Glas hylder i interiøret (54 billeder): typer, design og layout

Møbler af glas ser elegant og stilfuldt ud, så det passer perfekt ind i ethvert moderne interiør. Derfor trådte glashylder på væggen ind på mode, som modstår betydelige belastninger på trods af den tilsyneladende skrøbelighed. Særligt godt passer de ind i designet af små værelser, fordi de på grund af deres gennemsigtighed ikke tager plads fra rummet.

Figuren bogglasshylde i interiøret

Dekorative glas hylder

Design af glas hylder

Fordele ved glas hylder

Glashylder er ideelle til at placere bøger, luksusvarer, tjenester, krystal eller simpelthen smukke retter - alle de ting, som ejeren ønsker at dekorere interiøret. Gennemsigtig hylde giver dig mulighed for nemt at se disse emner fra alle sider.

Store glasskoler i det indre af huset

Store glasskoler i det indre af huset

Glashylde

Glas hylder i stuen

De vigtigste fordele ved glas hylder:

 • glas, i modsætning til træ, er ikke bange for høj luftfugtighed;
 • resistent overfor svampe og andre mikroorganismer;
 • Let at rengøre (hvis overfladen ikke er mattet);
 • selv den mindste forurening er tydeligt synlig på den;
 • forenkler implementeringen af ​​deres egne design ideer;
 • godt overblik fra enhver vinkel.

Glas hylder på væggen tjener ikke kun til praktiske formål, men også dekorere det rum, hvor de er placeret. De er perfekt kombineret med spejle, der øger mængden af ​​synligt rum, og hvis du lægger blomster på dem - skygger de ikke sollyset. Hvis hylden ikke er tilstrækkeligt belyst, kan du supplere sit design med LED-belysning, hvilket gør det glitrende med alle regnbuens farver.

Smukke glashylder til køkkenredskaber

Smukke glashylder til køkkenredskaber

Glas hylder i interiøret

Glashylder på metalbeslag

1

Glas hylder i køkkenet

Firkantede glas hylder

Hvad er glashylderne

Da glasmøblementets funktioner ikke kun er praktiske, men også æstetiske, findes der forskellige typer glashylder på markedet, der vil dekorere ethvert interiør. I form kan dette være minimalistiske rektangler af glas, hjørnehylder, trekanter, klassiske "kasser", modulære konstruktioner eller usædvanlige krøllede hylder, der understreger de indvendige egenskaber.

En række forskellige former supplerer de forskellige muligheder for udsmykning af selve materialet:

 • toning;
 • facetteret kant behandling;
 • matting, tegning af tegninger
 • kreative farvede glas sammensætninger;
 • LED baggrundsbelysning.
Glas hylder på væggen i stuen

Glas hylder i loft stil

Glas Matte Hylder

Glashylder på en metalramme

Glas hylder i jugendstil

For at give den indvendige individualitet anvendes en række forskellige designløsninger: En speciel form af hylder, glas buet ved høj temperatur, en kombination af elementer af forskellig tykkelse, farve og tekstur, smedede fittings af metal. På mode, samt forskellige belysningsmuligheder, perfekt kombineret med glas og relaterede materialer.

Tidligere blev belysningen af ​​hylderne udført på lavenergilamper, som forbruges meget elektricitet og jævnligt gik ud af drift. Takket være udviklingen af ​​teknologier har hvide LED'er erstattet hvide lamper, som er meget mere økologiske i enhver indretning. Små LED'er bruger betydeligt mindre strøm og adskiller sig fra lamper med høj holdbarhed.

Glas hylder i et lille kontor

Glas hylder på væggen

Glas hylder med belysning

Funktionalitet og placeringsmetode

bogreoler

Den første ting, som et regiment er forbundet med, er bøger. Derfor er rækkevidde af hylder den mest omfattende for bøger. Du kan vælge modeller af klassisk form, vægmonterede mini-skabe eller stilfulde hyldertårne, der økonomisk spiser plads på væggen og harmonisk passer ind i ethvert design.

Glashylder til bøger i ethvert interiør ser mere raffineret ud end træ, især hvis du anbringer forskellige dekorative elementer, samleobjekter, kopper, priser og andre personlige v
ærdier på dem. Da bøger kan være ganske massive, er hylder til dem normalt lavet af hærdet glas, hvilket gør det muligt for dem at klare op til 15 kg.

