Bøgmøbler i det indre (50 billeder): Smukke muligheder og kombinationer

Træ er det mest populære materiale til fremstilling af møbler. Og så var det i oldtiden, så det er sandsynligvis, selv med den hurtigste udvikling af kunstige teknologier og opfindelsen af ​​plastmaterialer af højeste kvalitet, vil naturligt træ stadig fortsætte med en stor margen. Der er jo intet i forhold til det naturlige materiale i det indre: Træet er praktisk, pålideligt, sikkert og helt rent fra økologisk synspunkt. Træmøbler har et præsentabelt og solidt udseende, fylder hjemmet med komfort, lys og varme.

Møbler i soveværelset af bøg

Der er mange varianter af forskellige typer træ - der er masser at vælge imellem for en fan af praktiske møbler lavet af naturmateriale og en kender af antikviteter i interiøret. I artiklen vil vi overveje flere detaljer af bøgmøbler - egenskaber af dette materiale, dets tekstur, farver, med hvilke stilarter det kombineres, og i hvilke rum i huset bløde og bøgebønemøbler ser mest hensigtsmæssigt ud.

Vægge til stuen fra bøg
Sofabord i bøg i stuen

Seng og andre møbler i bøg i soveværelset
Sortskab og toiletskab

Noget om bøg

I naturen er bøg et kraftigt træ, højt og stærkt, det modstår ekstremt ekstern påvirkning, som et egetræ. Bøg symboliserer magt, levetid, trivsel og et godt liv. Alle disse kvaliteter han leverer fuldt ud de møbler, der er lavet af det. Ifølge mange gamle overbevisninger menes det, at hvis du planter en bøg på døren, vil det beskytte boligen mod ødelæggelser, brande og ulykker.

Møbler i badeværelset af bøg

Bøg træ har en lys farve og "mærker ikke" nogen mekanisk skade. Det er nødvendigt at prøve meget hårdt på at lave en buk eller chip på bøgmassivet.

Bøg vokser hovedsagelig på den nordlige halvkugle af kloden, herunder i vores land. Af de tre mest almindelige bøgarter har vi den såkaldte "europæiske" type. Dette træ kan nå en højde på 40 meter, adskiller glat lige trunk, en ovoid frodig krone, der rammer bagagerummet med en karakteristisk "cap".

Spisebord og bøg stole
Møbler i soveværelset af bøg

Bøgstol med hvidt sæde
Spisebord og afføring fra bøg
Væg og hylde i bøgens stue
Bøg spisestue
Barneseng, kommode og klædeskab af bøg i børnehaven

Egenskaber

Hvad er fordelene ved bøgmøbler?

