Spotlights i køkkenet

Point lofter i køkkenet - Foto af forskellige løsninger

Udvælgelse af belysningsenheder er et vigtigt skridt i at skabe en ideel indvendig løsning til ethvert værelse. I hvor høj grad den korrekte og harmoniske indstilling vælges, afhænger den samlede effekt af designet.

I dag er der ofte brugt spotlights i køkkenet, som kan supplere den centrale lysekrone samt erstatte den. Så hvad er det øjeblikke at være opmærksom på, når du vælger sådanne belysningsudstyr til dig selv?

Fordele og ulemper

Den største fordel - skaber en blød, ensartet og diffus belysning, mens en central lysekrone visuelt skjuler rummet og skaber skyggefulde områder.

En ubestridelig fordel er økonomien ved sådanne anordninger. Foretag elektriske ledninger på en sådan måde, at de separat kan slå på armaturerne i spisestue og arbejdsområder.

Yderligere besparelser vil blive vist, hvis du stopper valget af LED-lamper.

Spotlights i køkkenet

Hvis der er behov for visuelt at udvide det omgivende rum eller gøre lofterne højere, skal du være opmærksom på de svingesteder, der giver dig mulighed for at lede lyset ind i et bestemt område.
Spotlights i køkkenet

De kan også bruges til zoneinddeling. En effektiv løsning kan opnås ved at inkorporere farvede pærer i dem. Takket være dette er det muligt at arrangere accenter og opdele zoner.

Men der er et par punkter.

Sammen med de vægtige fordele er der også små ulemper, især:

  • mere kompliceret installation i sammenligning med installationen af ​​en central lysekrone;
  • behovet for at tænke over placeringen af ​​belysningsanordninger ved reparationsfasen
  • Kompatibilitet er ikke med alle indvendige stilarter.

Det sidste aspekt kan næppe betegnes som en ulempe, for i dag findes der et stort udvalg af enheder, der kan passe ind i ethvert design, både klassisk og moderne.

Varianter og egenskaber ved anvendelse

Ved installationsmetoden er enhederne opdelt i overhead, mortise og suspension.
Spotlights i køkkenet

Mortise modeller kan installeres på spændings-, ophængs- og stativstrukturer, mens de ovenstående er monteret selv på betonlofter.

En speciel skrueplade bruges til fastsættelse.

De mest populære modeller er indbyggede. De forundrer fantasien med en række farve- og designløsninger, former og størrelser.

Indbyggede lysarmaturer kan være helt "oversvømmet" i loftet og kan stikke lidt over overfladen og skabe et originalt lysstykke.

Spotlights i køkkenet

Point-enheder bruges som hoved-, dekorative eller lokale belysning, men bemærk at hver sådan enhed er beregnet til belysning omkring 2 kvadratmeter område.

Moderne pletter er helt brandhæmmede og fugtbestandige, så de kan kombineres med en hvilken som helst finish og placeres i sådanne lokaler som et badeværelse og køkken.

Tip: Når du installerer spotlys i køkkenet, skal du installere en ekstra rheostat, som giver dig mulighed for at forbruge mere energiforbrug.

Pletter af enklere former er lettere at tørre pladen af ​​fedt og støv ud. Og endelig, hvis du vælger enheder til stræklofter, så giv foretrukne modeller med afrundede kanter.

Grundlæggende regler for indkvartering

Hvis du planlægger at bruge spotlights som hovedbelysning, skal de være placeret i en afstand på 30-40 cm fra hinanden, idet du opretholder en afstand på 20 centimeter fra væggen.

Spotlights i køkkenet

Enhedseffekt pr. 1 kvm. - ca. 20 watt Kombination med en central lysekrone reducerer antallet af enheder eller deres strøm.

Det korrekte arrangement af armaturer vil omdanne det omgivende rum.

Spotlights i køkkenet

Et lille eller smalt rum vil reinkarnere, hvis du placerer dem langs omkredsen eller langs to vægge, hvilket vil tillade jævnt at distribuere lysstrømmene og fylde rummet med blødt lys uden skyggehuller.

Hvis vi taler om rummelige køkkener, er det vigtigt at dække alle funktionelle områder (over spisebordet langs omkredsen over arbejdspladsen).

En universel mulighed er placeringen af ​​den centrale lysekrone over spisepladsen, men pletter placeres langs sin omkreds og i madlavningsområdet.

Pointbelysning er en af ​​de mest overkommelige måder at zoning lokalerne på, fordi det med deres hjælp er muligt at understrege hver funktionelle zone, hvilket er særligt vigtigt for studielejligheder.

Point belysning - en ideel løsning til to niveauer lofter. Med deres hjælp kan du vælge et niveau eller flere.

Og den sidste.

Med deres hjælp bliver arbejdsområdet belyst på den bedste måde: smuk, økonomisk og praktisk!

Spotlights i køkkenet

Ved hjælp af disse oplysninger kan du skabe optimal belysning i dit køkken og understrege eksklusiviteten og originaliteten af ​​interiøret.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 5 = 2