Hvordan man bruger rester af tapet til indretning? (52 billeder)

Selv når reparationen er afsluttet, har ejerne ikke travlt med at smide rester af tapetet, fordi de kan være nyttige, hvis du skal lim noget. Men overskudsmaterialet kan bruges forskelligt! Vi vil fortælle dig, hvad der kan gøres fra rester af tapet til at dekorere det indre af huset.

Lampeskærm fra tapet
Resterne af tapet i det indre

Indretning af lampeskærmen fra resterne af tapet

Accent væg af resterne af tapet

Resterne af tapet med bogstaver

Sort-hvide rester af tapet i det indre

Resten af ​​tapet med blomster i det indre

Indretning med rester af tapet

Indretningsinteriør med børns tapet forbliver

Vægindretning

Design med en monofonisk tapet eller et gentagende mønster ser ofte ud som kedeligt og trivielt. Lad os finde ud af, hvordan du løser dette.

1

Accent af en væg

Ofte efter reparationen er der ikke kun stykker, men også et par ruller. For at genindstille rummet, så mange baggrunde er ikke nok. Men for en væg skal være nok.

Accentvæggen gør det indre af rummet spektakulært og originalt. Forskellige fra de andre i farve tiltrækker overfladen opmærksomhed. Så du kan understrege et stykke møbler eller se væk fra noget uinteressant. Ved hjælp af accent kan du zonere plads.

Indretning fra resterne af tapet i børnehaven
Resterne af tapet i det indre

Brug af rester af tapet til dukkehuset

Dør dekoration med resterne af tapet

Resterne af foto wallpapers i interiøret

Resterne af blå tapet i interiøret

Resterne af tapet i det indre af stuen

Resterne af tapet i det indre

Billede fra resterne af tapet

patchwork

Hvis der er flere typer tapet, så prøv at kombinere dem. Skær dem i firkanter af samme størrelse. De kan dække hele rummet eller kun en væg. Patchwork væg vil blive en klar accent i rummet eller opdele rummet i flere zoner. Dette design er ideelt til et børns soveværelse samt værelser i en vintage stil. Det eneste du skal være forsigtig med, er at vælge farven. Prøv at sikre, at hovedtonerne ikke er mere end tre.

Resterne af tapet i det indre
Resterne af tapet i det indre

Lampens indretning med rester af tapet

Indretning trapper med rester af tapet

Resterne af tapet i støbningen

Indretning af kabinettet med rester af tapet

Paste vægge med resterne af tapet

Falske paneler

En anden måde at hurtigt og billigt opdatere interiøret på. Falske paneler limes oven på hovedmålingen på et glat tapet eller malede vægge. Denne mulighed er egnet til en klassisk stil, så du kan tilføje et højtidelokale. Det er bedre at bruge et tykt lærred med neutrale mønstre til at simulere paneler, blomstermotiver er tilladt. Efter tapetpladerne tørre, skal de trimmes med plast eller træplader. Rammer kan laves i kontrastfarver eller farvet.

På baggrund af falske paneler hænger sædvanligvis spejle, lamper, ure eller malerier.

Resterne af tapet i det indre
Resterne af tapet i det indre

Postkort fra resterne af tapet

Paneler fra resterne af tapet

Panel fra resterne af tapet

Indretningsnicher fra resterne af tapet

Resterne af tapet med papegøjer i interiøret

Senghoveder

Fra det resterende tapet kan du lave et hovedgærde, hvis det ikke er der. Normalt sker dette, hvis soveværelset er lille, da senge med massive hovedgavler er mere almindelige i rummelige værelser. Du kan simpelthen indsætte en del af væggen bag sengen med tapet af en anden farve, du kan give et hovedgavl en eller anden form. Valget afhænger af dine smag præferencer. På baggrund af en monokrom væg vil tapetet med et mønster blive elegant, især hvis du vælger sengetøj med lignende mønstre.

Resterne af tapet i det indre
Resterne af tapet i det indre

Resterne af tapet med et tryk i interiøret

Resterne af tapet med et billede i interiøret

Resten af ​​silke tapet i interiøret

Klæbning af skabe med rester af tapet

Tapet indsætter rester af tapet

Tal i børnehaven

For at dekorere børnenes værelse, kan du skære ud en række figurer fra resterne af tapetet.

Eksempler på figurer:

 • dyr og fugle
 • bogstaver, tal, geometriske figurer;
 • planter;
 • små mennesker;
 • biler, tog, fly
 • sommerfugle, mariehøns;
 • eventyr tegn.

Denne mulighed er god, fordi børn kan gøre denne slags indretning. Tillad barnet at vise fantasi og vælge et program. Også denne teknik hjælper med at maskere de malede eller farvede sektioner af væggene.

