Gotisk stil i det indre af værelser (20 billeder)

I sammenligning med andre er den gotiske stil i det indre præget af den unikke og attraktive aura af mysterium og magi. Oftest rummet i denne stil, eller gøre ud i den historiske version af den mystiske middelalder, eller henviser til den æra af dronning Victoria, med sin romantiseret den sorte magi og understregede dystre charme.

Stue i moderne gotisk stil

Hvis der udvikles et gotisk design, kan de vigtigste regler for henrettelse kaldes særegne former, silhuets skarphed, udtrykkene af de accenter, der ligger i de sidste århundreder.

Smuk trappe i stuen i gotisk stil
Glamourøs gotisk stil i interiøret

Funktioner af interiør "gotisk"

Den nøjagtige udformning af slottet og viktorianske palæer i det moderne interiør er forbundet med et tilstrækkeligt antal vanskeligheder, da "fortiden" ofte er en dyr fornøjelse. Oftere spil med gotisk træning i rummelige høje værelser. Men med en kreativ tilgang til efterbehandling, arrangerer farver accenter, tilbehør, den gotiske design af en lejlighed eller værelse er i stand til utrolig "spille" i små rum.

Spisestue i gotisk stil

Elementer, der skaber atmosfæren af ​​gotisk, er nødvendig til brug:

  • smedede dele, smalle spiraltrapper;
  • enheden af ​​det hvælvede loft, bjælkestrukturerne, "tunge" viktorianske stukkegods;
  • møbler og et gulv fra et naturligt træ eller dygtig efterligning;
  • antikviteter - kister med slidt læder, sort læder lænestole Dronning Victoria, alderen metalelementer møbler dekorationer, bronze lysestager, tilbehør, smedejern inventar enkel, eller omvendt, fantasifulde linjer;
  • udskårne ornamenter, farvede glasmosaik.
Stor moderne stue i gotisk stil
Bright stue i gotisk stil

Vinduer, døre og buer

Vinduer, buer, dørportaler spiller en vigtig rolle, hvis du opretter en gotisk stil i det indre af rummet. Hovedmålet er ikke den dyre omdannelse af hele lejligheden til et slot, men den maksimale tilgang til middelalderen eller den engelske neo-gotiske retning. Dette er helt muligt, hvis du bruger moderne materialer dygtigt.

Middelalderenes gotiske effekt opnås ved at indramme portalerne til døre og vinduesåbninger med en "levende" sten.

Buer i gotisk stil i det indre

Meget harmonisk i "slot" stil bukke af forskellige former, dekoreret med træ udskårne paneler eller igen - en sten. Designet sørger for tilstedeværelsen af ​​"spids" smalle vinduer med et glasmosaik uden gardiner.

Usædvanligt og fascinerende ser vinduerne i farvet glas vinduet lavet af farvet konveks glas indrammet med blybånd, som det var gjort i gamle dage. Lys, der brister igennem dem, skaber fabelagtig regnbueblænding og fylder rummet med en evig følelse af glæde, selvom værelserne er indrettede i sort, karakteristisk for den neo-gotiske af England.

En anderledes ser udsmykning, hvis rummet er dekoreret med en visning af atmosfæren af ​​"mørke victorianske romance" og magi - på markedsvilkår buede vinduer ved hjælp af et gitter, den såkaldte Tudor, layout og mørklægningsgardiner lavet af tunge dyre tekstiler med frodig udsøgt tekstiler, kvaster, frynser eller fletning .

Farvede ruder og kuplet loft i gotisk stil

Stue med pejs i gotisk stil

Vægge og lofter

Moderne design i de gamle dage giver mulighed for montering af lofter med åbne spærre, hvis højden af ​​rummet tillader, eller bjælker af træ, der glæder øjet selv i lave værelser.

Dekorative vægmalerier i loftet er mulige til begge versioner af det gotiske design. Konvekse støbegods, støbte detaljer - en typisk indretning af versionen af ​​gotisk genoplivning.

