Indbyggede skabe i interiør (50 billeder): Eksempler på design

Moderne interiør stilarter er karakteriseret ved brug af forskellige skillevægge og skydedøre. Denne type døre stammer fra udformningen af ​​indgange til undergrundsbilerne og togrummet. Moderne skabe er også lavet ud af skydedøre. Derfor kaldes de også garderobeskabe. Indbyggede skabe er en slags en slags skabsmøbler.

Sort indbygget garderobe

Aluminium indbygget garderobe

Indbygget garderobe med bleget eg

Hvis kabinetskabet er en slags kasse med hylder og bøjler, består den indbyggede strukturelt af et glidende system og intern fyldning. Sidevægge er repræsenteret af vægge i et rum eller en niche, afhængigt af typen af ​​skab. Dens bund og tag er repræsenteret af henholdsvis gulv og loft. Fyldning af det samme skab kan være meget forskelligt, lige op til kundens personlige ønsker.

Smuk træ indbygget garderobe

Indbygget garderobe hvid

Indbygget garderobeskab sort

Indbygget klædeskab med spejl

Indbygget klædeskabs egetræ

Fordele og ulemper ved indbyggede modeller af skydedøre til skydedøre

Som alle andre møbler har indbyggede garderobeskabe visse fordele og ulemper. Fra deres fordele er det muligt at allokere følgende:

 • For det første betydelige rumbesparelser. Når alt kommer til alt, bliver deres integration udført oftere på steder dannet af ikke-standardiserede konfigurationer af rummet. På grund af dette bliver det muligt at bruge tidligere ubrugelige concoctions og nicher med fordel, skjule manglerne i layoutet. Selv om dybden af ​​nicheen er lille, kan den øges, for eksempel ved hjælp af gipsplader;
 • For det andet fastgøres det indbyggede skab stramt til overfladerne og danner en enkelt overflade. Dette åbner et bredt aktivitetsområde med hensyn til dekorativt design, så designen af ​​produktet kan være næsten alt. Dette giver dig mulighed for at tegne ved hjælp af et indbygget garderobeskab, lavet i enhver stil;
 • For det tredje kan du bruge en garderobe til at adskille de funktionelle områder. Det er muligt at gennemføre næsten enhver ide. Derudover kan du med sin hjælp skabe plads ikke blot til opbevaring af ting, men også for eksempel et pantry. Dette gælder især, hvis kabinets dybde er stor;
 • For det fjerde udføres deres fremstilling hovedsagelig under den rækkefølge, der giver mulighed for at vælge påfyldning til egne behov.

Af manglerne er det kun værd at bemærke, at det kun skal installeres, efter at nichen er omhyggeligt forberedt. Faktum er, at med forskyvning øger slidmekanismerne. For at spare plads til installationen kan der justeres med gipsplader og på gulvet for at lave en lille plade.

1
Udførelse af det indbyggede skab
Indbygget garderobe i gangen
Indbygget skab med usædvanlige døre

Indbygget garderobe i klassisk stil

Indbygget garderobe

Typer af indbyggede skabe

Afhængigt af hvilken del af rummet der er planlagt at installere kabinettet, skelnes mellem følgende typer:

 • Indbygget niche;
 • Indbygget i et hjørne
 • Indbygget væg-til-væg.

Lad os se nærmere på hver af mulighederne.

Indbygget lysskabe

Indbygget klædeskab i børnehaven

Indbygget garderobe i huset

Indbyggede skabe

Denne type skab anvendes oftest. Før fremstillingen måles dimensionerne af en niche, og dens funktioner i dens konfiguration tages i betragtning. Derefter står han ideelt på det sted, han har til hensigt. Her er det vigtigt at bestemme kabinets dimensioner så præcist som muligt for at udelukke eventuel skævhed af døre og tidligt slid på glidemekanismen.

Garderobeskabet, der er indbygget i nicheen, kan installeres i enhver lejlighed i lejligheden: et planteskole, en stue, en hall, et soveværelse, en gang og endda en smal korridor. Hvis der ikke er nogen nicher i rummet, så kan den specielt laves af gipsplader. I dette tilfælde kan dybden og dimensionerne af nicheen som helhed vælges uafhængigt. Men gipspladens vægge er ikke i stand til at modstå højvægten af ​​dørene, så denne mulighed er relevant for små strukturer.

