Hvilken slags duge til køkkenet er bedre at vælge?

5 tips til valg af en duge på en køkkenbord

Der er ikke noget bedre end tekstiler, for hurtigt og nemt at omdanne køkkenet. Og du kan vælge både færdige muligheder og bare et stof, for at sy "tøj" til værelset med egne hænder.

I dag snakker vi om, hvordan man vælger en duge på køkkenbordet. Det virker - der er ikke noget kompliceret i dette, men det viser sig, at mange laver fejl, skynder sig med købet. Det drejer sig især om ordrer via internettet, når der ikke er nogen mulighed for at "føle" varerne.

Hvilke fejl skal undgås inden køb

Det første vi vil sige i denne artikel er mulige fejl. Men så snakker vi om, hvad der skal orienteres og vælger dette element af indretning.

Hvilken slags duge til køkkenet er bedre at vælge?

1. Sørg for at overveje at farven på duge skal være i harmoni med noget. Hvis du køber en enkelt duge og dens farve ikke duplikeres andre steder, så vil det ikke se godt ud. Hvis du allerede køber det, skal du sørge for at tage puder til stole i tone, håndklæder eller endda en slags tekstilgizmos.

2. Tag duklædet udelukkende i form. Hvis du har et rundt bord, så har du brug for en rund duge. Hvis firkanten er firkantet. Fordi rektanglet, der strækkes på et firkantet plan, ikke vil se ud som det skal. Og endnu mere, på den ovale overflade. Dangling skarpe hjørner - det er ikke så interessant, det er ret sjusket.

3. Køb ikke en klud til daglig brug uden imprægnering, i håb om husholdningernes og specialholdere for pladerne. Hvis du regner med det, vil du i 99 ud af 100% få en bitter skuffelse og udsigten til daglig vask. Og hvordan ser bordet ud, mens duken "sprøjter" i stilalkaen? Det er rigtigt, nøgent. Derfor, eller tage til disse formål enhver vandafvisende klud for eksempel PVC, Teflon, eller bare købe 2-3 klud (og til dem, og duplikere elementer). Enig, det er alt forfængelighed, derfor er det bedre at tage en duge specielt designet til hver dag i drift.

4. Valg af en duge til ferien - pas på materialets sammensætning. Syntetik her passer ikke, for på ferie er bordet ofte dekoreret med stearinlys og en mindste gnist, der kommer på bordet, kan forårsage brand. Undgå at være fristet af det faktum, at det er nemt at slette syntetiske stoffer - sikkerhed er afgørende. Hvis der opstår en lille gnist på linnedækken, vil den også dø uden at give et spor på duge. Og der kan ikke være tale om en uventet brand.

Her generelt, og alt hvad du behøver at huske. Og nu skal vi snakke om hvilke parametre der skal navigere i øjeblikket.

1. Beslut om det formål, som du har brug for en duge af

Hvilken slags duge til køkkenet er bedre at vælge?

Som vi har nævnt ovenfor, hvis du har brug for en afslappet dug for tabellen, er det bedst ikke at opfinde og tage kun teflonbelagt. Farverne på sådanne duge er mange, derfor bør der ikke være nogen problemer. Men hvis du bare ikke kan finde præcis den tone, der kræves, jo enklere måde: købe en hvid og neutral Teflon klud, og allerede på toppen af ​​det at sætte et par løbere ønskede farve (det er sådan en lang, smal stykke stof, der lå over bordet).

I dette tilfælde vil du og designet komme ud smukt og sidde ned til aftensmad kan du roligt uden at bekymre dig om, at nogen vil tabe bordduksauce eller noget andet.

Hvis du er på udkig efter en festlig duge, så husk du i tillæg til brandsikkerheden. Hør - en dyr løsning, men det er ikke altid berettiget ud fra et praktisk synspunkt, på grund af sin glatte efter vask er ganske vanskeligt. Og hvis vi taler om enorme dug på en banket bord ... Åh, strygning i dette tilfælde, du vil tage en masse "uforglemmelige" minutter (minutter vi poskromnichali, selvfølgelig).

