Desk-kontor i moderne forhold – Praktisk multifunktionalitet (27 fotos)

Behovet for at skrive for hånd, fylde et stort antal papirer, besvare bogstaver, underskrive postkort og udføre eventuelle træningsopgaver skriftligt, er længe siden blevet efterladt. Forud for traditionelle skrive- og computerborde, der udfører mange funktioner, var der en særlig type møbler kaldet en sekretor eller et bureau-bureau. Hans hovedopgave var baseret på den praktiske placering af en person til at udføre enhver skriftlig robot. Især hvis det krævede en lang proces og nøjagtighed. Bordpladen selv steg altid, og under den blev der dannet en niche til opbevaring af papirer og skrivematerialer.

Kabinetssekretær
Den lakeret sekretor

Lidt historie

De første møbler af denne type optrådte i slutningen af ​​det 17. århundrede i Frankrig. I disse dage var sådanne møbler en kiste på høje ben. Inden under bordpladen var der et sted til at skrive forsyninger, som undertiden blev opdelt i specielle rum af forskellig størrelse. Over tid blev bordet suppleret med skabe og ekstra rum.

Desk-bureau til arkitekten
Hvid skrivebordsbureau

Skrivebordet blev placeret i kontorer og soveværelser. Hvis han stod i kvinders soveværelse, brugte den unge drenge ofte det som et toiletbord, opbevaring af kasketter, breve, ornamenter og personlige ting inde i kassen.

Sort skrivebordsbureau
Skrivebord med indretning

Kompaktiteten og funktionaliteten af ​​dette emne gjorde det populært og almindeligt blandt andre europæiske lande. Sådanne tabeller begyndte at blive moderniseret og forbedret, hvilket gør dem til forskellige typer træ og dekorere dem på enhver mulig måde. Over tid var de udstyret med et bekvemt hængslet låg, og han blev genstand for indretningen af ​​den franske herskeres kabinet. Siden da begyndte tabellerne at blive kaldt "Kongens Præsidium".

For funktionalitet og usædvanligt udseende har sådanne møbler overlevet til denne dag. Det er især valgt af mennesker med fantasi og ønsket om at dekorere det indre af deres eget hus på en usædvanlig måde.

Træbord-bureau
Skrivebord-bureau i børnehaven

Kontor-kontor på kontoret

Typer af skrivebordsbureau

I den klassiske version af bureauet præsenteres i form af et kompakt bord på højt ben, som har et separat skjult design til opbevaring af små ting og skrivematerialer. I dette tilfælde kan bordpladen selv være enten udtrængt eller foldet ud eller stationært. Moderne møblerudviklere fra denne model tog kun udgangspunktet og har forbedret, præsenteret for offentligheden et komfortabelt, smukt og funktionelt skrivebordsbureau af en ny generation. I dag bruges det ofte møbler til børns soveværelser, kontorer, hjemmekontorer eller workshops af needlewomen.

Computer desk-bureau
Lakeret skrivebordsbureau
Desk-kontor i jugendstil

Moderne borde af denne art er også vinkelformede. De ser meget mere attraktiv ud end traditionelle tabeller, har flere tier og opbevaringsrum samt en funktionel bordplade, der kan tage enhver form for hældning. Oftest er de lavet af massivt træ, men der er også enkle, overkommelige modeller fra spånpladen.

Kontorbord lavet af valnød
Skrivebord-kontor med hængslet dækning

Afhængigt af stilen på borde kan der udstyres med karakteristiske beslag: ben, udskæringer eller kunstfreser. Ofte er møbler af denne art valgt til indretning i den klassiske version eller stilarter: boho, vintage eller retro.

Skrivebord-bureau
Kontor bord lavet af plast

Fordele ved skrivebordsbureau

Disse udsøgte tabeller præsenteres i alle kataloger af verdens elite møbler. Men i vinduerne i almindelige butikker er der flere og flere minimalistiske og praktiske modeller. De har ikke luksuriøse elementer, men er en funktionel desk til skrivning og håndlavet i monofonisk stil, som passer til ethvert in
teriør i et hus eller lejlighed.

Extension desk-bureau
Kontor skrivebord i Provence stil
Skrivebord med udskårne ben

Skrivebordet spiller ofte rollen som en lille kvindelig bryst eller et hjørne til håndarbejde, inden for hvilket en håndværker kan opbevare hendes ejendele, redskaber eller materialer. Et sådant hjørne kan blive en zone med personlig plads til arbejde, hvile eller hobby for ens egen hobby. Skrivebord passer perfekt til både et barn og en voksen, det er kun nødvendigt at vælge en model, der passer til alderen.

Stålben sekretær
Sekretæren på benene
Skrivebord med hylder

Disse møbler har følgende fordele:

  • ekspressiv form og konceptuel ide om brug
  • passer nemt ind i ethvert indre af rummet;
  • tager ikke meget plads i rummet
  • placerer funktionelt mange ting indeni;
  • adskiller originalitet og usædvanlig stil.
Aged desk-bureau
Skrivebord i moderne design

Det er disse kvaliteter, der gjorde skrivebordsbureauet igen populært og efterspurgt. Et stort antal ekstra varer, skuffer og hylder giver denne møbel praktisk, pålidelig og høj funktionalitet, når den bruges. Elegante former og excentricitet af udseendet af denne tabel gjorde det til det vigtigste element i udsmykning af ethvert rum, uanset hvor det er i huset.

1
Skrivebord med metalindretning
Skrivebord med skuffe
Skrivebord-kontor med spejl
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 5 = 5