Glødende tapet: stil og luksus i indretning (32 billeder)

Lysende tapet er en original dekoration af vægge og lofter, hvorigennem skaber en spektakulær indretning af interiøret uden stor indsats. I dagslys ser materialet ud som et normalt overflade design. Den ægte skønhed af dækningen afsløres i mørket og fylder rummet med en fantastisk glød af billedets konturer på en mørk baggrund.

Lysende 3D tapet
Glødende tapet med sommerfugle

Glødende tapet i børnehaven

Glødende tapet med dinosaurer

Glødende polka dots tapet

Hvis du startede reparationer i lejligheden og ønsker mere udtryksfuldhed i designet, skal du bruge tapet, der glødende i mørket, som en indre accent. Som regel vælges en af ​​væggene til denne dekoration, da solid design er fyldt med kompleksiteten af ​​visuel opfattelse. I nogle tilfælde frigives kun overfladefragmenter af lysbelægningen. Et loft med lysende stjerner er en respektabel løsning i designet af et soveværelse, en børnehave eller en stue.

Glødende tapet i børnehaven

Glødende tapet i børnenes værelse

Glødende tapet i interiøret

Glødende Space Wallpaper

Lysende tapet på loftet

Glødende tapet i rustik stil

1

Glødende tapet med fly

Varianter af tapet med en glød effekt

Der er to hovedtyper af dekoration, som afviger i vejen for fremstilling.

Glødende tapet med et mønster af fosformaling

Sammensætningen indeholder ikke fosforforbindelser, den har følgende egenskaber:

 • om dagen ophobes energien fra naturligt lys, i mørket vender den akkumulerede i form af diffus glød;
 • Farverne på emissionerne varierer i grønne og blå farver, en varm palette af gul-orange farvetoner;
 • luminescerende tapet giver yderligere belysning af rummet i mørket, bidrager til skabelsen af ​​et hyggeligt miljø med dæmpet lys.

Luminophore maling, ifølge producenterne, udgør ikke en trussel mod menneskers sundhed og miljøet. Markedet tilbyder et udvalg af gobeliner med et lysende billede, men hvis du vil, er det nemt at lave en eksklusiv designdækning baseret på konventionelt tapet, med et sæt stencils og fosformaling.

Akryl tapet i soveværelset
tapet"элизиум" на потолке

Fluorescerende tapet med 3d effekt

Fluorescerende mønster med 3d-effekt belægning er, at dagslys ligner en luksuriøs dekoration med den volumetriske billede og en mørk imponerende fantastisk glød separate grafik og konturer rammer fantasi excentricitet designløsninger. 3D wallpapers med belysning elementer af indretningen har følgende funktioner:

 • Teknologien indbefatter billeddannelsen af ​​sammensætninger med fluorescerende pigmenter;
 • For en fuldstændig afsløring af glødseffekten er det nødvendigt at bruge speciel belysning - Trælampen. Bølgerne i denne sorte lyskilde afspejles i den fluorescerende maling, og belægningen begynder at gløde fascinerende;
 • således at den fluorescerende belægning i lang tid er tilfreds med en fantastisk glød, bør den beskyttes mod direkte sollys.

Til loftets udsmykning vælges en lysende dekoration med et tredimensionelt mønster i form af en stjernegalakse, et ydre rum med planeter. I design af børn 3D er effekterne med billeder af fantasy-fantasi med et rumskib, eventyrkarakterer eller foretrukne filmhelt af små husholdninger relevante.

tapet"элизиум" с рисунком
Akryl tapet i fransk stil

Afslutningsfunktioner

Baggrunde med lyseffekt er lavet på basis af ikke-vævet stof, tykt papir eller er en polymercoating på ikke-vævet stof. Først påføres et mønster på lærredet - et billede der kan ses i dagslys. Dernæst behandles konturlinierne med et specielt pigment, og resultatet er en 3D-effekt.

Fluorescerende Baggrunde
Glødende vægmaleri

Produktets dimensioner er forskellige, det er ikke svært at vælge den rigtige model blandt de nuværende tilbud - et panel med kompakte parametre eller et stort lærred på hele væggen. Ifølge udførelsesformen er der:

 • Roller l
  ysende 3D wallpapers bruges i udsmykningen af ​​væggene. Udtømmer oftest en af ​​rummets vægoverflader, og i resten af ​​designet anvendes konventionelt tapet med et neutralt farveskema. Ofte er der på basis af et rullebetræk skabt et panel, der rammer det tildelte område med en baguette. Udsmykningen er faktisk i rummetrummets zoneinddeling - ved hjælp af et dække med en usædvanligt spektakulær indretning er det let at skelne mellem en fritidssone eller en drøm fra stuen;
 • historie lærred - fra fragmenter skabes en lysende sammensætning med et særskilt motiv på forskellige temaer. Genre tapet bruges både i design af vægge og lofter. Modellerne med galakse, havdybder, byarkitektur, farverige landskaber er meget populære.

