Hoe een kerstboom te versieren (65 foto’s): ongewoon en traditioneel ontwerp

Dus je hebt je afgevraagd hoe je de boom moet decoreren en op zoek moet gaan naar een stijl waarin deze organisch in het interieur past. Tegenwoordig zijn er een groot aantal verschillende manieren van versieren, waardoor een ongebruikelijk decor ontstaat. Gebruik hiervoor alle materialen, van speelgoed gemaakt van papier, gemaakt door uw kinderen, en eindigend met designer speelgoed gemaakt van dure materialen en versierd met strass steentjes. Kies gewoon de stijl die je leuk vindt. Een belangrijke rol zal spelen en het interieur van het huis, omdat het grotendeels de stijl van deze vakantie bepaalt en is gebaseerd op de smaak van de eigenaar.

Houten en gebruikelijk bont-boomspeelgoed bij registratie van een Nieuwjaarsboom
Mooi decor van de nieuwjaarsboom
Blauwe elementen in de inrichting van de boom van het nieuwe jaar in de nautische stijl

Decoratie van een nieuwjaarsboom in witte kleur

Papiersnijboom

Decoratie van een nieuwjaarsboom met kralen

Decoratie van een nieuwjaarsboom met houten speelgoed

Klassieke stijl

Meestal denken we na over hoe je een kerstboom in een klassieke stijl kunt versieren. Decor, dat te zien is op oude ansichtkaarten en in films, versier het interieur en een plechtige feestdag. Ideeën over dit onderwerp kunnen heel verschillend zijn. Identieke speelgoed, gewoonlijk zilver of goud, versierd met rode linten, ballen en stokken van karamel, gebogen als een haak, gesneden uit papier karton figuren, waaronder de witte figuur van een ballerina of een Engel, en, natuurlijk, takken, versierd met slingers. Boom op hetzelfde moment kan elk, in de klassieke stijl die u de schoonheid van grote omvang, die in de woonkamer kan worden geplaatst, en een kleine kerstboom, die een plaats op een tafel of dressoir zal kunnen versieren. Zorg ervoor dat je de klassieke stekelige top gebruikt, in het klassieke ontwerp is er geen plaats voor de Sovjet rode ster.

Klassieke decoratie van de kerstboom voor het nieuwe jaar

Nieuwjaarsboom van planken

Versieren van een oudejaarsavond in de ecostijl

Decoratie van een nieuwjaarsboom met beeldjes

Decoratie van een nieuwe jaarboom met een slinger

1

Kerstboom die in de stijl van het land verfraait

Decoratie van de nieuwjaarsboom in het rood

Als je een klassieke stijl wilt behouden, maar niet wilt dat de inrichting te streng is, kun je de traditie ondersteunen en oud speelgoed kopen. In dit geval kunt u het klatergoud met een klatergoud versieren, en de decoratie zal de regen en de heldere papieren lantaarns aanvullen. Ze kunnen trouwens de muren decoreren en in de opening hangen. Om ervoor te zorgen dat de boom er niet verstopt uitziet, plaats geen speelgoed te dichtbij en plaats klatergoud en andere decoraties op verschillende niveaus. Versier de boom met slingers. En hier kan de rode ster aan de top heel relevant zijn.

Klassieke decoratie van een kerstboom met ballen
Klassiek gouden kerstboomdecor
Klassieke inrichting van de nieuwjaarsboom en woonkamer
Spectaculaire inrichting van de nieuwjaarsboom
Mooie decoratie van de kerstboom voor het nieuwe jaar in de traditionele stijl
Wit kerstboomdecor op oudejaarsavond

Decoratie van een nieuwjaarsboom met suikersnoepjes

Decoratie van een nieuwjaarsboom in de stijl van minimalisme

Een nieuwjaarsboom versieren in de Art Nouveau-stijl

Decoratie van de kleine boom van een Nieuwjaar

Een kerstboom versieren in retro stijl

Moderne kerstboom

Interieur bepaalt grotendeels de inrichting van de kerstboom, dus het is onwaarschijnlijk dat het ontwerp in de stijl van hightech traditionele oplossingen past. Weet je niet hoe je een kerstboom moet versieren in de stijl van minimalisme? Kies eerst een boom met de juiste vorm, gebruik deze voor neutrale speelgoeddecoratie, bijvoorbeeld ballen van dezelfde kleur en verschillende formaten. Gebruik geen sieraden gemaakt van papier, ze zien er behoorlijk naïef uit. Klatergouddecoratie is ook niet de beste optie. Ontwerpers geven elk jaar modieuze ideeën over hoe te doen zonder een echte kerstboom, ter vervanging van technologische ontwerpen die qua vorm vergelijkbaar zijn. Misschien verfraait deze optie ook je interieur.

