Håndværk fra makaroner og gryn: tilgængelig og ikke almindelig (21 billeder)

Dem, der i noget ser ubegrænset til kreativitet, og som ikke ved, hvilken spændende aktivitet der kommer op med et barn - det er værd at forsøge at lave håndværk fra korn og pasta. Du vil selv se, hvordan almindelige og tilgængelige materialer kan blive til virkelige mesterværker af anvendt kunst. Din samling vil blive udfyldt med et faktura billede eller billede, en eksklusiv statuette og endda en "dyrebar" boks. Fra pasta kan du gøre noget, vigtigst af alt, lidt nidkærlighed og fantasi.

Håndværk fra pasta

Hvor skal man starte?

Selvfølgelig er hovedmaterialet pasta og korn. Producenter tilbyder et stort udvalg af pasta af forskellige former og størrelser. Kædehjul, blade, spiraler, skaller, hjerter og buer syntes at være skabt til fremstilling af forskellige håndværk. Kvalitet og pris er absolut irrelevante. Også med sortimentet af korn er der ingen problemer - på hylderne i enhver købmand kan du finde boghvede, ris, ærter, hvede og byggrave. Jo flere former for korn anvendes, jo finere og smukkere bliver det færdige produkt.

Makaroni til håndværk - materialet er enkelt og alsidigt. De er let limmede til hinanden og til enhver overflade er de lette at farve og opbevares i lang tid.

For at lave pasta fra din pasta, udover det vigtigste materiale, du har brug for: lim, børster, base (hvis du planlægger at lave et billede), maling (aerosol eller akryl) og andre elementer til dekoration. Næsten alle ovennævnte varer er i hvert hus, så fremstillingsprocessen vil ikke være for økonomisk dyr.

Håndværk fra pasta
Håndværk fra pasta

Kreativitet med børn

Fælles kreativitet forener meget voksne og barnet. Håndværk fremstillet af makaroni til børn er en proces, der er så fascinerende og sjov, at de opkræver deres positive ting rundt omkring. Hvis du ikke har tid til at deltage fuldt ud i processen, så kan du hjælpe og rådgive. Vælg et teknisk simpelt produkt til dit barn. Han kan være tæt på køkkenet, og du vil kun lejlighedsvis overvåge handlingernes rigtighed.

Håndværk fra pasta

Fortæl dit barn i detaljer, hvordan man maler pasta og kombinerer dem. Du vil se, barnet vil helt sikkert klare håndværket. At lave pastaindretning er en rigtig god fornøjelse, de tørrer hurtigt og er nemme at behandle.

Håndværk fra pasta

Ideer til pasta

At lave pasta fra makaroni er utrolig spændende, fordi det er et lagerhus med de mest utrolige ideer og løsninger. Fra dette materiale er der fået små statuer, hele billeder og tematisk indretning til huset.

Håndværk fra pasta

Engle til nytårstræet

Den oprindelige og smukke dekoration i form af små engle til nytårets skønhed gøres ret let. For at gøre dette har du brug for:

  • pasta i form af et stort rør, et hjul, en bue, horn, små tandhjul og rørformet pasta;
  • lille trækugle (til hovedet);
  • limpistol;
  • male den passende farve (perfekt blandet kombination af guld og sølv).

Vi lim en stor tubule med et hjul og en trækugle. Så lim vi bøjlen, det vil efterligne vingerne. Hænderne på en engel er lavet af horn. Pas forsigtigt små rørformede pastaer på hovedet i form af krøllet hår. Vi pryder kraven af ​​en engel (hjulet) og kappen af ​​kappen med små stjerner.

Håndværk fra pasta

Den engel, der er lavet, skal stå lidt, indtil den er helt tør. For jævnt at male en figur skal du rette den på en blyant og holde den i jorden eller skummet. Dække i tre lag. Den malede engel skal tørre helt, og så kan du tage små detaljer op. Tegn en tynd markør på øjnene og munden. Stjernerne på hæmen og kraven er malet med guldmaling. Fra den gyldne ledning lav en halo og fix den på en engels hoved. Nytårs arbejde er klar!

Håndværk fra pasta

Original tilbehør

Piger begynder at være opmærksomme på smukke ting i en meget tidlig alder. Og hvor dejligt at lave en fashionabel dekoration selv. Den sædvanlige single-tone bezel kan ændres uden anerkendelse. Lim nogle pasta i form af blade eller stjerner på overfladen af ​​fælgen. Dele skal for-males med aerosolmaling. Ved at kombinere store og små dele kan du lave en rigtig tiara til prinsessen.

