Hjørne pejs i interiøret (50 fotos): Stilfuld indstillinger og smukt design

Tilstedeværelsen af ​​et hjørne pejs i stuen er en fremragende stilistisk løsning, der dekorerer interiøret, og derudover opvarmer det også i kulden. Vinkelmodeller af mange grunde kan være at foretrække for konventionelle, hvis de kun er mere funktionelle og ergonomiske - de besidder en lille vinkel, uden at fjerne rummets frie rum, de kan endda bruges som ovne. Hvilke andre fordele og funktioner har en kantet pejs - overvej i artiklen.

Hjørne dekorative pejs i stuen
Hjørnebrændeovn i et lyst interiør
Træhylde og sten vendt mod et hjørne pejs

fordele

Sådanne varianter er mere funktionelle end standardmodeller. Tværtimod tager hjørneovnen ideelt i en tom del af rummet, mens du udfører alle de stilistiske og praktiske funktioner i en konventionel pejs. Det er velegnet til begge landehuse og til brug i en lejlighed.

Hjørne pejsen i interiøret kan være et meget stilfuldt element, der giver det et moderne touch, med fokus på de detaljer, som ejere af et privat hus ønsker at understrege. Et værelse med pejs, selvom det bare er hans efterligning, ser altid mere hyggeligt og attraktivt ud.

Hjørne elektrisk pejs i stuen i landlig stil

Den murede hjørne mulighed, som den sædvanlige, kan perfekt opvarme rummet, fylde det med varme og komfort. Selvfølgelig, hvis dette ikke er en rent dekorativ kunstig prøve.

Dekoration med en hjørnemodel hjælper med at skjule designfejl i huse og udsmykning af bygninger i dårlig kvalitet. Ujævne vægge og udsatte kommunikation i hallen eller stuen kan også være skjult af en dekorativ skorsten. Hvid pejs kan være et stilfuldt element i interiøret og glas - for at give vægtløshed til rummet og harmonisk passer ind i højteknologisk stil.

Hjørne elektrisk pejs i stuen i en moderne stil

En række moderne efterbehandling materialer giver dig mulighed for at vælge design af en pejs eller komfur, som bedst dekorere det indre af huset, hvilket gør indretningen af ​​selv et lille værelse mere stilfuldt, behageligt og behageligt.

Hjørne pejsen er også godt, fordi det kan ses fra enhver del af rummet ud over den fortryllende ild. Denne form for design er meget praktisk, fordi du ikke behøver at placere sofaen lige foran pejsen - designet giver dig mulighed for at arrangere et sted at slappe af hvor som helst i rummet.

Hjørne brænde pejs i stuen

Det indlysende plus er pladsbesparende, da hjørnevægskaminen indtager et tomt lavfunktionelt hjørne, der giver meget mere "rentable" og let tilgængelige dele af rummet fri. Takket være denne pladsbesparende ergonomiske enhed kan hjørnemodellerne indskrives selv i et lille rum. Og deres elegante og stilfulde facon passer perfekt ind i det indre af enhver villa.

Et moderne hjørne pejs, som det sædvanlige, kan skabe et særligt værelse på værelset - varmt og venligt - mikroklimaet, forbedre luften, fylde det med tør og behagelig varme.

Hvidt hjørne pejs i den lyse stue

Den klassiske vægmonterede pejs er en meget romantisk indvendig detalje. Derfor, hvis du installerer et sådant design i din stue, kan du være sikker på, at mange hyggelige aftener vil blive holdt tæt på det.

Vinkelmodeller opvarmer straks tre værelser - de der direkte støder op til. Stuen, spisestuen og køkkenet kan opvarmes fuldt ud.

Vinkelbrændeovn i den beige-røde stue

Hjørne elektrisk pejs med træ trim
Grå-hvid hjørne pejs
Hjørne pejs med en foring af træ og sten
Vinkel træ pejs med sten facings
Hjørne klassisk træ pejs
Hjørne traditionelle brændeovn

Typer af hjørne pejse

Alle vinkelmodeller kan opdeles i to store typer - symmetrisk og asymmetrisk. Mere om hver af dem.

1

symmetrisk

Dette hjørne pejs vil kræve en stue eller køkken for at observere en bestemt stil: det har brug for en specielt arrangeret møbler, en værdig ramme. I dette tilfælde vil pejsen - hvid, neutral farve eller mursten - spille en central rolle, og resten af ​​miljøet rundt - dens skygge.

Symmetrisk hjørne pejs

Symmetr
iske modeller skelnes af fremragende varmekapacitet - ved siden af ​​en sådan pejs vil det være særligt behageligt at finde dig selv i en høst efterår. Træbrændende modeller til dachas og huse er ofte symmetriske.

Symmetrisk hjørne pejs i stuen

Et hjørne pejs af mursten eller træ betragtes som en traditionel mulighed, et fremragende valg til klassisk interiør. Hans beklædning er normalt også i den traditionelle ånd. Moderne pejs af denne type har ofte en halvcirkelformet eller flad form.

Smukt hjørne pejs i en træramme
Hjørne pejs med stenhylde
Elektrisk hjørne pejs
Usædvanlige stilfulde hjørne pejs i stuen
Grå-hvid hjørne pejs
Smuk finish af et hjørne pejs

ubalanceret

Ofte bruges som en måde at zonere rumplads. Ved hjælp af denne model kan en zone adskilles på en original måde fra den anden - for eksempel, hvis stuen skal indeholde en separat arbejdsplads og et hvilested. Pejsen mellem disse to zoner vil fungere som en grænse - dette design vil være diskret og passende.

