Sconce i køkkenets indre

Sconce i køkkenets indre

Ofte er det lys, der stammer fra et centralt loftlysekrone i køkkenet, ikke nok til at give kvalitetsbelysning. Venstre kan efterlades et spiseplads eller arbejdsflade.

Vær opmærksom på at kombinere flere lyskilder ved design af dette rums lysdesign. Se, hvordan stilfulde og spektakulære sconces ser i køkkenets indre.

Sconce i køkkenets indre

Korrekt udvalgte enheder vil gøre det omgivende rum lyst og spektakulært. Det er kun for at finde ud af, hvordan man vælger en sconce til dit køkken.

Sted for indkvartering

Korrekt udvalgte lyskilder vil være din trofaste assistent i rummetets zoning.

Sconce i køkkenets indre

I køkkenet kan opmærksomheden fokuseres på arbejdsområdet (køkkenet) eller spisepladsen. Du kan vælge et hvilested, hvis det er til rådighed for dig.

For at nå dette mål, hæng en lysekrone over bordet, og ved siden af ​​væggen skal du sætte to sconces.

Sconce i køkkenets indre

Indbyggede lysarmaturer vil være nyttige til at arrangere området for madlavning. Oven over sofaen, også hænge to væglamper.

Sconce i køkkenets indre

Lokale lamper er nyttige ikke kun for zoning værelser, men også at skabe i rummet den mest ensartede belysning, der sikrer et behageligt ophold.

Sconce i køkkenets indre

Dette gælder især for rummelige værelser. Sconces kan hænges langs en væg på lige afstande fra hinanden.

Hvis du har et køkken kombineret med en spisestue, kan der kræves yderligere belysning over skabene, malerierne. Dette vil bidrage til harmonisk at kombinere de to lokaler i en, og også korrekt placere accenter i den.

Sconce i køkkenets indre

Lofter er ikke den bedste mulighed for at installere en central lysekrone. Fra det overhovedet er det muligt at nægte, at have arrangeret på kanten af ​​køkkenet nogle vægarmaturer. Glem ikke at identificere zonen for fødeindtagelse.

Sconce i køkkenets indre

Husk: Lyset, der kommer fra kun ét loftlys, vil visuelt indsnævre væggene, så brug ikke lysekronen selv i små og smalle rum.

Selv et par vægsconces vil gøre belysningen så ensartet som muligt, hvilket visuelt øger rummets dimensioner.

Væglamper kan bruges til at belyse malerier og fotografier hængt på væggene såvel som usædvanlige dekorelementer, som du gerne vil lave en særlig accent på.

Sconce i køkkenets indre

Hvis du har åbne hylder i headsettet eller hvis du helst foretrækker et køkken på et niveau, kan du sikkert installere sconce direkte over bordpladen.

Sconce i køkkenets indre

Du kan også hænge sconce over baren, over ovnen, på de frie sider af skabene. Pladserne til installation af sconce er simpelthen havet, så du skal gå videre fra de individuelle funktioner i køkkenkonfigurationen og personlige præferencer.

Praktiske tips

Ønsker at skabe en hyggelig og behagelig belysning, hænge sconce lavere. Men rummet bliver visuelt mindre. Hvis lamperne hænges højere og styr lysstrømmen op, så vil køkkenet virke mere rummeligt.

Sconce i køkkenets indre

Visuelt justere størrelsen på rummet i en større retning vil også hjælpe med at installere flere væggenheder i samme højde og med et bestemt trin fra hinanden. Dette gælder især for smalle køkkener, hvis vægge er malet med en ret mørk maling.

Sconce i køkkenets indre

For at maksimalt harmonisk designe køkkenet, skal du selv vælge en væglampe og lysekroner fra en designersamling.

Sconce i køkkenets indre

Hvis du ikke fandt et passende kit til dig selv, kan du vælge og heterogene lamper, som harmonisk vil blande i stil, form, farve og materiale.

Retning af lysflux

Effekten af ​​lysdesign i mange henseender afhænger af, hvor korrekt lofterne er valgt, og hvor lysfluxen er rettet.

Sconce i køkkenets indre

Hvis du har valgt armaturer med hele lofter helt dækker lamperne, vil de udstråle et blødere lys.

Sconce i køkkenets indre

Hvis i dine sconces installeres diffusorerne lige under, så lyset vil gå til loftet og den øverste del af væggen så meget som muligt. Denne løsning er velegnet til dem, der ønsker at oprette ikke lokale, men generelle belysning.

Lamperne lukket oven på loftet vil lede strømmen nedad. Sådanne armaturer er egnede til at skabe belysning af funktionelle områder. For at de ikke blinder øjnene, foretrækker matlampe.

Sconce i køkkenets indre

På dagens marked er der mange sconces med funktionen at omdirigere lysflow op eller ned gennem diffusorerne eller på loftet. Dette er en universel mulighed for mange, fordi det giver dig mulighed for at skabe både lokal og generel belysning af køkkenet.

Design og materialer

Nem pleje - dette er et af de vigtigste krav til belysningsenheder, der er installeret i køkkenet.

