Raamdecoratie voor het nieuwe jaar 2018 (56 foto’s): creëer een fantastische sfeer

Het nieuwe jaar is niet alleen een feestelijke tafel en een helder beeld op het tv-scherm. Het is een warme thuisatmosfeer, geschenken onder de boom en verwachting van een wonder. Creëer gemakkelijk uw eigen feestelijke bui - verfraai eenvoudig de vensters, die uw huis onmiddellijk in een sprookjeskasteel veranderen. We hebben verschillende manieren verzameld om ramen te versieren, de beste te kiezen en aan de slag te gaan!

Mooie raamdecoratie voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen met een nieuwjaarsboom

Decoratie van ramen met houten figuren voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen in de stijl van eco voor het nieuwe jaar

De ramen decoreren met een spar voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen voor het nieuwe jaar 2018

Decoratie van ramen met vilt door het nieuwe jaar

Nieuwjaarsfoto's op het glas

Velen herinneren zich hoe in de kinderjaren, tegen het nieuwe jaar, sneeuwmannen werden geschilderd op een bril met behulp van tandpasta of zelfs gouache verven. Het is heel eenvoudig om de afbeeldingen met een glad oppervlak van de vensters te versieren, het is belangrijk om het juiste gereedschap en "verf" te kiezen. We zullen het hebben over verschillende tekenopties.

Spons en tandenborstel

Deze methode is niet nieuw, het wordt nog steeds herinnerd door onze moeders. Het duurt een tandpasta, verdund met water, een borstel of een spons voor het afwassen, evenals een stencil met een nieuwjaarsthema. Sjablonen kunnen met eigen handen worden gemaakt - vind geschikte foto's op het netwerk, print ze uit en knip ze uit met een mes of een scherpe schaar. Stencils moeten op de gekozen plek worden aangebracht en de pasta op hun slots verspreiden. In plaats van tandpasta kunt u tandpoeder gebruiken, verdund met water tot de toestand van vloeibare zure room.

Raamdecoratie voor het nieuwe jaar met tandpasta

Decoratie van ramen met een krans voor het nieuwe jaar

1

De ramen versieren met blauwe ballen voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen met speelgoed voor het nieuwe jaar

Raamdecoratie in landelijke stijl voor het nieuwe jaar

Samenstelling op het venster voor het nieuwe jaar

Het keukenraam versieren voor het nieuwe jaar

Breng de pasta gemakkelijk aan met een stuk bevochtigde schuimrubberen spons. Als u de verfmassa met een borstel besproeit, krijgt u een mat oppervlak. Nieuwjaars stencils kunnen zowel in het midden van het glas, als van onder, boven en langs de randen worden geplaatst. Degenen die sjablonen kunnen tekenen, hoeven niet te worden gebruikt - u kunt een foto rechtstreeks met de hand maken. Deze decoratie is gemakkelijk af te wassen, het is voldoende om de ramen een paar keer schoon te vegen met een vochtige doek en daarna droog te vegen.

Raamdecoratie voor het nieuwe jaar met tandpasta

Raamdecoratie met linten voor het nieuwe jaar

Versieren windows loft voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen met stickers voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen met herten voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen met ansichtkaarten voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen met veren voor het nieuwe jaar

Papieren motieven en plak

Om de vensters te versieren, kunt u op het glas plakken dat is gesneden uit motieven van papiermaagwerk. U kunt bijvoorbeeld zelf sneeuwvlokken maken. En als je een beetje fantaseert, kun je in plaats van sneeuwvlokken kerstbomen, sneeuwmannen, kerstklokken en grappige dieren uitknippen. Nog moeilijker om een ​​compositie te maken, is om het winterlandschap met een huis, met sneeuw bedekte bomen en de kerstman in een slee weg te knippen. Voor ingewikkelde patronen heb je sjablonen en een scherp behangmes nodig.

Mooie sneeuwvlokken op het venster

Al deze pracht moet direct op het glas worden gelijmd met behulp van een pasta. De pasta is gemaakt van zetmeel, gebrouwen op water. Het wordt met een penseel op het papiermotief aangebracht, op het glas geplakt en overtollige lijm wordt met een absorberende doek verwijderd.

