Dækloft i interiøret – den originale måde at visuelt øge rummet (21 billeder)

Loftdækket - en ny generation af cornice - bruges i dekorationen af ​​vinduer som en tilpasning til den skjulte fiksering af gardinet. Designet er installeret på enhver overflade, herunder hæmmede lofter og strækstoffer. Gardiner fastgjort til bussystemet, smukt draperet, giver vægten af ​​sammensætningen. Denne enkle teknik bidrager til en visuel forøgelse i rummet og bruges aktivt til design af moderne interiører.

Loftsdæk til gardiner med bando
Loftsskinne med træpanel

Typer af konstruktion

Loftsdæk til gardiner varierer:

 • ved fremstillingsmateriale - plastik, aluminium, med træfyldstof;
 • efter aftale - til lys gardiner eller gardiner med imponerende vægt;
 • i form af legemet - cornice-dækloftet i form af en retlinie eller med en afrundet ende
 • ved afslutning - tilgængeligheden af ​​specielt tilbehør
 • ved kontrolmetoden - mekanisk indstilling ved hjælp af fjernbetjeningen.

En separat kategori af tagskinner er modeller med en blanding - en dekorativ strimmel.

Loftsskinne til karbadvindue

Loftsdæk til gardiner i det indre af stuen
Loftlys til gardiner i stuen

Flere typer af cornices er produceret:

 • single-row tagdæk. Det er fordelt i kompakte størrelser, det bruges til fastgørelse af vinduet tekstil med ubetydelig vægt. Velegnet til enkeltlags gardiner fra organza eller lysgardiner;
 • dobbelt række tagskinne. Designet giver mulighed for fiksering af to lag tekstiler, for eksempel kan det være tyl og gardin;
 • Loft tre-rækken bus - skinne plade bestemt til at bearbejde komplekse gardiner sammensætninger i som foruden en gennemsigtig og tæt lag er til stede og kappe.
Loftsstænger til gardiner

Loftsdæk på gipspladekonstruktion

Dækprofilen kan styres mekanisk eller elektrisk. I det første tilfælde justeres gardinens position ved hjælp af ledningen indbygget i corniceen. For mere komfortabel brug er designet udstyret med elektroniske enheder og styret af fjernbetjeningen.

Enhedsfunktioner

Loftbussen er en plast- eller aluminiumsbase med slidser til hængende glidere i form af kroge eller klip på ruller. Pakken indeholder også:

 • endehætter til profilen;
 • buede sidevægge, hvis det er fastsat i konstruktionsprojektet af tagskinnesystemet;
 • Plastpropper til fastgørelses- og stopbegrænsere af løbere;
 • forbindelseselementer, hvis profilens længde ikke er tilstrækkelig, og det skal bruges mere end et ark;
 • doyayter - en speciel lath, som er installeret i midten af ​​tagskægget. Enheden giver tæt gardindugning, der hænger i en række. I dette tilfælde lukkes et gardin bag den anden, og der er ikke noget mellemrum mellem dem;
 • fastgørelseselementer i form af skruer og dowels.

Til indretningen af ​​dæksystemet anvendes ofte elegant udformede blandinger af plast eller træ. Sommetider er baguetten lavet af samme stof som gardinerne.

Loftmontering til gardiner

Metal gardin stang til gardiner
Loftmontering til gardiner

Fordele og ulemper

Loftsdæk er populære i design af ethvert værelse, men især relevant i arrangementet af værelser med et lille firkant og lave lofter. Designet ser kompakt ud, spiser ikke plads i modsætning til analoger, det gør det muligt at visuelt forøge rummet i rummet. Derudover skelnes der mellem følgende konkurrencemæssige fordele ved dækket til gardiner:

 • er lavet af materialer af høj kvalitet;
 • Den er tilgængelig i forskellige modifikationer, det er nemt at vælge et loftdæksel til ethvert gardin tilbehør;
 • systemet har enkel funktionalitet, det er bekvemt at betjene både mekanisk og elektrisk;
 • styrke dækprofil giver komfortabel brug gardiner mono-, di- tre rækker fiksering sikrer let bevægelse af rullerne på særskilte spor;
 • plastisk konstruktion modstår langvarig drift, deformer ikke selv under tunge belastninger;
 • Installation af dæk på loftet sker uden stor indsats. Om nødvendigt installeres designet på gipsplader og på rack- og spændingslofter
 • Omkostningerne ved tilpasning varierer i et demokratisk område.

Ulemperne omfatter mulige nedbrud, når anordningen anvendes forkert. Det er nødvendigt at vælge den rigtige model af dækkens cornice afhængigt af kompleksiteten af ​​gardinsættet.

Loftdæk på strækloft
Plastic Ceiling Dæk til Gardiner

Funktioner ved montering af tagskinnen

Arbejdet begynder med forberedelsen af ​​designet. Hvis profilens
længde er større end det valgte område af rummet over vinduet, er dækket afskåret og tilpasset størrelsen af ​​det område, der skal indrettes. Hvis det er nødvendigt at øge længden af ​​corniceen, skal du bruge de forbundne dele og samle strukturen på flere profiler.

Plastdæk har monteringshuller. Tøjet påføres på loftet, markeringen er færdig. Derefter bor det nødvendige antal huller til fastgørelsesanordninger og installer dowels. Fastgør cornice-dæk med loftslåseskruer. I slutningen af ​​installationen indsættes løbere i rännene og endehætter installeres.

1

Ved fastgørelse af dækkens cornice til spændingslofter eller hængende klæder anvendes metoden til montering på den indlejrede stråle. En anden måde at installere - indførelsen af ​​et system af dæk i en niche mellem en væg og et falsk loft.

Semicircular overhead rail
Præfabrikeret loftsskinne
Loftdække til gardiner

Cornice-dækloft: driftsfunktioner

Cornice er placeret i en afstand af 10-15 cm fra væggen, dette er nødvendigt for den komfortable drift af vinduesystemet.

Det anbefales at styrke dækkens fastgørelse, hvis profilen er lang nok og tyngde gardiner skal suspenderes. Brede modeller af produkter fastgøres specielt til loftet, da flere rækker tekstiler er fastgjort til dem på én gang.

Gardiner på tagskinnen
Skjult loftsdæk til gardiner

For en jævn og smuk draperi er det nødvendigt at fastgøre gardinerne til ringene i samme afstand med et trin på 10 cm.

For at dæksystemet og gardinerne kan vare længere, anbefales det at bruge en mekanisme med en ledning eller at udstyre strukturen med et elektrisk drev.

Loftlys til gardiner i soveværelset

Hvordan og hvor skal man vælge?

Hvis du planlægger at dekorere interiøret med gardiner på dækprofilen, skal du bruge tjenester fra specialiserede virksomheder. Internet showcases leverandører af cornices tilbyder en bred vifte af produkter: her professionelle vil hjælpe dig med at vælge den bedste design valgmulighed blandt de nuværende modeller. Hvis du er interesseret i eksklusive baguetter, så kan du bestille produkter af forfatterens arbejde, hvis du vil.

Loftsskinne lavet af stål til gardiner
Loftsskinne til tyll

Variabiliteten af ​​modeller af dækskårer gør det muligt at udstyre interiøret med forskellige gardinsammensætninger. Designet er i stand til at modstå imponerende tyngdekraft, det vigtigste er at vælge den rigtige produktmodel. Lige så vigtigt er enhedens installationskvalitet. Du kan selv vedhæfte profilen til loftet, men det er bedre at overlade arbejdet med at installere dækkens cornice til fagfolk.

Loftmontering
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

91 − 86 =