Gulte fliser: solsammensætninger (28 billeder)

Den gule flise er altid en lys og kreativ løsning. Ved første øjekast ser det ud til, at en sådan fængselig indretning bruges ekstremt sjældent. Der er dog en utrolig mængde designteknikker og originale løsninger, der kan hjælpe med at forfine moderne lejligheder med solcentre.

Farvelighed

Gule keramiske fliser, især dem, der er repræsenteret af massive lærreder, vil påvirke enhver person positivt. Solpalet opfrisker, toner op, stimulerer mental aktivitet.

Gul og hvide fliser på badeværelset
Gul-sorte fliser på badeværelset

Behagelige varme farver er forbundet med sommer, sol, varme. Selv de mindste badeværelser og værelser, uden sollys, vil virke meget hyggelige og lettere takket være citron eller sand finish.

Gule fliser med indretning

Gradation af gul farve

Den gule flise kan faktisk være helt anderledes. Solens farve har sin egen specielle gradation. Han kan være både varm og fremmedgjort neutral, udstråle et gyldent overløb og elegant sløvhed.

Gul flise i bruser

Rolig sukkulent tone egnet til køkkenet. De vil også pænt dekorere designet af badeværelset eller toilet. Pastellfarver og en fortyndet gul palette ser organisk ud i stuen eller korridoren. Du kan skelne mellem flere nuancer, som sikkert kan bruges inden for forskellige steder:

 • cremet;
 • sand;
 • fawn;
 • beige;
 • Ivory;
 • Tea rose;
 • Champagne;
 • Vanilla.

Den gule flise er aldrig kedelig og vil ikke forværre det grundlæggende koncept for interiøret, hvis tonerne er fastholdt og elegante. For lyse nuancer (citron, for eksempel) skal bruges doseret, ellers vil den mest stilfulde finish simpelthen irritere.

Gul teksturerede fliser

Bedste farvekombinationer

Pastellgul fliser til badeværelse eller køkken - en klassisk løsning til design af moderne lejligheder. Men nogle gange vil du flytte væk fra regler og principper, vælge en helt uventet mulighed.

Beige, sennep, fløde med citron noter, karamelfliser kombineres med alle nuancer af chokoladepalet. Mættede toner forstærker sammensætningen, gør de gule accenter dybere. Slørede chokolade nuancer gør sammensætningen lys og luftig.

Accenter på det gule lærred er bedre dannet ved hjælp af røde og orange toner. Således bliver badeværelsens design meget varmere, og situationen på toilettet er mere behagelig. Altid revitaliserer og dekorerer det indre af de gyldne vægfliser.

Gul flise på forklæde køkken

Gulblanke fliser i køkkenets indre

Sort og Gul

Gul flise og sorte accenter - dette er en usædvanligt spektakulær tandem. Kontrastfuld, rig og attraktiv indretning vil være gavnlig inden for badeværelset.

Udform ikke hele gulvet eller væggen på denne måde. Det er bedre at lave et forklæde i køkkenet, dekorere området omkring karbad eller brusebad, fokus på vægspeilet.

1

Grå og sølvfarvede toner

For at sikre at den gule flise til badeværelset ikke skærer øjnene, bruger designere nuancer af grå paletter, hvilket gør sammensætningen mere raffineret og fastholdt. Det er bemærkelsesværdigt, at det med sin vigtige "mission" vil klare en mat grå flise og en blank flise med perlemor overløb.

Nogle designere er endnu enklere: Den gule farve af finishmaterialet suppleres med møbler og VVS med kromoverflader. Det er interessant at se skilali med fotoprint, samt tegninger med lyse citron ornament på et gråt lærred.

Gulte glaserede fliser i køkkenet

Gul-blå fliser i badeværelset interiør
Gulte fliser i indretningen af ​​high-tech

Indigo og turkis

Den gule glatte overflade af fliserne eller porcelænfliserne vil spille med nye farver takket være brugen af ​​turkis og blå accenter. Sandsynligvis er dette en af ​​de unikke duetter, der organisk ser ikke kun på badeværelset eller i køkkenet.

En slags egyptisk stil ser organisk ud i stuen. Gulvfliser i interiøret vil være passende og effektive, hvis situationen suppleres med passende tilbehør, der understreger farven på pharaohs land. Det kan males vaser, originale figurer. Vægfliser vil se organisk ud på baggrund af ruller, hylder med artefakter fra det gamle Egypten.

Gul flise i det indre af landet
Gul flise fra porcelæn fliser

Gule og grønne accenter

Den mest populære størrelse er en 20x20 flise. Det er også det vigtigste element for at skabe en øko-stil finish. Den grønne og gule palette, der går sammen, giver dig mulighed for at skabe et hyggeligt og frisk interiør i køkkenet.

