Bed-piedestal: funktioner, sorter (20 billeder)

Mere for nylig har møbelmarkedet optrådt funktionelle møbler, der er skabt specielt til arrangement af små lejligheder - en seng-kantsten. Du kan bruge modeller ikke kun i boligområder, men også i hoteller, børnehaver og andre institutioner. De er et kryds mellem en fuld seng og en barneseng. Transformering af møbler har fået enorm popularitet i vores land, da det ikke kun sparer plads, men samtidig er i stand til at udføre flere vigtige funktioner.

Hvid seng-kantsten

Sort seng-kantsten

Produktegenskaber

Folding bed-piedestal transformer kan kombinere flere typer af møbler:

 • Et sengebord. I foldet form ser modellen ud som et almindeligt natborde, på overfladen hvor du kan bortskaffe forskellige ting: bøger, lamper, indendørs planter. Parametrene af møblerne er ikke store - kun 97x44 cm. Det tager lidt plads, så det kan nemt placeres i et tomt hjørne af rummet.
 • Et bord. Lignende design er udstyret med specielle inddragelige understøtninger, der understøtter bordpladen. I gennemsnit har dets område parametre på 97x97 cm. Dette rum er nok til at spise frokost. Hvis møblerne er placeret i børnenes værelse, vil barnet kunne trække på bordpladen eller forberede lektioner.
 • Sengen. Kabinets inderside er en seng med en madras og en robust ramme. I gennemsnit er karmens parametre 190x80 cm. Dette er nok for resten af ​​en voksen.

I de fleste tilfælde bruges sengebrystet som en ekstra mulighed, hvis gæsterne ankommer. Lille størrelse, høj funktionalitet, tilgængeligheden af ​​et bekvemt udtræksdesign giver dig mulighed for at bruge møbler i de mindste lejligheder, hvor hver kvadratmeter tæller.

Træ seng-curbstone

Børns seng-kantsten

Rammen af ​​en enkeltseng er lavet af metal og er altid dækket af en anti-ætsende forbindelse. Dette vil beskytte møblerne mod udseendet af rust. For bekvemmelighedens bekvemmelighed supplerer mange producenter produkterne med specielle ruller, på hvilke gummihætter er slidt. Som følge heraf vil enhver manipulation af sengen ikke beskadige gulvbelægningen.

Design af sengetumbler

Eg seng-piedestal

1

Varianter af produkter

Før du køber, skal du omhyggeligt studere design af modeller. I dag er der senge med en base lavet af tekstiler, lameller og mesh. Lad os overveje hovedfunktionerne i hver type:

 • Klud. Selv den mest tætte materie falder til sidst og bliver som en hængekøje. Tekstilbasen er fastgjort til rammen ved hjælp af beslag af metal eller fjedre. Brugen af ​​sådanne møbler er kun egnet til nødsituationer, men det bør ikke være for hyppigt. De områder, hvor stoffet er i kontakt med metalelementerne, bliver hurtigt tørret af. De vigtigste fordele ved sådanne produkter er overkommelige og lette vægt. Den maksimale belastning for denne model er 120 kg.
 • Grid. Galvaniseret netting er uundværlig, hvor sengen bruges ganske ofte af mennesker med forskellige bygninger. Ofte bruges de i børns institutioner, hytter, mobile hospitaler. Materialet rengøres hurtigt og kan betjenes meget længere end den tidligere version. Den maksimale belastning er 150 kg.
 • Lamellerne. En foldet sengeplade med overlappende træ købes oftest til hjemmebrug. Panelerne skaber en ortopædisk effekt, og derfor er de i høj efterspørgsel. Sove på en sådan seng med en madras vil være sund og fuld. Lamellerne er fremstillet af naturligt økologisk sikkert træ: birk, bøg eller eg. Møblerne kræver en jævn belastningsfordeling, den maksimale vægt er 250 kg.

Når du vælger et passende design, er det nødvendigt at tage højde for dens funktioner og formål. Den mest praktiske erhvervelse til huset bliver den sidste mulighed.

