Gardiner muslin: Den oprindelige løsning til indretningen (24 billeder)

Efter indretningernes design er gardinene af muslinen ikke kun en nyttig genstand i noget hjem, men også en udsøgt ting, der tilføjer et lyst twist til det eksisterende interiør. Kisei bruges konstant i hverdagen, men derudover bærer den en rent dekorativ funktion, der understreger værdigheden af ​​rummets boligareal og skjuler sine mangler.

Hvor er de brugt?

Til det originale design af vinduer og døråbninger anvendes der i tillæg til traditionelle gardiner og gardiner trådanaloger af gardiner eller muslin. Denne originale indretning har østlige rødder: De blev ofte dekoreret med åbent døråbninger, så strålerne fra den lyse sol ikke trængte ind i interiøret. Også de orientalske husmødre brugte muffin til at skjule værelset fra nysgerrige udseende, så jeg brugte oprindeligt gaze til at ramme døråbningerne.

Beige gardiner af muslin

Hvide gardiner af muslin

Gradvist ændrede muslinens design. I det moderne interiør er dens anvendelse ret bred. Kisei bruges:

  • I stedet for de sædvanlige gardiner af tykke stoffer eller silke gardiner;
  • for zoneinddeling
  • som et mode tilbehør i tillæg til traditionelle tekstil vindue dekorationer.

Afhængigt af ovenstående formål med ansøgningen er det nødvendigt at kunne vælge det materiale, hvorfra muslinens fibergardiner er lavet korrekt.

Sådanne reb gardiner passer perfekt ind i det indre af de lokaler, hvor folk bor, som værdsætter lysstyrke og originalitet i alt, der omgiver dem. Oftest er de fremmede og uforståelige strenge, koncise stil af de sædvanlige klassikere, men selv for tilhængerne vil muslinen bidrage til at skabe et uforglemmeligt sortiment i skabelsen af ​​helt nye interiørløsninger.

Brilliant gardiner af muslin

Gardiner fra perler

Tips til brug

Materialet, hvorfra muslinen skal laves, afhænger af rummet i lejligheden, hvilket denne smukke ting vil dekorere. Meget usædvanligt ser gasbind i kombination med gardiner fra organza. Overstrømmer med flerfarvede nuancer, perlerne og den tynde tulle glinster i solen gør rummet mere lys, solrigt og glædeligt.

1

I stuen anbefales det at vælge gode gardiner lavet af naturlige linned eller silketråde. Udsmykkede gardiner af muslin med perler vil give rummet en smuk og unikhed. I form af volumetrisk svaga gaze af reb kan pænt anbringes på en solid cornice, mens det vil godt skygge farven på de valgte gardiner. En sådan ting trækker nødvendigvis opmærksomheden fra alle, som mindst en gang ser ud i værtsværelset.

Mættet tone med muslin med perler vil være upassende at se i soveværelset. I dette rum bør alle detaljer i interiøret bidrage til en god søvn og en god hvile. Lys, gennemskinnelig tyll og kiseya pastelltoner bliver det bedste valg. Hvis vinduerne i soveværelset ser ud på en godt solbeskinnet side, så er der i rummet uundgåeligt muslin og tyll af mørke nuancer. Det vil blødgøre den lyse sol og føje til soveværelset af romantik. Det er interessant at bruge muslinen i soveværelset i stedet for baldakinen. For at gøre dette skal trådgardinerne styrkes på en fleksibel ramme, som er fastgjort til loftet og gentager konturerne af sengen.

Sort trådgardiner

Tråd gardiner med indretning

Lys og festlig udseende i børns værelse muslin regnbue toner og den oprindelige tyll, hvis farve gentager en af ​​regnbue nuancer. Effektivt vil se på plads til børn, der kontrasterer tråde af lyse farver imod kulisser eller tyler af delikate nuancer. I et rum med sådanne gardiner har en person altid en vidunderlig stemning.

Gardinens gardiner ser meget smukke ud i køkkenet. Tynde strømmende tråde pryder døråbningen til balkonen fra køkkenet eller hænger glitrende perler strækket på silkebånd på kronen ved vinduet. I modsætning til tekstilgardiner skinner jeg i køkkenets indre for at bruge meget mere praktisk. Kisei i køkkenet absorberer ikke så meget duften, der forbliver efter madlavning, det er godt vasket og tørrer meget hurtigt. For køkkenet kan du vælge enhver farve af muslinen, afhængigt af din smag, udvalgte tapet og møbler.

