Bambus Gardiner: Eksotisk og Charm (24 billeder)

Nogle gange kan helt enkle, fastholdte og koncise tilbehør samt boligindretninger ændre atmosfæren i huset dramatisk, lægge vægt på designkompositionens farve, formidle en speciel besked i interiøret. Vi taler først og fremmest om originale og praktiske bambusgardiner.

Bambusgardiner i et landhus

Bambusgardiner på døren

En hyldest til mode eller den evige "faktiske"

Moderne interiør, fuld af livløs plastik, en overflod af teknologi og forskellige tekniske tilpasninger, bliver mindre "indenlandske", de mister deres komfort og varme. Ikke altid en futuristisk stil eller en brutal loft er sat til afslapning og åndelig trøst, som enhver person har brug for.

Bambusgardiner på bugladsvinduet

For at løse presseproblemerne hjælper tekstiler, tilbehør og dekorative genstande lavet af miljøvenlige materialer. Et af disse vigtige miljøelementer er bambus. Antistatisk, antibakteriel, altid stilfuld og relevant malerier udstråler naturligt naturlighed, naturlighed, naturlig forfining.

Bambusgardiner i stuen

Bambus gardiner i interiøret

Bambus rullegardiner - en fremragende løsning, der giver dig mulighed for at notere varme eller endda eksotiske i lejlighederne af megacities. Derudover kan et farverigt tilbehør bruges i forskellige variationer og løse mange faktiske designproblemer. Mekanismen i mange modeller giver dig mulighed for at forbedre pladsen i værelserne med det mest komplekse layout.

Bambusgardiner i kolonistil

1

fordele

Bambusgardiner i interiøret er repræsenteret af en klud vævet af tynde, men holdbare stængler af bambus ved hjælp af naturlige stærke tråde. Gardinerne ser ud som et homogent tekstil, da lamellerne passer tæt sammen.

Bambusgardiner i køkkenet

Bambusgardiner i panoramavinduet

Hyppigheden af ​​vævning er et af de vigtigste udvælgelseskriterier. Imidlertid er et sådant gardin i hvert fald i stand til at beskytte mod stærkt lys, hvilket skaber en behagelig blød atmosfære og beskytter værelset mod udefrakommende synspunkter. Derudover er der sådanne fordele:

 • Bambusgardiner bidrager til optimal luftudveksling;
 • Udtrykte antibakterielle kvaliteter;
 • Tekstiler opfylder alle kriterier for kvalitet og miljøkrav;
 • Dugen er holdbar og holdbar;
 • Tekstiler baseret på bambus kan købes til en behagelig pris;
 • Alsidighed med hensyn til placering
 • Tøj er resistente over for udbrændthed, helt "ikke bange" for ultraviolet lys;
 • Enkel vedhæftnings- og installationsmekanisme;
 • Bredt muligheder med hensyn til farve, tone, tekstur og stilistisk arkivering.

Desuden kan en bambusblind ifølge absorptionen fra feng shui absorbere negativ energi. Sådanne tilbehør vil neutralisere de mørke strømme og omdanne det negative til det positive.

Bambus gardiner i stil med Provence

Bambus gennemsigtige gardiner

Bambus til døre

I betragtning af bambus tekstiler kan du se sin universalitet i alle retninger. Sådanne lakoniske og stilfulde produkter kan placeres ikke kun i vinduesåbningerne, men også på døren. For dem er der et sted i køkkenet og på balkonen og endda på badeværelset.

Bambus romerske persienner

Bambus rullegardiner

Bambusgardiner på døråbningen kan være af to typer:

 • Horisontal (installeret over vinduesåbningen eller døren, god til små åbninger, roterer lamellerne i forskellige retninger og danner forskellige versioner af undersøgelsen);
 • Lodret (designet består af lameller af forskellig længde og tykkelse, kan du nemt bevæge dig til højre og venstre, så du klart kan justere mængden af ​​lys, der trænger ind i rummet, visuelt udvide rummet, tag lofterne i rummet ovenfor).