Moderne regenboogkerstboom

Kerstdecoratie in een rustieke stijl

Als u ongebruikelijke materialen wilt gebruiken, ziet het er uit als een interessante boom van papier, en het beste van alles, karton. Stijlvolle kerstbomen gemaakt van plastic, gecombineerde materialen - mode-ideeën beperken je niet bij het kiezen. Misschien heeft je familie zijn eigen ongewone tradities over wat een kerstboom zou moeten zijn, trek je er niet van terug. Laat de toon het interieur van het huis en je humeur instellen op oudejaarsavond. Vandaag de dag, ontwerpers bieden een verscheidenheid van de meest ongewone kerstbomen, waaronder die gemaakt van gerecyclede materialen, plastic flessen, blikjes en andere materialen die schijnbaar niet geschikt zijn voor vakantie decoraties. Wees niet bang om uw individualiteit te tonen en creëer een unieke kerstboom die uw stijl kan weerspiegelen.

Wit-paarse kerstboom
Turkoois-witte kerstboom
Violet-gouden kerstboom decor op oudejaarsavond
Rood en geel kerstboomdecor
Registratie van een nieuwjaarsboom met een ster
Kerstboom

Hoe een kunstmatige kerstboom te versieren

Decor van een kunstmatige groene kerstboom is niet veel anders dan het decor van een levende kerstboom. Het is echter gemakkelijker om een ​​kunstmatige kerstboom te versieren, omdat deze vertakte takken heeft, ze kunnen worden gevormd naar de gewenste vorm en de boom zelf ziet er weelderig uit, het ziet er goed uit voor elk speelgoed. Aanzienlijk het ontwerp zal verschillen als u een witte kerstboom selecteert. Alle details erop moeten contrast zijn, geen zilverachtig en licht speelgoed. Original ziet eruit als een witte kerstboom met gekleurd speelgoed, die erop ligt in overeenstemming met de kleuren van de regenboog. Maar het gebruik van slingers op zo'n boom is heel moeilijk, ze zijn bijna onzichtbaar in de takken, hoewel ze in het donker behoorlijk interessant zijn in witte reflecties.

Een kunstmatige kerstboom versieren

Decoratie van een nieuwe jaarboom met ballen

Registratie van een nieuwjaarsboom met sneeuw

Registratie van een nieuwjaarsboom met sneeuwvlokken

Decoratie van een nieuwjaarsboom met uilen

Decoratie van een nieuwe jaarboom met kaarsen

Registratie van de nieuwjaarsboom met een bord

Het is echter helemaal niet nodig om tradities te volgen. De kleur van de kerstboom kan van alles zijn, inclusief een veelkleurige boom, die je bijna niet hoeft te versieren. Het is zo helder dat het kan dienen als een onafhankelijke decoratie van de kamer, en het decor van het nieuwe jaar kan worden gebruikt bij het inrichten van de kamer. Ideeën zoals een zwarte kerstboom kunnen ook worden overwogen als u een gestileerd feest wilt organiseren. Een gekleurde kerstboom kan door uzelf worden gemaakt, gewoon door de gebruikelijke kunstmatige kerstboom in de gewenste kleur opnieuw te schilderen. Een witte kerstboom is de gemakkelijkste manier om een ​​basis te worden voor dergelijke experimenten, omdat deze snel en met een kleine hoeveelheid verf kan worden geverfd. Maar voordat u uw talent op grote kerstbomen probeert, moet u een experiment met een kleine schoonheid uitvoeren om onherstelbare fouten te voorkomen.