 • Møbler af naturlig bøg - både blød og skrog - er populære, først og fremmest på grund af dets levetid. Bøg er solidt og hårdt træ. Desuden skaber lys bøg og mørk farve på væggene en fremragende kombination i ethvert interiør.
 • Bøg er en værdifuld træart. Ifølge sine operationelle og æstetiske egenskaber er møbler fremstillet af massiv bøg ikke værre end eg, men samtidig er det billigere.
 • Fra bøg opnås fremragende holdbare og stærke rammer, på grundlag af hvilke bløde møbler er lavet. Behandlingsstrimler er i stand til at tage enhver form, bøjning i forskellige retninger. Denne omstændighed gør det muligt at bøje rammen på en hvilken som helst ønsket måde. Også fra bøg er lavet og smukke armlæn til polstrede møbler, som kan være af enhver form, herunder meget prætentiøse. De kan efterfølgende males i en mørk eller lys farve eller behandles med plet. Således er det behandlede træ egnet til badeværelset.
 • Vægge og smukke elegante møbler til stuen, hallen eller soveværelset er også lavet af bøg. I dette tilfælde suppleres bøgmøbler ofte med glasfarvede og gennemsigtige indlæg, metalplader og smukke udskæringer. Alt dette gør møbler fra en naturlig bøg ganske status og respektabel, det kan afhentes under væggenes farve under tapetet.
 • Farven af ​​møbler i indretningen kan variere fra naturligt lys til mørke farver, hvis nuancer er givet ved hjælp af plet, toning og andre teknikker. For et badeværelse behandles bøg træ med en vandafvisende imprægnering.
 • Bukovy massivet har et karakteristisk mønster i form af stamme ringe med en interessant hjerteform. Dette er et kendetegn ved bøg træ, som gør det nemt at "beregne" fra hvilket materiale disse møbler er lavet. En sådan interessant tekstur og forskellige farver gør møblementet unikt, da tegningen og farven skygge ikke gentages med præcision.
 • Bøg træ har fremragende energi. Bøg er et donortræ, der giver energi. Derfor producerer det meget god kvalitet senge til soveværelset, hvor søvn vil være sund og fuld, vil søvnløshed forsvinde.
 • Bøgmøbler bidrager til skabelsen af ​​en rolig og afslappet atmosfære i huset, hjælper til tiltrædelse af komfort og komfort, fantastisk til badeværelset, soveværelset og stuen.
 • Bøgmøbler i interiøret er ikke no
  get avantgarde og ekstravagant. Det skaber en blød og rolig atmosfære i traditionel stil, som perfekt hjælper med at slappe af efter en travl dag, genoprette styrke.
 • Møbler af bøg er velegnet til de fleste interiørtyper, herunder moderne stilarter: minimalisme, skandinavisk stil. Farvevarianter i lyse og mørke farver giver meget plads til valg.
 • Bøgmøbler er universelle, velegnet til ethvert værelse i huset, herunder til badeværelset og til soveværelset.
 • Beech køkkenmøbler er bemærkelsesværdigt resistente overfor forskellige påvirkninger. Hun er ikke bange for mekaniske skader, fugtighed, sod og sod fra pladen, andre negative virkninger. Derfor kan du nemt købe et lys bøgsæt i køkkenet.
 • Bøg kan have forskellige farver, ekstreme muligheder - lys sand og mørk brun. Dette giver møblerne en individualitet, så den kan bruges både i soveværelset og i badeværelset.
 • Bøgmøbler, på grund af sin økologiske kompatibilitet, energi og fremragende udseende - er et ideelt valg for et soveværelse og et børnehave. Børnenes værelse lavet af bøg vil gøre barnet muntert, sundt og muntert, og hvile hos voksne på en bøg seng bliver en fuld, lang og genoprettende kraft.
 • Bøg træ til al dens densitet og holdbarhed, let nok. En sådan ideel kombination er dens fordel i forhold til egetræsmøbler. Børnenes værelse, der er udstyret med en bøgesuite, vil være mobil og komfortabel, kan "vokse" med barnet.
 • Hvis møbler fra naturlig bøg vil stå for længe i solen, kan den ændre sin grundlæggende lysfarve til en rødlig nuance. Overvej denne kendsgerning, når du arrangerer møbler indendørs. For et badeværelse eller et soveværelse er dette råd irrelevant, men her i stuen eller på verandaen kan der være en sådan hændelse.
 • Bøgetræ er godt og ret nemt at behandle. Det er let at så, sand og lim. Desuden gør bøget sig perfekt til at farve i forskellige farver, hvilket gør det muligt at vælge møbler til væggenes farve, til forskellige baggrunde.
Bøgvæg i burgunder farver i stuen
Seng og natbord fra bøg
Møbler i badeværelset af bøg
Bøgskab på badeværelset
Skab og bøg seng i soveværelset
Barneseng fra bøg
En kantsten under vask af bøg
Elegant bøgstol med kurvstol
Classic hvid seng og andre bøgmøbler

Bøgmøbler i hjemmet

Overvej på hvilke områder bøgmøblerne ser mest harmonisk og hensigtsmæssigt ud.

 • Bøgmøbler er også egnet til badeværelseindretning. Moderne teknologier med vandafvisende forarbejdning gør det muligt at lave møbler af naturligt træ, der ikke er rottende og forringet af fugt, hvilket er den største fare for udnyttelse af træmøbler i badeværelset.
 • Hvis du vil finde bøgmøbler til en dacha eller et landhus, så er der et meget stort udvalg. Sådanne møbler - bløde og skrog - passer perfekt ind i det maleriske indre af et landhus, det passer perfekt til de omkringliggende naturlandskaber og under vægternes lyse farve giver dig mulighed for at slappe af og genvinde din styrke.
 • Møbler af bøg ser godt ud i børnenes rum. Det er trods alt helt sikkert, udstråler ikke skadelige giftige dampe, det er godt farvet i sarte, lyse farver, så elskede af børn. Derudover kan møblerne vælges til tapet, som blev brugt til at dekorere væggene.
 • Hvis du vælger et sæt i køkkenet med naturlig bøg, går du heller ikke galt. Dette træ er ikke bange for temperaturudsving, høj luftfugtighed. Desuden er tæt træ ikke bange for grime sod og sod. Køkkenbøgmøbler kan have både lyse og mørke farver.
Bøgmøbler i stuen
Brun bøgmøbler
Møbler i bøghuset
Hvide beige møbler fra bøg i gangen
Garderobeskabe i bøg
Bordplade i bøgens badeværelse
Hvidskab lavet af bøg til badeværelse
Brun bøg køkken sæt
Hvid bøg hall

farve

Hvilke farver og nuancer er der forbundet med bøgmøbler:

 • Hovedtonen af ​​bøg træ er let sand. Hvis du vælger umalet træ til et soveværelse eller en stue, så stop med denne skygge. Det garanterer, at træet ikke er blevet behandlet med kemikalier. Børnenes værelse skal også udstyres med naturlige møbler.
 • Mindre ofte er der en gullig nuance af naturlig bøg, cremet, pink og endda deres kombination. Disse farver er meget interessante i interiøret, især hvis du vælger dem under farven på væggene eller under tapetet.
 • Bøgtræ er kendetegnet ved mørke, sjældne pletter på en lys baggrund. Matchet i tapetens tapet understreger perfekt den usædvanlige atmosfære.
 • Det er ofte muligt at se, hvordan en naturlig bøg er dækket med sølv eller guld, i håb om at give modeller et "dyrt" udseende. Under nogle indretninger vil denne mulighed naturligvis være velkommen, men i de fleste tilfælde foretrækker købere en naturlig sand og lys beige farve, som er universel og velegnet til soveværelset, badeværelset og stuen.
 • Træets naturlige farve repræsenterer en fremragende kombination med delikate og pastelfarvefarver. Så passer bøken perfekt ind i saladsskalaen og vil nærme sig de brune nuancer. Børneværelset kan indrettes i mere munter og lyse farver - der kan være både interessant tapet og bløde møbler med lyst polstring.
Beige møbler i bøg i soveværelset
Brun bøgvæg i stuen
Beige bænk fra bøg i det indre
Beech bed design
Sæt med soveværelsesmøbler fra bøg
Stor kantsten i badeværelset af bøg
Stort køjeskab til stuen
Klassisk spisebord og bøg stole
Brunt skab og skab fra bøg til badeværelset

Indretning

Lad os overveje, hvilken indretning af lokaler, en indretning og vægpapir, der passer bedst, skygger skønhed af bøgens indre:

 • Professionelle designere anbefaler at kombinere med bøg tilbehør, indretning og dekoration af vægge af naturlige eller pastell nuancer. Så det vil være perfekt at harmonisere med bøg mælkens farvning af væggene. I dette tilfælde kan du bruge som lyse pletter, saftige og rige detaljer i indretningen: farverige malerier, paneler, lyse puder på sofaerne, interessante gardiner. Sådanne kontrastfarver vil skabe en stilfuld og moderne atmosfære i ethvert rum - i hvert fald i badeværelset, selv i stuen.
 • Hvis du bruger mørke vægbeklædning og på samme samme mørke gulv, så vil denne ramme også være en god kontrast til lys naturlig bøg. Særligt godt vil denne kombination se ud i stuen, da det giver atmosfæren en højtidelighed og et smart, "dyrt" respektfuldt udseende.
 • I børnenes værelse er det nødvendigt, at situationen harmonisk passer til de grundlæggende farver på vægge, gulve og lofter. Derfor passer perfekt til tapetet i tender pink, lysegrøn, lys beige. Lette munter tilbehør vil fortynde et monofonisk interiør, med hvilket et barn er indrammet, og sødt tapet til væggene vil juble barnet.
 • Med hensyn til gardiner og andre tekstiler i indretningen, med naturlige bøgmøbler, harmonerer den rige farve af tekstilmaterialer perfekt: blå, bourgogne og grønne nuancer passer bedst til. En fremragende løsning er at vælge tekstiler og gardiner til farven på vægdækslet. Det er ikke nødvendigt, at farverne og tegningen gentages en til en. Det er nok for eksempel at have en lyserød strimmel af samme nøjagtige nuance på gardinerne som tapet mv. - det vil være en glimrende kombination.
Gråbeige møbler i bøg i soveværelset
Klassiske bøgmøbler på kontoret
Væg og sofabord af bøg
Spisebord og stole fra bøg og glas
Smukke møbler til spisestue af bøg
Seng og bøgvæg i soveværelset
Smuk bøg parket i stuen med pejs
Hvid udskåret bøg seng
Hvide klassiske bøgmøbler til skab
Garderobe fra bøg
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

82 − 73 =