Grå fliser i det indre af lokaler: Harmonisering af en ny farve (27 billeder)

Grå farve, på trods af at mange anser det for helt upersonligt og farveløst, ligesom alle andre er sammensat af tilføjelsen af ​​ganske bestemte farver i solspektret. Keramiske fliser af grå farve får sin farve, når pigmenterne indeholder røde, grønne og blå komponenter i solspektret.

Grå fliser
Grå fliser

Tilsyneladende forsvinden af ​​den basegrå farve forsvinder under hænderne på kompetente farvestoffer og designere. Det er umuligt at nævne det nøjagtige antal gråtoner, selv om farvepalet RGB indeholder 256 tilgængelige halvtoner. Den nemers gjorde også en stor indsats for at popularisere skyggen af ​​mangfoldighed. Hvad er navne på farver: Perlemor, perlegrav, marengo eller grå duva. Og dette er ikke en komplet liste over mulige variationer på temaet grå farve.

Grå fliser

Grå fliser

Harmonisering af gråtoner

Grå fliser i det indre af bolig- og hjælpesteder betragtes ofte udelukkende i kombination med kontrasterende hvide toner. Motivation i sådanne tilfælde er enkel: dyster grå nuancer, fortyndet med lyse hvide farver, skaber ikke en følelse af mørke. Hylder enhver smag og enhver præference, er det værd at bemærke, at denne tilgang til farvekombinationer er noget primitiv.

Grå fliser
Grå fliser

Grå fliser har mange ikke kun farve, men også andre aspekter, der ledsager dem, som har en visuel-psykologisk virkning. En vigtig determinant komponent, som adskiller gulvfliser og vægfliser, er dens tekstur, bygningselementernes størrelse, form.

Grå fliser
Grå fliser

En simpel kombination, der kan lave en grå flise på gulvet, efterligne beton og fliser i loftet af forskellige gråtoner, skaber på ingen måde en mørkhed. En sådan sammensætning, harmonisk suppleret i det indre af badeværelset og i køkkenet med møbler og tilbehør af lyse farver, er almindeligt i ungdomsmiljøet.

Grå fliser

Grå gulvfliser i køkken i loft stil
Grå fliser

Indretningens lysstyrke, dekoreret i farver med gråtoner, tilføjer indretning af glasdekorationer og møbelelementer, lys dekoration med en gul lys af belysningsenheder. En god visuel effekt opnås ved badeværelset, dekoreret med usædvanlige former og spejle med stor størrelse, specielt indrettet med indsatser svarende til gråtoner.

Spejlet med indbygget belysning vil gøre designet særligt hyggeligt.

Grå, i modsætning til den udbredte misforståelse, harmonerer harmonisk med mange farver-ledsagere. Med ham får alt sammen beige og ferskenpalette sammen og tilføjer fløjlsagtig og en følelse af varme.

Skygget af sorte og brune toner, indhenter interiøret, efterligner en grå sten, rigor og fuldstændighed. Grøn, alle nuancer af blå, lavendelfarver - harmoniske tandempar trimmer i gråtoner.

Grå fliser

Grå mosaik under metallet i det grønne køkken
Grå fliser

I en velovervejet indretning i køkkenet ser en lysegrå flise meget flot ud. En særlig charme gives til den grå gulvkomponent med en efterligning af det gamle træs naturlige mønster. Porcelænfliser på gulvet kan have en anden farve med grå farve: brun, sort, hvid.

Grå fliser
Grå fliser
Grå fliser

Betydningen af ​​form, teksturer og størrelser af fliser

Design-design belastning samt farve er båret af andre egenskaber af efterbehandling materialer og dekorative elementer:

1
  • størrelse, som har keramiske fliser, porcelæn fliser, kantsten og andre dekorative elementer;
  • form af fliser
  • Overfladeteksturen, som har flisebelagt materiale.
Grå fliser

Det er svært at overvurdere betydningen af ​​de geometriske dimensioner af flisen i arrangementet af væggene og gulvfladerne.

Det flisebelagte gulv, der er udlagt med fliser med en størrelse på 10x10 cm, skaber en helt anden rumlig-visuel op
fattelse end den samme belægning, i hvilket arrangement keramik granit med en side af kvadratet på 300 mm påføres.

Mosaic decking, henholdsvis, ser helt anderledes ud end belægningen, der efterligner trægulvet.

Grå fliser
Grå fliser

Gråblanke fliser til retro stil på badeværelset

Omkring den samme situation opstår, hvis du kombinerer en vægflise, der efterligner en naturlig mursten, med elementer, der understreger glansen af ​​poleret metal. Kunstmosaikken, der er blevet spredt, som er lavet med brug af keramiske fliser, er blevet tilgængelig til brug med fremkomsten af ​​teknologi til fremstilling af små formfliser.

Grå fliser
Grå fliser

Grå fliser på gulvet kan have en meget forskellig overflade tekstur. Traditionelt porcelæn stentøj er næsten helt erstattet af fliser efterligner forskellige materialer af naturlig oprindelse, skaber kunstpaneler i graffiti stil. Gulv keramiske fliser, simulerende silikat mursten, vundet popularitet blandt fans af loft stil.

Grå fliser
Grå fliser

Under teglsten skaber kreative personligheder både hele køkkenet og de elementer, der er indstillet på plads. Fliser under granit, marmor, andre naturlige sten, måle som mursten, bruges til at dekorere køkkenskærme, buer, overgange og lokale områder med efterligning af smuldret gips. Uanset hvad teksturmønstret ikke var dekoreret med fliser, har udsmykningen af ​​overflader med grå fliser til en mursten sine beundrere. Beige eller anden kontrasterende fugemasse accentuerer kun den industrielle stil.

Grå fliser

Hvad skal man kigge efter

Brugen af ​​gråt i udformningen af ​​boliger for alle de forskellige nuancer, størrelser og teksturer af keramiske fliser kræver en omhyggelig og forsigtig tilgang. Ikke altid hardware visualisering af projektet giver en komplet ide om hvordan indretningen af ​​badeværelset, køkkenet eller entreen, dekoreret med gråtoner, virkelig vil se ud. Der er flere grunde til dette:

  • Den betydelige indflydelse på den visuelle opfattelse af grå farve er tilvejebragt af indekserne for naturlig og kunstig belysning af overflader. For eksempel blødgør mattefliser integreret i et blankt interiør den visuelle kontrast af overflader i overdrevent lys;
  • Rummets design i gråtoner kræver omhyggeligt valg af tilbehør og møbler af et bestemt farveområde, hvilket ikke altid er muligt at vise på skærmen. Det kan hende, at den grå flise i badeværelset f.eks. Efterligner en mursten, i et hardwarebillede er godt kombineret med snehvide møbler, den ægte tandem viser sig ikke så harmonisk.
Grå fliser
Grå fliser

Grå i interiøret, på trods af de eksisterende forhindringer, er efterspurgt og populært. Konsultationer af en kyndig designer, hans egen vision og farve præferencer vil hjælpe med at vælge de optimale farvekombinationer af alle elementer i udsmykningen af ​​værelserne.

Grå fliser

Grå fliser i stuen i jugendstil
Grå fliser
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

58 − = 49