Resterne af tapet i det indre
Resterne af tapet i det indre

Resterne af tapet med et mønster i interiøret

Resterne af tapet med et mønster på badeværelset

Resterne af tapet i japansk stil

Renovering af gamle møbler

Hvis du er træt af gamle møbler, får du det tapet, der var tilbage efter reparationen, og begynd transformationen. Papir kan dække bagvægge af åbne skabe og stativer, facader af skuffer og forsiden af ​​dørene. Møblerne vil se spektakulære ud, hvis farverne på tapetet vil være i harmoni med skyggen af ​​gardiner og tilbehør. Det er muligt at understrege det nylige udseende af de renoverede møbler ved hjælp af moderne tilbehør. Således kan alle animere rummet. Det vigtigste er ikke at skynde sig for at gøre alt pænt.

Resterne af tapet i det indre

Trin-for-trin instruktion til at indsætte møbler:

 1. Den gamle belægning skal først rengøres: Sandpapir for at fjerne skrælens maling.
 2. Ridser og revner skal males med kitt. Efter tørring, sand det.
 3. Påfør primer og vent indtil overfladen er helt tør.
 4. Mål overfladen og skær papirstykker af den rigtige størrelse ud af papir.
 5. Lim stykkerne til den forberedte overflade, glat det godt, så der ikke er nogen luft tilbage. Det er bedre at bruge tapetlim eller fortyndet PVA, så det vil være mere tid at fjerne alle fejlene. Du kan også bruge selvklæbende lærred.
 6. På det klæbende tapet med et tyndt lag påføres et beskyttende lag. Denne film er lavet af en primer eller resterende lim.
 7. Efter tørring er papiret belagt med vandbaseret lak for at beskytte tapetet mod snavs. Det er ønskeligt at udføre lakeringsprocessen først på et ekstra ark.

Bemærk, at papiret efter mørkningen bliver mørkere i et par toner.

Hvis du arbejder med tæt vinyl tapet, så kan de to sidste ting springes over, da de er nemme at rengøre.

Resterne af tapet i det indre

For at opdatere magasinet eller skrivebordet er det ikke nødvendigt med lim. Du skal bare skære et stykke tapet på størrelse med bordpladen. Og derefter fastgør papiret med et passende glas. Så du kan ændre tapetet til enhver tid eller helt fjerne dem.

Resterne af tapet i det indre

Indvendig indretning

Hvis du ikke ønsker at eksperimentere på vægge eller møbler, men der er behov for ændringer i indretningen, kan du bruge ideer til at dekorere tilbehør til hjemmet.

Lampeskærm

Ved hjælp af det resterende tapet kan du tilføje en attraktion til den gamle lampe. Et papirskrot er valgt efter skygns størrelse, tapetet måles med en margin på et par centimeter. Beholdningen er limet ind i lampeskærmen, så kanterne ser neater ud. Hvis du tidligere har skåret mønstre på papir, vil de reflektere på væggene, når lampen er tændt. Du kan også dekorere lampen med bånd, snørebånd, blonde osv., Baseret på indretningens stil.

Resterne af tapet i det indre
Resterne af tapet i det indre

Banker og kasser

Tanker til opbevaring af alle slags små ting kan også se attraktive ud. Bokse kan let klistres med tapet. Til papir godt lagt, skal du fugte det med masser af lim. Efter anmodning kan krukkerne efter tørring dekoreres med strenge, lave tags med påskrifter mv. Også boks til opbevaring af tøj, sko, kosmetik. Efter indretningen bliver de ikke længere nødt til at blive gemt i et skab, der står på hylderne, de vil kun tilføje plads til originaliteten.

Resterne af tapet i det indre

Blomsterpotter, vaser

Det vil være interessant at kigge efter blomsterpotter, dækket af tapet. Normalt sælges standardpotter i kedelige monokrome farver, og hvis du finder noget, der ser imponerende ud, vil prisen være urimeligt høj. Du kan undgå store pengeudgifter ved at lave en lyspotte selv. Små stykker tapet er rigeligt fugtet med lim og påført overfladen. Efter at limen tørrer, er potten dækket af et lag af lak.

Vaser af ukompliceret form kan dekoreres selv med tekstureret tapet. Et sådant originalt produkt vil dekorere ethvert hus, så du kan overlade det til dig selv eller give det til nogen.

Resterne af tapet i det indre

Hvis du kunne lide ideen med en accentvæg, men der ikke er så mange baggrunde tilbage for at dække det helt, kan du dekorere en monofonoverflade med en sammensætning fra rammerne. I fotorammen indsæt du fragmenterne af den resterende tapet efter reparation. Du kan eksperimentere med rammens størrelse og form, samt farve og mønstre i tapetet, men glem ikke stilfunktioner.

Resterne af tapet i det indre

panel

En stilfuld løsning vil være et billede af resterne af tapet. Produkter med stort mønster på papir ser særligt godt ud. Du kan hænge et enkelt stort panel eller et par små, en interessant mulighed er et modulært billede.

Fra de rester af tapet, der har vist fantasi, kan du lave fantastiske ting med dine egne hænder. Tilbring lidt tid, og det indre af dit hjem bliver mere hyggeligt og unikt!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 64 = 66