Baggrund i Provence-stil – Fransk provinsialitet i det indre (23 billeder)

Det er naturen i det naturlige miljø og den franske romantik kombineret i en rolig og hyggelig Provence stil. Funktionerne i enkelhed og ro er til stede i alle elementer af denne indretning og inventar. Vægindretning er også afgørende for at afspejle rummets stilistik. Og selvfølgelig, at tapetet i stil med Provence i det indre giver værelserne en særlig fransk sofistikering.

Beige Provence Baggrund

Provence papir tapet

Stil er meget populær, når du udsmykker indretningen af ​​lejligheder, da det giver dig mulighed for at genskabe i byen et vist udtryk for en landlig hyggelig måde. Der er flere karakteristika, der er karakteristiske for denne trend i design:

  • harmonisk forbindelse i udsmykningen af ​​vægge af belægninger med forskellige mønstre / mønstre;
  • overfladen af ​​tapetet er behageligt at røre ved;
  • en harmonisk kombination af tapet med andre naturlige materialer i udsmykningen og udsmykningen af ​​rummet.

Når man vælger en farvepalet, er det ønskeligt at give præference for lys, pastellfarver. Baggrunde er valgt i flere toner: gul, beige, lyserød, blå, grønlig. Overdreven lysstyrke i farvepaletten er ikke velkommen.

Baggrunde med blomster i Provence stil

Baggrund Provence i børnehaven

Vægbeklædning med virkning fra slid, den mest populære blandt designere. Mange producenter af tapet i rækken er der hele samlinger, overfladen af ​​malerierne, der ligner falmede.

Stilen i retningen kombinerer organisk tapet, malet i Provence farver, kolde og varme nuancer. Sådanne kombinationer er visuelt forbundet med behageligt sollys og friskhed og afkøling af havvand.

Baggrund Provence i huset

1

Et generelt anerkendt visitkort i Provence er floristiske emner, så størstedelen af ​​belægningerne til væggen - tapet i blomsten. Men du kan finde interessante udskrifter med frugt, træer og endda gårde eller kæledyr. For nylig er Provence stil blevet og tapet med rutete mønstre, striber.

I første omgang, væg dekoration i provencalsk stil betød en ru pudsning eller maleri overflader, men tiderne skifter, og fremkomsten af ​​tapet har skabt flere muligheder for rekreation i rummet kunne godt lide designet.

Vægindretning med tapet, efterligning af sten, træ, gør det muligt at komme så tæt som muligt på udførelsen af ​​friskheden og naturen i den provencalske stil på værelset.

Det er ånden i antikken og enkelhed gennemsyret provencalsk indretning og præget forgyldt låg, blanke refleksioner af møbler kiggede meget ud af sted.

Og i mange fabrikanters samlinger er der både tapetpapir og tapet ikke-vævet.

Blå Provence Baggrund

Provence i stuen

Værelse dekoration

Vægpapir i Provence-stil - et godt materiale til udsmykning af væggene i ethvert rum. Men når du vælger nuancer af dækning og kvaliteten af ​​materialet til forskellige rum, er der nuancer.

Soveværelse i en provinsisk fransk stil

Provence stil er ideel til dekoration af soveværelser. Og det er hensigtsmæssigt på væggene i Provence stil at se nogen ornamenter eller mønstre.

Ved brug af tapet med små detaljer er det tilrådeligt ikke at gøre pladsen tæt på sådanne vægge store / høje møbler. Et kompromis valgmulighed - udformningen af ​​en sådan tapetvæg på sengepladsen. Til andre overflader er det bedre at vælge en belægning med egnede nuancer af dæmpede toner.

Baggrund Provence i det indre

Baggrund i Provence stil med røde blomster

En fremragende mulighed for at dekorere væggen bag sengen - tekstilbaggrund i Provence stil til soveværelset. Med dette materiale kan du dekorere hele væggen eller kun en del - i form af et panel. Til sådanne teknikker brug tapet følgesvend. Disse er malerier, der adskiller sig i nogle parametre, men har fælles designelementer. Fordele ved sådanne materialer er:

  • evnen til visuelt at justere væggenes højde / bredde
  • Tilstedeværelsen af ​​tapet - følgesvend for mange producenter af efterbehandling materialer;
  • Det er let at betegne et rekreativt område eller en arbejdsplads i soveværelset;
  • opretholdende genoplive den provencalske stemning.

For Provence-stilen er den vandrette kombination af lærred mest typiske. Udsigtigt se tapet med et ornament (eller et stort mønster) i nederste del af væggen og monokrome (eller med små blomster) lærred i den øverste. I små værelser er tapetforbindelseslinjen placeret i en højde på ca. 1 m fra gulvet. Laget af lærredet er dekoreret med et grænsebånd eller støbning.

