7 bedste køkkenknive

7 bedste køkkenknive
Ved at gøre det første snit på et stykke svinekød damp, behøver du forestille smagen af ​​saftige steaks ... Og selvfølgelig ikke forvente, at i sidste ende vise sig bjerget er ikke de smukkeste klumper af kød, helt afskrækker appetit. Tvivl kryber ind i dit hoved: men kan du lave mad?

Men vi må indrømme - med en kniv akavet formet, med blødt stål klinge, skære noget smukke portioner vil ikke selv Gordon Ramsay. Ønsker du at nyde ikke kun velsmagende, men også smuk mad? Tænk på udskiftning af køkkenknive.

De bedste knive til køkkenet i vores bedømmelse vil hjælpe dig med at beslutte dig for valget og overraske familien med uovertruffen madlavning!

Hvilke knive er nødvendige i hjemmet køkken?

7 bedste køkkenknive

De, der er interesseret i højkvalitets knive, gik uden tvivl til forretningerne for professionelle kokke ... Og i de fleste tilfælde var de tabt af mangfoldighed. Det er ikke underligt - mere end hundrede slags baskokkens instrument vil forvirre alle.

Er det nødvendigt at have så mange knive i et almindeligt køkken?

Bemærk venligst: Mange kokke mener, at selv et standard sæt, som ofte sælges i butikker (seks knive + saks), kan være lidt for meget. Tænk over, hvor ofte du bruger hver af dem? For at optimere arbejdsområdet vil du sandsynligvis stoppe med et mindre beløb.

Hvilke knive anerkendte kokke anser de vigtigste? Professionelle skelner mellem "cook triple" - et obligatorisk sæt knive, som skal være for hver kok:

  • Chief-Knife - Det vigtigste værktøj, der både er egnet til at skære kød og fjerkræ, og at skære grøntsager. Et uundværligt redskab i arbejdet, efter at have nået den færdighed, hvormed du vil ophøre med at bruge andre knive. Vælg det udelukkende på armen - en tung kvadratkniv, der ofte vises i film, kan være tung for piger. I dette tilfælde er det bedre at vælge en analog, for eksempel en europæisk afrundet kok.
  • Tandede serieur - en kniv til opskæring af brød, grøntsager og frugter. Knivlængden på tyve til seksogtyve centimeter ligner en sav, men det virker meget delikat uden at knuse bløde produkter.
  • En lille kniv i seks til otte centimeter til rengøring af grøntsager og frugter.

Dette sæt vil være nok for en erfaren kulinarisk ekspert, og en nybegynder, der kun kender det grundlæggende i beherskelse.

Stål eller keramik? Lad os sammenligne!

Hvis du ikke fokusere på de sjældne glas og plast knive, som anvendes af fagfolk i haute cuisine i særlige situationer, vil fortsat være de to vigtigste materiale til fremstilling af køkkenknive - stål eller keramik.

7 bedste køkkenknive

Deres funktionalitet er generelt ens, men materialerne gør betydelige forskelle i brugen af ​​knive. Overvej først de ulemper og fordele ved keramiske knive.

Keramiske køkkenknive er mere ergonomiske - materialet er lettere end stål, og derfor bliver hænderne i arbejdet træt meget mindre. Ikke rabat, at kniven ikke har brug for slibning - det kan tjene dig i årtier med den rigtige behandling.

Keramik er meget mere hygiejnisk - på grund af manglen på porer i bladet absorberer det ikke lugt og molekyler af produkter. Således er kniven let at skylle efter brug.

Materialets skrøbelighed pålægger dog sine begrænsninger - du kan ikke skære frosset kød, men ofte kræver opskrifterne det. I dette tilfælde skal du erhverve en ekstra stålkniv. Derudover er en kniv af keramik meget let at bryde - bare slip den på gulvet.

Knive i stål er meget mere holdbare, og laserskarphed gør dem ikke mindre skarpe end keramiske. Desuden er modelområdet meget bredere. Men de kræver øget opmærksomhed på hygiejne og tjener i tider mindre keramiske analoger.

Top-7 kokkens knive

Årligt på markedet for køkken tilbehør vises nye knive. Vælg mellem en sådan nybegynder er ikke let. Ja, og erfarne specialister tabes ofte.

