Originele geschenken voor het nieuwe jaar met hun eigen handen: gedenkwaardige kleine dingen voor vrienden en familie (54 foto’s)

In een tijd waarin kapotte dingen niet worden gerepareerd, maar eenvoudig worden vervangen door nieuwe, wordt speciale aandacht besteed aan de speciale waarde die met eigen handen wordt gedaan. Zulke persoonlijke geschenken zijn misschien niet van materiële waarde, maar ze weerspiegelen volledig de connectie tussen mensen, zorg en begrip. Als je aan de vooravond van de vakantie een beetje fantasie wilt tonen, kun je met je eigen handen echt originele cadeaus voor het nieuwe jaar maken van de gebruikelijke objecten.

Snoepjes in de banken voor het nieuwe jaar

Originele verpakking van alcohol voor het nieuwe jaar

Beddengoed voor het nieuwe jaar

Krans van kralen als een geschenk voor het nieuwe jaar

Oud en nieuw boeket als een geschenk

Welke trends begeleiden het offensief van 2018?

Als u wilt giften op New 2018 uit te voeren met zijn eigen handen, is het noodzakelijk om in gedachten te houden dat er een speciaal chique nu wordt beschouwd als urgent transformatie van voorwerpen en gereedschappen in heldere, pakkende composities met de mogelijkheid van het gebruik ervan voor het beoogde doel. Bijvoorbeeld, snoep en andere "goodies" kunnen worden gepresenteerd in de vorm van een ongebruikelijke zoete gift voor het nieuwe jaar: het zal hebben om ze opnieuw te verpakken, maken thematische labels en wensen.

Snoep als een geschenk voor het nieuwe jaar

Nieuwjaar fles

Decor van de cadeaus van het Nieuwjaar

1

Ook in trek zijn geschenkensets - cosmetisch, eetbaar, bestaande uit accessoires. Voor het compileren of opnieuw bewerken van reeds bestaande zaken, of het verwerven van de originele componenten en deze aanvullen met feestelijke accessoires. Vrienden en familie krijgen gadgets cadeau, cadeaus voor het nieuwe jaar voor mannen moeten noodzakelijk een semantische lading hebben.

Originele boom van theezakjes

Geschenken aan collega's voor het nieuwe jaar hoeven niet per se persoonlijk te zijn: als er een uitgeruste plek is voor een snack op het werk, kan dit gebied feestelijk worden ingericht - versieren en veredelen.

Een uitstekende optie voor felicitaties kunnen tea trees genoemd worden - elegante composities gemaakt van sachets. Het is noodzakelijk om vooraf te kiezen:

  • een kartonnen of plastic kegel;
  • een ronde doos die als basis zal dienen;
  • verpakking van de verpakte thee van een favoriet merk (ideaal, als er een variant is met een schaal in groene tinten);
  • sieraden - kralen, strikken, enz.;
  • lijmpistool.

De kegel is versierd met theezakjes vanaf de onderkant en beweegt in een schaakstap. Lijm moet alleen op het bovenste gedeelte worden aangebracht, zodat de zakken gemakkelijk kunnen worden afgescheurd. De finishing touch zijn kleine ornamenten, waardoor de kerstboom een ​​feestelijke uitstraling krijgt.

Het deksel van de box-base moet met behulp van lijm worden verbonden met de onderkant van de kegel, daarna wordt deze container gevuld met rijst, zodat de structuur stabiel is geworden.

Visgraat uit theezakjes

Ontwerp van oudejaarsgeschenken

Oud & nieuw speelgoed als cadeau

Armband voor mannen, klaar voor elke situatie

Een geweldig cadeau voor mijn broer op oudejaarsavond met mijn eigen handen is een armband gemaakt van nylon koord van een paracord. In het gewone leven heeft het product de vorm van een stijlvol accessoire dat om de pols kan worden gedragen, dat als sleutelhanger wordt gebruikt, maar in een extreme situatie gemakkelijk kan worden ontbonden - een gemakkelijk en zeer sterk touw wordt gevormd.

