Egyptisk stil i moderne interiør (20 billeder)

Ægyptisk stil i det indre er luksus og storhed af Faraos ejendele, den gamle civilisations mysterium. Dette design viser en unik kultur, der glæder årtusinder med sin unikhed, talent og håndværk. Egyptisk stil er fyldt med karakteristisk kun for ham ornamenter og hieroglyffer. Varm nuancer, typisk for et solrigt land, omslutter det indre af lejligheden og fylder med komfort.

Grå-hvid egyptisk stil badeværelse

dekoration

Hovedelementerne i den egyptiske stil er luksus og rigdom, da kendskab til det gamle Egypten levede i overflod og overflod. I deres hjem var gulvene lavet af natursten, så flisen efterligner dette materiale er bedst egnet til at arrangere interiøret i en moderne lejlighed. Det er også velegnet fliser af gylden eller sølvfarve. For at øge niveauet af komfort på gulvet kan du lægge et tæppe med et egyptisk mønster, en rottemåtte, dyrehud.

Moderne stue i egyptisk stil

Det er bedre at gøre væggene mere solide med maling. Du kan også tapet tapet uden et billede. Egnede nuancer er beige, sandede, lysegule. Et loftkanten med scener fra egypterne er også hensigtsmæssigt. Et skørt med vegetativt mønster, med et billede af solen eller stjernerne, er også velegnet. Loftene i de egyptiske faraos palads blev traditionelt understøttet af kolonner. Deres efterligning kan skabes i det moderne interiør i lejligheden. Kolonnernes toppe er i form af en lotus eller palmer.

I det egyptiske interiør er der passende maleri på væggene. Det kan være hieroglyffer, ornament, karakteristisk for billedets design - folk i parykker, faraoer, pyramider, mytiske skabninger, guddomme. Til beskedne interiører er billeder af lotusblomster, papyrus, palmer egnede.

Stue i egyptisk stil med malerier på væggene

Hovedelementerne ved egyptisk maleri er konventionalitet, manglende overholdelse af perspektivlovene. Men skulpturerne foran har et realistisk udseende.

De vigtigste farver, der skal bruges i interiøret, er elfenben, beige, lysegul, okker, brun. Egypten er et land med sol og sand, og dette bør afspejle designet.

Objekter og indretning kan dekoreres med lysere nuancer - rød, sort, grøn, blå. Farvelpaletten fra de gamle egyptere var mager, da de kun brugte naturlige pigmenter, der ikke blandede sammen. Den gyldne farve, der er karakteristisk for Faraos paladser, kan også bruges i moderne interiører.

Den egyptiske stil stue med et stort spejl
Spisestue i egyptisk stil
Soveværelse design i egyptisk stil

Døre og vinduer

Du vil dekorere vinduerne i lejligheden med gardiner. De kan være monofoniske eller med et billede af hieroglyffer. Gardiner hænger på udskårne cornices. Den egyptiske stil er præget af massive døre lavet af naturligt træ. Døråbens form kan laves i form af en bue. Den samme form er acceptabel for vinduesrammer. Ægyptisk design antager overvejende afrundede glatte former.

Buet udgang fra soveværelset i egyptisk stil
Udsmykning af udgange fra værelser i egyptisk stil klud

Romerske gardiner på vinduet i stuen i egyptisk stil

Møbler og indretning

Møbler af objekter bør først og fremmest være bekvemme. I det egyptiske interiør kan du ofte se massive senge af ibenholt. I stedet for garderobeskabe er det nødvendigt at bruge kufferter, kister og kasser, indlagt med elfenben, malachit og turkis. Designet er kendetegnet ved afføring på lave ben. Møblerne er ofte lavet i form af dyrepote, der er udskåret fra elefantkander. Da designet skal gnist en luksus, hvorfor ikke råd til et bord, hvor benets rolle udføres af to leoparder. Lænestole og sofaer skal have brede armlæn, et højt hovedgærde. Skabe og hylder med enkle former er ideelle til egyptisk stil.

