Hvordan man vælger gardinens stil til indretningen (50 billeder)

Gardiner - en vigtig del af interiøret, så det er vigtigt, at de er i harmoni med andre objekter i rummet. Til dato kan du finde gardiner i forskellige stilarter - romersk, russisk, afrikansk, kinesisk, fransk, klassisk, moderne osv. De vigtigste stilarter af gardiner og vil blive beskrevet i denne artikel.

Klassiske gardiner i soveværelset
Tætte brune og hvide transparente gardiner i stuen
Grøn gardiner i stuen

Enkelhed og komfort i landsbyens stilarter

En hyggelig landsstil, der fremkalder foreninger med pæne landhuse og hytter, friskbagt brød og elegant, fyldt med blomstermønstre Provence er i popularitet i russisk design i nyere tid. Gardiner i en rustik stil, deres pastelfarver, naturlige stoffer, masser af dejlige smykker, blonder og krøller - alt dette gør huset en varm og behagelig atmosfære. Gardiner i landlig stil vil være et glimrende supplement til interiøret. De er som højre lavet af naturlige materialer. Meget populære linned gardiner. Hvad angår farverne, overvejer varme dæmpede toner her: lyserød, beige, fersken osv.

Gardiner i landlig stil i huset

Gardiner i Provence stil giver en uforklarlig forfining. I denne franske stilretning er der oftere en mælkeagtig eller cremet baggrund, hvorpå lyserøde, krystal eller lilla blomster er saftige pletter. Det moderne smutthul i trækomfort vil blive lavet med gardiner i loftsstil, der efterligner det indre af hytten - atmosfæren i provinsialitet kombineres med modernistiske tendenser og skaber en ny øko-retning.

Gardiner i Provence stil i stuen
Blinds i et rustikt interiør
Blomstergardiner i køkkenet i et rustikt interiør

Blomstergardiner i køkkenet i et rustikt interiør
Enkle linned gardiner i køkkenet i Provence stil

Luksuriøs barok - føl dig selv i paladset

Barok og rococo er måske de mest pompøse stilarter i kunst. Overfladen af ​​guld, dekorative detaljer, glatte kurver og krøller skaber en følelse af virkelig kongelig luksus. Heavy, med lambrequins, der fylder med guld og sølv tråde gardiner i barok stil vil gøre det muligt at omdanne en bolig til et ægte palads. De syes (ofte sådanne gardiner - håndsyet) af silke, fløjl og andre "status" stoffer.

Gardiner i barokstil
Gardiner i barokstil i stuen
Tætte og gennemsigtige barokke gardiner

Ikke mindre spektakulære vil være gardiner i stil med rococo - elegante guld ornamenter på et tungt dyrt stof vil se chic. Elever af sådanne stilarter som barok kan observeres i en så moderne retning som art deco. Der er en kombination af pragt og sværhedsgrad, der skaber en elite og et dyrt tilhørsforhold, der taler om husejerenes høje status. Gardiner i stil med art deco - dette er et stort kompromis mellem interiøret i en ånd af retro og moderne.

Gardiner i stil med rococo i soveværelset
Gardiner i Rococostil i stue / spisestue

Moderne stilarter i det indre - udførelsen af ​​korthed

Det fuldstændige modsatte af skrigende barok og retro stil er generelt moderne. Dette moderne design retning ingen sted masser af små detaljer og alle de småborgerlige. Gardiner i jugendstil er præget af strenge former og en harmonisk kombination af farver. Ingen skumle flerfarvede mønstre og blomster, ingen fringe med lambrequins manuel syning - kun underspillet elegance. Sådan et fint udseende i en ikke for stor stue, fordi de er i stand til visuelt at gøre rummet mere. De er meget lignende gardiner i stil med minimalisme - der er samme kortfattethed. Intet overflødigt er det vigtigste motto, som disse fashionable trends følger.

Brun og hvid gardiner i jugendstil i soveværelset
Gardiner i jugendstil i soveværelset

Det er umuligt ikke at nævne stilen af ​​high-tech. Denne moderne stil skelnes af hakkede former, vinkel og alle de samme minimaliteter. Gardiner i højteknologisk stil er lette, luftige - ingen gabardin eller fløjl. Med hensyn til farverne lægges vægt på ensartethed, neutrale toner og fashionable farvekombinationer.

Creme gardiner i højteknologisk stil i køkkenet
Enkle beige gardiner i et moderne interiør
Rullerblå gardiner i den moderne stue

Elegance i øst i dit soveværelse

I de seneste år er interessen for orientalske motiver i interiøret steget mærkbart. Især gælder dette for Japan, fordi kulturen i dette land skelnes af dets raffinement, enkelhed og miljømotiver. Gardiner i japansk stil repræsenterer nådens top: luftige stoffer, delikate nuancer, blomster med sarte kronblade berører hjertet af selv den mest kræsne æstetik. En god ide er at hænge sådanne gardiner i børnehaven eller på stuen, fordi de vil skabe en atmosfære af ømhed og komfort. For nemheds skyld er dette interiør noget som et værelse i en fransk nøgle.

Gardiner i japansk stil i stuen
Gråhvide gardiner i japansk stil i stuen
Japanske gardiner med et mønster
Japanske træ persienner

Men denne fortrolighed med Orienten slutter ikke der, fordi ofte under den østlige interiør betød ingen interiør i japansk eller kinesisk måde, men noget i den ånd, de arabiske lande, padishahskih majestætiske paladser og smukke odalisker. Gardiner i orientalsk stil er saftige farver, indviklede mønstre og en særlig charme i syd.