Baggrund i Provence stil i køkkenet

Monokrom tapet i stil med Provence

For et ikke-standard layout soveværelse kan du bruge op til fire slags tapetkammerater, når du udsmykker forskellige vægge.

I soveværelset foretrækkes det at indsætte papirbaggrunde med lystoner. Vælg helst fra creme, grå, pink eller blå nuancer. Fremragende bemærker atmosfæren i Provence sløret lilla.

Baggrund i Provence stil i soveværelset

Baggrund i Provence stil i pastelfarver

Land stil wallpapers i Provence stil til stuen

Når du foretager væg udsmykning bør overveje at udpege det vigtigste rum i lejligheden, i stuen, fordi familien ikke kun hvile om aftenen, men også holder fester for at fejre ferien med gæster, så entydigt ønskelig begrænset i udsmykningen af ​​væggene rolige ensfarvede nuancer. Du skal helt sikkert dekorere væggene med billeder af egnede emner.

Når du vælger den generelle tone i stuen, skal du sørge for at overveje placeringen af ​​rummet. Hvis vinduerne går mod nordsiden, kompenserer beige, creme, lyserøde nuancer af tapetet lidt for manglen på lys. Dagligstue på sydsiden vil svagt afkøle lærredene af blålige eller grønne toner.

Hvis du vil dekorere væggene med tapetkammerater overholder de samme regler som ved indretning af et soveværelse. Den største opmærksomhed ved valg af lærred bør gives til ejendommen til at dække zoneområdet. Steder nær pejsområdet eller bag sofaen er det ønskeligt at fremhæve tapet med blomster eller andre mønstre. En ikke-standard ide til udsmykning af stuen er brugen af ​​fotobaggrunde. En sådan anordning kan "virkelig" lade skønheden og naturen af ​​de franske enge, landsbyens gårdspladser. I de rummelige værelser vil tapetet med 3d-effekten se pittoreskt ud.

Baggrund i Provence stil med fugle

Baggrund i Provence stil til køkkenet

Ikke-vævede tapet er den bedste løsning finish, hvilket understreges af den naturlige stil i rummet og vil være i stand til at opfylde de specifikke driftsbetingelser (fugtighed, ekstreme temperaturer).

Når du vælger en tone, er der også præference for de traditionelle muligheder: lyseblå, gul, grønlig. Det er vigtigt at overveje nuancer, mønstre af køkkentekstiler (duge, gardiner). Usædvanlig og sjov tapet tapet med et billede af køkkenredskaber (kopper, tallerkener).

Hvis væggene er dekoreret med tapetkammerater, anbefales det at bruge to typer klud. Rummets område er som regel lille, så vi må forsøge at undgå farvemætning af rummet.

Tenderness of children's provence

Et charmerende og hyggeligt design passer ikke kun for at skabe et rustikt humør af "voksne" værelser. Børnenes tapet ser også flotte pastellfarver.

Baggrund i Provence stil med et billede

Pink Provence stil tapet

For girlish værelser er det bedre at vælge lærred af lyserøde, sand eller lilla nuancer med en blomsterdekoration. Hvis børnene er små, vil der blive givet et roligt og fredeligt humør til rummet ved tapet til vægge med et lille mønster. I teenagepigenes værelse kan du indsætte tapetkammerater med striber eller store farver af falmede toner.

For drengernes værelser er tapetet af blå, grønne nuancer valgt. Af de mange ornamenter er det bedre at vælge en strimmel eller et bur.

Baggrund i Provence stil med roser

Grå tapet i Provence stil

Som materiale til børnenes værelse er det bedre at købe miljøvenligt papir tapet.

Ønsker designere at skabe et harmonisk interiør

Det er nødvendigt at vise en følelse af proportioner, genskabe det provencalske humør i værelserne. Den overflod af forskellige blomster ornamenter vil bringe forfængelighed til rummet.

Baggrund i Provence stil i spisestuen

Baggrund Provence med et mønster

Provence-stilen er ret original, derfor vil det være uønsket at skabe landdistrikternes stilistik i alle lejlighedskomplekser.

Hvis du er i tvivl, når du vælger tapet, er det bedst at give "falmede" lærred eller tapet med efterligning af lurvet gips.

Provence på badeværelset

Bright Provence Wallpaper

Det er helt muligt at kombinere i rummet efterbehandling materialer af varme og kolde farver, for eksempel grøn med lys beige eller blå med lyserød.

Grøn Provence Baggrund

Under hensyntagen til de særlige forhold ved at vælge baggrunde til forskellige værelser, kan du nemt indføre det indvendige rum i de provencalske noter. Naturligvis skaber en indretning af væggene ikke det rigtige humør i værelserne. Af stor betydning er andre elementer i interiøret - møbler, tekstiler. Men oprindeligt leverer den franske atmosfære i lokaler nøjagtigt det rette design af væggene.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

70 + = 72