Specielt for dig har vi lavet TOP-7 af de bedste køkkenknive, som vil være bekvem i arbejde og glædeligt overrasker dig ikke kun kvalitet, men også udseende. I bedømmelsen betragtes udelukkende kniveknive som de mest "talende" repræsentanter for varemærker.

Kniv til køkken Hattori KD Santoku 180mm KD-31

Retten til at føre bedømmelsen retmæssigt videre til den japanske kniv Hattori KD Santoku. Det japanske mærke Hattori er verdens førende inden for produktion af professionelle knive. Kokkens KD kniv er valget for dem, der sætter pris på virkelig ikoniske ting.

7 bedste køkkenknive

Hver kniv er fremstillet ved metoden til håndsmedning, hvilket sikrer produktets unikke karakter. Fin gravering på bladet og håndtagets design gentages næsten aldrig.

Hattori KD Santoku's høje styrke giver tre og tredive lag Damaskus stål. Husk at i middelalderen for sværdet af sådant materiale blev betalt guld, mange gange overstiger bladets vægt. Kernen, der er fremstillet af Cowry X stål, tilføjer en balance kniv.

Denne kokkens kniv er ideel til det mest delikate arbejde. Hans kniv på kanten er lidt tykkere end et menneskehår. Du kan nemt finde en video, når du bruger den, kokkerne retter ved hjælp af udskæringsmetoden - figurerede skiver af grøntsager og frugter.

Men for et lettere job passer det perfekt. På grund af sin kvalitet vil denne kniv vare i mange år. Ud over et stærkt og skarpt blad er det udstyret med et håndtag lavet af mycart - et materiale, der ikke er genstand for krympning og ikke svulmer fra vandet.

Prisen ved den svarer - fra 200 tusind rubler.

Sabatier Lion Edonist 20 cm

Læg ikke bag de japanske og europæiske knive. Sabatier Lion Edonist - et mesterværk fra den tysk-franske producent Thyssen Krupp. Skæringsfunktionerne giver mulighed for at give en skærekant med en hårdhed på 48-52 HRC - nok til at skære et stykke papir efter vægt.

7 bedste køkkenknive

Smedet stål behandles på en særlig måde, som producenten holder en hemmelighed. Dette sikrer lang kniveliv - op til 20 år uden hyppig slibning. Samtidig kan knivbalancering kun misundes.

Overflødigt klinge udsættes for spejle polering - er en pålidelig måde at undgå mikro-revner og ridser, som ikke kun ødelægger udseendet af kniven, men også en negativ indvirkning sine hygiejniske egenskaber.

Polyoxymethylen, som bruges til fremstilling af håndtaget, er det behageligt nok til at lægge sig i hånden og ikke glide. Det er ikke fugtigt og deformeres ikke af høje temperaturer - en god ejendom til dem, der kan lide at glemme kniven ved ovnen.

Håndtaget er ergonomisk, så håndens træthed og det stive håndled er udelukket, selvom der er en stor forkant af kulinarisk arbejde foran dig. En sådan kniv er behagelig i arbejde, og det minimalistiske design gør det muligt at passe ind i det indre af ethvert køkken.
Prisen er fra 9 tusind rubler.

Kokkniv 240 mm Tamahagane SNM-1104

7 bedste køkkenknive

For at producere denne kokkens kniv anvendes en teknologi, der ligner den, der anvendes til produktion af katanas. Takket være tilsætningen af ​​nikkel og vanadium til stålet kan Tamahagane SNM-1104 kokekniven skære jævn jern. Men køkkenet i dette behov vil ikke opstå.

På overfladen af ​​stål af treogtredive lag vises et specielt mønster - et tegn på knivens kvalitet og originalitet. Den tynde kant klipper let med både frosset kød og delikate bløde fødevarer. Klingens skæring er tosidet, symmetrisk.

Det ergonomiske håndtag gør det lettere at arbejde og hjælper med at anvende en minimal fysisk indsats under madlavning.

Omkostningerne ved denne kniv starter fra 10 tusind. I dette tilfælde kan du kontakte producenten direkte og bestille din unikke kniv.