Et bord i egyptisk stil, hvor benets rolle udføres af to leoparder
Hjemmebiograf i egyptisk stil

Møblernes farve kan være enten mørk eller lys, men nødvendigvis lavet af naturligt træ. Du kan bruge sådanne elementer som dekoration:

 • fresker af flerfarvet glas;
 • billeder, der skildrer ægypternes liv
 • figurer af sorte katte, sfinkser, pyramider;
 • høj gulv vaser med stængler af stok eller papyrus;
 • malerier på papyrus;
 • buster af egyptiske dronninger, faraoer;
 • vandpibe;
 • udskæring og indlagt møbler.
Runde bord i egyptisk stil
Gyldne møbler i stuen i egyptisk stil
Lysestager i egyptisk stil

tekstil

Siden den egyptiske stil stammer fra et tidspunkt, hvor syntetiske materialer ikke blev brugt, skulle de også være fraværende i det moderne interiør. Brug kun naturlige stoffer til at forbinde hjemmet - bomuld, linned, uld. Alle tekstilvarer - puder, gardiner, sengetæppe
r skal være fremstillet af disse stoffer.

1

På vinduerne skal du bruge gardiner brun, sand, beige. Ensartet eller broderet med gyldne tråde. Et passende mønster til gardiner er vegetativt eller geometrisk. Et baldakin kan installeres over sengen.

Stue med egyptisk mønster

Ægyptisk ornament, som dekorerer tekstiler, har traditionelt en streng symmetri, nogle gange er det iboende i elegansen af ​​lotusblomster.

I hvert værelse er det nødvendigt at installere flere lyskilder, hvis interiøret er indrettet i egyptisk stil. Atmosfæren bør begrænses og understreger luksus. Derfor bør belysningen være dæmpet.

Smukke gardiner og møbler i tone i spisestuen i egyptisk stil

For at arrangere din lejlighed kan du gøre dette:

 • Stue - vær særlig opmærksom på finishen. Maler væggene i en sand skygge, mal dem med hieroglyffer eller andet karakteristisk ornament. Loft maler farven på elfenben. Hvis det er nødvendigt at skabe lyse accenter, skal du bruge tekstilindretning - gardiner, lomme på lænestole og sofa. De kan være røde eller gyldne i farve. På væggen hæng billeder, der skildrer faraoer, egyptiske kvinder. Hvis stuen er stor, kan du placere kolonner her. Brug sådanne møbler i interiøret - en sofa med tekstil eller læder polstring, et kommode eller et kiste dekoreret med udskæringer, et bord og stole med originale ben;
 • soveværelse - i midten placeres en stor seng med baldakin eller med stiliseret hovedgærde. I nærheden af ​​sengen placeres sengelamper med natlamper. Resten af ​​møblerne er valgt under hensyntagen til behovet. Loftet design kan laves i form af en stjernehimmel. Vægene er malet i beige eller lysebrun farve. Pas på den mystiske belysning i dit soveværelse. Vælg for denne lysekrone i form af en sol eller en bold, interessante lamper eller sconces. På vinduerne hænge en lys tule med en svag egyptisk ornament. Du kan supplere indretningen med tilbehør, der er acceptable for den egyptiske stil - statuer, malerier;
 • badeværelse - der vil ikke være en passende brusekabine, så pas på at have et rigtigt bad. Gulv og vægge skal lægges med en mat keramisk flise, der minder om en ru sten. Gyldne fliser kan bruges til at skabe accenter. Det originale design af væggene er lavet med mosaikker og fresker. Tilføj en flise til badeværelset, lav små trin ud for det. Resten af ​​VVS skal også forklæbes. VVS til guld, et spejl i en guldramme vil se spektakulært ud i badeværelset.
 • Køkkenet skal indrettes i lyse farver med lyse accenter. Væggene er dekoreret med dekorative gips, design af arbejdsområdet kan gøres med fliser. Møbler vælges med geometriske former, stiliseret på egyptisk vis. Teknikken bør ikke være meget mærkbar, det er bedre at skjule det og bruge det, når det er nødvendigt. Hvis dette ikke er muligt, prøv at arrangere teknikken, så den ikke skiller sig ud og passer ind i farverne. I spisepladsen skal du placere et bord og stole. Det kan betingelsesmæssigt opdeles af en lille struktur, en bue. Den egyptiske stil i indretningen fremhæver gardiner med passende udsmykning, malerier, figurer, dekorative retter med hieroglyffer. For at genoplive køkkenets design skal du bruge palmer i et karbad, andre eksotiske planter.

Egyptisk stil tiltrækker normalt folk, der er interesseret i dette lands historie og beundrer livet af dets gamle forfædre. Et varmt farveskema vil fylde indretningen af ​​din lejlighed med komfort, og det originale design vil give det originalen.

Badeværelse dekoreret med egyptisk indretning
Moderne lys stue i egyptisk stil
Runde bord på pyramiden i egyptisk stil
Kat figur i egyptisk stil til indretning
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

45 − 40 =