Een kunstmatige kerstboom versieren met gouden speelgoed
Decoratie van een grote kunstmatige kerstboom
Wit-violet decor van een kunstmatige kerstboom
Decoratie van kunstmatige kerstbomen
Decor van een witte kerstboom voor het nieuwe jaar
Mooi speelgoed voor kerstdecor

Hoe een uniek kerstboomontwerp te maken

Als je de boom ongewoon wilt versieren en niet van plan bent om de traditie te observeren, dan kun je hiervoor elk decor gebruiken. Je kunt de boom versieren met bloemen, fruit of zelfs kaarsen, hoewel je hem bij de hand zo nauwkeurig mogelijk moet houden. Het origineel is een kerstboom versierd met gebreid speelgoed. Er zijn ook andere manieren. Voor kinderen kun je de kerstboom versieren met zacht speelgoed, een moderne hightech kerstboom kan ongewoon worden versierd met oude gadgets en accessoires. Je kunt je fantasie tonen en een thematische kerstboom maken, ideeën kunnen worden verzameld uit je hobby's.

Ongebruikelijke stoffenballen voor het versieren van een kerstboom

De decoratie van de nieuwjaarsboom is traditioneel

Registratie van een nieuwjaars boomgoud

Registratie van een nieuwjaarsboom met sterren

Misschien is de gestileerde kerstboom een ​​nieuwe traditie van je familie, bedenk je wat het zou moeten zijn en maak je een foto van het resultaat. Ook is het niet nodig om thuis een kerstboom te versieren, voor een chalet, de inrichting van een straatboom is ideaal en het interieur kan worden versierd met bloemenslingers of gewoon met speelgoed. Overweeg om een ​​paar kerstbomen in elk van de kamers te plaatsen. Dan zal elk van de familieleden hun originele opties kunnen aanbieden. In dit geval kun je ook een kunstmatige en natuurlijke boom combineren met een witte kerstboom en een klassieke groene boom, versierd met speelgoed en ballen, en een ultramoderne ongebruikelijke kerstboom.

Geschilderde plakjes van een boom als een kerstboom
Origineel kerstspeelgoed
Mooie decoratie van de boom van het Nieuwjaar
Beige en witte inrichting van de nieuwjaarsboom
Verschillende speelgoed in de inrichting van de kerstboom voor het nieuwe jaar
Decoratie van een nieuwjaarsboom met doek en speelgoed

Hoe een kerstboom te versieren

Het versieren van een kerstboom heeft bepaalde fasen die belangrijk zijn om te observeren om een ​​stijlvolle inrichting te krijgen.

  • Het is het beste om met een slinger te beginnen, want na het versieren van de boom zal de versiering met een slinger het heel moeilijk maken.
  • Het is beter om een ​​grote kerstboom met speelgoed van boven naar beneden te versieren, dus er is minder risico dat je ze breekt. Als je speelgoed echter van papier hangt, kun je aan beide zijden beginnen.
  • Ornamenten van papier kunnen op het allerlaatste moment worden opgehangen, omdat ze het gemakkelijkst verloren kunnen gaan in de algemene massa.
  • Decor kan worden aangevuld met klatergoud, evenals kunstmatige sneeuw.
  • Je kunt kleine composities maken van figuren die het interieur perfect zullen versieren. Deze lange traditie om het interieur van het huis en de ruimte ervoor te versieren, kan vandaag de dag actueel zijn.
Minimalistische inrichting van de kerstboom

Als je jezelf hebt afgevraagd hoe je een kerstboom kunt versieren voor het nieuwe jaar, betekent dit dat je hebt besloten om thuis met je gezin een vakantie door te brengen. Het is dus niet zo belangrijk welke ideeën je in het leven belichaamt, wat het interieur en het menu van de nieuwjaarstafel zal zijn. Het is veel belangrijker dat de traditie wordt waargenomen om deze vakantie door te brengen met de dichtstbijzijnde. En het ontwerp en de opties voor het versieren van je, zal zeker al bestaande huizen speelgoed en decoraties vragen.

Kerstboom met gouden ballen
Decoratie van een nieuwjaarsboom met een krans en foto's
Kerstboomdecoratie voor het Nieuwjaar met bloemen en speelgoed
Kerstboom op de deur van speelgoed en slingers
Rood en wit kerstboom ontwerp voor het nieuwe jaar
Helder speelgoed voor het versieren van kerstbomen
Elegante decoratie van de nieuwjaarsboom in de woonkamer
Bright New Year's Toys
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

49 − 47 =