Decoratie van de deuren voor het nieuwe jaar: enkele interessante ideeën (57 foto’s)

Oud en Nieuw is een stralende vakantie, wanneer je vreugde met iedereen wilt delen. Een optie is de decoratie van de voordeur door het nieuwe jaar. Indien gewenst zijn alle binnendeuren gedecoreerd. Er zijn veel kant-en-klare ideeën, maar je kunt je fantasie tonen en iets van jezelf uitvinden.

Decoratie van de boog over de deur

Decoratie van een witte deur voor het nieuwe jaar

Deurdecoratie met papier voor het nieuwe jaar

Deurdecoratie voor het nieuwe jaar in een rustieke stijl

Deurdecoratie voor het nieuwe jaar in ecostijl

Hoofddecor voor het versieren van deuren

krans

De krans, die op een andere manier een kerstbagel wordt genoemd, is een van de traditionele kenmerken van de nieuwjaarsvakantie. Hoewel de mode voor het gebruik afkomstig is uit het Westen, is het net zo populair.

Nieuwjaarsdecoratie van de deuropening

Boeket op de deur van het nieuwe jaar

Kortom, de krans wordt gebruikt als het decor van de toegangsdeur. Veel kant-en-klare opties voor het nieuwe jaar staan ​​in de winkelrekken, maar er zijn nog meer ideeën om zelf accessoires te maken.

1

De meest gebruikelijke methode om een ​​krans te maken is om vuren twijgen te gebruiken. Van hen ademen we een krans en decoreren we met verschillende ornamenten - kegels, klatergoud, regen, linten, enz., Daarom decoreren we de deur naar het nieuwe jaar. Het idee van het maken van originele kransen omvat het gebruik van linten, draden, een oude trui, schuim, enz.

Klassieke deurdecoratie voor het nieuwe jaar

Gele kroon bij de deur van het Nieuwjaar

slingers

Veelkleurige lichten zien er net zo mooi uit op de boom en de deur of het deurkozijn. Slingers perfect gecombineerd met naaldboomtakken en in een dergelijke tandem creëren een feestelijk gevoel. Soortgelijke ideeën en manieren zullen het huis vullen met een sfeer van magie en magie. Een goede optie - om de slinger aan de deur te bevestigen in de vorm van een kerstboom.

De deur versieren met een krans voor het nieuwe jaar

Kerstslinger op de deur

sneeuwvlokken

Veel huizen voor het nieuwe jaar zijn versierd met sneeuwvlokken van blauw of wit papier. Ze kunnen worden gebruikt om de deur zelf te versieren en de bestaande compositie aan te vullen. Sneeuwvlokken zijn eenvoudig uitgesneden, ze maken driedimensionale producten of ze zijn gevouwen in origamitechniek. Het materiaal kan kranten, oude boeken en muzieknotebooks zijn.

Deurdecoratie met sneeuwvlokken

Decoratie van de toegangsdeur voor het nieuwe jaar

visgraat

Zeer harmonieus kijkt naar de deur de belangrijkste schoonheid van de vakantie - de kerstboom. Het is gemaakt van takjes of klatergoud of geschilderd uit kunstmatige sneeuw. Versier een kerstboom kan niet slechter zijn dan een echte boom. Om dit te doen, zijn ballen, sterretjes, kegels, slingers, enz. Aan de deur bevestigd. Je kunt eenvoudig een kerstboom op een vel papier tekenen, knippen en plakken op het deurblad. In dit geval zal een vorm van karton helpen.

Ornament van de deur met een kerstboom voor het nieuwe jaar

Deurdecoratie met kaarsen

sneeuwpop

De sneeuwman zal een goede en alternatieve manier zijn om de deur te versieren. Het kan gemaakt worden van nieuwjaarskransen of gemaakt zijn van geïmproviseerde materialen - watten, takjes, papier, karton, enz.

Om een ​​sneeuwpop van kransen te maken, is het noodzakelijk om de buigende twijgen te nemen en drie van hen in grootte verschillend te maken. Op de cirkel voor het hoofd is een sjaal en hoed geplaatst, er zijn ook een neus en ogen. Een twijgje maakt handen. Daarin kun je een nieuwjaarsaffiche plaatsen met de wensen die de gasten die het huis binnenkomen kunnen lezen.

Sneeuwman van kransen op de deur

Visgraat op de deur

Kerstdecoratie van de deur met vuren takken

Klokken en hangers

Beltonen, regen en oud speelgoed zijn populaire decorelementen. Bells zal de aankomst van de gast aankondigen. Dit feit zal er ook op wijzen dat het nieuwe jaar al nabij is en dat er spoedig een wonder zal gebeuren. Als je tegen het nieuwe jaar een versiering van de deuren met je eigen handen wilt maken, kun je zelf speelgoed maken.

Binnendeuren voor het nieuwe jaar

Originele deurdecoratie voor het nieuwe jaar

laars

Een andere accessoires die h
et hoofdidee van de vakantie ondersteunen en afkomstig zijn uit het Westen is de start van het nieuwjaar. Het is passend bij het versieren van een ingang of binnendeur voor een vakantie.