Skabeskab indbygget i nicheen
Stor hvid indbygget garderobe

Indbygget garderobe med rumdøre

Indbygget hjørne klædeskab

Hjørne garderobeskabet er en af ​​de mest fashionable indretningsløsninger. Fordelene ved en sådan kabinemodel er indlysende, fordi den har samme område som det klassiske vægmonterede skab, men det interne volumen er større. Derudover er det hjørneskabet, der mest effektivt bruger rummets rum. Påfyldningen af ​​et sådant skabsrum er et par sektioner, fastgjort sammen, og også fastgjort på væggene.

Indbygget garderobe

Indbygget skinneskab i glatt kammer

Indbygget garderobe med blinde døre

Et hjørne klædeskab i soveværelset interiør er meget harmonisk. Med sin hjælp kan der dannes et påklædningsværelse her. Også hjørnet closet i gangen interiør ser smukke. Især hvis den har en firkantet form. Sådanne modeller af kabinetter kan fremstilles ved døre af forskellige former. Særligt smuk garderobe-hjørne type, dekoreret med en radius dør.

Skabskabin, indbygget vinkel

Indbygget garderobe i stuen

Indbygget garderobe i interiøret

Vægmonteret kabinet, der kan monteres på væggen

Værelset er oftest dekoreret med sådanne skabe. Faktisk er de et specielt tilfælde af et skab indbygget i en niche. De er lavet i vægens fulde længde, hvor der ikke er åbne vinduer. Sådanne skabe er normalt store, så de kan gemme et stort antal nødvendige ting. Deres bredde kan nå 4 m, så glidesystemerne her skal være af højeste kvalitet for at modstå højvægten af ​​dørene.

Indbygget garderobe i loft stil

Indbygget klædeskab fra arrayet

Fremhævende funktionerne i garderobeskabe af denne type skal det bemærkes, at på grund af deres størrelse kan de se i det indre af rummet noget besværligt. Derfor anbefales det at installere dem i et ret stort rum. Desuden er det ønskeligt at vælge de versioner af kabinetter, der har et spejl eller en lys facade. Et sådant skab kan også indbygges i en lang smal korridor med et udløb på siden.

Skabeskab, indbygget i hele væggen
Sort og hvidt skabsskab, indbygget på hele væggen

Indbygget garderobe med frostet glas

Varianter af facader til indbyggede garderobeskabe

Skabets facade er, hvad der definerer sit design. Derfor bør hans valg henvides meget ansvarligt. Dette skyldes også, at facaden af ​​dørene udsættes for den største belastning. Derfor er det ikke bare nødvendigt at vælge materiale og farve, men også højkvalitets hardware.

Fyldning af dørene til skydedøre til skydedøre udføres ved hjælp af forskellige materialer. De vælges under hensyntagen til, hvilken slags værelse der arrangeres, og også hvilket design der anvendes i dens design.

Sort facade af det indbyggede garderobeskab

Indbygget klædeskabmatte

Indbygget garderobe fra MDF

De mest almindelige er følgende materialer:

 • Spejle. Garderobeskabet, dekoreret med et spejl, er perfekt til indretning af gange. Dette er meget passende, da uden et spejl i et sådant rum ikke kan. Den største ulempe ved kabinetter med spejl er vanskeligheden med at passe på det;
 • Spejl med sandblæst. Spejloverfladen kan forandres med et mønster påført ved sandblæsningsteknologi. Overfladen er mat. På grund af at tegningen kan vælges af nogen, kan du vælge et klædeskab til installation ikke kun i et moderne interiør, men også i en klassisk stil. En sådan garderobe kan være designet som et soveværelse, eller en stor hal eller stue;
 • Farvet glas. Hvis du forsøger at få en eksklusiv kabinet model, så er denne mulighed nøjagtigt rigtig for dig. På grund af det faktum, at farvede ruder er foldet med hånden, hvilket giver nogle unikke indretninger. Det er tilrådeligt at udstyre en stue eller et rummeligt soveværelse med et sådant skab;
 • Fotoprint. Sådanne facader repræsenterer et helt billede. Afhængigt af det valgte mønster er brug af kabinettet, hvor facaden fotograferes, tilrådelig i visse situationer. For eksempel, hvis du vælger en garderobe i en børnehave, bør du give præferencer til tegninger med børns temaer. Når du installerer det i soveværelset, bør du foretrække en romantisk retning. På grund af de mange tegninger, bliver det muligt at gennemføre en række ideer i det indre af rummet;
 • MDF paneler. Denne mulighed er den billigste. Faktisk deres brug i design af garderobeskabe, som du planlægger at bruge, for eksempel som et pantry. Derudover er disse billige modeller gode, hvis du planlægger at dekorere en entré eller korridor, lavet i enhver stil. Eksternt ligner denne skabet den klassiske case version. Farvningen af ​​sådanne paneler er normalt monotont (neutral neutral farve eller mere levende farver kan bruges) eller efterligne trætekstur.
Glanset to-tone facade af det indbyggede garderobeskab

