Grøn gardiner i interiøret – klassisk og luksus (28 billeder)

Gardiner er et vigtigt element i indretning. Korrekt udvalgte nuancer af stof hjælper med at skabe et komplet billede af interiøret, giver rummet en følelse af skønhed og hygge. Grøn gardiner i interiøret ser elegante og ædle ud. Grøn farve belaster ikke, den kombineres med forskellige stilarter og retninger.

Forskellige nuancer af grønt i interiøret

Paletten med grønne nuancer er usædvanligt bred: fra lysegrøn til pistacien. Grøn farve er varm og kold, afhængig af overhovedet af orange-gule eller blå toner i den. Kolde grønne toner er nedsænket i en kammeratmosfære af stringens og officiel karakter. Varme grønne nuancer er beroligende. De vælges ofte til børns soveværelser. Mynte, aquamarin skygge opdateres. Flaske og olivenfarver virker fredeligt. Gardiner af disse nuancer ser godt ud på kontoret, især i kombination med neutrale gråbeige toner.

Grøn gardiner på buen vinduet

Grøn Satin Blinds

Til interiøret så stilfuldt og effektivt, skal grønne gardiner kombineres med tapet, møbler, indvendige elementer af andre farver. Der er grundlæggende farver, hvor kombinationen betragtes som harmonisk: grå, hvid, sort, beige.

Væggene i en dæmpet orange-gul farve i interiøret ser spektakulære ud i en kombination af mørkegrønne, smaragd, smukke flaske nuancer af gardiner.

Hvidgrønne gardiner

Turkis gardiner

Fans med lyse farver kan kombineres i de indre grønne gardiner med lyse orange-røde blomster. En sådan designløsning er velegnet til at dekorere et køkken eller en børnehave.

Fans af klassisk design bør være opmærksom på kombinationen af ​​grøn og hvid. For at gøre interiøret lysere, anbefales det at fortynde det med lyse detaljer.

Kombinationen af ​​grøn og sort ser hårdt ud. I et sådant rum bør der være god belysning for ikke at skabe en følelse af kompression. Det anbefales at vælge saftige nuancer af stof.

1

Gardiner lavet af malakit eller turkis stof vil appellere til elskere af konservatisme og stramning. Nuancerne er selvforsynende, kræver ikke yderligere dekoration.

Strålende grønne gardiner

Grøn gardiner i klassisk stil

Regler for valg af grønne gardiner

Blinds af grøn farve bør vælges og styres af følgende parametre:

  • størrelsen af ​​rummet
  • dens belysning;
  • Overdimensionen af ​​andre nyanser af interiøret;
  • funktioner i designet af rummet.

I et værelse med et stort område er det hensigtsmæssigt at hænge gardiner af mørke eller lyse nuancer. I et lille rum ser gardinerne af rolige grønne nuancer godt ud.

Grøn gardiner med blomstermønster

Grøn to-tone gardiner

Når man vælger gardiner, er det nødvendigt at være opmærksom på hvilken side vinduerne kommer fra. På sydsiden er det altid let, her er stoffene fra uigennemsigtigt stof i kombination med tyllmaterialet velegnede. Små vinduer anbefales at dekorere, hængende grønne persienner eller romersk persienner.

Konsistensen af ​​detaljer i indretningen bestemmes af, hvordan stoffets farver og tekstur kombineres korrekt. Det er bedre at tilføje et lys værelse til en tule eller gardiner lavet af organza. I et rum med utilstrækkelig belysning vil gardinerne af tunge stoffer se harmonisk ud.

Blå og grønne gardiner

Grøn gardiner i polka dots

Hvordan vælges grønne gardiner til forskellige interiører?

Gardiner af grøn farve ser harmonisk ud i interiøret udført i forskellige stilarter og retninger.

Smaragd, oliven, lysegrønne gardiner fra organza kan supplere det indre, lavet i klassisk stil. Det er hensigtsmæssigt at supplere ensemblet med lambrequins, pickings.

Grundlaget for ecostyle er grønt. Det passer perfekt til naturlige materialer. En lodret strimmel på romerske gardiner vil ikke kun opdatere interiøret, men øge det visuelt.

Grøn gardiner i stuen

Grøn gardiner af bomuld

Provence er en rustik stil. Designet ser harmonisk ud lysegrønne nuancer. Stof med en stor grøn print vil give interiøret en livlighed og originalitet. I den rustikke stil (land) ser du gode linned gardiner varme, dæmpede toner. Gardiner fra Provence fra organza danner en atmosfære af hygge, ømhed.

