Hoe een appartement of een huis versieren voor het nieuwe jaar 2018 (50 foto’s)

Bij de nadering van het nieuwe jaar beginnen veel mensen na te denken over het inrichten van hun huis, omdat deze vakantie een van de meest geliefde en vreugdevolle is sinds hun kindertijd. Daarnaast gaat het traditioneel om het gebruik van veel decoratieve elementen, speciale training, het vervaardigen van handwerk met hun eigen handen en andere attributen die alleen voor hem zijn voorbehouden. Een goed uitgevoerd nieuwjaarsinterieur zal u toelaten om ten volle van de viering te genieten, de nodige vrolijke stemming te creëren, de vakantie onvergetelijk te maken. In het artikel zullen we bekijken hoe we het interieur van het huis voor het nieuwe jaar goed kunnen decoreren en hoe we het decor kunnen gebruiken, zodat plezier en ontspanning een succes worden.

Gouden nieuwjaars interieur
Mooi decor in de vorm van een kerstboom op de muur
Decoratie van een muur in de vorm van een kerstboom en een interieur met papieren ballen

Modetrends

Welk nieuwjaarsontwerp zal dit jaar vooral modieus en relevant zijn:

 • Klassiekers zijn altijd in de mode, dus het traditionele rode en gouden decor voor het versieren van de kamer en het versieren van de kerstboom zal zelfs nu nog relevant zijn. Het is vooral goed te combineren met een klassiek interieur. Verdun dit overdreven heldere en intensieve kleurengamma met competent en passend gebruik van wit. Wees voorzichtig, met een combinatie van rood en goud - je hebt een gevoel voor verhoudingen nodig, de inrichting is zeer actief.
 • Een van de belangrijkste trends is het gebruik van een glimmend decor - voor goud en brons. Maar het is belangrijk om het niet te overdrijven - u moet de maatregel kennen met een dergelijke intensieve inrichting. Anders gaat het huis naar het paleis, niet naar het interieur van het nieuwe jaar. Beter passend brons - het ziet er nobeler uit.
 • "Licht" ontwerp in de wit-groene stijl is ook erg populair. Bij dit ontwerp wordt weinig of geen briljante decor gebruikt. De hele situatie geeft de indruk van lichtheid en frisheid. Het interieur van dit nieuwe jaar weerspiegelt de moderne ecologische oriëntatie van design.
 • Vintage decor is nog steeds in de mode. Daarom, als je oud en nieuw speelgoed voor een kerstboom hebt, kun je ze gebruiken. Vintage decoratie verwelkomt een eenvoudige, ongecompliceerde inrichting, die vooral populair is bij kinderen. In dit geval kunt u te weinig aandacht besteden aan de selectie van kleuren.
Mooie krans voor het versieren van het huis voor het nieuwe jaar
Krans, kaarsen en geschenken voor het nieuwe jaar
Grote krans voor het nieuwe jaar
Ongebruikelijke appartement decor in het nieuwe jaar
Bijkantoor met nieuwjaarsinrichting in de woonkamer

Open haarddecoratie voor het nieuwe jaar

registratie

Overweeg hoe u een appartement kunt versieren voor het nieuwe jaar met behulp van interessante decoratieve elementen.

 • Decor met kransen. Deze decoratie is perfect gecombineerd met verschillende stijlen van het interieur. Maar de kransen zouden volgens de kleuren en de stijl moeten worden gekozen. Ze zien er goed uit op de muren, op de deuren en zelfs op de ramen. Bovendien, vaak versierd met kleine, elegante kransen feestelijke tafel, die een New Year's mood creëert in de aanwezigheid van gasten. Er kunnen kransen gemaakt worden van zowel kunstmatig materiaal als van echte plantentakjes - alle soorten naaldhout, ook van een gewone kerstboom.
 • Uitstekend ontwerp kan worden verkregen als u gekochte kerstballen gebruikt. Het is belangrijk dat ze van verschillende grootte zijn, maar tegelijkertijd stilistisch gecombineerd. Zo'n decor is goed voor platte oppervlakken: planken, tafels, planken. Ook kunnen dergelijke ballen in kransen worden geweven, waardoor deze laatste nog decoratiefer en "nieuwjaars" worden.
 • Doe het zelf of koop kleurrijke vakantiedozen voor geschenken. In deze prachtige containers zijn geschenken geplaatst voor elk lid van het gezin - en al deze pracht is schilderachtig geplaatst onder de boom. Tegen de achtergrond van een kerstboom met geschenken, kunt u een uitstekende fotosessie houden, waarvan foto's dan nog lang zullen herinneren aan een prachtige en vriendelijke vakantie.
Mooi Nieuwjaar decoratie van de woonkamer met open haard
Nieuwjaarsdecoratie van de woonkamer in Scandinavische stijl
Nieuwjaars kaarsen en kerstbomen op het raam
Interieurdecoratie met guirlandes