Design af trådgardiner

Gardiner i huset i huset

Blinde gardiner på døren

Valg af materiale

Valget af materiale til trådgardiner er ret vanskeligt. En lang række forskellige materialer, hvorfra muslinen er lavet, kan overraske den mest krævende klient.

Materialetyperne varierer:

  • af den type fibre, hvorfra filamentet dannes, er muslinen naturlig og syntetisk;
  • ved metoden til at danne dekorative tråde - med perler og andre materialer;
  • ved metoden til farvning af tråde - trådgardiner er monofoniske og flerfarvede.

Ved at vælge gardiner kiseyu af perler, er det værd at huske ikke kun om skønhed af produkter, men også om deres pålidelighed og holdbarhed. For lang tid var øjet tilfredsstillende og tabte ikke sin form, det skulle være baseret på naturlige materialer: linned, bomuld, uld, bambus. Meget stærk og stærk er muslin gardiner lavet af syntetiske tråde. De kan bruges ikke i et år, og det er godt at beholde deres oprindelige udseende.

Blå gardiner af muslin

Gardiner af muslin i stuen

Gardiner muslin med en gradient

Gardiner af muslin er dekoreret ikke kun med alle slags perler af forskellige størrelser, men også i deres fremstilling kan bruges:

  • underlige fjer af fugle;
  • elegant glasperle;
  • hældes i solens paladser;
  • tilsat til hovedtråden af ​​lurexvævningen.

Trådgardiner fra de nævnte materialer vil ikke blot være funktionelle, men også effektive. I varmt vejr reflekterer solens stråler i de glitrende materialer mange solstråler rundt om i rummet og giver deres ejere meget glæde.

Trådgardiner i højteknologisk stil

Tråd gardiner i interiøret

Tråd gardiner på cornice

Hvordan hænge et gasbind?

Kunder har ofte et spørgsmål: hvordan man hænger muslin gardiner. Du kan hænge et sådant produkt på enhver cornice: både med kroge og med ringe. Oftest i butikkerne er muslinen, der repræsenterer sæt af de separate rebtråde, der er fastgjort af et strikket tape, til salg. På kanten af ​​det strikkede bånd sys små øjne, hvor gardinet fastgøres til krogen på kronen. Afhængig af anvendelsen af ​​de gevindforsynede gardiner afhænger længden af ​​dens længde.

Hvis gazeen kun vil have en dekorativ funktion, samles filamenterne i et bundt og vælges ved specielle afhentninger eller smukke klemmer. Hvis gardinet bruges som et gardin, skal dets længde justeres. Trådene skæres med saks til den ønskede længde, der kræves ikke yderligere behandling af deres kanter.

Trådede korte gardiner

Nitty røde gardiner

Tråd gardiner med afhentning

Pleje af muslin gardiner

På trods af at muslinen ikke er et branded produkt, behøver det regelmæssig vedligeholdelse. En god husmor når man køber nødvendigvis vil spørge: hvordan man vasker et sådant produkt i hjemmet. Det er vigtigt at sikre, at tynde flyvende tråde ikke forveksles med hinanden og ikke binder i stærke knuder. For at muslinens trådgardiner skal være mindre afhængige af træk, og deres lette tråde ikke udvikler sig i forskellige retninger på grund af det åbne vindue, er det muligt at vedhæfte perler eller suspensioner, der er egnede til trådenes tone.

Tråd gardiner i døråbningen

Tråd gardiner i soveværelset

Tulle med muslin

Som enhver anden gardin, skal jeg sladre vaskes fra tid til anden. Hertil kommer, at gardinet forsigtigt fjernes fra tagskæggene og opdeler tråderne i tre dele og fletter i en ikke-samlende fletning. Du kan også binde trådene flere steder med et bandage, først dele dem i flere lige dele. Du kan vaske gardinerne i en vaskemaskine i en særlig taske til sarte ting. Efter vask anbefales produktet at hænge på corniceen, i suspenderet tilstand, trådene tørrer hurtigt og gardinerne vil antage den sædvanlige form.

Tæppefordiner

Grøn gardiner af muslin

Gyldne trådgardiner med perler

God kvalitet gardiner har altid været betragtet som en integreret del af ethvert interiør.

Hvis du vil genoplive rummet, gør det stilfuldt og originalt, skal du være opmærksom på en smuk og praktisk muslin. Interiøret, prydet med dette elegante stykke, er aldrig efterladt uden opmærksomhed og vil behage en person længere end dette eller den fashionable design tendens vil vare.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 2 =