Bed-kommode

Møbler fordele

Med indretning af små lejligheder vil kabinelågerne være en fremragende erstatning for foldning af sofaer og stole. Hvis der ikke er plads nok til at installere en seng, vil transformationsmekanismerne være nyttige. De vigtigste fordele ved møbler er:

 • Funktionalitet. Om dagen kan produktet spille rollen som et bord, og om natten bliver det til en seng.
 • Kompakt størrelse. Bøjlen tager meget lidt ledig plads op.
 • Let drift. Det tager ikke meget på at samle og demontere. Den tilbagekoblingsmekanisme er særlig bekvem at anvende.
 • Forskellige modeller. Møbler er forskellige materialer, hvorfra basen er lavet. Produkterne sælges med madrass og uden det.
 • Overkommelig pris. Omkostningerne afhænger af udstyr og materialer.

Enkeltsenge er også karakteriseret ved nogle mangler. At bruge transformationsmekanismen kræver ledig plads. Modeller er ikke egnet til permanent brug som kaj.

Seng med løftemekanisme

Sengebord med foldebord

Brug i interiøret

Møbler er præget af en række forskellige designs. Praktisk vil være et produkt bestående af 3 forskellige niveauer af udtrækkelige overflader. Ikke mindre populært er køjeseng-brystet, som oftest købes til et børnelokale. I den samlede form ligner emnerne de almindelige natborde med hjul. I drift er møbler ikke særlig vanskelige, så voksne og børn klare det.

Bed-transformer med en kantsten består af et skrive- eller spisebord og en seng. Ofte er facaderne af disse modeller lavet med kasser og skabe til opbevaring af ting.

Et sengebord med hylder

Foldnings- og tilbagetrækkelige møbler passer perfekt ind i det indre af ethvert rum og samtidig tager det op til et minimum af ledig plads. Møblerne er installeret i soveværelset, i køkkenet, i stuen, i børnehaven. I en sammenfoldelig form vil modellen se harmonisk ud i gangen.

Closet seng

En kantsten med et sæde til at sidde

Kompakte sengeborde købes ofte for børn. Møblerne er små i størrelse og designet til let vægt. To-tier konstruktion er nyttigt, hvis familien har to børn. Under ture eller i landet tillader produktet, at ba
rnet nyder en god hvile. Sengene til børn er udstyret med en pålidelig metalramme, så de kan ikke kun sove, men også spille. Mange produkter designet til børn, udstyret med ekstra lommer af stof. I dem vil barnet kunne gemme sine yndlingslegetøj eller bøger.

Folding seng-curbstone

Sengebord med seng

Nogle børns enkeltsenge er udstyret med et foldebord, der passer til forskellige aktiviteter: skrivning, tegning, læsning. Transformatorer giver dig mulighed for at frigøre plads til underholdning og spil. Vær opmærksom på sikkerheden og styrken af ​​strukturen ved køb. Møblerne har en bred farvepalet, så du kan altid købe en model der efterligner naturligt træ eller lyse farverige produkter, der passer til børn.

En mur med en seng

Sengebord med bord

Der er også en sengeskuffe til to. En dobbeltseng er nyttig for unge par, der lejer en lejlighed eller bor i et lille område. Sengen består af et par rammer, som er sammenføjet af sidevægge. Den dobbelte model tager meget plads ved udfoldning, dette skal tages i betragtning ved køb.

Bed-transformator

Smal seng-kantsten

Udtrækssenge, piedestaler vil være nyttige ikke kun for arrangementet af huset, men også i landet. Derudover er de aktivt brugt i sanatorier, børnehaver, hoteller. Møbler er lav pris og udfører samtidig mange nyttige funktioner. Dobbelt- og enkeltsenge kan omdannes til et skab eller bord, hvilket sparer penge og plads i rummet.

Udvidelig seng-curbstone

Møbler, der kan transformere, giver dig mulighed for rationelt at bruge rummets rum. Arrangement af små lejligheder kan ikke uden brug af lignende produkter. Om eftermiddagen står et behageligt natborde i et hjørne, og om natten bliver det til en behagelig seng, designet til en behagelig hvile.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

29 + = 31