Kerstboom

Hoe versier je het hoofdsymbool van de nieuwjaarsviering - de kerstboom. Enkele nuttige aanbevelingen:

 • Probeer niet al het speelgoed dat in huis is aan de boom te hangen. Let op de maatregel - niet de oververzadigde inrichting van de kerstboom ziet er veel stijlvoller uit en geeft een nobele chic aan het interieur.
 • Als er kleine kinderen in het huis wonen, zijn speelgoed uit glas ong
  ewenst om te gebruiken - ze kunnen de baby breken en verwonden. Het is ook belangrijk om geen speelgoed met kleine details op de onderste takken van de kerstboom te hebben - waar het kind kan komen. Frequente gevallen waarin de baby kleine elementen inslikt, komen vaak voor.
 • Zet onder de kerstboom een ​​nieuw jaardekens - ze worden verkocht in winkels, er zijn verschillende diameters en kleuren. Zo'n kleed zal de ruimte onder de boom versieren, daarop kun je prachtig geschenken schikken - het zal het uiterlijk van de feestelijke boom completeren.
Registratie van een grote kerstboom voor het nieuwe jaar
Wit-blauw kerstboomdecor in het appartement
Decor van de kerstboom in paarse tinten
Mooi speelgoed voor de kerstboom
Wit speelgoed voor het versieren van een kerstboom
Witte inrichting voor een kerstboom en een interieur
Zilveren decor voor een kerstboom en een interieur
Ongewoon kerstboomspeelgoed

windows

 • Voor het decoreren van de "ogen van het huis" worden traditionele lichte decoraties gebruikt, vaak - papier. Het kunnen sneeuwvlokken, stickers en kransen zijn. Het is ook mogelijk om uit papier de silhouetten van kleine huizen, sneeuwmannen, zelfs de kerstman en sneeuwmeisje te knippen.
 • Versier zelfgemaakte papierfiguurtjes en sneeuwvlokken met watten, met glitters erop. Zo'n "sneeuw" decor zal heel mooi zijn om te schitteren en het appartement te versieren. Trouwens, zo'n sieraad kost niets, maar zal vreugde brengen aan het lot.
 • Kroonlijsten kunnen worden versierd met klatergoud of guirlandes. Prachtig kijken de kroonlijsten, gedraaid in een spiraal glanzend klatergoud.
 • Zeer interessante en decoratieve grote ballen, afgestemd op de toon van gordijnen, opgehangen aan lange draden. Gebruik onbreekbare ballen.
 • Als het raam is versierd met een elektrische guirlande, verandert de kamer 's avonds in een sprookjesachtig land. En vanaf de straat ziet deze raamdecoratie er heel feestelijk uit, juichende mensen die langs het huis komen.
 • De plotcompositie van een klein nieuwjaar, gemaakt van takjes, kegels en beeldjes, ziet er op de vensterbank erg decoratief uit. Zo'n decoratie kan een kind maken en bijdragen aan de decoratie van het huis tegen het nieuwe jaar.
 • Speciale witte spray met glitters helpt bij het tekenen op de ramen van "ijzige" patronen, sneeuwvlokken en andere winterdetails en nieuwjaarstekeningen.
Mooie nieuwjaarsdecoratie van het raam
Opties voor het versieren van het raam voor het nieuwe jaar
Tak met ballen en sneeuwvlokken op het venster
Raamdecoratie met speelgoed en kaarsen voor het nieuwe jaar
Raamdecoratie met speelgoed en papieren decor voor het nieuwe jaar
Originele raamdecoratie

kroonluchter

 • Ziet er prachtige kroonluchter uit, gedraaid met guirlandes. In dit geval is het echter erg belangrijk om de regels voor brandveiligheid nauwgezet te volgen. Het is beter om LED-slingers te gebruiken - ze zijn veiliger.
 • Aan de kroonluchter kunt u ballen op snaren en andere decoratieve elementen hangen. Een dergelijke decoratie geeft de lamp het nieuwe jaar charme.
 • Knip uit papieren sierlijke silhouetten, hangend aan de kroonluchter op draden, zie er magisch uit, geef tederheid en charme aan het interieur, breng een vintage geest binnen, zo geliefd bij velen nu.
Nieuwjaars kroonluchters versierd met sneeuwvlokken
Nieuwjaars kroonluchters versierd met ballen
Sterretjes in de decoratie van de kroonluchter voor het nieuwe jaar
Originele kroonluchterdecoratie voor het nieuwe jaar

