3D gardiner: unik indretning af moderne interiør (20 billeder)

Det er usandsynligt, at nogen i dag kan blive overrasket af tilstedeværelsen i lejligheden med smart teknologi, moderne møbler, designerreparation - alle ønsker at investere i deres hjem maksimalt for at gøre det behageligt og smukt. Udsmykkede gardiner med en 3D-effekt af forekomsten eller udvidelsen af ​​rummet er måske blandt de mest imponerende elementer i tekstilindretning.

Gardiner med valmuer
Gardiner med fotoprint i jugendstil

3D-gardiner, ligesom en dygtig mester mønster, der er designet til at bringe æstetisk nydelse til ejere og gæster i huset, samtidig fuldt besvare dets funktionelle formål: at beskytte rummet fra skarpt sollys og skabe en følelse af komfort, for at skjule, hvad der sker i rummet mod nysgerrige blikke.

3D gardiner
Baby gardiner med fotoprint

Funktioner 3D gardiner

Fra deres sædvanlige analoger adskiller 3D gardiner sig i udseende og fremstillingsteknologi. Billedet med en tredimensionel effekt, udført af en professionel fotograf, overføres ved hjælp af specialudstyr (et termowatt) på lærredet og fastgøres på det. Egenskaberne af stoffet fra sådan behandling ændres ikke, derfor er det muligt at bruge sådanne gardiner i hverdagen såvel som sædvanligt.

Forskellige materialer kan vælges som basis: satin, chiffon, gabardin, satin; syntetisk - viskose eller polyester, blackout (multi-layer stof, ikke hoppe over solens stråler).

Gardiner 3D med blomster
Børns 3D gardiner

Udvælgelsen af ​​dem udføres afhængigt af placeringen, hvor det er planlagt at dekorere vinduerne med gardiner. Så holde øje med gardinerne til køkkenet eller børnenes bedst at vælge streaming let chiffon eller satin, og i soveværelset eller studere, "blackout" gardiner er optimalt egnet. For værelser med høj luftfugtighed (badeværelse, køkken) stoffer, der ikke er bange for vand og dampe - vinyl eller polyester.

3D Gardiner til brusebad
Gardiner 3D"город"

Af deres type kan gardiner også variere. Vinduer i lejligheden kan dekoreres med den sædvanlige tyll og rulletæpper. Og den anden mulighed er mere rentabel til brug i køkkenet eller børnehaven, da de er bekvemme og hurtige at folde og giver om nødvendigt plads til dagslys. Derudover er der ingen rynker på rullefladen, som på traditionelle gardiner, og tredimensionel billedimage overføres uden forvrængning og folder.

Indvendige gardiner 3D
Gardiner 3D"космос"

Valg af billeder til forskellige værelser

Så det er muligt at starte udvælgelsen af ​​3D-billedet, når man har defineret med et stofbasis og en type gardiner. Det afhænger af flere parametre:

  • Formålet med rummet
  • størrelsen af ​​rummet
  • generel indretningsløsning.

Tredimensionel tegning på gardiner skal først og fremmest være i harmoni med rummet på vinduerne, som det skal hænge dem på.

3D gardiner med et billede af London

Stue

Valget af billedet i stuen er den mest forskelligartede. Disse landskaber (by, bjerg, skov, med vandfald, rum) og abstrakte malerier og fotos af verdens seværdigheder, genkendelige af alle og nøjagtigt overførte malerier af berømte malere.

3D-gardiner i stuen kan overraske: skjult bag vinduer overskyet vinter landskab dukkert i havet af lyksalighed på en sandstrand med palmer, gemmer sig de varme stråler fra solen, tilføje kølige sneklædte bjergtinder. Ved hjælp af tredimensionale billeder vil det være behageligt at tage en tur til et fjernt land for at besøge byens drømmes gader.

3D gardiner med et billede af en påfugl

planteskole

For børnene er traditionelt udvalgte tredimensionelle tegninger af legetøj, tegneseriefigurer, yndlingshobbyer. Gardiner 3D vil lokke barnet i miraklernes land, give en følelse af nærhed med den elskede helt, vil opmuntre. Fremtidige opdagelsesrejsende af kosmiske rum vil helt sikkert lide stjerner af stjerner fascinerende til fjerne galakser og små prinsesser - billedet af et eventyrslot eller en magisk skov.

