Flise til parket: en klassiker i en ny version (24 billeder)

Parket er et af de mest udsøgte efterbehandling materialer. Det er lavet af dyre skove, der adskiller sig i original tekstur og attraktive farver. Dette eksklusive materiale, der altid anvendes til at dekorere paladset, har dog en række væsentlige ulemper: høj parketkostning, kompliceret og dyr installation, regelmæssige vedligeholdelsesproblemer. Ikke overraskende er antallet af potentielle købere af dette materiale hurtigt faldende.

Hvide fliser til parket
Fliser til parket

Parket er en klassisk gulvbelægning, hvor du kan danne det indre af værelser til forskellige formål. Hvad kan jeg gøre, hvis der ikke er nok penge til dette materiale? Der er en simpel og praktisk vej ud - keramiske fliser til parket, det har ikke kun en overkommelig pris, men også en række andre væsentlige fordele. Ikke overraskende er dette efterbehandling materiale i høj efterspørgsel. Samlinger af fliser til parket er i dag hos alle førende producenter af keramik.

Flise til parket i klassisk stil

Flise til parket med indretning

De vigtigste fordele ved fliser under parket

Fliser til træ er produceret af klassisk teknologi, hvorfor den har følgende fordele:

  • høj styrke egenskaber;
  • vandmodstand og holdbarhed;
  • lang levetid
  • tolererer let temperaturændringer
  • enkel pleje på grund af inerti til husholdningskemikalier.

Du kan lægge fliser under parket i ethvert rum i huset, og også bruge det i "varme gulv" systemer.

Flise til træ
Flise under parket i det indre af huset

En af de vigtigste fordele ved fliser til træ er den overkommelige pris på materialet, hvilket er ti gange lavere end prisen på naturlig parket. Ejeren af ​​fast ejendom vil pådrage sig minimumsudgifter og ved betaling af skovarbejder. Mange husmestere kan selvstændigt foretage lægning af fliser. For at gøre dette skal de bruge et simpelt værktøj, limforbindelser og fugemasse. Kvalitativt lagt fliser under parket vil skabe en hyggelig og behagelig atmosfære på værelset.

Eg parket fliser
Fliser til tekstur af parket

Forskellige fliser under parket

Der er flere retninger i produktion og lægning af parket. Stykket parket kan lægges på en af ​​følgende måder:

  • runaway er enkel og med et skift;
  • dobbelt og tredobbelt sildben
  • enkle, komplekse og diagonale firkanter;
  • dobbelt og tredobbelt fletning.

En sådan sort skyldes brugen i parketten af ​​individuelle små terninger, der indbefatter forskellige typer træ. Afhængigt af stablerens færdighedsniveau kan du oprette meget komplekse overflader.

Flise under parket i stuen
Fliser med efterligning af parket

Den mest avancerede til at skabe eksklusive gulvbelægninger er kunstparket. Ved dens oprettelse anvendes dusinvis af træarter i en bred vifte af farver. Som følge heraf er komplekse tegninger, mønstre og malerier født, imponerende med deres originalitet af kunsthistorikere og lægfolk.

Kunstnere fra keramiske fabrikker skabte mange samlinger af fliser, som efterligner alle typer parket. Købere kan vælge en klassisk sildben, kvadrater eller fletning i en bred vifte af farver. Gulvfliser er produceret til kunstparket. I sådanne samlinger er der komplekse skalaer, indsatser, roseoner og andre dekorative elementer. Dette giver dig mulighed for at skabe et eksklusivt billede på gulvet, ikke ringere i skønhed til paladsinteriøret.

Flise til parket i køkkenet
Flise til parket i minimalistisk stil

Fabrikanter af gulvfliser producerer ikke kun traditionelle samlinger i formatet 30x30, 40x40 eller 60x60 cm. I de senere år tilbyder førende fabrikker en smalformet flise, der efterligner plaques af stykke parket. Dette udvider designmulighederne, hvilket giver stor tillid til at efterligne en naturlig gulvbelægning i al sin skønhed. I dette tilfælde bevarer gulvfliserne til parket alle dets fordele, herunder letheden. Ved at bruge en smalformet samling kan du oprette en eksklusiv forfatters design af gulvfladen.