Advies: het is beter om een ​​beetje minder pasta aan te brengen dan om de onderdelen te veel te smeren.

Mooie document sneeuwvlokken op het venster

Decoratie van de vensterbank voor het nieuwe jaar

Versieren van ramen met vogels voor het nieuwe jaar

Raamdecoratie in zilver voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen met ballen voor het nieuwe jaar

Raamdecoratie met kegels voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen voor het nieuwe jaar in Scandinavische stijl

Lijm, film en een beetje geduld

Met deze methode kunt u zelf stickers op het glas maken. Om de figuren te maken heb je lijm PVA, film-bestand en een sjabloon van papier nodig. Teken de afbeelding in het bestand en schets de contouren met lijm. De lijm moet 10-12 uur drogen, en alleen dan kan het voltooide motief uit de film worden verwijderd en op het glas worden geplakt. Op deze manier gemaakt, zijn de stickers perfect bevestigd op een glad oppervlak en hebben ze een ongewoon convex reliëf. Als de sticker slecht op het glas is bevestigd, moet u deze met water smeren.

Kleine sneeuwvlokken in het raam decor voor het nieuwe jaar
Kerstboom van sneeuwvlokken op het venster

Kant-en-klare stickers

Er is nog een andere methode: vensters versieren met kant-en-klare tekeningen. Voor het nieuwe jaar verschijnen stickers in winkels die heel gemakkelijk op een glad oppervlak kunnen worden bevestigd. Het kan een enorme compositie zijn die het hele gedeelte van het venster beslaat. En je kunt een paar kleine motieven oppikken door ze in de hoeken te plaatsen. Ze kunnen dan ook worden verwijderd zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat de lijm sporen achterlaat.

Vogelstickers op het venster voor het nieuwe jaar

Decoratie van vensters voor het nieuwe jaar met sneeuwvlokken

Decoratie van vensters voor het nieuwe jaar met pijnboomtakken

Decoratie van ramen en luiken voor het nieuwe jaar

Decoratie van ramen in de eetkamer voor het nieuwe jaar

Decoratie van vensters voor het nieuwe jaar met kaarsen

Decoratie van vensters voor de nieuwe jaarkroon

Slingers met eigen handen

Als je het niet leuk vindt om iets op de ramen te plakken, versier je de ramen voor het nieuwe jaar met guirlandes. Deze methode zal ook een feeststemming geven. Het belangrijkste is om het soort slingers te kiezen en deze mooi op de ramen te bevestigen.

Slinger van katoenen ballen

Maak zelf een mooie krans met eenvoudige en goedkope materialen. U moet een dunne lijn of een sterke witte draad nemen. Van de gebruikelijke medische watten rol de bal en rijg hem op de lijn. Doe daarna het volgende, zet het weer op de rij. In dit geval is het wenselijk om elke bal te scheiden van naburige met behulp van knobbeltjes. Het is noodzakelijk om verschillende van dergelijke ornamenten te maken. De lengte van elke slinger ballen kan verschillen - zie er feitelijk uit als een draad, de lengte gelijk aan de hoogte van het venster, of iets korter. Bevestig vervolgens de slingers aan een touw gespannen tussen de hellingen van het raam of op de richel.

Slingers van katoenen ballen voor het nieuwe jaar

Om deze slingers leuker te maken, kun je de draden van "regen" eraan toevoegen en kun je de lijn afwisselen met wattenbolletjes met kerstspeelgoed aan de draad. Deze draden zijn erg licht, ze bewegen zelfs van een lichte tocht. Het wordt een warm raam, dat je doet denken aan sneeuw en zachte sneeuwbanken.

Slingers van katoenen ballen om het raam te versieren
Slinger van papieren konijnen en watten

Mini slingers van bulk sneeuwvlokken of kerstballen

Voor het nieuwe jaar op scholen en kleuterscholen worden kinderen geleerd om uitgesneden en gelijmde papieren volumineuze sneeuwvlokken te
maken. Je kunt verschillende van zulke sneeuwvlokken met je eigen handen maken en elk op een dunne lijn hangen, bij voorkeur van verschillende lengte. Het vastzetten van deze ornamenten in de openingen van ramen is niet moeilijk - ze kunnen aan een touw worden gehangen, of je kunt het direct op de rand bevestigen. Evenzo kunt u kerstballen of -stoten op lange draden hangen. Deze hangers zien er zeer elegant uit en vereisen geen gecompliceerde voorbereiding.