Indbygget garderobe i stil med minimalisme

Indbygget garderobeskab i jugendstil

Ofte kan du finde varianter af skydedøre, hvor facaderne er repræsenteret af forskellige versioner af materialer. Som et eksempel er det muligt at foreslå en kombination af MDF med et spejl eller forskellige versioner af briller inden for et enkelt blad. Hvis du vælger fotoudskrivning, skal du tage højde for at tegningen kan anvendes på hvert blad forskelligt, eller det kan være en hel sammensætning. Den første mulighed er især relevant, hvis du planlægger at placere et lille kabinet.

Indbygget klædeskab med skydedøre

Indbygget garderobe i soveværelset

Indbygget garderobe med glas

MDF paneler kan laves i forskellige farver. Du bør også vælge, idet der tages hensyn til rummets design samt dets dimensioner. F.eks. Er facadens hvide farve mere egnet til design af små værelser. Dette vil visuelt reducere produktets overordnede dimensioner.

Den sorte facade af den indbyggede garderobe med transparente indlæg
Et eksempel på organisationen af ​​et indbygget garderobeskab
Matt-blank sort facade af det indbyggede skab

Indbygget garderobe rumtransformator

Indbygget garderobe hjørne

Hvad skal man overveje, når man vælger en indbygget garderobe

Hvis du vælger forskellige versioner af kabinet indbygget type, skal du overveje flere punkter:

 • Hvilken type døråbningssystem anvendes - monorail eller rulle. Den første mulighed er mere pålidelig, da den kan modstå en ret høj vægt af dørene. Men hvis kabinettet er smalt, vil rullesystemet være nok;
 • Hvilken profil anvendes - stål eller aluminium. Stålet har høj styrke, men aluminium er meget lettere, hvilket er kritisk, hvis produktets bredde er stor.
 • I hvilken stil fremstilles dørene facader og hvilke materialer der bruges. Når du vælger, være opmærksom på designet af rummet. For eksempel vil billedudskrivning med en abstrakt tegning ikke se meget logisk ud i et værelse indrettet i klassisk stil. Men en lys garderobe, hvis facade af døre er hvid, er en universel mulighed. Denne konstruktion af kabinettet muliggør installation i et børnehave eller et soveværelse eller en stue.
 • Hvilken indre påfyldning. Det afhænger i høj grad af dybden og bredden af ​​produktet. At lave et skab ved bestilling, kan du implementere forskellige ideer;
 • Rummets egenskaber. Her menes det, ikke i hvilken stil dens interiør er udført, men designfunktioner, f.eks. Broer, buer, overgange mv. For eksempel, hvis du vælger en garderobe i en smal korridor, skal dens størrelse ikke være stor.

Skabets funktionalitet og æstetiske udseende vil glæde dig i lang tid. Det vigtigste er at tænke på sit design og sted for installation, såvel som intern påfyldning. Denne version af kabinettet hjælper dig med at realisere forskellige ideer i indretningen, så du får maksimal udnyttelse af ledig plads.

Indbygget rød garderobe
Indbygget creme-brunt rum garderobe
Brun-hvid indbygget garderobe
Sort indbygget garderobe med belysning

Indbygget garderobe med et mønster

Indbygget garderobeskab Wenge

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

53 − 47 =