Gul gardiner – et stykke af solen i det indre (27 billeder)

Gul gardiner er virkelig universelle. De kan lige så godt passe ind i køkkenet, stuen og børnenes værelse, og alt sammen fordi den gule farve har en stor palade af nyanser: fra lys til mættet, fra roligt til lyst. Og også det er let kombineret med næsten alle farver.

Satin gule gardiner

Østrigske gule gardiner

Gul i det indre

Designere er meget glad for den gule palette for sit rige udvalg. Det omfatter:

 • citron;
 • klassisk gul;
 • abrikos;
 • safran;
 • majs;
 • rav;
 • guld;
 • beige.

Og det er ikke alt. Denne palette indeholder mere end 130 nuancer. Figuren er ikke endelig, fordi kunstnerne i arbejdet har alle de nye muligheder for farvning af disse nuancer.

Hvide og gule gardiner

Gule gardiner med blomsterprint

Derfor er gule gardiner passende i det indre af enhver stil. Hvis du kan lide klassikere, så passer den til "gammelt guld" og gardiner i beige-hvide farver. Hvis du elsker eksperimenter, vil midten af ​​ethvert interiør være et gardin af citron eller en lys klassisk farve.

Men i al god forstand, for ikke at blive træt, skal gul i interiøret ikke være for meget, og det er ønskeligt at bruge den klassiske kombination af nuancer. Så den ideelle kombination for ethvert værelse bliver brun-gul. Hvis gulvet er et mørkebrunt laminat, og der er møbler af samme nuancer, er det ved hjælp af gule gardiner det muligt at understrege den rige tekstur af træet.

Gule gardiner med blomster

Gul gardiner i børnehaven

1

Gardiner af rolige gule toner bruges ofte til at dekorere vinduer i interiører lavet i et koldt farveskema. Følgende kombinationer er populære:

 • grå-gul;
 • gul og blå;
 • blå og gul;
 • gul og turkis.

Varianter af en kombination af emner af et indre for uendeligt sæt. Hele interiøret kan være blåt og blåt, og på vinduet er der gule gardiner. Så lyset, der passerer gennem dem, bliver varmt, selv om vinteren. Du kan også dekorere interiøret i en gul palette og på vinduet for at hænge blå gardiner. Så vil balancen mellem kolde og varme farver overholdes.

Dobbelt gule gardiner

Gule gardiner på karet vinduet

Den smukkeste og vindende kombination af to farver blev foreslået til designerne af naturen: gul og grøn. Kunstnere på forskellige tidspunkter skildrede gule citroner med grønne blade på deres dåser, og så begyndte denne kombination at bruge og skaberne af interiører. Køkkener og soveværelser er ofte dekoreret med lyse gule gardiner med blomster. Eller for værelser med grønne sofaer og lænestole, vælg gardiner med solgul eller lys citronfarve. Det eneste der dårligt passer til de gule gardiner, så det er interiør i stil med højteknologi og minimalisme.

Gul gardiner i stuen

Fordele og ulemper ved gule gardiner

Gardiner i det gule område er universelle, så de pynter vinduesåbningerne i mange boligområder. Denne farve bevæger sig visuelt væggene og løfter loftet, så det ser ud til, at der er meget mere plads i rummet med gule gardiner. Ideel til en gul gardiner i et lille køkken. Gul er solens farve, så det indvendige design, som det bruges til, er meget hyggeligt. Også denne farve ved kompetent brug øger humør og giver fornøjelse.

Gul gardiner af bomuld

Gul gardiner i interiøret

Gule gardiner i cafe stil

Samtidig vil for meget lys gul farve irritere, og en person uden nogen åbenbar grund kan begynde at blive nervøs, så gule gardiner i børnehaven skal vælges særligt omhyggeligt. De skal være beige-hvide eller grå-gule. Lyse gardiner af gulgrønne nuancer kan først takke barnet, men så begynde det irriterende.

Gule gardiner i landlig stil

Gul korte gardiner

Gul gardiner i køkkenet

Hvad slags gule gardiner at vælge?

Når du opretter et interiør, kan du eksperimentere ikke kun med farver og teksturer, men også med typer gardiner. Hvis du kan lide klassikere, så stop med den traditionelle indstilling: tyll og gyldne gardiner, hentet af pluk med en pensel.

Gardiner i børnehaven bør være lavet af tæt naturligt stof. De kan dekoreres med originale tegninger. For eksempel, helte af tegnefilm eller eventyr. Rullegardiner af beige-grå-sandy nuancer vil gå ind i soveværelset. De vil dæmpe solens stråler, hvorfor soveværelset vil fylde det diffuse bløde lys. Også persienner er velegnet til børnehave og stue. Hvis du vil have den lyse sol ikke forstyrre dig ved frokosttid, kan du desuden tilføje skygge gardiner.

Gule gardiner med plukker

Gul gardiner

Gule gardiner med et billede

Til køkkenet er romerske gardiner af lysegul farve passende. De lukker tæt på vinduet og en bevægelse samles, så lyset kan trænge ind i alle hjørner af køkkenet. Disse gardiner, i modsætning til skyggen, besætter ikke mindst plads, så de er ideelle til små køkkener.

Gul gardiner i forskellige værelser

O
ftest hænger de lyse gule gardiner i køkkenet, fordi denne farve bryster op og køkkenet - det er netop det sted, hvor vi vågner op og møder hele familien efter en lang arbejdsdag. Gardiner er særligt velegnede til værelser i stil med land og Provence. Landstilen giver generelt fed kombinationer, så du kan sikkert kombinere grønne gardiner med gul tule. Eller på gardinerne i et rødt og hvidt bur syning gule rucher. I små køkkener vil det være praktisk at bruge rullegardiner med lyse mønstre eller i lyse beige toner. Køkken gardiner skal syes af et stof, der let vaskes og "trækker vejret".

Gule gardiner med sølv

Gulgrå gardiner

Gul gardiner i soveværelset

Gul gardiner i stuen vælges normalt i et roligt farveskema. Disse er sand, creme eller igen beige-hvide nuancer. I hallen for at skabe en højtidelig atmosfære kan du bruge gyldne gardiner.

Golden gardiner er også velegnede til børn. Det antages, at det er denne skygge, der gør det muligt for barnet hurtigt at afsløre sit kreative potentiale. I pigens værelse kan du kombinere lilla gardiner med guld. For drengen er der mere rolige muligheder: gul med blå eller sort.

Gul gardiner i spisestuen

Lige gule gardiner i spisestuen

Gul tule

For et soveværelse er det bedre at nægte en kombination af grøn og gul og andre lyse farver. Koldt farveskema hjælper med at roe sig og falde i søvn hurtigere. Her vil gråblå, lilla gardiner i kombination med dæmpet gul, beige-grå, oliven-pink og andre rolige nuancer være passende. I soveværelset kan du hænge på vinduet rullegardiner - de er tætte og tager ikke meget plads.

Gul gardiner er ideelle til at skabe interiør af enhver stil, med undtagelse af minimalisme, loft og hi-tech. I dag er der så mange forskellige nuancer af gule, at deres gule gardiner finder både beundrere af klassikere og eksperimenter. Hvis du vil ændre noget i indretningen, skal du starte små - hæng de gule gardiner.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 7 = 2