Hvordan man vælger duge til en restaurant

Hvordan man vælger duge til en restaurant

Åbner en ny restaurant eller tænker på at ændre udseendet. Der skal lægges særlig vægt på valget af duge, fordi det er bordtekstilerne, der er indretningens overflade, et tegn på ejerens smag.

Åbner en ny restaurant eller tænker på at ændre udseendet. Der skal lægges særlig vægt på valget af duge, fordi det er bordtekstilerne, der er indretningens overflade, et tegn på ejerens smag. Hvor skal man begynde at søge efter passende muligheder?

Form af duge

Først og fremmest vælges duker i overensstemmelse med tabellerne. Standardindstillingerne er:

  • square;
  • rektangulær;
  • runde;
  • oval.

Der er også ikke-standard modeller: trekantet, polygonalt, med afrundede hjørner. Sådanne duge udfører ofte en dekorativ funktion, der understreger den oprindelige ide om designeren.

En af producenterne af originale duge til restauranter er Moskvas firma Mint. Du kan få bekendtskab med produkterne på firmaets officielle hjemmeside.

Hvordan man vælger duge til en restaurant

Sammen med de vigtigste duge i restauranter kan du bruge naperoni (ekstra øverste duge), løbere (smalle stofstier). De hjælper med at understrege hovedideen om design.

Normalt vælges de i en mere mættet skygge sammenlignet med den basale duge eller i kontrastfarve, som gør det muligt at genoplive interiøret for at bringe dynamikken ind i den.

Borddukke størrelse

Ifølge standarden bør duge hænge fra hver kant af bordet til 30-40 cm, så når du køber, skal du tage højde for denne bestand og tilføje den til bordets størrelse. Buffetborde og små runde borde med snacks på banketten kan dækkes med duge på gulvet. I dette tilfælde ser den festlige dekoration mere højtidelig ud.

Farveløsninger

Standard og no-lose option - hvide duge. De har altid et smart udseende, der passer til enhver højtidelig begivenhed, men mangler stadig de såkaldte "rosiner".

Hvordan man vælger duge til en restaurant

For at skabe et originalt restaurantinteriør skal du vælge duge i skygge, som bedst afslører designkonceptet. Derudover skaber farverne en mere hyggelig og afslappet atmosfære, som har ro og et behageligt tidsfordriv.

Nyttige tips

Ved bestilling af duge til restauranter anbefaler erfarne ejere:

  1. 1 At købe straks tre sæt produkter, fordi banket linned skal vaskes ofte, og selv kvalitetsstoffer efter nogle få måneder med intensiv udnyttelse mister deres oprindelige udseende.
  2. 2Vælg sømløse duge uden sømme, med højkvalitets kanter.
  3. 3 Foretage produkter fremstillet af naturlige materialer. De ser mere solide og attraktive ud, varierer praktisk og holdbarhed.
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 3 = 2