Fransk stil i indretningen (21 billeder): Klassisk og moderne chic

Hvis du vil have dit hjem til at være fyldt med lys, nåde og luksus, vil du uden tvivl lide den franske stil i det indre. Han kombinerer stil, chik og luksus med sig selv. Men i modsætning til den pompøse barok og empire stil er den franske stil diskret, mere lakonisk og moderne. I denne artikel vil vi overveje funktionerne i denne interessante trend i design, dets vigtigste fordele og særpræg.

Bright stue med pejs i fransk stil

historie

Fransk stil opstod i begyndelsen af ​​det 18. århundrede, hvor stigningen i levestandarden bidraget til, at handlende og borgere blev fik penge, og de begyndte at følge eksemplet fra de aristokrater i udsmykningen af ​​deres hjem, udskiftning af landet og gradvist landsbyen på en mere raffineret stil. Men da pengene til en rigtig smart er ikke nok til at undvige hver franskmand som han kunne. Derfor den karakteristiske og deres talent for at se selv i de ydmyge ting dybde, skønhed og harmoni. Således udviklet franskens smag, som derefter forherligede denne nation over hele verden. For manglende midler forsøgte den gennemsnitlige franskmand til at fremhæve nogle detaljer af det indre af sin lejlighed, aflede opmærksomheden fra resten af ​​den uhøjtidelige indretning. Denne metode dannede også grundlaget for den stil, der nu er kendt som "fransk".

Hvidt og beige køkken i fransk stil

Denne stil bærer en legering af imperium, barok og rokoko. Men i modsætning til disse pompøse og prætentiøse områder, design fransk stil er mere tilbageholdende og enkel, hvilket dog ikke forhindrer ham til at blive betragtet som en af ​​de mest populære stilarter og tendenser i verden. Her ligner han land og landdistrikter, som også er enkle, men ikke desto mindre er elskede af mange dekoratører og designere.

Rummelig stue i fransk stil

Hvidgrå, smuk stue i fransk stil
Beige brun stue i fransk stil

Egenskaber

Hvilke funktioner skelner den franske stil i det indre af lejligheden:

 • Fransk stil er enkel, men samtidig utvivlsom nåde. Real franske er modstandere af bevidst og overdådig luksus, og derfor er designet af det franske interiør slående med sin tankevækkende harmoni og tilsyneladende enkelhed.
 • Paletten på køkkenet, soveværelset og stuen er blød, pastel, dæmpet. Det vigtigste kendetegn er et specielt farveskema. Den franske stil bruger ikke lyse, prangende farver. Klassikerne i farveområdet er naturlige nuancer. Normalt er hovedfarven taget, for eksempel brun og dens tætte toner - fra lys til mørk. På baggrund af disse nuancer er hele indretningen af ​​lokalerne bygget - og soveværelset, stuen og køkkenet.
 • De mest populære farver, der bruges i det franske interiør: hvid, grøn naturlig skygge, grå, brun. Du kan også ofte se lilla og dens nærmeste derivater. Alle nuancer er bløde, dæmpede, sarte. De er også populære for landsstil, som i mange detaljer ekkoer med fransk. Det bruges også ofte en blød lyserødfarve, karamel og lysegul.
 • For at vende mod badeværelset er det ønskeligt at vælge en keramisk flise eller en sten af ​​naturlige nuancer. Fransk stil i indretningen bruger ofte en temmelig mørk tone, hvilket giver rummet en speciel ædel atmosfære. Desuden er disse naturlige efterbehandling materialer ikke kun smuk udseende, men også meget praktisk: de er nemt rengjort og vaskes og er ikke bange for husholdningskemikalier. De er egnede til køkkenet, som også ofte skal vaskes.
 • Gulvet i det franske interiør kan være lavet af ethvert naturmateriale: parket, sten, flise, mindre ofte - laminat. Fremragende udseende og et enkelt trægulv, malet i den rigtige farve - du kan se en bestemt fransk chic. I denne henseende ligner stilen et land.
 • Loftet er normalt hvidt og simpelt, uden unødvendig indretning. Men nogle gange, især i stuen og spisestuen, kan du se et elegant stykke med en mild forgyldning. Dette design dekorerer interiøret og giver rummet et højtideligt, festligt udseende og utvivlsomt elegant.
 • Luksus, som ikke skrige, men kan ses i detaljerne i det indre af lejligheden.
 • Anvendelsen af ​​sådanne teknikker som smedning og udskæring. Desuden involverer design stukkegods.
 • Tilstedeværelsen af ​​højt til loftet - et træk ved det franske interiør. De giver dig mulighed for at hænge en passende luksuriøs lysekrone med mange vedhæng, hvilket gør køkkenet eller soveværelset mere lys og harmonisk.
 • Ofte i det franske interiør, som i landets stil, er der en pejs.
 • Lysets overflod er, hvad der skelner fra det franske interiør. Ikke for ingenting, at de franske vinduer blev oprettet til dette meget gulv i dette land. Derfor må du ikke udstyre dette interiør i dårligt oplyste rum.
Hvid og Beige soveværelse i fransk stil

Stue i hvide farver med kolonner i fransk stil
Beige, hvid og brun i den kombinerede stue i fransk stil