Smaragdgardiner

Grøn gardiner i et bur

Interiør i stil med minimalisme tolererer ikke små detaljer og jerkiness. Grøn gardiner skal være monofoniske, lavet af tæt stof.

Style hi-tech er berømt for dets praktiske, dynamik, rigor af former. I dette interiør er det hensigtsmæssigt at hænge grønne trådgardiner, som kan dekoreres, efter at have udstedt dem med store folder. Lovers af eksperimenter kan kombinere stoffer af samme farve, men forskellige teksturer. Det er interessant i dette interiør ser gardiner blackout. Gardiner på øjenlågene - en fantastisk løsning til moderne stil.

Der er designretninger, hvor den grønne farve er uhensigtsmæssig. Det er barok, rokoko, shebi-chic og nogle etniske retninger.

Grønne korte gardiner

Grøn gardiner på øjenlågene

Gardiner grønne i det indre af stuen

Da værelserne i lejligheden har forskellige funktioner, skal gardiner til dem vælges ud fra, hvad værelse
rne er beregnet til, og hvem vil bo i dem.

Børnenes værelse omfatter et rekreativt område, spil og aktiviteter. Hvis rummets hovedfunktion er en drøm, er det ønskeligt, at gardinerne er nåletræ, smaragdgrøn. Disse toner er indstillet til et roligt humør. Grønne gardiner i børnehaven er velegnede til børn, der lider af hyperaktivitets syndrom. Oliven nuancer øger koncentrationen af ​​babyen. Hvis rummet er placeret i syd, skal du vælge grønne gardiner af tæt stof sammen med en gennemskinnelig organza eller gardiner blackout.

Grønne stripede gardiner

Gardiner med grøn print

Lige grønne gardiner

Grøn gardiner i køkkenet vælges under hensyntagen til rummets størrelse, dens funktionalitet. De kan med succes kombineres med lyse orange-røde eller gule elementer af møbler, souvenirs. Hvis værelset er lille, skal du dekorere det med korte køkkengardiner. Romerske gardiner - den bedste egnede indretning til at dekorere køkkenet, som om ønsket kan dekoreres med et dyrt design. Lys-proof blackout gardiner af grøn farve vil skabe en atmosfære af romantik og halvmørke i køkkenets indre.

Gør interiøret, du kan ikke rabat muligheden for cornice. Originality tilføjer dekorative elementer, sløjfer, bånd, gardiner på øjenlågene.

Grøn gardiner med vegetabilsk print

Grønne persienner

Soveværelsens hovedfunktion er søvn. Grøn farve skal slappe af og hvile så godt som muligt. Juicy orange-gul, røde nuancer er ikke egnet til at dekorere et soveværelse. Hvis soveværelset er lavet i klassisk stil, kan højtid og pompositet tilføjes ved hjælp af tætte gardiner, lys gardiner af organza, gardiner med lambrequins. Grønne gardiner i soveværelset skal være fremstillet af lysfast stof for at give en fuld søvn. Stor mulighed - mørklægningsgardiner. Det ville være hensigtsmæssigt at se i soveværelset af den romerske gardiner malakitskygge. Interessante designer notater kan laves ved at hænge i rummet kombinerede gardiner. En usædvanlig effekt opnås på grund af kombinationen af ​​flere stoffer og teksturer. Gardiner på øjenlågene - en god mulighed for soveværelset. Silikonemonter giver dig mulighed for at glatte stoffet stille.

Grøn gardiner med et billede

Grøn rullegardiner

Grøn gardiner i stuen bør vælges, givet den tone, hvor rummet er lavet. Det anbefales at lave vægge, gulv- og loftlys, denne metode giver dig mulighed for visuelt at øge rummets størrelse, skabe en atmosfære af rummelighed og lysstyrke. Romerske gardiner i hallen kan kombineres med tætte natgardiner.

Grøn gardiner i soveværelset

Lysegrønne gardiner

Kombinerede gardiner af grøn farve - udviklingen i denne sæson. I mode er der stadig en lige stil med flydende folder. Gardiner af grøn farve kan give en ekstra æstetik til rummet, understrege det unikke design.

Mørkegrønne gardiner

Grøn gardiner med et mønster

Grøn gardiner på et højt vindue

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

52 − = 44