Angular false-fireplace er som regel asymmetrisk.

Et asymmetrisk hjørne pejs

For en asymmetrisk model er der nok ledig plads, så kun et stort område er egnet til det.

Udformningen af ​​en sådan pejs til en dacha eller lejlighed kan være absolut noget - nogle projekter kan slet ikke ligne den traditionelle indstilling, men alligevel udføre alle dets funktioner korrekt. Denne sort giver meget plads til fantasi og giver dig mulighed for at udstyre en pejs med ethvert værelse i huset.

Sort Metal Corner Pejs

Elegance og singularitet af asymmetriske mønstre er meget godt i harmoni med moderne interiører. Denne type design passer perfekt ind i rummet og udsmykker designet af lige små værelser i huset.

Det asymmetriske design af hjørne pejsen vil gøre et nyt preg i design af stuen, gøre det mere stilfuldt, moderne, respektabelt og originalt. Og store træbrændende modeller kan virkelig opvarme rummet.

Sort dekorative hjørne pejs
Hjørne pejs med sten og træ trim
Hjørne rektangulær pejs
Hjørne moderne pejs
Hjørne pejs med en blå og hvid finish

komfur

Den hjørne dekorative pejs kan også bruges som madlavningsapparat. Nu er sådanne modeller - elektriske og træ - blevet meget populære, fordi de kombinerer flere funktioner på én gang: de opvarmer rummet, deres indretning gør interiøret smukt og stilfuldt, og de tillader også madlavning. features:

  • Denne type har en indbygget kogeplade udstyret med glas, og endda en ovn, der gør det muligt at bruge det som et fuldt udstyret sted til madlavning i dachas eller i et landhus.
  • Denne vægmonterede pejsovn installeres normalt i køkkener kombineret med en spisestue eller stue.
  • Til et lignende design er der brug for en god, pålidelig skorsten og en stærk foring, så denne indstilling passer ikke ind i lejligheden, ligesom træbrændende modeller.
  • En sådan pejs og dens specielle design vil gøre køkken-spisestuen virkelig hyggeligt, det vil være en fornøjelse at samle hele familien, forberede mad, socialisere og underholde.
Ovnen i pejsen
En komfur i stuen
En komfur i den orange stue
Hjørne pejs ovn
Hjørne pejs i en lys stue
Hjørne kompakt pejsovn
Sort hjørne komfur-pejs i den lyse stue

Tips

Nogle nyttige anbefalinger, der hjælper med at "passe" hjørnet pejsen ind i rummet.

Når du vælger vinkelmodellen, skal du først og fremmest være opmærksom på dens dimensioner. Det er klart, at i en rummelig stue vil se gode projekter, og for et lille værelse er det bedre at have en kompakt type. Simulering af pejsen passer perfekt ind i et rum af enhver størrelse.

Hjørne pejs i det skandinaviske interiør

Designets form er ligeledes vigtig. I et hus med et moderne interiør - med strenge, præcist funktionelle møbler og en udtalt tendens til geometrisk og koncis - er det bedre at installere den samme strenge og præcise lille pejs med neutral farve. I dette tilfælde kan det være glas. Men hvis værelset er dekoreret i en dekorativ stil - for eksempel i Provence eller i landet, så har indstillingen brug for en passende stil - det kan endda være kunstig, måske - hvid eller mursten.

Hjørne pejs i interiøret i stil med hytten

Sørg for at være opmærksom på, hvor meget hjørne pejsen er funktionel. Kan den bruges til det tilsigtede formål - som varmelegeme, eller det er kunstigt og har et rent anvendt dekorativt formål.

Det er også meget vigtigt at få udseendet af pejsen til landejendomme. Tænk på, hvordan harmonisk valgt løsning - lukket, åben eller imiteret - passer ind i det eksisterende indre af stuen.

Hvidt hjørne pejs i stuen

Hvis du vil udstyre hjørnerummet med en stue i en lejlighed, snarere end i et privat hus, er det kun elektriske designmuligheder, der er udstyret med et specielt beskyttelsesglas. Selvom denne mulighed "spiser" en anstændig mængde elektricitet, men på en kold vinteraften i nærheden kan du blive varm godt, som i nærheden af ​​en rigtig flamme. I dette tilfælde vil hjørnet falsk pejs gøre, men det vil ikke varme.

Hvidt hjørne pejs i den grå stue

Vinkel typen af ​​pejs - stor eller lille - kan være placeret på både ydervæggen af ​​huset og på indersiden. Men hvis du er tilbøjelig til at placere på indersiden, skal du i forvejen overveje, hvor skorstenen vil gå - byggeri af nogle huse tillader dig ikke at udstyre skorstenen, hvor du vil.

Når du installerer en pejs på en ekstern væg, skal du have tilladelse fra de relevante myndigheder til at bringe skorstenen til gaden. Installation af et hjørne pejs - både klassisk og ikke-standard - sørg for at levere alle regler for brandsikkerhed. Vendingen, som beskytter væggene mod gnister, bliver nødvendig.

Hvid vinklet pejs
Hvid stilfuld pejs
Hjørne pejs med plads til brænde
Lys hjørne pejs i den hvid-blå stue
Hjørne pejs i et beige-hvidt interiør
Et kvadrat hjørne pejs i stuen
Hjørne pejs i stuen i jugendstil
Hjørne pejs i en minimalistisk stue
Hjørne pejs i den hvide turkise stue
Hjørne pejs i beige brun stue
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

75 + = 77