Glasmøbler i det indre: vi lærer nye ansigter (20 billeder)

Glas som materiale til fremstilling af møbler indtil for nylig syntes en utænkelig luksus, og i dag kan du supplere dit interiør med en elegant glasagtige ting. Med udviklingen af ​​design kunst bliver glas i stigende grad grundlaget for stilfulde og usædvanlige møbler.

Glas kaffebord i det indre af stuen

Vi er vant til det faktum, at glas normalt bruges som færdigmateriale i udformningen af ​​lofter og indvendige skillevægge, men moderne teknologi har lov til at ændre de fysiske egenskaber af dette skrøbelige stof, hvilket gør glasfladerne stærkere, tykkere og mere gennemsigtige. Glas er også blevet mere sikkert og attraktivt - det var det, der gjorde glasmøblerne populære i interiøret.

Fragilt og gennemsigtigt materiale bruges i vid udstrækning til at dekorere facaderne af skab og køkkenmøbler til fremstilling af bordplader, hylder og hylder. Utrolig popularitet købt kaffeborde og spiseborde af glas.

Spisebord med glasplade

Egenskaber af glasmøbler

Egenskaberne af glas er modstridende i naturen, og når man køber en sådan stilfuld interiør som glasmøbler, skal man tage højde for nogle af dens egenskaber:

 • Høj pris. Smukke glasmøbler tilhører klassen "luksus", og som standard kan det ikke være billigt.
 • Betydende vægt. Glas - meget tæt i struktur af materialet, udover ofte i design af møbler er det suppleret med elementer af træ eller metal. For eksempel kan det ikke være nemt at flytte et glasbord under rengøring.
 • Øget efterspørgsel efter pleje. For at få glasmøblerne til at holde sit attraktive udseende, skal du passe på at bruge det med specialværktøjer. Især hvis dit interiør ikke er gennemsigtigt, men sort glas eller der er glasdøre af skabe.
 • Klang. Spisebord, glashylder og sofabord ser smukt ud, men at placere retter på dem vil blive ledsaget af et helt sæt lyde.
 • Følelse af kulde. Overfladen af ​​glasobjekter i indretningen kan gøre det koldt, uvenligt og ligesom et laboratorium.
Stilfuldt glasbord

Glasoverflader er perfekt kombineret med smedede og vævede elementer, glatte og matte overflader. Bar står med glas, står for teknologi og blomster, hylder, skabsmøbler til stuen, køkken eller badeværelse, glashylder og bordplader - det er bare en lille liste over moderne glasmøbler, hvis popularitet vokser.

Glas hylder i interiøret
Glas lænestol i stuen
Glasmøbler i køkkenet

Spisebord med et glasbord i stuen-køkkenet
Glas spejlskabe i køkkenet

Glas i det indre af individuelle værelser

Glas badeværelsesmøbler er den ideelle løsning, især hvis værelset er tilbøjeligt til at udvikle skimmel. Glasmøbler til badeværelset er modstandsdygtig over for rust og svampe, og med en skilsmisse og striber på en lunefuld overflade, vil et specielt middel eller ammoniak klare sig.

Glas bad

I fremstillingen af ​​kabinettet kombinerer designere ofte glas og spejle. En populær kombination af glasfremviser med metalramme. Glasskabet i stuen i dag blev igen et egentligt emne i interiøret, det er bare ikke bedstemorens skænke, hvor der kun var glasdøre, det ligner ikke længere. Et moderne udstillingsvindue med glashylder er ikke kun et sted til opbevaring af retter, men også en måde at elegant placere varer i en samling eller arrangere bøger. Faktisk enheden af ​​hjemmekontorer, og her spiller møbler med glasfacader en nøglerolle, der lagrer genstande, der understreger ejerens status.

Spejl kommode i interiøret

Meget stilfuldt i kabinets indretning ser farvet ud, for eksempel sort glas. Det kan være en blank front på bordet eller endda et glasskab, og i kombination med hvide indretningsprodukter vil sort farve give en lakonisk atmosfære.

Stort spisebord lavet af træ og glas
Moderne glasbord i interiøret
Spisebord af metal og glas i spisestuen
Glashylde i gangen

Fordele ved møbler fra glas

Glasmøbler har sine forskellige fordele:

 • Funktionalitet og pålidelighed. Brugen af ​​ekstra stærkt hærdet glas giver mulighed for en vellykket brug af møbler fra glas i moderne interiør. Denne funktion bruges oftest til fremstilling af bordplader og møbler til køkkenet.
 • Alsidighed. Hvis du vil købe glasmøbler, behøver du ikke at tænke på, hvordan det passer ind i interiøret - disse genstande er virkelig universelle. Der er en opfattelse af, at smukke glasmøbler er et tilbehør
  til en futuristisk stil, men møblerne fra glas henvender sig også perfekt til et interiør i stil med en retro eller et land. Her kan glas anvendes til opførelse af kabinemøbler eller borde af klassiske former.
 • Visuel lethed. Designere tilbyder i stigende grad kabinemøbler med glashylder eller facader. Denne metode giver dig mulighed for visuelt at lette udformningen af ​​massive møbler og endda dække rummets mangler.
 • Æstetik. Møbler med glaselementer ser altid ud til at være attraktive, hvilket gør interiøret mere elegant og frisk. Selv glasdøre i kabinetmøbler eller simple glashylder kan dekorere ethvert interiør.
 • Visuel forøgelse i rummet. Glas passerer perfekt lys og det kan f.eks. Slås ved at gøre glasplader med belysning i et rum, hvor der ikke er nok dagslys.
 • Holdbarhed. Spektakulære glasmøbler vil tjene dig mere end et årti, og alligevel har det alle muligheder for at blive en familie arvestykke i mange generationer.
Spisestole fra orange glas og rundt glasbord i interiøret
Glas vedhæng i det indre af huset
Glas hylder i indretning
Stand for tv med glas hylder
Glas hylder på hjul i interiøret
Moderigtigt rundbord af træ og glas
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 7