Sconce i køkkenets indre

Opgiv stoffarver, fordi det vil være svært at undgå at slå dem ned på fedt og brændefedt, hvilket vil føre til for tidlig tab af æstetik og tiltrækningskraft.

Foretrækker du træelementer? Sørg for at være opmærksom på forekomsten af ​​et lag beskyttelseslak. Smedede elementer skal også være dækket af speciel mastik, som giver pålidelig beskyttelse af metal fra sod og andre forurenende stoffer.

Sconce i køkkenets indre

Fingeraftrykene forbliver på forkromede eller forgyldte skinnende parenteser. Under påvirkning af lys vil forskellige urenheder være tydeligt synlige. Tænk på, at det er hensigtsmæssigt at hænge sådanne sconces over spisebordet eller i arbejdsområdet.

Sconce i køkkenets indre

Klassiske modeller med glas, krystal eller plast er heller ikke en passende mulighed for arbejdsområdet. Regelmæssigt medtaget ekstraktionsapparat hjælper dig med at beskytte overfladen af ​​sconce fra fedt.

Efter at have stoppet valg på klassiske armaturer i form af stearinlys. Vælg mat lamper til dem. De vil ikke blinde deres øjne, men skabe et blødt lys.

Sconce i køkkenets indre

Lamper med nuancer af varme neutrale farver skal placeres over spisebordet. Under sådan indflydelse vil dine kulinariske mesterværker se endnu mere appetitvækkende ud.

Et klart glas lilla eller lilla farve er ikke den bedste løsning. Giv dem op, hvis du ikke vil forværre appetitten i din husstand.

Indbyggede lamper

Strøm og type lamper er også vigtige udvælgelseskriterier. På det 10-kvadratbølgende køkken er den optimale ydeevne 120W lysudgang.

Glødelamperne er de mest optimale til øjnene, men de er for energiintensive. Derudover har de et ubetydeligt levetid.

Sconce i køkkenets indre

Lysende modeller af kold glød udsender for lys en strøm, som kan være kedelig for øjnene.

Tænker over hvilke lamper at vælge, gennemsigtige eller matte, være opmærksom på loftet bra.

Sconce i køkkenets indre

Hvis der er huller eller slots i det, kan du vælge transparente modeller. Takket være denne tandem på dit loft og vægge vil du se originale skygger.

Sconce i køkkenets indre

Hvis armaturet ikke giver diffusor, ingen lampeskærm eller en plafond, så er den bedste løsning en matlampe.

Sconce i køkkenets indre

For sconces installeret i arbejdsområdernes område, vil lamper, der udsender en lysflow i koldspektret, mens en zone med fødeindtag bliver bedre belyst af dæmpede varme toner.

Optimal højde

Hvis du nægter den centrale lysekrone til fordel for sconce, skal de installeres omkring køkkenets omkreds i en højde på 1,7-2 meter fra gulvet. De burde ikke være på dine øjne, for ikke at blinde dem.

Sconce i køkkenets indre

Skift layoutet, så du nemt kan nå det.

Sconce i køkkenets indre

Ved at installere sconce over stole i spisepladsen, kan højden vælges, så enheden var lidt over hovedet på den siddende person.

Funktioner af installationen

Vælg belysningsenhederne og planlæg deres placering omkring rummet er stadig på reparationsstadiet. Faktisk er dette til sconce.

Sconce i køkkenets indre

To eller flere kabeludløbspunkter skal leveres, afhængigt af armaturets designfunktioner.

Sconce i køkkenets indre

Tegn en tredimensionel model af dit køkken på et ark eller i et specielt computerprogram, der anvender alle installationssteder for enheder samt deres kontakter.

Sconce i køkkenets indre

Når du har gennemført reparationen, vil du ikke kunne skjule ledningerne, som ikke kun ødelægger det æstetiske billede, men vil også forstyrre dig.

Hvis det viser sig, at du stadig vil installere sconceen, efter at væggene er fuldstændigt dekoreret, skal du dække kablerne med specielle plastikbokse. De vil helt sikkert forblive mærkbare, men de vil ikke være så indlysende som ledningerne selv.

Sconce i køkkenets indre

Sådan installeres en beslag med dine egne hænder

Vil du selv installere en væglampe? Bestil med en ledning af den krævede længde, en perforator, en skruetrækker, en boremaskine, en hammer, en spændingsindikator samt fastgørelsesanordninger, især skruer og dowels.

Sconce i køkkenets indre

Vi udfører flere trin i rækkefølge:

  • mærke på væggen den direkte monteringssted for lampen;
  • samle væggen i en endelt struktur som angivet i instruktionerne;
  • frakobl den elektriske strøm;
  • Markér fastgørelsesstedernes placeringer og foretag de tilsvarende huller til beslaget eller pladen, som er inkluderet i armaturets levering;
  • i hullerne skal du installere dowels og fastgør beslagene til dem;
  • Tilslut stikket til ledningerne fjernet fra væggen ved hjælp af en fase- og nulkabel tester;
  • Tilslut de øvrige komponenter i armaturet til patronen;
  • kontroller enhedens funktion.

Sconce i køkkenets indre

Efter færdiggørelsen af ​​disse værker bliver du kun nødt til at se, hvordan stilfulde og effektive sconces ser ud i køkkenet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 46 = 52