Om een ​​armband te maken heb je 3-4 meter snoer nodig, de techniek van het weven kan dat zijn. Aan de uiteinden van de kabel zijn niet opgebloeid, ze binden het met een knoop, doorboren of versterken met lijm. Het is niet nodig om metalen accessoires te gebruiken: als een sluiting van een stijlvolle armband, lussen waarin de uiteinden van het touw kunnen dienen.

Herenarmband als een geschenk voor het nieuwe jaar

Mok voor berichten

Als je met je eigen handen een niet-standaard cadeau aan je man wilt geven, probeer dan een volledig triviale versie - een gepersonaliseerde mok - te transformeren. Je kunt een geïmproviseerd bord maken, waarop elke ochtend nieuwe inscripties verschijnen - een wens voor een geslaagde dag, een bekentenis van gevoelens, een bemoedigend afscheidwoord geschreven in gekleurd krijt.

Mok voor een cadeau voor het nieuwe jaar

Nieuwjaarskalender als een geschenk

Snoep als een geschenk voor het nieuwe jaar

Je hebt nodig:

  • een porseleinen mok met één kleur en gladde oppervlakken;
  • leisteen en borstel;
  • verf
    tape.

Leisteen verf die op keramiek valt nodig (informatie hierover is gewoonlijk aanwezig op het etiket). Het bovenste deel van het glaswerk dat in contact komt met de lippen bij gebruik, het nodig plakband, andere oppervlakken kleven, die later een geïmproviseerde leisteen is geworden komt, moeten zorgvuldig worden ontvet en behandeld met verf. Na verwijdering van het plakband product het een dag te drogen in een geventileerde ruimte moet zijn.

Nadat de verf is opgedroogd, wordt de decoratieve laag versterkt. Om dit te doen, verwarm de oven tot 150 graden en stuur hem een ​​beker gedurende een half uur, en zet vervolgens de oven uit, maar het product mag pas worden verwijderd nadat de apparatuur volledig is afgekoeld. Dergelijke gerechten kunnen worden gebruikt in de magnetron en vaatwasser.

Gebreide mokentas

Voor lieve dames

Met een geschenk aan onze zuster voor het nieuwe jaar met onze eigen handen, willen we iets praktisch en uniek presenteren, zodat het heden voor een lange tijd onthouden zal worden. Vaste geesten met een individuele smaak kunnen een interessante optie worden. Vaak worden ze opgevat als een geschenk voor mijn moeder voor het nieuwe jaar, omdat haar voorkeuren in parfums altijd bekend zijn bij familieleden.

Parfum als een geschenk voor het nieuwe jaar

Parfums zijn gemaakt uit een mengsel van etherische oliën, bijenwas en vitamine E. De eerste vloeibare was verhit op een stoombad, voeg olie en vitamine, in vormen gegoten en na volledig vast aantrekkelijke verpakking.

Een geschenk voor het nieuwe jaar voor vrouwen

Nieuwjaarsgeschenk in een doos

Nieuwjaarsgeschenk voor de keuken

Comfortabele gebreide accessoires

Een vriend, leraar of familieleden als geschenk voor het nieuwe jaar kunnen worden gepresenteerd met schattige standaard voor mokken, verbonden met hun eigen handen. Zeer organisch vlakke ronde modellen met een winterornament waarop het mogelijk is om een ​​glas met een warme drank te zetten, en "koffers", die op het onderste deel van een mok worden gedaan. New Year styling benadrukt de feeststemming, brengt een speciale gezellige sfeer. Dergelijke prachtige geschenken kunnen met hun eigen handen worden gemaakt, hetzij met behulp van spaken of met een haakpatroon.