tafel

 • Krijg speciale New Year's doekjes. Het is belangrijk, naast het nieuwe jaarplan, ze nog steeds overeenkomen met de kleur van het basisontwerp van de kamer.
 • Gebruik een slim tafelkleed van textiel. Nou ja, als het ook met het thema Nieuwjaar zal zijn. Maar een
  eenvoudige, monofone, afgestemd op de basis inrichting zal doen.
 • Schik de prachtige kaarsen in kandelaars of kroonluchters. Een dergelijke lichte en elegante inrichting zal de nodige feestelijke uitstraling geven aan het interieur.
Decoratie van een nieuwjaarstafel in rood-groene tinten
Decoratie van een nieuwjaarstafel met linnen servetten
Decoraties voor een nieuwjaarstafel van kleur karton en papier
Fruitdecoratie voor de oudejaarstafel
Zilveren decor voor de tafel voor het nieuwe jaar

Zilveren decor voor de tafel voor het nieuwe jaar
Blauw en wit tafeldecor op oudejaarsavond
Rood en wit tafeldecor
Mooi ontwerp van de oudejaarstafel
Decoratie van de tafel met traktaties voor het nieuwe jaar

tips

Een paar nuttige aanbevelingen waarmee u uw huis vakkundig en gemakkelijk kunt voorbereiden op het nieuwe jaar:

 • New Year's interieur met je eigen handen is een geweldig idee. Je kunt kransen, sterren, slingers, ballen maken voor een kerstboom, zaklampen en andere ambachten. Dit geeft de atmosfeer een unieke charme en gezelligheid. Breng de kinderen aan het werk - ze zullen maar al te graag helpen. Zo zal het nieuwe jaar het gezin verder versterken en alle leden van het huishouden betrekken bij de communicatie.
 • Zorg ervoor dat u de stijl van de kamer in overweging neemt en een nieuw jaarinterieur kiest. Het is onwaarschijnlijk dat in de minimalistische sfeer past lugubere, overdreven decoratieve ballen met vergulding en "sneeuwbal", glanzende of te heldere ornamenten. Natuurlijk, de eenvoudigste manier om een ​​huis in een klassieke stijl in te richten, of waar er helemaal geen stijl is - je kunt bijna elk decor gebruiken dat je maar wilt.
 • Gebruik niet te veel ornamenten voor de kerstboom. Het is belangrijk dat vuren groene takken zichtbaar zijn. Anders wordt het decor te intens en oververzadigd, waardoor je ogen snel moe worden.
 • Gebruik een kleurenschema. Als u een decor in wit-rood of blauw met gouden kleuren hebt gekozen, hoeft u ze niet te mengen. Anders zal gevarieerdheid het interieur een chaos en chaos geven.
 • Als uw appartement klein van formaat is, gebruik dan meer lichtdecor als u het gebruikt. De donkere en overdreven heldere versieringen van de kerstboom, muren en ramen kunnen de ruimte visueel nog kleiner maken, wat in dit geval onaanvaardbaar is. Met inbegrip van u kunt een volledig wit binnenland gebruiken, verwaterde een kleine gouden of blauwe kleuren. Dit ontwerp zorgt voor het nodige gevoel van luchtigheid, lichtheid en koelte. Bovendien ziet het witte ontwerp er heel feestelijk uit.

Zoals we zien, is het vrij eenvoudig om een ​​huis voor het nieuwe jaar met je handen te maken. Het belangrijkste is om alles met smaak op te pikken, om verbeeldingskracht en fictie te tonen, om de meest geschikte ideeën van internet en interieurmagazines te nemen - en alles zal blijken.

Krans van Kerstmisspeelgoed voor Nieuwjaar
Nieuwjaarskroon van takjes en decoratie
Decoratie van het huis voor het nieuwe jaar
Open haarddecoratie voor het nieuwe jaar
Prachtige slingers voor het nieuwe jaar
Kerstballen en twijgen voor het decoreren van de kamer
Kerstboom op de muur gemaakt van hout plakjes
Mooie ster van draad, kralen en guirlande
Registratie van de gang voor het nieuwe jaar
Rode en witte woonkamer voor het nieuwe jaar
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 84 = 85