Fordele og muligheder for at bruge gips Marmorino (21 billeder)

Marmorino gips er en brugsvenlig dekorativ sammensætning til fremstilling af finkornede marmorfyldstoffer og kalkdej. I den færdige form efterligner den italienske dækning en række forskellige effekter. Det mest efterspurgte er den gamle antikste sten, reliefskåret, den polerede venetianske marmor.

Hvidt dekorativt gips Marmorino
Dekorative gips af Marmorino i huset

Essensen af ​​den populære belægning

Ultramoderne teknologier og en gammel formel gør det muligt at opnå produkter med fremragende æstetiske og operationelle egenskaber. Blandingen viser en høj penetrerende evne, og den har desuden en betydelig antifungal og desinficerende virkning. Efter færdiggørelsen af ​​færdiggørelsen bliver væggen, som Marmorino-gipset påførtes som følge af karbonisering, hårdere (dette er konsekvensen af ​​den naturlige reaktion af kuldioxid og hydratiseret kalk). Således dannes en nøglekomponent i marmor - calciumcarbonat.

Tekstureret gips af Marmorino

Sammensætning af dekorativt materiale

Hovedbestanddelene er:

 • marmor pulver ultra-fine slibning;
 • farvestoffer af mineral og oxid oprindelse;
 • kalkpulver (helst slagtet);
 • reologiske modifikatorer, i nogle tilfælde linolie (de er nødvendige for at lette proceduren for anvendelse af dekorative belægninger).

Den endelige effekt kan rukkes, poleret, som behandlet marmor eller fløjlsagtig.

Violet gips af Marmorino
Marmorino gips i stuen

Overfladebehandlingregler, oversigt over hjælpekompositioner

Marmorino er et dekorativt gips, der kræver en omhyggeligt udarbejdet base, desuden tillader eksperter to acceptable muligheder:

 • overflade, præ-pudsede og pudsede;
 • ark GCR, der danner en kittebase, skal leddene forstærkes.

Som regel er færdiggravning lavet ved brug af kit, en række tørmørtel af samme mærke, som producerer en belægning af Marmorino. Det skal være helt glat, tørt, støvfrit overflade, salt og fugtige pletter er uacceptable. For at slippe af med støvet tager fagfolk primerne op for at forbedre vedhæftningen - jorden med et fyldstof af mikroniseret kvarts.

Stucco Marmorino i græsk stil

Stucco Marmorino i højteknologisk stil
Gips Marmorino i interiøret

Specificitet af dannelsen af ​​dekorative belægninger

Visningen af ​​det venetianske gips er klar til brug, det har en pastaformet struktur, det behøver ikke at blive fortyndet med vand. Før du påfører, skal du forsigtigt blande stoffet med en blander. Afslutningen af ​​væggene reducerer til dannelse af to lag (den første skal tørre ud indenfor 8 timer, i nogle tilfælde øges denne periode), her kan du bruge en stålspatel eller en trowel.

For at opnå en simuleret poleret marmor skal finishlaget være grundigt poleret med en fugtig trowel. Afhængigt af hvilket sluttrin der kræves, varierer de tekniske funktioner og metoder til reparationsarbejde.

Marmorino gips i korridoren
Stucco Marmorino i lejligheden

I de tilfælde, hvor en poleret, glat, absolut glat overflade er påkrævet, bruger det første lag en stålspatel. For det første vil stoffet have mærkbar ruhed, når den tørrer helt, kan du begynde at lave et andet lag. Her er det nødvendigt at være opmærksom på komprimering, og når overfladen tørrer, skal den behandles med et tørt værktøj - så glansen bliver vist (jo mere intensiv effekten er, jo glattere bliver finishen).

Marmorino's deco gips i lakonisk stil

Hvis ideen om at skabe en efterligning af en gammel gammel mur i teknologi, er teknologien næsten identisk med den ovenfor beskrevne, men det andet lag er ikke fastgjort, lokale områder bør forblive "fri", hvoraf antallet kan varieres efter eget valg.

