Dekorativ maling: en række forskellige teksturer (53 billeder)

Dekorer, gør dit eget hjem hyggeligt - det er fascinerende, men også nervøst. Det er trods alt vigtigt at vælge de rigtige efterbehandlingsmaterialer, ikke at tabe med kvalitet, farve, sammensætning og anvendelsesmåde, især når reparationen sker med egne hænder. Tidligere, når det drejede sig om at dekorere vægge, var valget ikke særlig smertefuldt, det var indlysende: tapetet.

Dekorative maling
Dekorative maling
Dekorative maling

Beige dekorative maling

Hvid dekorative maling

Dekorativ maling med gnistre

Dekorativ maling i huset

Dekorative blæk

Dekorativ maling gradient

Nu er der mere og mere præference for dekorative maling, som du ikke kun kan skabe den ønskede farve på rummet, men også vælge den nødvendige tekstur. For at vælge hvad der er nødvendigt, for ikke at blive forvirret i valget, skal du vide om funktioner, typer, fordele, andre egenskaber ved dekorative indvendige malinger.

Dekorative maling
Dekorative maling
Dekorative maling

Forskelle mellem konventionelle og dekorative maling

Først og fremmest er det værd at bemærke, at selv en lille, men stadig en skelnen mellem dekorativt og konventionel maling til ombygnings- der: det er mere tæt end standard maling, og det indeholder nogle tilsætningsstoffer, som opnår forskellige effekter og øget hendes udholdenhed.

1
Dekorative maling
Dekorative maling
Dekorative maling

Dekorativ maling i det indre

Dekorativ maling til pejs

Dekorativ maling brun

Dekorative maling matte

Dekorative Maling Orange

Dekorativ perlemor maling

Ved hjælp af en konventionel maling kan også oprette forskellige teksturer, men det vil kræve indsats, en vis form for overflade, og andre manipulationer. Mens male væggene i dekorativ maling eliminerer disse problemer: på alle overflader nemt skabe mønstre, der efterligner træ, matteret eller våd silke, sand, ruskind, perle, guld, fløjl og mange andre belægninger.

Dekorative maling
Dekorative maling
Dekorative maling

Dekorativ maling grå

Dekorativ maling i stil med en chic chic

Dekorative badeværelse maling

Dekorative maling grøn

Denne effekt er opnået på grund af, at dekorative maling til vægge indeholder særlige tilsætningsstoffer og et plaststof, der kommer ind i opløsningsmidlet, der anvendes til dets fortynding. Efterhånden som malingen tørrer, ændrer dens egenskaber - som et resultat opnås den ønskede dekorative overflade. Forresten er den mest populære til at dække væggene tekstur af våd silke.

Dekorative maling til vægge og lofter bruges i det indre af lejligheder til færdiggørelse af værker; Producenter producerer dem i en stor farve, teksturpale
tte, forskellige typer.

En anden fordel er den nemme anvendelse, evnen til at tørre hurtigt, hvilket forenkler arbejdet meget. Mange virksomheder beskæftiger sig med produktion af sådanne malinger, hvoraf de mest populære er dokumenteret kvalitet og et godt valg: Isosilcolor, Seta, Cebostyle og andre. På disse producenter i en lineal af varerne er der også så populær maling med virkning af en våd silke.

Dekorative maling
Dekorative maling
Dekorative maling

Typer af dekorative maling

Når du vælger den rigtige maling, skal du følge instruktionerne på emballagen og få råd fra en erfaren håndværker eller sælger. Derudover er det nødvendigt at tage hensyn til formålet med den valgte maling, hvor den vil blive brugt, dens udseende og egenskaber.

Dekorative maling
Dekorative maling

Vandbaseret maling

Den mest anvendte gruppe af maling, den bruges til indretning. Det er godt lagt, let at påføre og praktisk taget lugtfri. Tåler vask med bare vand og med alle former for rengøringsmidler, som skal være blide. Belægningen viser sig at være åndbar på grund af god dampgennemtrængelighed, så det varer længere.

Dekorative maling
Dekorative maling

Dekorativ akrylmaling

Hurtigt tørrer, fugttæt, dvs. den malede overflade kan vaskes uden frygt. På grund af akrylharpiksen, som er dens hovedkomponent, danner den et beskyttende filmlag efter påføring.

Dekorative maling
Dekorative maling

alkyd

Fordelen er den lette påføring, styrke og elasticitet, så den malede overflade ikke knækker. Kan bruges til både internt og eksternt arbejde. Alkydmaling har imidlertid en stærk, specifik lugt, hvilket er dens ulempe. Hurtigt tørrer, modstandsdygtige mod temperaturudsving.

Dekorative maling

latex

Fremragende maling til efterbehandling af værker, den bruges på enhver overflade, uanset om det er glat, dekorativt gips eller tekstureret tapet. Lægger et tyndt lag, der er godt fastgjort til overfladen, som påføres, holder lang tid lysets lysstyrke. Det betragtes som den dyreste.

Dekorative maling

Hver maling er designet til specifikke formål, efterbehandling en bestemt overflade, der skaber den ønskede tekstur. Derfor er det først og fremmest nødvendigt at afgøre, hvilken effekt du vil opnå, og derefter vælge det rigtige malingmateriale.

