Baggrunde i stil med malerier af Van Gogh: En ikke-triviel historie i det indre (20 billeder)

Folk, der ønsker at give originalitet til indersiden af ​​stuen, soveværelset, køkkenet, børnenes værelse, som et dekorativt materiale til væggene, vælger tapet "Van Gogh". Det kan være lyse, ekspressive, kombinerede eller kontrast, monofoniske lærred, som harmonisk skal passe ind i rummets generelle situation.

Van Goghs malerier på tapet

Malerierne fra den berømte hollandske maler Van Gogh er blevet et inspirerende grundlag for at skabe unikke baggrunde. Sådan dekorationsmateriale til udsmykning af væggene vil specielt være kreative mennesker, der ikke er bange for eksperimenter, og er klar til at understrege stilens individualitet.

tapet"Ван Гог" в детской
tapet"Ван Гог" в интерьере дома

På "Van Gogh" tapet er episodiske eller fulde billeder af mesterens bedste værker. Samlingen var stadig liv, landskaber, samt blomstersammensætninger, portrætter i forskellige farveskygger, der tydeligt efterligner mesterværker.

tapet"Ван Гог" в гостиной
tapet"Ван Гог" в интерьере

Hvorfor vælge wallpapers med efterligning af Van Gogh malerier?

Baggrund "Van Gogh" bliver stadig mere populært til at dekorere moderne værelser. Dette er berettiget af en række fordele ved finishmaterialet.

  • En mand har en fantastisk mulighed for at beundre mesterværket i sit eget hus. Det kan være fulde billeder på tapet eller individuelle fragmenter kopieret fra mesterens værker. Samlingen omfatter også monokrome modeller, der fungerer som ledsagere for at supplere rummet.
  • Hvert billede er ikke bare et smukt billede overført fra originalen. Takket være innovative teknologier var det muligt at opnå en fremragende efterligning af et gammelt lærred på et ikke-vævet grundlag.
  • For styrken og pålideligheden af ​​finishmaterialet er det belagt med en særlig beskyttende forbindelse. Derfor kan tapetet vaskes uden frygt for at ødelægge eller bryde dem. Dette giver dig mulighed for at beundre skønheden i malerier i mange år.
  • Vinyl belægning på lærredet gør det muligt at bruge efterbehandling materiale til vægge med nogen mekanisk skade.
  • En vigtig rolle i udvælgelsen afspilles ikke kun af billedet og kombinationen af ​​nuancer samt materialets tekstur. Samlingen indeholder mellemstore og højdensitetsmodeller. Afhængigt af tilstanden af ​​overfladen, der skal dekoreres, vælges en egnet klud.
  • Populariteten af ​​van goghs tapet ligger i deres komplette tilpasning til enhver indretningsstil. Dette færdige materiale ser godt ud på væggene i lokaler med en klassisk eller moderne orientering. Han er begunstiget af fans af barok, Provence, vintage og mange andre.

Men et ønske om at se tapetet "Van Gogh" i det indre af huset er ikke nok. Det er vigtigt at vide, hvilke lærred der passer ind i stuen, soveværelset eller køkkenet, børnenes værelse.

Et billede af Iris Van Gogh i det indre af stuen
Van Goghs maleri i indretningen

Tips til udsmykning af stuen

For stuen anbefaler designere at bruge tapet med et billede af blomster og grønne. Det er kendt, at forskellige grønne nuancer har en positiv effekt på psyken, en persons stemning og også bringer trøst og ro i den omgivende atmosfære. Når du vælger det, er det værd at huske på, at tapetet skal være i centrum for opmærksomhed uanset den valgte interiørstil. Derfor bør der gives fortrinsret til modeller med et farverigt stort billede.

Væggen, dekoreret med "Van Gogh" tapet, kan ikke være rodet med udstyr, hylder, ekstra tilbehør eller møbler. Afslutningsmateriale gælder for faste vægge, i fortsættelse af hvilke der ikke er vinduer eller døre. Så billedet bliver lysere og vil tiltrække opmærksomhed.

tapet"Ван Гог" на кухне
tapet"Ван Гог" в интерьере квартиры

Hvis interiøret præsenteres i en klassisk stil, så kan den suppleres med tegninger fra samlingen på temaet landskaber eller mandeltræer. Dette gælder også for værelser, hvor sorte og hvide farver overhoveder. Baggrund «Van Gogh» i det indre af en sådan stue vil tilføje originalitet og understrege ejerens udsøgte smag.