Vægfliser er forbundet med et kamillefelt eller blomstrende mælkebøtter. Under alle omstændigheder er forårets atmosfære med blomster, romantik og ømhed garanteret. For køkkenet vil det være interessant at erstatte det traditionelle forklæde med den oprindelige. Grundlaget under glasdukken kan dekoreres med de samme blomster (tusindfryd og mælkebøtter) eller eksperimenteres med gastronomiske temaer.

Gulte fliser i køkkenet
Gul flise med valmuer

Stilistiske muligheder

Vægfliser af gul farve er forbundet med blødhed og varme. En beroligende og forfriskende effekt kan bruges i det indre af lejligheder af enhver stilistisk retning. Gule toner, grøn, grå og chokoladepalet er ideelle værktøjer til at forbinde små rum.

Flerfarvet indretning er passende i rummelige værelser. Små værelser (køkken, badeværelse, toilet) er bedre at dekorere i rolige farver. For nylig er den populære 20x20 flise af lyse gule nuancer, som danner altaner. Særligt farverige grønne, gule og turkise fliser ser i indersiden af ​​glaserede solloggier.

Gul flise i badeværelset på loftet
Gul flise på badeværelset i jugendstil

Win-win muligheder i valg af en stil:

 • Moderne;
 • High-tech;
 • Klassikere (20x20 pasteltegler bruges);
 • Vintage;
 • Art Deco;
 • land;
 • Lurvet-chic;
 • Skandinavisk stil (rig farve som nøglehak for indretningen af ​​badet eller arbejdsfladen i køkkenet);
 • fusion;
 • Pop art.

Ved hjælp af forskellige teksturer vil den gule flise kun styrke designkonceptet. For eksempel vil glatte fliser 20 til 20 supplere den minimalistiske situation med højteknologisk retning. Et matt forklæde af sandfarve vil passe ind i en afrikansk eller etnisk mexicansk stil i køkkenet. I dette tilfælde spiller en vigtig rolle af fugning til fliserne, som bør supplere tekstur og understrege skyggen af ​​finishen.

Gul sekskantet mosaik på badeværelset
Rund mosaik i badeværelset af gul farve
Gul mosaik i badeværelset niche

Guldmotiver

I betragtning af den gule flise som et nøgleelement til afslutning af forskellige rum, kan vi ikke undlade at nævne guldversionen af ​​indretningen. Selv den minimale anvendelse af sådanne elementer giver rummet pompositet og respektabilitet.

Gul flise pastell skygge i badeværelset
Gul flise med flerfarvede striber

Hvis køkkenet virker for simpelt, er interiøret blegt og kedeligt, et guldforklæde og kreative installationer, der supplerer den luksuriøse finish, løser dette problem. Designere overvejer guldfliser som et komplekst dekorativt materiale. For at skabe virkelig stilfulde interiør kompositioner, husk følgende anbefalinger:

 • Efterligning af guld på flisen skal bruges som en ekstra dekoration, ikke en base;
 • Til guldpynt på væggen er det bedre at vælge rød, fløde, sort finish. Det gyldne forklæde kan suppleres med chokoladeelementer;
 • "Guld" ser mere effektivt ud på det sædvanlige blanke lærred, men i efterligning af nogle usædvanlige teksturer. For eksempel kopierer ruheden af ​​guldsten, de fløjlsrige rige tekstiler eller spaltningen af ​​en naturlig ru sten.

Guldmotiver er interessante at se med et blomstret eller geometrisk mønster. Raffineret og elegant ser en kombination af gyldne ornamenter på en sand baggrund.

Gul flise nær vasken i køkkenet
Gule fliser i form af rhombusser

Porcelæn fliser til gulve og vægge

Keramisk granit er en keramisk flise med fremragende præstationsegenskaber. Tidligere var porcelæn stentøj til gulv på grund af dets upåklagelige styrkeegenskaber.

Designere anvender i stigende grad anvendelsen af ​​denne type materialer for at forbedre væggene. Forkladen i køkkenet er svært at lave, og ikke altid passende, men det vil være interessant at eksperimentere på badeværelset.

Gulte fliser i form af honningkager
Gul flise med hvidt mønster i interiøret

Ualmindeligt ser finishen af ​​sandfarve, når gulvbelægningen smidigt passerer til væggene. I dette tilfælde er væginstallationen dekoreret med en perlemorv af mosaik. Den øverste del af badeværelset er malet med pastelfarve (fx creme eller cremefarve).

Gulte fliser i badeværelset
Gul flise på badeværelset

Kombinationen af ​​et trægulv og væggenes overflade med en keramisk granit, der efterligner naturstenens konsistens, er meget original. Til våde og små badeværelser eller toiletter er dette ikke den rigtige løsning, men i køkkenetilstanden vil loftet passe perfekt.

Gul konvekse fliser i køkkenet

Designere anbefaler stærkt at se på en bred vifte af gule fliser. Dette færdiggørelsesmateriale passer organisk ind i ethvert rum og giver dig mulighed for at dekorere lejligheden som ejerne ønsker.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 4