Oudjaarsdecoratie van de gevel – creëer een sfeer (58 foto’s)

Elk jaar brengt aan de inzameling van Nieuwjaar decor nieuwe ideeën en toebehoren. Dit is niet verwonderlijk, want het doel van elke eigenaar van het huis is een ongewone versiering van de gevel tegen het nieuwe jaar. Het is belangrijk dat de inrichting van het nieuwe jaar in harmonie is met het algemene ontwerp van het huis en de tuin, waardoor een feestelijke sfeer ontstaat, ongeacht de weersverschijnselen en het tijdstip van de dag.

Inrichting van de gevel

Nieuwjaarskrans aan de deur

Kerstdecoratie van de toegangsdeur

Krans van dennentakken op de deur

Kerstdecoratie van de gevel van een beeldje van een hond

Oud en nieuw decoratie van de gevel met een krans

De decoratie van het nieuwe jaar van de voorgevel in blauwe kleur

Nieuwjaarsstijl exterieur

Inrichting van de gevel

Inrichting van de gevel

Oudejaarsversiering van de gevel in landelijke stijl

Vóór het nieuwe jaar worden veel gebouwen onherkenbaar getransformeerd en krijgen ze een mysterieus en fantastisch uiterlijk. Het bewonderen van de originele verlichting of andere elementen van het decor, komt altijd de gedachte van een lange ontwerpontwikkeling door ervaren ontwerpers.

Inrichting van de gevel

Dit is niet helemaal waar, je kunt de gevel met je eigen handen versieren. Om dit te doen, moet u een aantal aanbevelingen van ervaren ontwerpers gebruiken. Dit zijn correct geplaatste accenten, de juiste combinatie van kleurschakeringen en decorelementen.

1
Inrichting van de gevel

Nieuwjaarsdecoratie van de gevel met bellen

Oudejaarsdecoratie van kolommen van de gevel

Oud en nieuw compositie bij de voordeur

Decoratie van het nieuwe jaar van de gevel in het rood

Kerstdecoratie van de veranda

Nieuwjaarsdecoratie van de gevel met de inscriptie

Aan het begin van een spannend evenement, moet u beslissen over de stijl van decoratie:

 • Fabulous. Gaat uit van het gebruik van alle attributen van de nieuwjaarsvakantie. Voor dit doel wordt een hele compositie gemaakt, die het fantastische effect van de oudejaarsavond weergeeft. De helden van de installatie zijn de personages: Santa Claus, Snow Maiden, Snowman, deer and other animals.
 • Elegant chic. Deze stijl veronderstelt terughoudendheid, harmonie van niet meer dan drie tinten en geometrische vormen. De basis van het idee ligt in de centrale locatie van de basistint en een onopvallende aanvulling met harmonieuze kleuren. In deze stijl van decoratie wordt het maximale gebruik van natuurlijke componenten verwelkomd.
 • Modern. Dit is een nieuwe kijk op de gebruikelijke omgeving, die wordt aangevuld met de meest onverwachte elementen en kleuroplossingen. Hier kunt u uw verbeelding opnemen en aan de voorkant van het huis de belangrijkste attributen voor het hele gezin plaatsen. Bij het ontwerp van de gevel worden de brutaalste combinaties van kleuren gebruikt: zwart en roze, zwartrood, zwartrood-goud.
 • Traditional. Gebruikt een stilzwijgend erkende traditionele voor de feestdagen van het nieuwe jaar: rood, groen en wit.
Inrichting van de gevel

Ervaren decorateurs van gevels adviseren om van tevoren een gedetailleerde kaart van het ontwerp te maken, waarbij alle tinten met kleurpotloden worden aangegeven. Dit zal helpen verkeerde combinaties te vermijden en veel gemakkelijker om met het ontwerp te werken.

Inrichting van de gevel

Lichte decoratie van de gevel

Inrichting van de gevel

Voor het versieren van de gevel van het huis is het beter om LED-slingers te gebruiken. Ze onderscheiden zich door veiligheid, energie-efficiëntie en plasticiteit naar de klimatologische omstandigheden van de winter.

Inrichting van de gevel
Inrichting van de gevel

Oudejaarsversiering van de gevel en ramen

Nieuwjaarsdecoratie van de gevel met herten

Oudejaarsdecoratie van de gevel en leuning

Het grootste effect kan worden bereikt met een contourmarkering van het gebouw. Hiertoe worden de dakcontouren, uitstekende delen van de gevel, raam- en deuropeningen onderscheiden met behulp van een ledstrip.

Inrichting van de gevel
Inrichting van de gevel

Fabrikanten bieden linten met een ritmisch veranderende kleurtint. Deze beslissing transformeert het huis binnen enkele minuten, wat een echt fascinerende actie wordt.

Inrichting van de gevel
Inrichting van de gevel

Voor huizen met een helder palet van de algemene achtergrond, is de blauwwitte highlight ideaal. Deze kleuren zien eruit als een natuurlijke uitbreiding en zijn niet in tegenspraak met de algemene achtergrond van winterschoonheid. Ze worden niet moe en creëren een gevoel van lichtheid, luchtigheid over het hele grondgebied van het infield. De ideale optie voor de versiering van de gevel in een elegante stijl, als aanvulling op de monotone schaal, kan een aantal heldere accenten zijn in de vorm van beeldjes van sprookjesfiguren.

Inrichting van de gevel
Inrichting van de gevel

Oudejaarsdecoratie van de gevel en deuropening

Kerstdecoratie van de gevel

Kerstdecoratie van de gevel in rustieke stijl

Nieuwjaarsdecoratie van de gevel van de kerstman

Kerstdecoratie van de gevel met ballen

Als u de kleur van de verlichting kiest voor gebouwen met een donkere gevel, is het belangrijk om u te concentreren op de hoofdkleur. De kleur van de achtergrondverlichting moet niet contrasteren, maar moet voorzichtig worden toegevoegd aan de schaduw van het gebouw. Dit kan worden bereikt door een neutrale of soortgelijke kleurtint van verlichting te kiezen.

