Egetræ: adel i farve (59 billeder)

Egetræet er en stilfuld og usædvanlig farve af lys eg. Det bruges aktivt af møbelproducenter. Materialets unikke karakter i sit lidt grove billede med en usædvanlig relief og nuancer af røg, terosen, guld.

Udadtil ligner racen en elitbleget eg. Ligeledes godt matchet med lyse og uigennemsigtige overflader. Den mest populære kombination er Wenge og Oak af Sonom.

Børnemøbler fra egetræ
Egetræ i det indre af huset

Egetræ i det indre af huset

Board eg eg

Facade af møbler eg eg

Stue egetræ

Kabinet egetræ

Bogreol til egetræ

Kombineret møbel eg

1

Teknologier kopiere naturen

Eg i århundreder, der bruges af folk til at arrangere deres hjem. Dette er forståeligt, fordi det er solidt, møbler fra det er i stand til at bevare et præsentabelt udseende, der tjener i årtier. Et sådant objekt, som for eksempel et skrivebord lavet af eg, kan i tid blive en familieværdi og være arvet.

På planeten bestemmes mange arter af eg, og egens barks farve bestemmes af klimaet i det område, hvor de voksede. Så i tørre områder og på sandet jord er det lysegult, i fugtig cortex har en mørk rig brun farve.

Lamineret bræt"дуб сонома"

Kommode eg

Seng transformator eg eg

Seng af egetræet

Køkken eg-eg

Til fremstilling af møbler er et træ på mindst flere årtier velegnet, og endnu bedre, så det er dyrt.

Problemet med tilgængelighed blev løst af moderne teknologier. Træmaterialer reproducerer omhyggeligt de mindste nuancer af naturlig eg eller resultatet af dets behandling. Et godt lavet natbord ser ret værdigt ud.

Møbler af farven af ​​egetræ i stuen
Soveværelse i farve"дуб сонома"

Glidende garderobeskabs eg

Egetræ i det indre af lejligheden

Laminat eg

Møbler MDF egetræ

Egetræsmøbler

Karakteristisk for træfarve og struktur opnås på tre måder:

  • af massivt træ;
  • når træmaterialet er dækket af finer, det vil sige med en skæring af naturligt træ;
  • laminering af MDF eller spånplader.

Hvis kun en dekorativ film bruges til at reproducere strukturen, får den højeste lighed med klippen. Således, når en farve eller en sten hedder, menes arrayet eller laminatet af MDF eller spånplader.

Kommode"дуб сонома"
Sengen"дуб сонома"

Møbler i Art Nouveau-stil eg

Spisebord eg eg

Skov eg

Indendørs dekoration eg eg

Oak panel

I dag eliterer træ, især den gyldne canadiske eg, med succes laminatspånpladen og filmen på overfladen. Desuden kopieres ikke kun mønsteret med skilsmisse, men også reliefen: ikke helt glat, men med lave dybder.

Alle nuancer er perfekt kombineret med indretningen, og eget af hue sonogram af wenge er simpelthen elegant.

Køkken sæt"дуб сонома"
Laminatgulve"дуб сонома"

Parket eg eg

Skrivebord egetræ

Et egetræs gulv

Hylde eg eg

Oak Sconce Cabinet

Interiør i lyse farver

Ædle eg var og forbliver en egenskab af de leverede mennesker og genstanden for andres drømme. Bordet fra sonomens egetræ bliver en tydelig markør for ejerens succes og trivsel.

Egetræet i indretningen er særligt velegnet til værelser mod nord eller dem, der modtager lidt naturligt lys. Et soveværelse med sådanne møbler vil altid være fyldt med lys. Disse møbler skaber varme og komfort i interiøret. Lys toner øger visuelt rummet af små rum. Objekter af farven "egetræ" - et fund for små lejligheder, men denne situation er hensigtsmæssig i et rummeligt værelse.

Eventuelle møbler fremstillet af egetræ er æstetisk, endog en diskret, næppe synlig sko.

Børnenes værelse vil være harmonisk med kombinationen af ​​et lille monokromt miljø med lyse legetøj.

møbler"дуб сонома"

Fineret egetræsmøbler

Soveværelse egetræ

Hylde eg eg

Egetræets væg

Eg bord eg

Bordplade egetræ

Stue

Stue fra egens egetræ uanset antallet af møbler ser let og luftigt ud. I sådanne rum tiltrækker opmærksomheden på grund af deres størrelse straks væggen af ​​hvid eg sonom. Det ser respektabelt og elegant ud. Næsten altid i sin sammensætning er et højt svingende skab, åbent øverst og lukket i bunden af ​​sektionen, bar. Ferieen tilføjer en hvidglansig egetræ på facaden. Bibliofiler i individuelle ordrer giver mulighed for en hel bogreol, nogle gange flere.

Krævet attribut - et sofabord, et sted til opbevaring af mail, tryk, bare slappe af i en nærliggende blød stol.