Hvis rummet er repræsenteret ved en af ​​de moderne retninger, kan du vælge et efterbehandlingsmateriale med lyse farver og deres kompositioner. Det er dog nødvendigt at dekorere kun en væg med et mesterværk, og resten skal være dækket af simpelt, men altid monotont tapet. De kan være mørke eller lyse, det betyder ikke rigtig noget.

For at gøre billedet mere ekspressivt anbefales designere at dekorere rummets rum med lignende detaljer afbildet på tapetet. For eksempel, hvis en solsikke er malet på lærredet, kan du sætte en stor vas med de samme farver på gulvet. Det vil genoplive interiøret, gøre det mere levende og smukt.

Almond træ Van Gogh i interiøret
"Звездная ночь" Ван Гога в интерьере
Baggrundsfarvepalet af malerier af Van Gogh

Tips til udsmykning af et soveværelse< /span>

Baggrund «Van Gogh» i indersiden af ​​soveværelset vil hjælpe med at skabe en hyggelig og varm atmosfære til afslapning. Til denne lejlighed skal du vælge et landskab, et maritimt tema eller en floral sammensætning på væggen, der ligger ved sengens overflade. I dette tilfælde bør kombinationen af ​​nuancer i billedet og tekstilerne være i harmoni med hinanden.

1

Vindende vil ligne tegninger af blomstrende træer i et lille soveværelse. Det er bedre at indsætte tapetet på væggen overfor indgangen. Så rummet vil virke uendeligt. Den bedste mulighed er et billede i pastellfarver med bløde skitser. De bringer fred til den generelle situation og er sat til hvile.

Det skal huskes, at i linnedene ikke skal skille sig ud og skarpe øjnene.

Panel i køkkenets indre
tapet"Подсолнухи" Ван Гога

Tips til udsmykning af køkkenet

Den bedste løsning til køkkenet er alle former for stilleben. Trods det faktum, at tapetet "Van Gogh" ikke er tilbøjeligt til snavs, så lugt og fugt er det uhensigtsmæssigt, at de dækker alle væggene i køkkenrummet. Mest interessant er dette materiale ved siden af ​​spisebordet. Som tapetkammerater kan du vælge vinylanaloger, der er karakteriseret ved høj modstand mod skader og udbrændthed.

Baggrundsdesignet til køkkenet bør ikke være meget fængende eller dystre. Vindende blomstermotiver med sjældne gentagelser. Et sådant tapet bør ikke distrahere husstandens opmærksomhed, og det er ønskeligt at harmonisere med analoger i det samlede indre af huset.

Designere anbefaler ikke at køkkenet bruger billeder af marine temaer eller portrætter. Den anden mulighed er kun at foretrække for lokaler i avantgarde-stil.

Grey wallpapers"Ван Гог"
tapet"Ван Гог" в спальне

Tips til at dekorere et barns værelse

For et børnelokale er denne mulighed for efterbehandling af materiale ikke helt passende. Et lille barn forstår ikke billederne af den store mester. Men for teenagere vil udsmykning af væggene i dit eget rum være meget interessant. Så du kan indgyde barnets kærlighed til maleri og skønhed i miljøet.

tapet"Ван Гог" в интерьере спальни

En god løsning vil være valget af tapet til rolige farver, fordi en teenager her er forlovet, hviler, sover. Baggrund "Van Gogh" i det indre af børnenes værelse bør ikke være en accent med fokus på dig selv. Derfor er det værd at tage en meget forsigtig tilgang til spørgsmålet om valg.

Fabric tapet"Ван Гог" в интерьере

For drengen er den bedste mulighed en væg, dækket af tapet med et billede af båden. For at sikre harmoni i indretningen er det nok at tilføje et par elementer af indretningen af ​​det marine tema. For eksempel kan du hente gardiner, et tæppe med tegninger af et anker, skaller eller et ratt.

Maling i form af et mandeltræ på en kantsten

For pigen vil et godt valg være tapet på væggen med blomster og landskaber. For at opnå fuldstændig harmoni i rummet kan du, hvis du tilføjer tekstiler, hvis nuancer gentages på væggene. Her skal du bruge tapetkammerater, præsenteret i pastelfarver.

tapet"Ван Гог" в ванной

Når man har visse oplysninger, kan alle vælge den mest egnede version af finishmaterialet med et billede af Van Gogh for ethvert værelse.

Grøn tapet"Ван Гог"
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 49 = 59