Kokken 16 cm KAPPA GOLD GUDE

Fans af en kombination af luksus og minimalisme vil sætte pris på de tyske knive fra det berømte firma Gude. En monolitisk kniv er lavet af et enkelt stykke - både det forgyldte håndtag og bladet udgør en integreret del.

7 bedste køkkenknive

Smedet molybdæn-vanadium er præget af øget styrke. Du behøver ikke ofte at skærpe denne kniv - nok til at følge reglerne for dens funktion.

Høj styrke gør det muligt at udføre kokkens manipulationer - fra rengøring af grøntsager til at skære kød. På trods af det usædvanlige materiale er stålhåndtaget let at passe i hånden og giver ikke ubehag.

Omkostningerne starter fra 10 tusinde rubler.

Kniv køkken "Chef" 25,5 cm serie Ran, YAXELL

Fordelen ved den japanske kokkens kniv fra Yaxell er ukarakteristisk for andre knive modstandsdygtighed over for bøjning. En sådan kniv er ideel til at skære kød. På trods af den høje styrke er bladet fleksibelt nok og kan svinges lidt, justerer sig til produktet.

7 bedste køkkenknive

Damaskus stål i sekst ni lag giver høj styrke og lang levetid. Som andre knive til køkkenet i premium-segmentet behøver Ran-masterkniven ikke en særlig slibning.

Ekspressivt design vil fortælle den dygtige person alt om denne kniv - kniven, der er ideel til alle kokemanipulationer, ligner et gammelt våben.

Det ergonomiske håndtag, der er lavet af Mikarts lomme, glider ikke selv i en svedig hånd - dette udelukker skader under madlavning.

Prisen for en sådan kniv er ret lav - fra ti tusind rubler.

Keramisk kniv Kyocera Santoku 14,0 cm. KT-140-HIP-D

Repræsentanten for keramik i vores vurdering er hovedkniven fra den japanske producent Kyocera KT-140-HIP-D. Lys, behagelig og ekstremt skarp - det vil blive værdsat af enhver kulinarisk fan.

7 bedste køkkenknive

Ved fremstilling af et knivblad anvendes en dobbelt grad af hærdning af keramikken - fra en lavere til en maksimal tilladt temperatur. Dette gør det muligt for knivene fra Kyocera at slippe af med den største ulempe i keramik - øget sprødhed.

En holdbar kniv har bevaret alle dyderne hos mindre avancerede forgængere - det behøver ikke skarphed, det er let at rengøre og holder ikke lugterne af den allerede skårne mad.

Det sorte keramikblad er dekoreret med karakteristiske bølge-lignende skilsmisse - tegn på kvaliteten af ​​Kyocera-varemærket.

Prisen på keramisk kokkniv - fra 21.444 rubler.

Cook Chef's Chef 21,0 cm. Santa Fe Stoneworks SF / DJS37

Ved den endelige position i bedømmelsen faldt en kniv fra det mexicanske selskab Santa Fe Stoneworks pludselig. På trods af at mærket er næsten ukendt i Rusland, værdsætter specialisterne i hele verden knivene fra denne producent.

7 bedste køkkenknive

Stål VG-10 i damaskedækker (tresindstyv lag) giver kniven høj styrke. Denne kniv passer perfekt til opskæring af kød, skiver grøntsager. Symmetrisk dobbeltsidet slibning giver komfortabelt arbejde med alle produkter.

Kendskabet til varemærket er en recess efterligner smedens hammerslag. Udover den æstetiske funktion bærer de inden for sig selv og anvendes. Da knivens kontaktområde med produktet er signifikant reduceret, skal kokken anvende mindre indsats.

Desuden forhindrer disse hak, at produktet klæber til knivens kniv, hvilket i høj grad letter arbejdet og øger hastigheden.

Håndtaget er traditionelt fremstillet af ibenholt, behandlet med fugt og korrosion. Ergonomisk og behagelig at røre ved, det vil gøre kogeprocessen endnu mere behagelig.

Prisen på denne kniv starter fra tyve tusind rubler.

Bemærk: Knive præsenteret i vores rating betragtes som standarder, men hvis det ønskes, kan du finde meget mere overkommelige analoger, færre end ringere end dem i kvalitet.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 8