Lille hyggelig stue i fransk stil

vægge

 • At dekorere væggene i lejligheden i den franske stil bør foretrække tapet. Malingen bruges mindre og kun matte.
 • En særlig glamour gives til tapet med et vintage mønster: striber, blomster af sarte nuancer. De er egnede, herunder til færdiggørelse af køkkenet.
 • Fotobaggrunde anvendes også, men deres design skal passe ind i rummets stil.
 • En moderne dekorativ sten bringer et interessant touch til det franske interiør. Designet ved hjælp af sten er egnet til udsmykning af gange og korridorer. Stenen er også hensigtsmæssig på væggene ved siden af ​​pejsen i stuen
  eller tildeling i lejlighedsrummet en niche, hvor samlingen eller et andet vartegn af hjemmet er placeret.
Beige vægge i stuen med pejs i fransk stil
Indretning af væggen under stenen og hvide vægge i stuen i fransk stil
Hvid og lyserød spisestue i fransk stil
Varianter af indretning i fransk stil

møbler

Overvej valg af møbler til det franske interiør. features:

 • Fransk stil i indretningen indebærer tilstedeværelsen af ​​møbler lavet af naturmateriale. Egnet træ, sten, metal, glas. Plast, som i landets stil, anvendes ikke.
 • Ofte brugt en sådan teknik som elegant metal smedning. Det er indrettet med senge og andre soveværelsesmøbler, stole til køkken og spisestue, ben af ​​sofabord i stuen.
 • For polstrede møbler er dens polstring sædvanligvis stof af blød fløjl, velour eller andet hyggeligt materiale. For stuen bruges ofte mere satin - et smukt tæt materiale med en let blød glans. Polstring er normalt monofonisk eller stribet. Ofte er strimlen interspersed med blomstermotiver matchet med tone i hovedfarven. Sørg for at vælge bløde møbler på en sådan måde, at farven på dens polstring kombineres i farve med udsmykningen af ​​væggene i lejligheden. Dette trick bruges altid i fransk stil og landstil.
 • Hvis du vælger træmøbler, er det bedre at foretrække antikke og vintage muligheder. Til dette er det slet ikke nødvendigt at søge efter originalerne fra det 19. århundrede på auktioner. Og moderne produkter med passende behandling kan tage et gammelt look og en særlig retro-chic - dette design passer perfekt ind i fransk interiør og soveværelser og køkkener.
 • Et massivt eg bord vil være en fremragende udsmykning til køkken eller spisestue. Et så solid design indretter ofte også interiører i landets stil.
 • Ofte i det indre af de franske lejlighedsskærme anvendes. Elegant, dekoreret med smukke malerier, de tjener som en dekorativ indretning af interiøret. Med deres hjælp er det nemt at opdele rummet i zoner, fremhæve, hvad der er nødvendigt og skjule, hvad der kræver ensomhed. Perfekt til soveværelse og stue.
 • Fransk stil i indretningen bruger ofte kurvemøbler. Især ofte brugt elegante gyngestole fra vinstokken. Dette design er mere velegnet til landehuse. Men kurvmøbler vil kun se godt ud, hvis hovedindretningen er bygget hovedsagelig på en træbase, f.eks. I landets stil. I tilfælde af at metalet overhovedet bør kurvemøbler ikke anvendes.
Beige møbler i stuen med pejs i fransk stil
Luksuriøse møbler og indretning i stuen i fransk stil
Beige møbler i fransk stil spisestue
Lys beige møbler i fransk stil spisestue

dekoration

Overvej de vigtigste dekorative egenskaber, der skaber et unikt billede af indretningen af ​​en lejlighed i fransk stil:

 • Den vigtigste del af det franske interiørs dekorative design er tekstiler. Disse er tunge gardiner af dyrt stof og puder pænt udlagt på sofaen og tæpper og gobeliner på væggene.
 • Et interessant træk ved tekstiler er simple former og komplekse tekstur. Egnede stoffer som fløjl, fløjl, brokade, organza, som giver en vis glamour til rummet.
 • Gardiner er ofte dekoreret med gardiner og yndefulde lambrequins. Det er denne funktion, der giver rummet i fransk stil sådan et hyggeligt, hjemligt udseende. Selv design af køkkenet i fransk stil er lavet med gardiner på vinduerne, og ikke med persienner.
 • Uden spejle i fransk stil, ingen steder. De er vant til at dekorere ethvert værelse i huset - de kan endda være på køkkenets vægge, for ikke at nævne at dekorere stuen eller soveværelset. Spejle er normalt dekoreret med luksuriøse udskårne trærammer med forgyldning.
 • Ofte på vægge i lejligheden hænge malerier, matchet også i overensstemmelse med den generelle stil. Blandt måleretningerne er de mest populære stadig liv og yndefulde landskaber. Ligesom landsstilen foretrækker fransk også disse malerier. Men for soveværelset er udvalgt nogle gange mere frivolous tegninger.
 • Hvis lofthøjden tillader det, så dekorér lysekronen med krystalvedhæng. Også ofte er væggene dekoreret med sconces, som er velegnede til at dekorere en lysekrone.
Elegant indretning i stuen i fransk stil
Minimum indretning i stuen med pejs i fransk stil
Spejl og velindrettet indretning til stuen med pejs i fransk stil
Hyggeligt rummeligt soveværelse i fransk stil
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 5 =