Dekorative maling

Fordele og ulemper

Enhver efterbehandling, der bruges til at dække væggene, som dekorative maling, har sine fordele og ulemper. Fordelene er:

 • Økonomisk brug. Konventionelle maling materialer og dekorative gips har et stort forbrug i modsætning til den dekorative maling, hvilket væsentligt reducerer omkostningerne ved efterbehandling værker.
 • Stort udvalg af effekter. For dem, der er uden for standarden til at afslutte hjemmet, er dekorative malinger en gudstjeneste, fordi de vil hjælpe med at realisere praktisk taget enhver ide.
 • Teksturmaling på grund af partiklerne i dens sammensætning hjælper med på at skabe en efterligning af fløjl, træ eller metaloverflade, våd silke på væggen.
 • Ud over den brede farvepalet på linje også omfatter chameleon farver, perlemorseffekt, som vil bringe i en række af indvendige og afhængigt af synsvinklen vil skifte farve.
 • Den unikke og entydige overflader behandlet med en sådan maling.
 • Styrke og holdbarhed. Dekoreret med dekorative efterbehandling materialer, vil overfladerne vare i mange år uden revner, skrælning eller andre mekaniske defekter.
 • Lysstyrke er ikke kun i applikationen, men også i farveblandingen selv. På grund af den lave vægt af dekorative maling er det nemt at arbejde med dem.
 • I modsætning til tapetet støder ikke støv på den malede overflade.
 • Miljøvenlig og sikker, som opnås på grund af fraværet af skadelige giftige bestanddele i dekorative maling.

Blandt manglerne er det værd at bemærke følgende:

 • et lille sortiment i sammenligning med andre efterbehandling materialer til vægge, for eksempel tapet;
 • behovet for grundig forberedelse af overfladen, på hvilken du vil anvende maling;
 • Fraværet af termisk isolering og støjisolering, som for eksempel har gips.
Dekorative maling

effekter

Selv det sædvanlige maleri af vægge med dekorative maling giver et interessant resultat og tekstur. Men hvis der i tillæg til dette anvendes særlige anvendelsesmåder, er det muligt at skabe forskellige yderligere effekter. Før vi går direkte til pletten, beslutte hvilken effekt bør være anderledes fremtid overflade i overensstemmelse med dette pick up maling, behandle væggen, forberede de værktøjer og komme til at arbejde.

Dekorative maling

Maling
er med forskellige effekter bør vælges i henhold til de prøver, der leveres af hver butik, hvilket vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Dekorative maling

Dekorativ maling med silkeffekt

I sin sammensætning tilsættes polymer savsmuld. Belægningen viser sig at være modstandsdygtig over for ændringer i temperatur og andre atmosfæriske påvirkninger, og har også en gennemsnitlig slidstyrke. Afslut væg maling med effekten af ​​silke, mat eller våd, ganske enkelt, hurtigt tørrer op, da det indeholder specielle stoffer, der er fastfrosset straks, så snart vandet fordamper. Så du kan se den ønskede silkeffekt ret hurtigt. Våd silke bruges ofte i det indre af soveværelser.

Dekorative maling
Dekorative maling

Dekorativ maling med sand effekt

På grund af forekomsten af ​​partikler af visse materialer i farvestoffets sammensætning (sandkorn, sneskaller, skinnende mineraler osv.), Er det muligt at skabe en sanddynebelægning, der simulerer.

Blandt dem er den dekorative maling med sand mest efterspurgt, med dens hjælp er overfladerne der efterligner ørkenbarkhans skabt.

Det er dog værd at overveje at arbejde med tekstureret maling er nødvendigt ved hjælp af en speciel rulle.

Dekorative maling
Dekorative maling

Mal med dekorative gips-effekt

En anden populær måde at dekorere vægge på, fordi du med sin hjælp kan skabe mange effekter og teksturer! Maling til dekorative gips hjælper med at simulere på overfladen af ​​frosne bølger, effekten af ​​vind, havring og så videre. Alt det er nok til fantasi.

Dekorative maling

Dekorativ maling med fløjl eller velour effekt

På grund af tilstedeværelsen af ​​specielle farvede partikler i malingen, efter tørring af farvestoffet på væggen, dannes en overflade, der ligner stoffet. Hvis du ikke forsøger at røre ved det, ser det ud til at væggen er klistret med tekstiler.

Dekorative maling

Dekorativ perlemor maling

Hvid, guld, sølv eller enhver anden farvepearlescentmaling ser lyst og usædvanligt ud, hvilket giver interiøret en individualitet. Alt efter belysningen og vinklen, hvorfra man ser på den malede overflade, ændres tonen. I øvrigt anbefales det især at bruge perlemorfarve, når der er behov for visuelt at forøge rummet i rummet.

Dekorative maling

Maling til marmor og granit

Mærkeligt nok, men i sammensætningen af ​​ingen granitpartikler, ingen marmor. Effekten opnås gennem akryl, som under farvnings- og tørringsprocessen skaber bobler, som efterligner marmor- eller granitoverfladen.

Dekorative maling

Metallisk maling

Det bruges oftest til maling af overflader i højteknologiske stilværelser til guld eller sølv.

Dekorative maling

At vælge dekorative maling, ud over den ønskede tekstur og andre egenskaber, også overveje den matte eller glatte, hvad er belægningen evne af maling, er det ikke for transparent. Alt dette vil påvirke den type overflader, der skal males. Derfor, når du køber i detaljer, fortæl konsulenten om alle væggenes maling til maling, så han kunne hjælpe dig med at vælge den rigtige maling til vægge.

Dekorative maling
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 5