Bjælker på loftet i soveværelset i gotisk stil

Sokkel område af væggene, er pejs område ofte færdig med en sten med en grov tekstur efterligning kalksten, granit eller ædelt glathed fabulousness rå sten.

1

Vellykket modtagelse er et spil på kontrast af teksturer, når en del af væggen åbner en gammel sten murværk eller er dekoreret med et tæppe tæppe med traditionelle scener af middelalderlige liv. Til udsmykning af vægge i "slot" -versionen af ​​gotisk design anvendes der normalt en naturlig gråbrun-beige palette med alle nuancer af træ, jord og sand, sten, terracotta.

Design med sorte vægge - en særlig specificitet af rummet i den gotiske genoplivning. I kombination med et perlehvidt loft, sorte tunge møbler, giver denne mulighed et magisk indtryk.

Tapet dekoration, drapering af vægge med tekstiler er et uundværligt træk ved den victorianske gotiske kunst. Påfør en klud med en udtalt tekstur, et klart mønster, fløjlsagtige overflader. Sort og grafit baggrund med et blegt gråt mønster skaber en ægte gotisk farve. Ud over sort er brugen af ​​dybe toner af kirsebær og burgunder, mystisk lilla, flaske grøn, dæmpet blå og blodrød tilladt.

gulv enhed i rummet, "en gammel borg" indebærer anvendelse af en vifte af brædder (eller efterligning), keramiske granit, fliser, og selvfølgelig - gulvbrættet til victorianske interiør. I alle varianter (både middelalderlig og victoriansk) vil luksusen af ​​tæpper kun understrege originaliteten af ​​det gotiske design.

Sorte vægge i soveværelset i gotisk stil
Soveværelse med farvede ruder i gotisk stil

møbler

En fascinerende og meget mærkbar detalje af lejligheden, indrettet i gotisk stil i enhver tid - en pejs dekoreret med hylder, hvor der er anbragt kobber og bronze redskaber, køkkenredskaber. Eller hvis de "skaber" designet i den victorianske stil, sætter de snoet luksuriøs kandelabra, mantel ur, porcelæn figurer.

Harmoni og integritet regerer i rummet, hvis du lægger særlig vægt på valg af møbler. I gotisk står det frem for alt, dets massivitet. Hvis lejligheden "bygger en lås", kan møblerne konturer være enkle, og indretningen er uhøflig. Eller tværtimod, når præferencen gives til victoriansk gotisk, er designet normalt lunefuldt, komplekst med udsøgte detaljer. Her udskårne højskabe, paneler med dobbelt skab, luksuriøse hovedborde af senge, høj ryggen af ​​stole er passende.

Stol og indretning i gotisk stil
Spisestue med et stort spejl i gotisk stil
Stue med elementer af gotisk stil

tilbehør

Moderne gotiske stil vil forvandle ethvert rum, hvis designet af lejligheden indeholder glasmoser med traditionelle middelalder eller neo-gotiske farver og mønstre. De bruges med succes ikke kun på vinduer, men også på lukkede vægge, ved hjælp af indvendig belysning, i design af skabe og døre.

Victoriansk gotisk indebærer en overflod af tilbehør, pyntegenstande som "gamle dage" af metal og træ, udskåret pejs riste, figurer i form af frygtelige gargoyler og magiske remedier i form af krystal kugler, fancy lamper giver rummet en særlig charme.

Økologiske er små og store spejle i luksuriøse rammer, som malerier, sten askebægre, bronze og sølv dekorationer, vidunderlige kasketter, puffer.

Lys stue med hvide vægge i gotisk stil
Stue med pejs og spejl i gotisk stil
Kontrastinteriør med et strejf af gotisk stil
Usædvanligt interiør med en overflod af træ i gotisk stil
Skab i gotisk stil
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 6 = 2