Gråmøbler i det indre (20 billeder): felt til eksperimenter

Hvis beige møbelsammensætninger anvendes som et universelt klassisk grundlag i interiører, fungerer gråmøbler som en værdig konkurrent til den nye generation. Gråmøbler er et glimrende grundlag for at skabe kreative fedmeinteriør.

Grå ottomaner i stuen

Det er en sådan neutral tone, som afsløres på forskellige måder i hver faktura, er i stand til at skabe harmoniske kombinationer med attributter af forskellige farver og stilistiske retninger. Noble grå elementer i interiøret vil give en mystisk eklektisk soveværelse, blød elegance og flair af mystik planteskole, raffinement og elegance stue.

Indretningen af ​​køkkenet med gråskabe møbler eller et blødt tekøkken vil se på en særlig måde karismatisk og moderne. Designet af gangen og badeværelset i mørke grå farver kombineret med det lyse tilbehør er udformningen af ​​aristokrati og de bedste traditioner i Londons stil.

Grå sofa og puder i det indre af stuen

Grå sofa og puder i det indre af stuen

Den bedste kombination i det indre

Møbler i grå kan kombineres med forskellige nuancer i design af soveværelser, stuer, køkkenlokaler, børne- og badeværelsesværelser samt korridorer og gange. Der er en grundlæggende regel: bløde møbler viser bedre dybden af ​​grå med bløde toner og kabinettet - med dæmpede nuancer.

Blød klassisk og et nyt blik på hygge

For indretningen af ​​soveværelset og køkkenet i Provence stil samt børneværelser og gange i den klassiske stil er det vigtigt at huske følgende designlov - baggrunden skal være hvid, lys beige, mørk flødeagtig eller perleagtig. En lignende regel gælder for eklektiske retninger i det indre af stuen og i badeværelset.

Gråmøbler i den neoklassiske stue

Til det klassiske design af lejligheder med gråmøbler er alle pastelfarver egnede. Specielt imponerende blik nuancer af naturligt træ. Det handler ikke om den standard mørkebrune base, men om lettere, bløde nuancer, der perfekt fremhæver tekstur af kabinemøbler.

Grå suite i et klassisk køkken

Moderne stilarter af interiører

For at dekorere hall, hall, badeværelse eller køkken med art deco-stil, højteknologiske eller moderne grå møbler kombineres med lyse og saftige farver, der kan dominere interiøret. For et soveværelse, et børnelokale og en konservativ stue er det bedre at se på et mere afslappet design, hvor "lyse pletter" kun er miniature tilbehør.

Gråmøbler i stuen

Grå krop og bløde møbler anbefales at kombinere med rolige attributter lavendel, sand, banan og terracotta. Denne "stille" kombination ser godt ud i designet af hyggelige køkkener, rummelige badeværelser i middelhavsstil og i respektable soveværelser.

Lyse kombinationer med rød, himmelblå, mørkblå og lyserød er også velkomne. De er mere organiske i ganger, tegne lokaler, nogle gange i børnenes værelser.

Grå VVS på badeværelset

Om indflydelsen af ​​nuancer

Det er vigtigt at huske, at grå farve kan påvirke den menneskelige bevidsthed på forskellige måder. For eksempel beroliger en lysegrå palette og sætter sig i fredelig kærlighed. Polstret møbler i dette farveskema kan frit benyttes i køkkenet og i badeværelset, i soveværelset og i børneværelset.

Grå lænestol i interiøret

Mørkegrå toner af møbler kan undertrykke, forårsage urimelig alarm. Det er bedre at bruge en anden nuance til polstrede møbler i stuen, gangen og køkkenet. En anden måde at fjerne den "gråmindre" er at slå design med lyse elementer.

På trods af alt vil gråmøbler være passende i ethvert rum. Lad os overveje de grundlæggende måder at korrigere kombinationen af ​​grå attributter i forskellige lejligheder.

1
Grå sofa i studio lejlighed

Køkken - et sted for eksperimenter

Grå farvemøbler til køkkenlokaler anvendes både i blandet og ren form. For at gøre rummet mere rummeligt, er loftet og gulvet malet i lyse farver.

Møblerne sorte og gråtoner skal være elegante og vægtløse. Mere massive designs kan kun være i lysegråtoner med lyse accenter. Dette er vigtigt for et lille køkken.

Grå suite i et rummeligt køkken

For rummelige lyse værelser er det tilladt at bruge vægdekoration i mørke "tunge" toner. Mange husmødre anser dem ret praktiske i køkkenet. Dette design kræver brug af lyse møbler. Det er tilladt at bruge en perlefarve med sort og hvidt element, hvor der er en tydelig metallisk glans.