1

Når der forventes en struktureret lindring, bliver det første lag også dannet, og der kræves en våd svamp for at udføre det andet lag. Samtidig behøver du ikke at lægge materialet tæt, det er nok at fordele det i separate sektioner, og når alt tørrer, bør du kun polere disse zoner med en spatel. Således udgør det andet lag en jævn struktur, og det første lag - det ønskede ujævn terræn.

Det er interessant at anvende et dekorativt gips Marmorino i forskellige nuancer. Hvis der anvendes en ikke-hærdet sammensætning, anbringes en slutglans eller matet matblanding på den endelige overflade.

Marmorino's deco-gips i jugendstil

Gips Marmorino med lige succes kan bruges både til indvendig efterbehandling og til facade. I sidstnævnte tilfælde skal flere betingelser være opfyldt:

 • Materialet kan ikke lægges i regnvejr;
 • omgivelsestemperaturen skal overstige + 5 ° С;
 • Efter arbejdet er færdig, skal overfladen være dækket i 2 dage fo
  r at forhindre nedbør.
Marmorino's gips med perlemor
Mormorino's pyntegips på loftet
Marmorino s decking gips i gangen

Nøglematerialespecifikationer

Mineralcoating, som har en kalkholdig base, har sædvanligvis en granulær sammensætning, en række anvendelsesmetoder og poleringsteknikker gør det muligt at opnå en ubegrænset liste over imiteringsoverflader. Venetian gips udgør et tykt lag, som ikke er bange for høj luftfugtighed, så materialet kan bruges i alle kategorier af lokaler, herunder badeværelser, badeværelser. Producenter insisterer på, at Marmorino kan bruges til facadebehandling, men herrer, under hensyntagen til de indenlandske klimatiske forhold, foretrækker indvendig reparation ved brug af de undersøgte blandinger.

Mormorino's deco gips i Provence stil

Det anslåede forbrug varierer mellem 1,5-2,5 kg pr. Kvadratmeter, de nøjagtige tal afhænger af den teknik, hvor gipset påføres (som regel er 2 lag anbragt på en absolut glat overflade). Luftkalk tjener som et effektivt bindemiddel, så væggene, der er dækket af mineralsk gips, kan rengøres af vedligeholdelsesforurenende stoffer ved vådrensning. Pakker, hvor sammensætningerne er realiseret, kan have en anden masse, især pakninger på 1,5 og 20 kg er almindelige.

Mormorino grå gips

Preliminært valg af materialet kan udføres ved hjælp af internetmapper: Interaktive ressourcer giver dig mulighed for at evaluere prøver af tekstur og farve, videoerne beskriver applikationsteknologien. Men før du beslutter dig for at købe, anbefaler eksperter at kontrollere belægningens ydeevne og udseende - for at få bekendtskab med prøverne i profilbutikkerne.

Marmorino's pyntegips i soveværelset

Årsagerne til efterspørgslen efter italiensk gips

Plastering Marmorino kan på passende vis udsmykke både klassisk og ultramoderne interiør, med sin hjælp kan alle i sit bolig gentage udsmykningen af ​​antikke paladser eller majestætiske romersk kamre. Vægbeklædningen med et unikt mønster ser meget elegant ud, det passer perfekt ind i en bylejlighed, moderat møbleret. En bred vifte af farver giver dig mulighed for at spille med nuancer og stilarter, som værdsættes af professionelle - designere og designere.

Marmorino's mørkeblå gips
Marmorino's pyntegips i det indre af soveværelset

Man kan ikke ignorere den kendsgerning, at Marmorino er uundværlig i løsningen af ​​restaureringsopgaver: med hjælpebyggede bygninger med kulturel og historisk værdi genoprettes.

Mormorino's gips på badeværelset
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 5