Brune-røde gardiner i orientalsk stil
Orange gardiner i orientalsk stil
Brune gardiner i orientalsk stil

Europæiske stilarter i det indre - den evige klassiker

Måske vil de mest kendte øjne være stilarterne i den europæiske model. Derudover er indretningen af ​​byhuse, snarere end landshytter. Den mest klassiske mulighed er England - gardiner i engelsk stil ser lidt stive ud, men på samme tid meget elegante. I dette - hele klassikerne med sin sværhedsgrad og storhed. Mere levende, rig farve har et indre i det gamle Italiens ånd, og det er ikke overraskende, fordi den munter og energiske natur af indbyggerne i dette land er blevet næsten en legende. Gardiner i italiensk stil er uændrede flydende stoffer, blomster ornamenter og linnedstof med varme nuancer. Dem, der sætter pris på en hyggelig retro, vil hylde dette design. Men interiøret i den skandinaviske ånd er tværtimod mere tilbageholdende såvel som arven fra nordens kultur. Der dominerer hvid farve og klassiske former - som i alle skandinaviske.

Gardiner i engelsk stil i soveværelset
Gardiner i skandinavisk stil i stuen
Gardiner i skandinavisk stil i børnenes værelse
Roman gardiner i skandinavisk stil
Roman gardiner i skandinavisk stil i køkkenet

Apropos klassikere, for ikke at nævne de tendenser i det gamle, romerske og græske: gardiner i græsk stil, med de samme slynger er stadig benchmark behersket storhed. Farven af ​​elfenben og guld - denne kombination er blevet en legende i et sådant område som design. Romerske gardiner tolererer ikke skrigende farver: kun strenghed og enkelhed.

Gardiner i græsk stil

Sådanne forskellige etnikker

Etniske motiver ses overalt nu, fra den måde at klæde sig til situationen i lejligheder og huse. Ordet "etnik" forener i sig en masse forskellige retninger, lige fra noter i den russiske nationale kulturnøgle til eksotiske som Indien. Derfor kan man ikke beskrive de funktioner, som gardiner har i etnisk stil. Vælg ofte design af soveværelser i kinesisk stil med bambus, kraner og formidable drager. Men du kan foretrække fashionable og originale gardiner i afrikansk ånd: Dette er en meget eksotisk og lys løsning, især for fans af øko-motiver. Til den etniske kan tilskrives og gardiner i nautisk stil, fordi i deres blålige lyser Middelhavet stil med sine blå toner af stoffer og mønstrede keramik er tydeligt gættet. Gardiner i afrikansk stil er mere tiltrukket af sand og røde nuancer.

Gardiner i etnisk stil i stuen
Gardiner i etnisk stil fra bambus
Kort dekorative gardin i stil med en boho
Gardiner i afrikansk stil
Farverige gardiner i stil med en boho

Shebbi-chic - en mulighed for disse prinsesser

Hver pige drømte som barn af soveværelset "som en prinsesse", hvor alt er i sarte blå og lyserøde farver, møbler - sød dukke og næsten overalt vil snøre og blødt sengetøj, og vindueskarme vil skimmelen blomster i potter. Alle disse girlish drømme kombinerer stilen til shebbi-chic. Det indre af denne stil, som om kopieret fra dukkehus, men fordi gardiner i stil Shabby-chic skal være let, med en blid diskret ornament, ofte med lambrequins. Det er overflødigt at sige, at sådanne gardiner passer perfekt ind i børnenes værelse til pigen. Ja, og nogle voksne, vil dette design glæde.

1
Gardiner med et blomstermønster i stil med en shebbie-chic i soveværelset
Stribede nuancer i stil med en shebbie-chic
Hvide gardiner i stil med cheby-chic
Gardiner med blomster i stil med shebbie-chic i soveværelset
Gardiner med blomster i stil med shebbie-chic i spisestuen

En række gardiner - hvordan man vælger de rigtige

Fra ovenstående kan du forstå, hvordan forskellige stilarter af gardiner. Således gardinerne til køkkenet i stil med Provence bringer noter ind i huset varmt og hyggeligt, vil gardiner i empirestil være en fantastisk tilføjelse til elegant festsal eller bor i en ånd af det XVIII århundrede, og minimalisme vil være en Guds gave til fans af moderne tendenser i design. Amatører af exotics vil være tilfredse med gardiner i den afrikanske eller kinesiske vene og kønnere af korthed i skandinavisk. Og at gå vild i denne sort er meget let. For korrekt at vælge gardiner til alle andre møbler i indretningen, skal du være opmærksom på alle detaljer i indretningen af ​​rummet og bedre - konsultere designeren. En erfaren specialist kan nemt afhente noget, som passer perfekt ind i situationen.

Gardiner i Provence stil

At tillid til en specialist vil være bedre af flere grunde:

  • En person, der er langt fra design, kan forveksle lignende stilarter og opfanger denne eller denne forkert forkert.
  • Når du vælger et farveskema, giver en god designer mange parametre: rummets størrelse, toneens uopsynlighed, korrespondancen med den givne stilretning osv. En amatør kan savne noget fra listen.
  • Designeren tager ikke kun hensyn til udseendet af rummet, men også bekvemmeligheden ved at bruge en bestemt del.

Selvfølgelig er designerens tjenester noget dyrt for økonomi, men resultatet vil være det værd.

Moderne brune gardiner i stuen
Tæt lilla gardiner i interiøret
Grøn gardiner i stuen
Blå gardiner i soveværelset
Grå gardiner i stuen
Tætte brune gardiner i stuen
Grå-mynte gardiner i soveværelset
Beige gardiner i den klassiske stue
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

75 − = 71