Flise til parket i jugendstil
Flise til valnødsparket

Porcelæn stentøj: vigtigste fordele

Læg flisen med sildbenet ved hjælp af et sådant praktisk materiale som porcelænstensil. Det kan bruges i høj trafikområder, herunder erhvervsejendomme. Hvorfor er fliser porcelæn stentøj under træ i dag mere populært hos indretningsarkitekter end klassiske fliser? Dette skyldes kapaciteterne i produktionsteknologien af ​​efterbehandling materialer.

1
Stribede fliser til parket

Hvad tiltrækker en person til et træ? Fremragende skønhed af tekstur, silkeagtig topografi af overfladen, blød og behagelig skygge af træ. Alt dette er blevet lært at efterligne producenterne af porcelæn stentøj. De producerer en flise under et træ, hvis overflade er vanskeligt at skelne fra naturlig eg, aske eller palisander. Visse træk i træstruktur, herunder porøsitet og andre relieffunktioner, gengives pålideligt. At skelne sådanne keramiske granitfliser lagt på gulvet fra naturlig parket, ved første øjekast kan selv en professionel ikke.

Fliser til parket i Provence stil

Producenter af porcelæn stentøj tilbyder samlinger, der efterligner et stykke parket. Det kan lægges med sildben, i en skinne, firkanter, der skaber et originalt interiør i dit hus. I sortimentet af førende fabrikker samlinger af samme format, men forskellige farver. Dette giver dig mulighed for at købe granit under parket fra eg, bøg, cypress eller pære. En række forskellige materialer vil løse de mest komplekse designproblemer.

Flise til parket med et mønster

Flise til træ: anvendelsesområder

Parketgulv er traditionelt lagt i stuer, kontorer, soveværelser, gange, hjemmebiblioteker. Kvaliteten af ​​flisen under træet er sådan, at den kan bruges i ethvert af disse rum. Den klassiske parketgulve af keramik passer ind i det klassiske interiør, kunstparket samlinger er velegnede til værelser designet i stil med rococo eller barok, art nouveau eller moderne.

Flise til parket i skandinavisk stil

Producenter producerer mange samlinger af træfliser, der efterligner eksotiske træarter. Dette kan bruges til at skabe interiører i den afrikanske etno stil, populær i dag i Vesten. Aktivt brug let træ i udviklingen af ​​designprojekter i stil med østlig minimalisme.

De traditionelle anvendelsesområder for keramik er badeværelser, brusere, køkkener og toiletter. Hvis området for disse lokaler er lille, så er det bedre at bruge samlinger her til parket.

Fliser under parket i soveværelset
Flise med en tekstur af parket

Formatet af denne flise giver dig mulighed for at dække ikke kun gulvet, men også væggene. Dette er ideelt for dem, der drømte om et badeværelse med en finish af naturligt træ, men forstod det upraktiske af dette materiale til at vende mod rummets vægge med høj luftfugtighed.

Lægning af fliser til parket

Brug samlingen, efterligne et naturligt træ, du kan, når du dekorerer terrasser, indgangspartier, udendørs rekreative områder. Den bedste mulighed her vil være fliser af porcelæn stentøj, som kan anvendes selv i grillpladsen. Materialet, der autentificerer efterligning af naturligt træ, men afviger fra det i praksis, vil skabe et respektabelt mikroklima og vil ikke kræve kompliceret vedligeholdelse.

Flise under parket på badeværelset

Funktioner ved at installere fliser til parket

Lægning af fliser, efterligning af kunst eller kunstparket, produceret af den klassiske teknologi. Der er dog en række funktioner: Ved beregning af antallet af fliser skal du tage det med en margen. Jo vanskeligere det valgte mønster af lægges - jo mere bliver affaldsspildene.

Flise under parket på badeværelset

Samlinger, der simulerer et parket, lægges uden sømme. Hvis dette ikke kan gøres, er det nødvendigt at vælge de mindste kryds og erhverve fuger, hvilket er det samme som flisen.

Blegede fliser til parket

En anden funktion er valget af fliser klæbemiddel. Mange byfolk mener, at når en flise af porcelænstentøj efterligner et stykke parket har et lille format, kan du bruge en billig blanding til klassiske gulvfliser. Dette er den forkerte tilgang til valg af limsammensætning! Sagen er, at vandabsorptionskoefficienten for keramisk granit er helt anderledes end den af ​​keramiske fliser. Følgelig ændres sammensætningen af ​​limen for at sikre maksimal vedhæftning på porcelænstensilens overflade. Det korrekte valg af blandingen sikrer et højt kvalitetsresultat og garanterer en lang levetid for parketfliserne.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

28 + = 31