Gardiner lavet af bambus halm

Bambus gardiner i soveværelset

Gardiner lavet af miljøvenlig og holdbar bambus gør det muligt at løse flere konceptuelt vigtige opgaver:

 • Opdel rummet i flere zoner (især når det kommer til vertikale modeller);
 • Spar plads
 • Visuelt udvide rummet i rummet
 • Juster lyset til lejernes skøn;
 • At dekorere interiøret fremhæver denne eller den samme ide.

Gardiner lavet af bambus kan hænges på traditionel måde over døren. Brug enkle vægskårer, som er monteret på væggen med skruer. En anden mulighed er at montere strukturen direkte i døråbningen. Således kan en indvendig bue i et værelse med højt til loftet eller nogle ikke-standardkonstruktioner blive dekoreret.

Bambusgardiner i spisestuen

Gardiner til vinduer

Bambusgardiner på vinduerne - den nemmeste mulighed for at bruge "hyggeligt eksotisk" i huset. Produkter baseret på bambus kan betinges opdelt i disse typer:

 • Gardiner - dette er en kontinuerlig klud med tynde stængler af bambus, der er vævet med tråde. Der er bambus romerske gardiner, rulle mekanisme og forår indstillinger;
 • Blind gardiner baseret på bambus elementer er et glimrende alternativ til "døde" plastik. Designet ligner metal eller plastprodukter, men det ser ud til at være mere "levende" og dyrt;
 • Komplekse romerske persienner, der er kendetegnet ved et specielt løftesystem, og også en eksklusiv kontrolmekanisme.

Arteri mangfoldighed giver dig mulighed for at vælge flere modeller på én gang for at arrangere forskellige steder. For eksempel er bambusgardiner i køkkenet bedre at vælge i form af lysgardiner. Persienner passer godt ind i kontoret eller stuen.

Bambus lys gardiner

Bambus mørke gardiner

Gardiner til lysthuset kan repræsenteres på en gang af flere brede lærrede. På balkonen er det bedre at placere meget lyse, gennemskinnelige strukturer.

Fremstilling af strukturer

Rullegardiner lavet af bambus halm eller simple gardiner kan være lavet af elementer af forskellig tykkelse, fiberstruktur og endda typen af ​​vævning. For at ændre farve eller tone kan lærredet males, lakeret, andre specielle sammensætninger, suppleret med en række indretninger.

Ifølge den naturlige skygge af lamellerne kan man forstå fra hvilken del af planten fragmentet blev taget. Hvis de er hvidlige beige, tages materialet indefra. Guldfarver, lysebrune, kaffe, mørke olivenfarver indikerer, at bambusgardinerne på vinduerne blev lavet fra bagkammerets yderste del.

Bambus Smalle Gardiner

Bambusgardiner på badeværelset

Stilistiske retninger

Bambus tilbehør gør det muligt at eksperimentere. Der er dog en klassiker, som i hvert fald er svært at overgå.

Bambusgardiner på verandaen

Bambus lodrette persienner

Det handler om østlig stil. Her vil tekstiler med bambuselementer se perfekt ud. Designere anbefaler at supplere det østlige interiør med lave sofaer, gulvmåtter, spektakulære lampeskærme. Rummet skal flyde et blødt varmt lys, og hele miljøet skal være afslappet, fredeligt og fredeligt.

Bambusgardiner på hoveddøren

Den helt modsatte retning af hi-tech kan også suppleres med bambusdække. Interiøret vil dekorere den korrekte geometri og koncistens. Det er bedre at opgive tegninger og indretning, idet man foretrækker et enkelt neutralt lærred. Det bedste design er romerske gardiner.

Bambus japanske gardiner

nuancer

Bambus som råmateriale skelnes af en særlig struktur og struktur af fibre. Fra hvilken teknik der blev brugt under oprettelsen af ​​bambus lærredet, vil åbningen og teksturerne i sidste ende afhænge.

Bambus persienner

Gardiner på balkonen af ​​bambus eller lærred til opgradering af det indre rum er værdsat, frem for alt på grund af dets lyshed. Desuden kan den malede undertiden meget kvalitativt efterligne træagtig tekstur: wenge, abachi, hornbeam, bøg, mahogni. Det er især vigtigt, at sådanne gardiner på plastvinduer hænges for at forfine det unødigt "kunstige" interiør med naturligt tilbehør.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

11 + = 19