Boghylder lavet af glas i stuen
Hvide hylder med glashylder

Glas hylder hængende

Glas hylder rektangulære

Glas hylder i retro stil

Glashylde til tv

En stilfuld glashylde giver dig mulighed for at installere et fjernsyn uden brug af traditionelle fastgørelsesanordninger, og det passer perfekt til ethvert moderne interiør. Det vigtigste er, at det er lavet af høj kvalitet og holdbart glas.

Sortimentet af egnede hylder er meget omfattende. Særligt godt udseende tonede modeller, samt kombinerede strukturer af glas og træ eller glas og metal. For dem, der ønsker at udstyre et stilfuldt hjemmebiograf, er der modulære hylder til salg. De giver plads til et tv, samt særlige kontorer, som vil indeholde en dvd-afspiller og et udvalg af dine yndlingsskiver.

Sengebord til tv med glashylde

Hylde med glashylder

Konsolbord med glashylde

Glasskabe

Smalle glashylder

Hylder til blomster

Et smukt blomsterarrangement er i stand til at omdanne ethvert interiør. I moderne indretning passer blomster mest harmonisk og ligger på en glashylde. Sortimentet af sådanne hylder til blomster er også meget forskelligt. Der er høje blomsterhandlere fra gulv til loft, almindelige glashylder på væggen og specielle modeller designet til placering foran vinduet.

Ved at bruge hylder af glas til at realisere deres kreative ideer, kan du oprette et ægte drivhus i lejligheden af ​​et stort antal farver, fordi glasset næsten ikke skaber hindringer for sollys. I design af blomsterhyller fra glas ser vi vinkler og vedhængsmodeller, godt dekoreret med deres smedede elementer.

Glas hylder til blomster og meget mere

Glas hylder i badeværelset

Glasrundede hylder

Hængende glashylder

Disse usædvanlige hylder er ikke fastgjort direkte til væggen, men til loftet - ved hjælp af specielle bøjler, der giver dig mulighed for at justere deres højde til enhver tid. De mest stilfulde hængslede modeller er designet på en sådan måde, at de ser ud til at hænge i luften uden støtte. I denne stil kan du designe bog eller blomsterhyller, som vil skabe smukke kompositioner, der ikke byrder designen af ​​rummet.

Hængende glashylder i køkkenets indre

Glas hylder i badeværelset

Badeværelset kan ikke uden glashylder, da de fleste andre materialer ikke tåler fugt, og selv plastprodukter forringes meget hurtigt under sådanne forhold. Glas har absolut stabilitet, det er helt synligt forurening, og det vaskes nemt. Derfor er alle badetilbehør traditionelt placeret på glashylder af forskellige former.

En sådan usædvanlig glashylde er også velegnet til et badeværelse

Skjul nogle intime småblade vil hjælpe dekorative hylder, udstyret med et ekstra gardin af lim, og dekorere dem vil hjælpe smedede dekorelementer. Hvis du har brug for at placere flere massive genstande i badeværelset, skal du være opmærksom på de stærke og stabile hjørnehylder. De installeres let, ser stilfuldt ud og udfører både en dekorativ funktion og ret praktisk.

Glas hylder i badeværelset

Glas hylder med det rigtige valg vil være et af de mest succesfulde elementer i ethvert interiør. Rummet til realisering af kreative ideer er simpelthen ubegrænset. De kan dekorere væggene i hallen eller et andet rum, hvorfor det samlede design af værelset kun vil gavne. På grund af den rigdom af sortimentet, der præsenteres i dag på markedet, kan moderne noter introduceres i ethvert interiør.

Glas hylder i stuen til dekorative tilbehør
Smukke hylder med glashylder
Universal mørke glasskoler i stuen

Valg af billeder

Hylder fra glas til opbevaring af kosmetik og håndklæder
Små hylder til dekorative ting i stuen
Hylde på badeværelset med en kant
Glas hylder til badeværelse tilbehør
Hvid randsten med glashylder i stuen
Hylde med glashylder - til bøger og rammer med foto
Usædvanlig sammensætning af glas hylder
Badeværelsehylde med håndtag til håndklæder
Interessant indretning af hylder i stuen

Interessant indretning af hylder i stuen
Farvet glashylde til indvendige genstande
Glas hylder i badeværelset
En kombination af glashylder til forskellige genstande
En usædvanlig form for hylder til at skabe en interessant stue interiør
Hylder på hjulene i stuen
Rød glashylde
Hylde til opbevaring af dekorative genstande, bøger og andre ting
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 3 =