Dekorativt gips “sand” – guld i ørkenen i det indre (27 billeder)

Når vi ønsker at ændre noget i vores eget hus og lejlighed, ønsker vi at det skal være noget særligt og usædvanligt. Og når du er træt af simpelt tapet, skal du være opmærksom på den dekorative gips med sand. Denne type belægning har sine fordele, det er ret nemt at arbejde med, og derfor kan reparation i huset ved hjælp af sådant gips gøres selv uden at ty til hjælp fra herrer.

Stucco under sandet
Stucco under sandet
Stucco under sandet

Stucco under sandet

Typer af kompositioner

Dekorativt gips "sand" er opdelt i matte og perle. Væggene, dækket med perlemorøs maling, har fløjlsagtig og silkeagtig udseende. Perleformede formuleringer skinner med nuancer af hovedtonen, fordi de indeholder lysreflekterende partikler. Der er et stort udvalg af sådanne formuleringer, hvor producenter kan bruge som tilsætningsstoffer og knuste skaller samt forskellige palæer samt andre komponenter.

Stucco under sandet
Stucco under sandet

Stucco under sandet
Stucco under sandet

Derudover. producenterne repræsenterer i dag en bred vifte af malingfarver med effekten af ​​sand.

Overflader, der er dækket af maling med sand, ligner venetiansk gips. Ud over de primære farver er der også sølvfarvede, bronze og gyldne nuancer, der efterligner overfladen af ​​metaller.

Stucco under sandet
Stucco under sandet
Stucco under sandet

Egenskaber og egenskaber

For nylig er dekorativt gips med kvartssand blevet et ganske populært element i indretningen af ​​rummet, og det er ikke bare det. Det har trods alt mange fordele og interessante egenskaber. Som fyldstof i gips eller maling kan flodsand eller kvarts samt andre indeslutninger i form af gnister eller andre elementer anvendes.

Stucco under sandet
Stucco under sandet
Stucco under sandet

De vigtigste fordele ved gips med virkningen af ​​sand.

 • Lang levetid og smukt udseende. En sådan overflade vil blive holdt på væggene i mere end 10 år uden at miste sit attraktive udseende og lysstyrke. Malingen brænder ikke ud og ændrer ikke sin farve under påvirkning af direkte sollys.
 • Miljøvenligt materiale, der ikke skader sundheden.
 • Stort udvalg af farver. Dette giver dig mulighed for at købe nøjagtigt den nuance, der passer til dit interiør og vil se smukt ud i rummet.
 • Alsidighed og enkelhed Du kan ikke købe separat og dekorativt gips, og male og købe kun en sammensætning, som du vil anvende. Prisen kan være mere, men i dette tilfælde gemmer du reparationstiden. Arbejde med en sådan sammensætning vil være i stand til endda en novice master.
 • Vandopløselige belægninger, der let påføres på gipsoverfladen. Selvom malingen ved et uheld har spredt sig, vil det ikke være svært at fjerne det.
 • Sammensætningen indeholder stoffer, der forhindrer udseendet af mug på væggene.
Stucco under sandet

På grund af deres høje styrke og lange levetid anvendes denne belægning uden for bygningerne, selv om det er ret dyrt, men det siger, at denne gips er af høj kvalitet og efterspørgsel.

Stucco under sandet
Stucco under sandet
Stucco under sandet

Før du køber den ønskede indstilling, skal du se, hvordan forskellige prøver vil se på væggen, og vælg den rigtige ud fra dette.

Hvis du allerede har maling på dine vægge, er muligheden for en gennemsigtig blanding med stænk af sand eller gnister perfekt. D
ette lag efter applikation vil give dine vægge et helt anderledes udseende, såvel som det vil perfekt beskytte overfladen og forlænge dets levetid.

Stucco under sandet
Stucco under sandet
Stucco under sandet

Anvendelsesteknologi

Selv om gipset med kvartssand ikke har nogen problemer med applikationen, er det stadig nødvendigt at tage sig af overfladebehandling af væggene.

Udførelsesfaser for ansøgning:

 1. Det er nødvendigt at fjerne alle pletter, snavs, spor og så videre fra overfladen. For at gøre dette skal du bruge en støvsuger til konstruktionen og specielle løsninger. Sørg for at kontrollere basen for revner eller løse områder, hvor gipset ikke holder fast. Hvis der er sådanne fejl, skal de fjernes, ellers bliver de stærkt synlige på væggen bagefter.
 2. Efter processen med at fjerne alle skaderne bliver overfladen igen rengjort og pudset med gipsbaseret gips. Gips baseret på cement anbefales ikke, da det tørrer meget længe. Derefter er overfladen nivelleret med akrylkittet. Og efter kittet bliver overfladen rengjort for sidste gang.
 3. At male med sand, der holdes på væggen i lang tid, påfør en primer med dyb penetration eller vandbaseret maling, som vil være identisk med den primære. En sådan sammensætning påføres i to lag.
 4. Forberedelse af malingen til påføring. Instruktionerne angiver, hvordan maling skal anvendes korrekt. Det skal enten blot røre eller tilsæt lidt vand. Derefter påføres maling på væggen med en pels- eller trådrulle.
 5. Efter påføring af malingen skal du vente et par minutter for at tørre laget. Derefter tages der en skumrulle med en lav grundstruktur, hvilket vil medvirke til at opnå en reliefflade.
 6. I slutningen bruges en spatel til tapet, som lidt har tendens til at male overfladen af ​​væggen med maling. Overfladestrukturen afhænger også af spatelens retning.
 7. Det sidste skridt er at vente, indtil malingen er tørret. Dette tager en dag, og derefter kan du udnytte overfladen.

Rengør overfladen af ​​forskellige slags snavs med en svamp eller en fugtig eller tør klud. Eller du kan følge anvisningerne for maling, der bruges til at dække væggen.

1
Stucco under sandet
Stucco under sandet
Stucco under sandet

Let at bruge, harmløst, letplejeligt og attraktivt udseende gør dekorative gips med sand populært og populært i lang tid.

Stucco under sandet
Stucco under sandet
Stucco under sandet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

3 + 3 =