Valg af lysende tapet til børn tager højde for barnets alder og køn: pigerne vil lide indretningen med smukke prinsesser, stjerner, hjerter og blomster, og drengene vil sætte pris på historierne med fantastiske figurer og brutale tegn fra tegneserier.

Glødende tapet med billedet af byen

Glødende blå tapet

Glødende mørkt tapet

Glødende tapet med hekse

Glødende tapeter med stjerner

Panoramic tapet med 3d effekt

Panoramiske lysende tapeter til vægge bruges til udsmykning af rummelige værelser, som for en fuld opfattelse af billedet, skal du have en anmeldelse fra en afstand. Inden for et lille rum er det umuligt at vurdere den virkelige dybde af billedet, for at kende kompositionens sande skønhed. Hvis du virkelig ønsker at dekorere et kompakt interiør med en lignende finish, så er den eneste sande løsning at vælge en del af loftet.

Glødende tapet på kontoret
Glødende tapet med katte

Hvis du vælger indretningens plot, er det værd at overveje, at det nogle gange er hurtigt nok til at se på samme sammensætning, men tapetet er ikke et billede, det er ikke nemt at opdatere kort tid efter reparationen.

Vælg motiver, der skildrer det naturlige miljø, siger psykologer, hjernen opfatter naturlige billeder bedre - landskaber, marine temaer, himmelske fænomener. Byarkitektur, filmklip, lysbilleder af mennesker bliver hurtigt kedelige, hvis man ser på dem fra dag til dag.

For rummelige interiører anbefales det at bruge et alternativ til udsmykningen i form af et flytbart glødende panorama. En kompromisversion af indretningen - installationen af ​​kluden på øjenlågene - indebærer periodisk fornyelse af sammensætningen, du kan simpelthen fjerne strukturen, hvis det er nødvendigt.

Luminescerende tapet
Fluorescerende klistermærker
Baggrunde med et glødende mønster

Hvordan fungerer det korrekt?

Når du køber lysstofrør, skal du vælge en trælampe til belysning, idet du tager højde for mængden af ​​oplyst plads. Normalt for 3 m² af overfladen er der nok 1 armatur, når der anvendes enheder med reflektor, er det tilladt at reducere deres antal. Placer kilden til sort lys ikke tættere end 1 m fra vægoverfladen. I tilfælde af loftindretning med fluorescerende tapet er baggrundsbelysningen installeret bag loftsplanken eller i væggenisternes. Armaturerne er placeret rundt om indretningens omkreds eller bruge en punktmontering. Det vigtigste er, at de ultraviolette bølger er rettet mod det lysreflekterende pigment.

Glødende tapet i det indre af soveværelset
Glødende tapet i soveværelset

Bemærk, at dækslet med små billeder lyser svagt, hvilket afspejler ultraviolette bølger i den sorte lyslampe. Hvis du indstiller et stort panoramisk lærred i soveværelset, så kan glødens kraft forhindre en behagelig søvn.

Afslutningsmateriale er let at betjene og vedligeholde, det tjener i lang tid, deformerer ikke og taber ikke farve. Det lysfølsomme lag af billedet behandles med en beskyttende belægning, men det er nødvendigt med en delikat pleje af lærredet uden brug af aggressive forbindelser. Kvalitet efterbehandling er et miljøvenligt materiale, der ikke forårsager allergiske reaktioner. For at udelukke risikoen for at købe produkter af tvivlsom oprindelse, skal du vælge lysende tapet blandt de tilbudte producenter.

Baggrunde med lysende prikker
Baggrunde med lysende stjerner

Aktuelle applikationsområder

Effektiv udsmykning med lysende stjerner i galaksen eller en imponerende udsigt over jordens natur bruges i udformningen af ​​lokaler til forskellige formål:

 • i soveværelset - dekorere loftet, væggen over sengen eller overfladen modsat for at nyde glødets fantastiske skønhed inden du går i seng;
 • i børnehaven - en fabelagtig tredimensionel sammensætning med små reflekterende fragmenter eller et lærred med en stjernegalakse vil organisk passe ind i interiøret med atmosfæren af ​​ubekymret barndom;
 • i stuen - et luksuriøst billede med en lysende effekt er en original accent af interiøret, det vigtigste er at med succes vælge et sted
  til indretning. At lave et loft eller en væg med en fotoluminescerende belægning 3d løse to problemer på én gang: det er en respektabel indretning af interiøret og en ekstra kilde til spredt lys;
 • indgangsområde - loftet i korridoren er ofte dekoreret med stilfulde storylines med en fluorescerende belægning.

Tredimensionale lysende tapet, på trods af at de sælges i det dyre segment, er populære i udformningen af ​​byhus og huse udenfor byen. Dette er en lysnote i boligens design, som i dagslys beundrer billedet med realistiske mængder, og i det mørkede rum fascineres med en fantastisk udstråling.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 50 = 52