Gebreide figuren voor een cadeau voor het nieuwe jaar

Gebreide decoraties als een geschenk voor het nieuwe jaar

Textiel als een geschenk voor het nieuwe jaar

Sets voor traditionele winterdranken

Als je met je eigen handen eetbare geschenken voor het nieuwe jaar wilt maken, wapent u dan met mooie glazen potten: ze vormen de basis voor een presentatie-impressie. In het bijzonder kunnen ze kits verzamelen voor het maken van cacao of warme chocolademelk - dit is een uitstekende gelegenheid om samen te komen en te genieten van een heerlijk drankje!

Geschenk met snoep voor het nieuwe jaar

Nieuwjaarstas

Een klein geschenk voor het nieuwe jaar

verpakkingsglas hebben behoefte aan een derde gevuld cacaopoeder of warme chocolademelk, moet op de top van een paar plakjes van chocolade of snoep interessante vorm worden geplaatst. Marshmallow neemt ruimte vrij gelaten totdat het deksel. Het etiket op het kan dienen als een wenskaart, het deksel kan worden gelijmd snoep als een harmonieuze inrichting, moet onder een heldere doek worden geplaatst - het wordt ingeklemd bij het sluiten van de houder.

Instellen voor glühwein voor het nieuwe jaar

Zet op glühwijn als een geschenk voor het nieuwe jaar

Op een vergelijkbaar principe kan worden gemaakt met je eigen handen een ongewoon geschenk voor uw dierbaren op New Year's Eve. deze set voor glühwein wordt gepresenteerd met een fles van kwaliteit rode wijn - in een dikbuikige glazen pot een paar kaneelstokjes, kruidnagel, een paar kleine appels en oranje moet worden geplaatst.

Presenteren voor het nieuwe jaar

Fantastische sweetsets

Degenen die hun verwanten en vrienden willen plezieren met buitengewone geschenken voor het nieuwe jaar, kunt u adviseren elke set snoepjes te verzamelen. U hoeft niet op zoek naar een verpakking voor ze - ze zullen zelf dienen als een volledige verpakking voor de presentatie. Om de chocolaatjes en bars er feestelijk uit te laten zien, kunnen ze worden verzameld in de vorm van sleeën: snoeprietjes worden de basis, ze worden op het ongevouwen lint naar boven gebogen. Ze zetten voorzichtig tegels en staven in de vorm van een piramide en binden de uiteinden van de tape strak, waardoor ze de vorm van een prachtige boog krijgen.

Zo'n interessant geschenk voor ouders voor het nieuwe jaar moet worden aangevuld met goede wensen die op het etiket van snoep worden geschreven.

Peperkoekhuis als een geschenk voor het nieuwe jaar

Geschenkset snoepjes voor het nieuwe jaar

Een reeks snoepjes voor het nieuwe jaar

Alcohol en rendieren

Je kunt je eigen handen een origineel cadeau aan de paus maken op oudejaarsavond: presenteer zijn favoriete soort bier in de vorm van zes herten de kerstman. Het is noodzakelijk om 6 flessen drank van de etiketten te verwijderen en op de bovenkant van de nek achter de vertakte hoorns gemaakt van decoratief draad te bevestigen (hier hebt u de tang nodig).

Voor in de nek moeten vaste ogen zijn, gesneden van papier en de neus (bijvoorbeeld een kleine rode pompon van klatergoud). Onder de neus moet je een gestreepte rode en witte tape binden (als hij glijdt, kun je hem met een druppeltje lijm repareren). Alle 6 versierde flessen worden geplaatst in een met regen versierde doos 3 op een rij.

Nieuwjaars Champagne

Wijn als een geschenk voor het nieuwe jaar

Een fles maken voor het nieuwe jaar

Mok met hert als geschenk voor het nieuwe jaar

Sleutelhanger van vilt voor een cadeau voor het nieuwe jaar

Glassneeuwsouvenirs van keukengerei

Traditionele kerstcadeaus zijn sneeuwballen, waarin je een miniatuurfiguur van de kerstman, een kerstboom, een beroemd gebouw kunt zien. Je kunt hetzelfde souvenir met je eigen handen maken op verschillende glazen glaswerk. Je moet een compact kinderspeelgoed vinden dat veel kleiner is dan het volume van het glas, kunstsneeuw of imitatie, karton en decor.