Eliminere det monokrome interiør er ret simpelt. Det er især nemt at gøre dette på køkkenområdet. For at gøre dette er det nok at hænge nogle originale lamper, danne en ekstravagant installation af vaser og hænge en usædvanlig hylde af saftig lysegrøn farve med ægte greens.

Grå suite i et hyggeligt køkken

Soveværelse: En kombination af neutrale og lyse farver

Soveværelset er en zone med øget komfort for hver person. I soveværelset er det bedst at bruge møbler i en lysegrå palette. Designet, fuld af raffinement og aristokratisme, er ofte baseret på en creme eller hvid baggrund.

Meget ædle i dette interiør ser møbler i den klassiske stil af gråbrune, gråbeige, lette sølvtoner med elementer af sort eller blå eller metallisk glans. For at opnå farvestabilitet i soveværelset og børnenes værels
e anbefaler designere at bruge lilla grå og grågrønne elementer til et fuldt design.

Grå møbler og finish i soveværelset

For børnenes værelse er mere konservative kombinationer af grå og brune toner. Sort / hvid palette er bedre at udelukke. Hvis møblerne er dekoreret med chokoladeelementer, er det bedre at opgive orange accenter i interiøret. Men kombinationen af ​​neutrågrå bløde møbler og behagelige citron-trimmet vægge vil se luksuriøst ud.

Grå seng i soveværelset

Spil med halvtoner

Lyserøde og gråmøbler vil øge ømheden. Dette er ideelt til et børneværelse eller det indre af et romantisk soveværelse. Det vigtigste er at dosere mængden af ​​en flirtende lyserød farve.

Lyserøde og gråmøbler og accenter i stuen

Den grønne indretning på de grå møbler er i stand til at give hele rummet en aura af friskhed. Kombinationen af ​​rød og grå vil give respekt og luksus til beskedne lejligheder af klassisk stil. Og børnenes værelse bliver meget mere interessant, hvis du bruger en blå eller lilla indretning med en grå base. Fra sorte accenter er det bedre at nægte.

Grøngrå møbler og accenter i stuen

Spektakulære kombinationer i stuen og gangen

Interiøret i stuen og gangen med brugen af ​​gråskab og polstrede møbler betragtes som klassisk. På grund af korrekt udvalgt tilbehør kan du imidlertid oprette og designe lejligheder i retning af højteknologi eller loft, for ikke at nævne det moderne.

Det er tilladt at bruge møbler i en grå palette, forudsat at væggene og loftet i stuen eller gangen også kan være grå. Det vigtigste er, at kabinemøblerne, bundfinishen og baggrunden er af forskellige nuancer. Også i designet er det vigtigt at bruge lyse accenter, som vil understrege identiteten af ​​den valgte stil.

Gråmøbler i en stor stue med pejs

For beundrere af stilistiske retninger af loft og by, bliver gråmøbler i lakonisk design den vigtigste grundlæggende egenskab i interiøret. Det vigtigste, at det så dyrt og farverigt ud. Denne løsning er egnet til en miniature gang, og til en rummelig stue.

Til sådanne retninger i design af moderne lejligheder egnet tilbehør i burgunder, lilla, lilla og lavendel. Et lille antal sorte elementer er tilladt. Især hvis dette interiør er en stor rummelig gang.

Mørkegrå møbler i stuen
Grå bord i gangen

Vindende kombinationer på badeværelset

Ved at vælge møbler i gråtoner til badeværelset anbefaler designerne at se på træagtige teksturer. Kombinationen af ​​grå neutraltone og særskilte træelementer i møbelsæt passer perfekt ind i indretningen af ​​det indre af rummet i en malerisk skandinavisk stil eller en fashionabel øko-retning.

En anden spektakulær kombination er en grå flise, et mørkegrå møbelsæt med birkesmykke. Ideelt fremhæve den rige gråtoner på badeværelset ved hjælp af snehvide sanitetsartikler. En vigtig betingelse: Fraværet af skarpe linjer, skarpe hjørner og grove elementer.

Grå Badeværelse

På badeværelset ser en lysegrå matte og mørk perle med glatte overheadblanke møbler altid charmerende ud. Dette design kan være lidt køligt. For at "varme" rummet bruger designere accenter fra den uerstattelige gule palette.

Et andet dristigt designkoncept - et badeværelse i Provence stil. Til dette kombineres de grå komponenter med lavendel, blød beige, karamel og perlefarver.

Stilfuldt Grå Badeværelse

En særlig stemning og farve vil blive givet til værelset med dejlige kommoder, som i stil kombineres i en afrundet skal "antik". I denne stil, ved hjælp af møbler af neutral farve, er det praktisk at danne et behageligt SPA hjørne på badeværelset.

Kombinationen af ​​farver med grå på badeværelset
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

53 − = 47