Inrichting van de gevel

Het ontwerp van de auteur van de gevels van het huis omvat de realisatie van hun unieke ideeën. Het is goed om je huis voor het nieuwe jaar met draadfiguren te versieren.

Ze kunnen de gekoesterde dromen voor het komende jaar symboliseren of de belichaming worden van kinderfantasieën. Op de contouren van de figuren is een LED-lint getekend en bevestigd aan een ruimer deel van de gevel van het huis of aan het dak. Een goed idee is een begroeting voor alle gasten of alleen voor voorbijgangers.

Inrichting van de gevel

Decoratie van veranda en raamopeningen

Inrichting van de gevel
Inrichting van de gevel

Versiering van de gevel van het huis zal het meest krachtige effect produceren en glorie brengen aan de auteur als een persoon met goede smaak, als elk detail in dezelfde stijl wordt bewaard. Dit criterium is vooral belangrijk bij het ontwerp van de veranda en de toegangsdeur, hun inrichting moet in overeenstemming zijn met het ontwerp van de binnenkamer.

Inrichting van de gevel

Nieuwjaarsdecoratie van de voorgevel met kaarsen

Oudejaarsversiering van de gevel en het terras

Oud en nieuw decoratie van de gevel met kransen van linten

Oudejaarsversiering van de gevel en veranda

Ideeën voor de decoratie van het nieuwe jaar kunnen worden getrokken uit de natuur. Het belangrijkste kenmerk van het nieuwe jaar is een krans van naaldtakken. Maak het jezelf gemakkelijk genoeg, maar het is belangrijk om bepaalde regels te volgen die je niet to
estaan ​​om de grenzen van slechte smaak te overschrijden:

 1. produceer een draadframe van de gewenste grootte;
 2. omslag het kader met schuimrubber, strak sluitend met koord;
 3. fixeer de naaldboomtakken verzameld in boeketten met draad;
 4. versier de krans met accessoires.

Bevroren bessen, zilverachtige kegels van naaldbomen, noten, snoepjes in een kleurrijke schaal, verschillende tassen en dozen die de cadeaus van het nieuwe jaar imiteren, zijn ideaal als accessoires.

Inrichting van de gevel
Inrichting van de gevel

Al deze accessoires kunnen worden gecombineerd, maar het is belangrijk om te onthouden dat een groot element er één moet zijn en dat de kleuren niet meer dan drie kleuren mogen zijn. Soortgelijke, maar kransen met kleinere diameter kunnen worden gemaakt voor raamopeningen.

Inrichting van de gevel

Een meer originele versie is een krans van wollen ballen, versierd met sneeuwvlokken. Of een sneeuwman, verzameld uit de ringen van flexibele staven, gekleed in een grappige muts en sjaal. Dergelijke versieringen zijn gegarandeerd om alle gasten op te vrolijken.

Inrichting van de gevel
Inrichting van de gevel

Het zal interessant zijn om glimmende bollen naar de ingang van het huis te kijken. Hiervoor moet je het net van het konijn pakken, het de vorm van een bal geven, het met een slinger wikkelen en het aan beide zijden van de toegangsdeur ophangen. De compositie kan worden aangevuld met hangende ijspegels uit een krans of sneeuwvlokken.

Inrichting van de gevel

Originele details voor huisdecoratie

Inrichting van de gevel

Niemand zal onverschillige sieraden verlaten, volledig gemaakt door eigen handen. De hele familie kan betrokken zijn bij het productieproces, dergelijke collectieve evenementen verenigen zich en maken de vakantie zinvoller.

Inrichting van de gevel

De nieuwjaarsdecoratie van de gevel wordt aangevuld met originele ijslampen, die zich onderscheiden door hun eenvoudige fabricage. Hiervoor heeft u nodig:

 • Kies een container die past in de maat en vorm van de toekomstige lantaarn;
 • Vul het met 3/4 water;
 • op de middelste plaats een lege container met een lading.

Na het laatste bevriezen van water, moet de vorm van de ijslamp worden verwijderd, hiervoor kunt u kokend water gebruiken en de wanden van de tank gieten. Water om de lantaarn te vullen kan worden gekleurd onder de kleur van het algehele decor of een contrasterende tint maken voor een monotone achtergrond.

In de nis van de lamp is een kaars geplaatst en geplaatst rond de omtrek van het huis of langs het ingangspad, kunt u ook een stap of tuinbank aanwijzen. Op dezelfde manier kun je gekleurde slingers van ijs maken, hiervoor kun je elke vorm gebruiken om te gieten. De resulterende gekleurde ijsschotsen zullen het voordeligst zijn naast de verlichtingsarmaturen, die het lichtspel met hun hoogtepunten aanvullen.

Inrichting van de gevel

Versier de gevel van het huis kan ook worden figuren gesneden uit schuim. Teken hiervoor de noodzakelijke vorm op het oppervlak van het materiaal en snijd het met een scherp mes. De meest voordelige zijn witte en driedimensionale figuren op een donkere achtergrond van het gebouw.

Inrichting van de gevel

Ondanks algemene aanbevelingen, moet elke auteur van decor zich laten leiden door de voorkeuren van het hele gezin. Om de keuze van tinten en stijl te vergemakkelijken, helpt u bij het selecteren van foto's en masterclasses, waar u veel interessante dingen kunt leren.

Inrichting van de gevel
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

92 − 84 =