Oud en nieuw gerechten

Platen als een geschenk voor het nieuwe jaar

Nieuwjaarskaart

Cookies als een geschenk voor het nieuwe jaar

Fles kurk als een geschenk

Van een dicht karton is het noodzakelijk een cirkel uit te snijden, waarvan de diameter exact overeenkomt met de parameters van de container, om er een figuur en decor op te plakken (idealiter zou er een gestileerde compositie moeten worden geproduceerd). Op de bodem van het glas wordt kunstsneeuw geplaatst, als dat niet het geval is, kunt u gehakt schuim gebruiken of papier snijden. De kartonnen plano wordt ondersteboven op de rand van het glas geplakt, zodat de container in omgekeerde vorm lijkt op een glazen bol met sneeuw. De poot van het glas kan worden versierd met een lintboog met kralen aan de uiteinden.

Keukenlinnen cadeau voor het nieuwe jaar

Geschenkset van gerechten voor het nieuwe jaar

Symbool van het komende jaar

Wachten op de komst van het jaar Honden kunnen hun eigen, gave cadeau maken van gestreepte sokken. Om de oren van de hond te maken, moet het hielgedeelte worden gebruikt, de romp voor je, benen worden uit de restjes in de rubberen band gesneden. Zo'n geschenk kan onder de boom worden gelegd om het hele volgende jaar heel veel geluk te brengen.

Wollen sokken kunnen de basis worden voor mooie vrouwelijke wanten, die er geweldig uitzien met een donsjack en een vrolijke hoed. Vanuit de gleuf op de plek van de hiel zal een duim uitkijken, de helft van de palm van de hand zal de warme doek verbergen die achterblijft na het afsnijden van het teenstuk. Voor decor kunt u de silhouetten van honden gebruiken, uit vilt knippen of rechtstreeks op wollen jersey borduren.

Een beeldje van een hond als een geschenk voor een nieuw jaar

Symbool van het nieuwe jaar

Nieuwjaarsboom van champagne

Zoet nieuwjaarsgeschenk

Nieuwjaarszout voor een bad

Om de gelukkige momenten te onthouden

Fans van familiehandwerk zullen dol zijn op de kandelaars die heldere momenten van het leven behouden. Om ze zelf te maken, drukt u gewoon uw favoriete foto's af en haalt u een paar vazen ​​en potten met helder glas op - ze moeten langwerpig en afgerond zijn, bij voorkeur van verschillende hoogten en diameters. De afbeeldingen worden gesneden volgens de parameters van de gerechten, bevestigd vanaf de voorkant van de basis met een dubbelzijdig plakband, netjes de verbinding maskeren (bijvoorbeeld vlechtwerk of decor).

In de container moet je kleine kaarsen-tabletten plaatsen: foto's zullen effectief van binnenuit worden verlicht, de kamer zal worden gevuld met warmte, mooie foto's zullen noodzakelijkerwijs de stemming opheffen.

Cases voor een nieuwjaarsgeschenk

Een geschenk voor het nieuwe jaar aan een man

Kaarsen als een geschenk voor het nieuwe jaar

Nieuwjaarsgeschenk van doek

Nieuwjaarsverpakking

Cadeau-ideeën voor het nieuwe jaar 2018 bevatten een uitgebreide lijst van nuttige items die met uw eigen handen kunnen worden gemaakt: pannenlappen die zijn genaaid van stoffen met feestelijke ornamenten, enorme plaids in verband met dik garen, cosmetische tassen gemaakt van ritsen. Ze zijn allemaal verenigd door de wens om niet alleen vrienden en familie te plezieren, maar ook de wens om het leven te versieren en een deel van hun nieuwjaarsstemming in hun huis achter te laten.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 1 =