I dette rum kan du eksperimentere med kompatibilitet med mørke og lyse toner. For eksempel gør dørene mørke.

køkken"дуб сонома" в стиле модерн

Sofabord egetræ

Lys gulv eg sonoom

Transformatorbord egetræ

Bollard eg

Bollard tv eg eg

Hjørne soveværelse sæt eg eg

undersøgelse

Et skrivebord i denne farve ser godt ud i kontoret. Strenge design, matoverfladen og pålideligheden af ​​eg - alt det, der er nødvendigt for arbejdsmødet. Den mørke eg af en sonom er valgt af seriøse forretningsfolk. En lignende skygge gør skabsdørene. Kompakt i størrelse, et sofabord til afslapning og te vil supplere situationen.

Soveværelset

Golden-pink seng og andre møbler i tone vil give i dette værelse en behagelig til at sove atmosfære.

Brystet af egens sonom her har brug for de samme lyse farver. Det er lavt, så du kan arrangere flotte ting på låget, for eksempel en udsøgt vase. Soveværelset har næsten altid et toiletbord med et spejl. Hvis der ikke er nok pladser, vil sengebordet udføre forskellige funktioner.

En lys klædeskab af egetræ, på trods af dens solide dimensioner, er uundværlig. Ud over de nyttige egenskaber gør spejlsektionerne eller facaden rummet festligt, elegant.

Obuvnitsa"дуб сонома"

Teenager værelse

Normalt er det lille i størrelse, selvom det for en teenager er et kontor og et soveværelse og en stue. Men det kan også gøres hyggeligt og funktionelt. Det er nok at planlægge designet korrekt, for at vælge nuancer. Der skal i hvert fald være et skrivebord eller en computer, en seng, et natbord.

Til interiøret var multifunktionelt, men ikke overbelastet, i et lille rum er det nødvendigt at placere et stativ af eg eg.

Hvis der er flere steder, vil et skab fra moduler til tøj, bøger, lærebøger gøre. I pigernes værelse er det ikke ude af sted at sætte på et elegant toiletbord eller et lille sofabord. Sandsynligvis vil værtinde ikke have noget imod at her var hendes personlige sko.

Gulvet under en søns egetræ
Anteroom under en søns egetræ

køkken

Dette er et rum med øget intensitet og forurening, så et vedligeholdelsesfrit laminat på facaderne af møbler eller døre er kun velkommen. Hans film, som er mindre modtagelig for snavs, bliver en ægte frelse for elskerinden.

En let bordplade lavet af egetræ vil gøre selv den mest almindelige tabel raffineret. Rack vil være et sted for smukke og lyse små ting, der udvander monokrom og kompakt blyant eg Sonoma skjul mindre æstetisk, men også nødvendig i økonomien.

Skabe til egetræ
Interiør af et soveværelse under egetræets egetræ

planteskole

Her bruger du en mere farverig version: attraktive børnemøbler med særskilte lyserøde eller halmfarver. Dette kan være en hylde til børnebøger. For at genoplive det rolige område er enhver lille detalje, for eksempel en lyssko, suppleret med lyse farver. Børneværelset kræver et særligt stærkt laminat. Fordi rummet er brugt og som et soveværelse, bør det være miljøvenligt for barnet.

Hvis barnet snart går i skole, er det klogt at tildele et sted til skrivebordet.

Væggen i stuen under egnen på sonnom
Et bord af egens farve

Entré

Som gangen er der normalt et lille rum, selv en tæt, lys møbler øger visuelt det. Et praktisk hjørneskab i sand-gylden dekoration plus en hængende hylde i farve skaber en følelse af plads og lys. I et mere rummeligt interiør passer et lille sofabord med et spejl over det. Lys sko er smuk, men kræver øget omhu. Heldigvis er laminatet uhøjtideligt i denne henseende, det er nok vådt aftørring.

Sofabord eg farve
Hjørneskab af egetræ

Fordele ved eksotisk farve

Sonoma eg anerkendte eksperter nærmeste lys eg arter med halm skygge, så dette lyse rum plus lette møbler med spejle skabe effekten af ​​uendelighed. Selv en stor størrelse mur af egetræ kan ikke reducere rummet. Der er mange andre fordele:

  • Det kombineres med næsten alle farver. Særligt interessant er dueter med chokolade, sølv, halm, guld.
  • Varmen. Møbler af denne farve gør interiør hjemme-lignende. Selv hvis et skrivebord med klare former, vil en lysfarve reducere sin officielle karakter.
  • Luftighed. Sonoms lyse egetræ udvider visuelt rummet, hvilket gør rummet mere rummeligt og lettere.
  • Klart markeret tekstur. Skaber effekten af ​​et naturligt træ af ædle arter. Døre af sådant materiale er faste og holdbare.
  • Funktionalitet. En god løsning til intensiv brug: Mark ved daggry halm farve er faktisk maskerer de fine forureninger, for eksempel på døren af ​​fingeraftryk, støv. Selv særligt sårbare i denne forstand obuvnitsa eller baby møbler, synes især køkken altid at være velplejet.

Egetræ er et af de foretrukne materialer til designere. Med ham giver et roligt soveværelse, da det øger den lille gang, bliver mindre besværligt i plejehjemmet. Det er velegnet til at skabe kontraster og blander harmonisk med lyse interiører. Sådanne møbler giver en interessant kombination af farver og kombineres med tekstiler, lyse vægge. Det er værd at købe, hvis du vil have en lille lejlighed til at blive stor, i det mindste visuelt.

Møbler af eg og wenge farve
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 38 = 44