Hoe verder weg de slingers uit de donkere glazen komen, hoe spectaculairder dit sieraad eruit zal zien. Er zal een soort panoramisch effect zijn dat een feestelijke en enigszins mystieke sfeer zal creëren.

Slingers op de ramen van kerstballen en sneeuwvlokken
Gebreide slinger van sneeuwvlokken
Slinger van papier sneeuwvlokken

Slingers van gloeilampen

En zelfs tegen het nieuwe jaar kunt u het venster met gekleurde lichten markeren. Tegenwoordig zijn niet alleen standaardslingers te koop, maar ook producten in de vorm van een rooster met bollen. Deze "mat" is eenvoudig om de gehele vensteropening te strekken. Onthoud echter dat het licht van de ramen duidelijk zichtbaar is vanaf de straat.

Slinger van papier en bollen op het venster
Garland van lichtgevende sterren op het raam

Decoratie van ramen voor het nieuwe jaar met takken

Decoratie van ramen van buiten naar het nieuwe jaar

De ramen versieren met greens voor het nieuwe jaar

Gemarkeerde panorama's van papier

Dit is een nieuwe manier om ramen te versieren, het creëert ongelooflijke panorama's met uw eigen handen direct op de vensterbank. Deze methode kost echter tijd om voor te bereiden. Je hebt schaar, lijm en verschillende vellen dicht landschapspapier nodig, die je aan elkaar moet lijmen. Er zijn twee stroken gelijk aan de lengte van uw vensterbank. Dan moet je sjablonen pakken met een vakantietekening en ze op papier zetten. Geschikte sjablonen in de vorm van een bos van kerstbomen van verschillende hoogten, nieuwjaarswoningen met venster-spleten of sneeuwmannen. Snijd de decoratie beter als een continu ornament.

Verlicht panorama van papier op nieuwjaarsvenster

Het moeilijkste is om de kant-en-klare stencils op de vensterbank te maken, zodat er een korte afstand tussen is. U kunt schuimrubber of een platte doos gevuld met zand gebruiken. Het is belangrijk om de papierdecoratie rechtop te plaatsen. Tussen de twee uitgesneden patronen verberg je een krans van gloeilampen. Wanneer de avond komt, zal de meegeleverde guirlande de foto markeren, waardoor een panoramische foto ontstaat. Dergelijke ramen zullen het hoogtepunt zijn van elk feestelijk interieur.

Mooie raamdecoratie voor Nieuwjaarsvakantie

Vensters maken met geïmproviseerde materialen

Wil niet altijd een paar ingewikkelde ontwerpen bedenken, sjablonen uitsnijden. Om het nieuwe jaar fel te vieren en een feestelijke sfeer te creëren, hoeft u niet per se veel tijd te besteden aan het voorbereiden van de entourage. Soms genoeg om de raamopening te versieren met geïmproviseerde materialen. U kunt bijvoorbeeld een kleine kerstboom, een kerstmanfiguur en een kaars op de vensterbank plaatsen. En je kunt zelf een compositie van twijgen, kaarsen en kerstballen bouwen.

Raamdecoratie met kaarsen en kerstbomen

Je kunt ramen op verschillende manieren versieren, het belangrijkste is om het met liefde en inspiratie te doen. En dan zal het nieuwe jaar herinnerd worden met levendige indrukken, en de voorbereiding ervan zal de ziel het gevoel van een vakantie bezorgen, de verwachting van een wonder dat zeker zal uitkomen!

Raamdecoratie met potten en kegels
Raamdecoratie voor het nieuwe jaar met een krans en kerstboom speelgoed
Raamdecoratie voor het nieuwe jaar met kerstballen
Raamdecoratie met vilten guirlandes voor het nieuwe jaar
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

59 − 53 =