1
Håndværk fra pasta

Håndværk fra pasta egen kan blive ægte "smykker" ornamenter. Moderigtige flerfarvede perler og armbånd ... hvilken pige drømmer ikke om en sådan detaljer i klædeskabet? Der er ikke noget lettere! Den unge kvinde i mode kan gøre dem selv. Alt der er brug for er en tråd, farver og selvfølgelig pasta.

Mal detaljerne i forskellige farver og tråden tråden i dem - perlerne er klar. Du kan bruge en række farve teknikker: dække elementerne i en farve, spray dråber, etc. Alt afhænger af den unge modedesigners ønske og fantasi. Det vigtigste er, at ressourcen ved at lave sådanne smykker er stort set ubegrænset.

Håndværk fra pasta

3D malerier og paneler

Ved hjælp af korn og pasta kan du oprette paneler og skrive rigtige billeder. Enkel udførelse, som barnet nemt kan gøre, og mere komplekse produkter, til skabelsen af ​​hvilken fantasi der kræves. En subtil smagsoplevelse og visse færdigheder.

Panelet kan laves på et lærred til broderi med et trykt skema. Vælg makaroni af samme størrelse og passer i form til billedet. Mal dem med maling og lad dem tørre. Lim derefter på lærredet med
en limpistol eller PVA-lim. Tegn manglende elementer med pensel og maling.

Hvis du ikke har en klargjort ordning, kan du selv sætte et billede på lærredet. Børns tegninger bliver altid interessante og originale. Deres fantasi og umiddelbarhed giver et ekstraordinært resultat.

Håndværk fra pasta
Håndværk fra pasta

I en lignende teknik er der også lavet billeder af pasta og korn. For det første trækkes elementerne i det fremtidige billede ud, og så lægges det forberedte materiale på dem.

Håndværk fra pasta

Komplekse elementer af boligindretning

Hvis du allerede har mestret hvordan man laver pasta fra makaroni i den enkleste teknik, så er det på tide at starte mere komplekse produkter. De vil tage et værdigt sted i interiøret, lægge vægt på rummets stil, ejerens evne til at vælge detaljer og beherskelse for at skabe mesterværker fra enkle ting.

Håndværk fra pasta

Macaroni Topiary

Dette element af indretning i nyere tid er meget populært. Topiary er lavet af næsten ethvert materiale og pasta er ingen undtagelse. En usædvanlig tekstur og originalt design, tilgængelighed og originalitet er de vigtigste fordele ved topiary fra makaroni.

Håndværk fra pasta
Håndværk fra pasta

Til fremstilling af det produkt du har brug for:

  • pasta i forskellige former og størrelser;
  • blomsterpotte;
  • lim pistol;
  • stick eller stiv ledning;
  • tape;
  • en kugle af skum.

Fastgør kuglen på stokken, og sæt den derefter fast i gryden. Du kan fylde potten med noget løs materiale og dekorere med macaroni ovenfra. Til skumkuglen lim forsigtigt pastaen. Forlad minimum plads mellem dele. Steder hvor skummet er synligt, dække med små detaljer. Produktet kan males eller efterlades i sin oprindelige form, især hvis der anvendes macaroni i forskellige farver. Pynt gryden med en klud. Ideel til burlap, linned eller bomuld.

Håndværk fra pasta
Håndværk fra pasta

kister

Utroligt smukke kurve kan laves ved hjælp af pasta. Pick up kassen af ​​den rigtige størrelse og zadekoriruyte sine sider med pasta og croup. Det er kun nødvendigt at omhyggeligt planlægge mønstre for det fremtidige produkt.

Håndværk fra pasta

God idé - en kasse til håndarbejde fra under æggebakken. I sine rum er det meget bekvemt at opbevare farverige perler og perler. Du kan kun dekorere låget og male hele produktet i guld - den dyrebare kiste er klar.

Håndværk fra pasta

Hvis du ikke allerede ved, hvordan du laver en pasta fra en pasta og kigger efter ideer til inspiration - se sig om, måske er svarene på det mest fremtrædende sted.

Håndværk fra pasta
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 80 = 87