Gardiner med 3D print

badeværelse

Billeder og generelt 3D gardiner til et badeværelse behøver ikke at være på et hav eller vand tema. Selvfølgelig ser de pittoreske dybder med mange havindbyggere eller den solskinnede havkyst helt harmonisk på brusebadet. Men hvorfor ikke behandle indretningens design til vandprocedurer med humor og hente et komisk billede af husets ejere i en uventet situation for dem? En interessant fortsættelse af temaet på badeværelset kan blive landskaber i Venedig eller billeder af mytologiske havmonster. Fantasy vil også bede om mere usædvanlige muligheder.

1
Gardiner med 3D-mønster

køkken

Køkkenrummet er ofte og så overbelastet med lyse accenter, så det er bedre for hende at vælge mere neutralt i indholdstegninger med en tredimensionel effekt. Ideelt set et billede med et billede af vegetation, dekorative motiver i 3D-behandling, abstraktioner og neutrale landskaber. Flerfarvede og lyse billeder er mere passende til køkkener med indespærrede pastellfarver i indretningen - så gardinerne bliver højdepunktet i designet.

3D gardiner med roser

Soveværelset

Den rolige indstilling af soveværelset forudsætter valget for gardinerne af billeder af den beroligende, romantiske og blide, med et roligt tidsfordriv i rummet. Dette rolige stier, indbydende dybere ind i skoven, solopgange eller solnedgange, stjerne-lignende nattehimlen, sarte buketter af blomster, by eller landsby panorama luftfoto.

Forskellige værelser - forskellige billeder, men ikke alle værelser vil være passende til at dekorere med 3D gardiner. Sådanne gardiner er kontraindiceret til små værelser (mindre end 18 kvadratmeter), fordi mønsteret på tekstilerne er et stykke og forudsætter at dets skønhed kan nydes i en tilbagetrukket position.

3D gardiner med et hund billede

I dette tilfælde rummet visuelt reduceret, så ikke at være ufrivillig eneboer værelse med en enorm, absorbere al den opmærksomhed af farvede pletter, er det bedre fra gardiner med et tredimensionalt mønster til opnåelse overhovedet. Den eneste rigtige måde for dem, der ønsker at dekorere et lille værelse med 3D gardiner, er at vælge et blødt eller sort-hvidt billede.

3D gardiner i soveværelset

Det er vigtigt at tage hensyn til rummets overordnede design. Hvis gardinerne er designet til at blive en lyse accent af rummet, så tapet, gulve, møbler skal have neutrale rolige toner. Med et stort 3D-billede vil baggrunde med marmoreret eller farvet møbel være ude af plads - på grund af overbelastningen af ​​farveområdet vil interiøret harmonere forstyrres. I et sådant rum er det usandsynligt, at det vil være behageligt i lang tid.

3D gardiner på badeværelset

Ideelt set, hvis gardinerne med et 3D-mønster bliver en fortsættelse af det generelle indre: billedet flyder jævnt ind i væggenes udsmykning, og belægningen på gulvet falder sammen med nederste del af tekstilvinduets indretning. Det er interessant at se på muligheden for at gentage billeder på gardiner og sengetæpper i et soveværelse, men så skal resten af ​​miljøet forblive neutral.

Lys 3D gardiner

Regler for pleje af 3D gardiner

Ligesom alle andre tekstiler har gardinerne brug for pleje. Ved langvarig brug bliver de snavsede, akkumuleres udendørs støv, så du kan ikke undgå vask.

3D gardiner med havebillede

Det anbefales at slette fotoskærme enten manuelt eller i en delikat tilstand, og vandtemperaturen må ikke være over 30 grader. Undgå at forstyrre brugen af ​​klimaanlægget for at reducere opbygningen af ​​statisk elektricitet og blødgøre stoffet. Det er ikke tilrådeligt at trykke de vaskede gardiner efter vanddrænet, de kan straks hænge på corniceen. Således kan du undgå behovet for at stryge stoffet - det vil rette ud under sin egen vægt.

3D gardiner - en fremragende mulighed for at gøre interiøret i huset unikt og attraktivt. Det vigtigste er at vælge dem i overensstemmelse med det overordnede design og egen smag.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1