dekorationer brugt til indretning.

Indretning af uret med stukkegods fra gips
Indretning af ure med blyanter

Dekoration teknikker: teknikker og materialer

Måder at dekorere tilbehør er forskellige: maleri, decoupage, kunstig aldring (craquelure). Et bredt udvalg af materialer hjælper på den ene side med at udvise dristige og uventede ideer, og på den anden side forårsager forvirring hos usofistikerede nybegyndere amatører af manuel arbejdskraft. Et overblik over flere teknikker vil bidrage til at danne en ide om måder at dekorere et vægur på.

Dekor ur med maling
Se i køkkenet

Decoupage

Decoupage er en metode til at dekorere ting med appliqués (billeder udskåret eller revet fra servietter). Papir er limet på objektets overflade, og så er alt fastgjort med et lag lak. Velegnet til dekoration af plast, glas, træ, keramik, metal. Servietter bør vælges afhængigt af formålet med rummet. Til køkkenure, motiver med frugt / grøntsager, køkkenredskaber, vil mad gøre. Billeder med legetøj, interessante breve giver ekstra opmærksomhed på detaljer i børnenes værelse. Temaer af farver, mønstre af pastell nuancer perfekt supplerer interiøret i stuerne.

Dekor dekoration ur
Indretning af ure i loft stil

knitren

Krake er en metode til kunstigt aldrende ting ved at danne revner i lag med lak eller maling. Meget aktuelt trend i den dekorative efterbehandling af ure. Det kan være single-step (en skygge af basen ses gennem det krakkede malingslag) og udføres ved at anvende en selvbrydende sammensætning til flyet. Eller to-trins (mesh af fine lak revner), som ser interessant ud over malerier, mønstre. En lignende indretning ser attraktiv ud på træfakturaer.

Ur fra møllen
Ur med metal dekoration
Indretning af timerne i Provence stil

maleri

Maleri er den mest fantasifulde teknik.

Tidligere timer
Dekor Clock med rhinestones

Tilgængelige materialer (akrylfarver), mange mønstre giver mulighed for at skabe en saftig og lys indretning af skiven. En interessant oplevelse og et stilfuldt resultat - et prikket og farvet glasmaleri af glasskiver. Arbejdet anvender farvede glas maling, glas konturer. Efter at malingen tørrer, skal mønsteret fastgøres med lak i flere lag.

Hvis det er svært at beslutte om mulighederne for indretning eller materialer straks, kan du se masterklasser på internettet eller lave en aftale for fuldtidsuddannelse i et kunstværksted.

Billede på uret
Indretningsklokke maleri

Interiør tilbehør: de nuancer af valg

Udsmykningen af ​​uret i dag er det perfekte fravær af grænser i kreativitet. I kurset er der materialer: læder, strikket stof, stof. Når du vælger vægtilbehør, overholder du reglen: Hvad er godt for et klassisk interiør, er ikke altid passende for en højteknologisk stil.

  • klassisk - elegant enkelhed. Hvis der er et ønske om at prøve nye teknikker, så er en glimrende måde at starte på at dekorere uret i køkkenet ved hjælp af decoupage. For ikke at forveksle med applikationsmotivet, vil det være ideelt at vise pyntens pynt på s
    kiven. Uret fra stuen kan males i indviklede detaljer med prikkemønstre;
  • Skandinavisk indretning er kendetegnet ved brug af lyse pastellfarver i dekoration. Lette tilbehør giver farver til den hyggelige laconisme i lokalerne. Et ur med et urskive til et lyst træ vil fremhæve stilen på rummet. Interessante metoder til udsmykning i dette tilfælde vil være teknikker til craquelure eller tegning af skandinaviske ornamenter;
  • stilarter af højteknologi eller loft komprimerer organisk uret med skinnende metaloverflader. For at give vægtilbehøret individualitet, kan du anvende teknikken for farvet glas. I mønstrene er det ønskeligt at anvende geometriske former og at vælge den passende farve for farveområdet. De sølvfarvede overflader kombineres harmonisk med hvide, sorte nuancer, der tilføjer røde / blå elementer. Guld metallisk kan spilles med krage med brun maling.

Uret spiller en væsentlig rolle i designet af rummet. Derfor, når man vælger en indretning, tages der ikke kun hensyn til rummets stil, men også dens overordnede farve.

Dekor ur med blomster
Dekor klok test

Opdatering af tilbehør i indretningen er en god måde at opdatere hurtigt på. Udsmykningen af ​​ure med egne hænder i denne sag er en interessant beslutning om at give et velkendt look et fashionabelt udseende. Og vigtigst af alt udvikler denne hobby kunstnerisk smag, bringer et strejf af positivt og munter sort til det almindelige liv.

1
Strikkede ure i børnehave
Dekorativt ur fra et spejl
Dekoration af timer med korn
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 67 = 74