Det er bedre at tage almindelig, tæt bomuldsklud. Det stryges også let og tørrer hurtigere.

Der er også silke duge til ferien. Det er smukt, dyrt, usædvanligt, men det er ikke meget behageligt at røre denne duge med dine bare hænder. Ja, og pladerne vil være ustabile at holde fast i en sådan overflade, og sandsynligheden for en "kamp" er høj. Og dette, ikke kun det tab, så selv gæsterne hvad en discomfiture ...

Så hvis du er interesseret i vores mening, så, helt sikkert - kun c / b. Heldigvis er valget af farver simpelthen stort. Og hvis du ikke finder hvad du har brug for, kan du altid købe et stykke stof og sy en duge selv (eller giv sømstress).

2. Fjern dimensionerne fra bordet og fra dem,

Hvilken slags duge til køkkenet er bedre at vælge?

Hvordan vælger du størrelsen på duge, så det så perfekt ud? Du skal vælge sådan, at kanten af ​​dens overhæng var mindst ikke mindre end 20 centimeter. Det vil sige, hvis du har et kvadratmeter bord pr. Meter, så skal duken være præcis 1,20 ved 1,20. Dette er den mest optimale længde, men det kan variere, med plus eller minus et par centimeter. Ikke mere! Ellers vil det enten være for lang eller for kort.

Men det er den bedste størrelse for hverdagen. Hvis du vælger en festlig duge, så er det allerede muligt, og det er nødvendigt at tage overhænget længere.

Det bemærkelsesværdigt ser duedukker "på gulvet", er også meget godt med et overhæng på 40-45 centimeter. Især kan tekstiler til ferien være med flammer, blonder. Og jo længere den frie del er, jo mere elegant vil bordet se ud.

Generelt, hvor meget din duge skal hænge afhænger af bordet, eller rettere på sin højde. Dybest set er det standard, men der er også usædvanlige tilfælde: For eksempel er din familie en kæmpe vækst og bordet du ikke købte, men bestilt efter individuelle størrelser. Og i dette tilfælde vil hængslen på 20 centimeter allerede se skarpt ud, så det er bedre at tilføje de centimeter, som du har tilføjet til standardhøjden på møblerne.

Desuden fortjener særlig opmærksomhed det øjeblik du vælger klud til bordduken. Her må man måle ikke kun overhænget, men også centimeter til arkivering og krympning.

Almindelig bomuldsstof vil give ca. ti centimeter krympning ved den første vask, men linned og alle femten. Så tilføj dette: overhæng 20 cm + bøjningen 2-3 cm + krympning 10-15 cm afhængigt af stoffets egenskaber.

3. Fortsæt fra køkkenets generelle stil

Hvilken slags duge til køkkenet er bedre at vælge?

Dybest set, nu på salg bordduge, der passer perfekt ind i interiøret af typen "Provence". Det er, det er alle slags celler, striber, ærter, ryushechki ... Det er meget hyggeligt og hyggeligt uden tvivl. Men hvis dine møbler er i stil med minimalisme eller hi-tech, så hvilke striber med ruches kan der være?

Denne duge vil se ekstremt uhensigtsmæssig ud, og i stedet for at tilføje chic, vil det simpelthen irritere.

Hvad jeg mere gerne vil sige: Vores forretning blev rådgivet og advaret, men du ved stadig bedre, hvilken slags duge er bedre til dit køkken.

4. Vær opmærksom på materialets tørringshastighed

Hvilken slags duge til køkkenet er bedre at vælge?

Selvfølgelig er der ingen lige syntetik til denne parameter. Og i princippet er syntetisk duge til daglig brug ganske acceptabel.

Det er en fornøjelse at vaske en sådan scooter. Og pletterne i det så spiser ikke op, og det tørrer op i løbet af få timer.

Men for festlige duge er denne parameter absolut ubetydelig. Selvom det tørrer i mindst tre dage, sker ferien ikke hver dag.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 8 = 2