Het is heel gemakkelijk om het te maken - alleen een rode doek, watten en een naald met een draad bij de hand. In de boot kun je kleine geschenken voor geliefden plaatsen. Zij zullen ze graag op zo'n ongebruikelijke manier ontvangen.

Rode deurdecoratie voor het nieuwe jaar

Decoratie van de deur met nieuwjaarsklokken

Decoratieve stickers

Een budgettaire en eenvoudige manier om de deur te decoreren voor het nieuwe jaar is om foto's te lijmen met nieuwjaarsthema's. Je kunt kant-en-klare vinylstickers kopen in de winkel. Na het einde van de vakantie worden ze gemakkelijk uit de deur verwijderd.

Nieuwjaarsstickers op de deur

Kerstdecoratie van de deur met fruit

Garagedeurdecoratie voor het nieuwe jaar

Slingerdeurdecoratie voor het nieuwe jaar

Decoratie van de opening in de woonkamer voor het nieuwe jaar

poster

Als er een passend talent is, kan de deur worden versierd met een met de hand geschilderd vakantieposter. Het beeldt de kerstman af met Snow Maiden, een sneeuwpop, een symbool van het komende jaar, een kerstboom, cadeautjes, gefeliciteerd met het nieuwe jaar, enz. Veel kant-en-klare posters voor de feestdagen worden in de winkel verkocht. Versier dan de deur zal heel eenvoudig en snel zijn.

Affichedecoratie voor het nieuwe jaar

Bogen en linten

Om de deur te versieren voor het nieuwe jaar, worden rode of wit-rode textieltapes gebruikt. Sier is in dit geval ook geschikt. Ze kunnen rond de rand van de opening worden geplaatst en op hun hoeken weelderige strikken hangen die van dezelfde linten zijn gemaakt. Ze worden gebruikt voor het decoreren van kransen, vizieren en andere elementen.

De deur versieren met linten voor het nieuwe jaar

Oudjaarsinstallatie bij de voordeur

Visgraat van compact discs op de deur

Kerstdecoratie van de veranda

Nieuwjaarsmatten

Prachtige thematische tapijten dragen niet alleen een decoratieve, maar ook een praktische functie. U kunt de voorkeur geven aan een heldere nieuwjaarsuitdrukking of een feestelijke, maar neutrale afbeelding kiezen die u na de viering kunt gebruiken.

Ideeën van interessante composities

Traditionele kerstversiering

Liefhebbers van klassiek design zullen het gebruik van het standaard Nieuwjaarselement moeten proeven - vuren twijgen. Ze worden in massieve vazen ​​geplaatst, rechts en links van de deur. Het boeket is versierd met rode en groene kerstboomspeelgoed en kegels. Aan de deur hangt een krans met twijgjes. Op de omtrek van de deuropening is ook versierd met groene stengels.

De deur versieren met speelgoed voor het nieuwe jaar

Oudejaarsavond

Deze optie is vergelijkbaar met de vorige. Hier worden de vazen ​​vervangen door kleine kerstbomen. Alle sparren takken - in een krans, in een trein en bomen, zijn gehuld in een sprankelende krans. De kleur van de uitstraling kan discreet warm en zacht zijn, verraadt de huisgezelligheid, of van een andere kleur en kleurrijk, als je vreugde wilt uitdrukken van de komende vakantie.

Deurdecoratie met een krans

Originele deurdecoratie voor het nieuwe jaar

Nieuwjaarsbeltonen

Het uiterlijk van de voordeur van een privéhuis met een weelderige slinger van kegels ziet er indrukwekkend uit. Het wordt ingekaderd door de hele omtrek van het canvas, dus dennenappels zullen veel kosten, maar het effect is de moeite waard. Garland is versierd met witte, rode en gouden bellen. Aan de randen van de deuren kun je de oude lantaarns met kaarsen erin zetten, die voor de komst van de gasten oplichten.

De deur versieren met een bel voor het nieuwe jaar

Rijp

Een felgekleurde toegangsdeur wordt prachtig versierd met takken en bloemen van zuiver witte kleur. Ze zullen indruk maken op de ijzige details en duiken in de sfeer van het sprookje. Ze worden gebruikt om de bovenkant van de deur te versieren en een laconieke krans te produceren. De kerstbagel is versierd met een eenvoudige strik gemaakt van natuurlijke stof. Een goede aanvulling zal een slinger met lichtlichten zijn.

Witte deurdecoratie voor het nieuwe jaar

Blauwe deurdecoratie voor het nieuwe jaar

Kerstboomspeelgoed op de deur

De decoratie van het nieuwjaar van de grijze deur

Kerstdecoratie van een glazen deur

Deurdecoratie met tulpen

Ingetogen chic

Voor liefhebbers van minimalistische stijl is er ook een interessante optie om de deur te versieren. Het is zowel pretentieloos als luxueus. Aan de zijkanten van de deur zijn naaldbomen zonder ornamenten en lichten geplaatst. Op de deur hing een krans van groene takken, vastgebonden met een bordeaux strik.

Simpel en smaakvol

Interessant en ongebruikelijk, in plaats van een krans, ziet een houten lijst eruit. Het is rood geverfd en op het canvas geplaatst. Het frame is versierd met linten en kerstboomspeelgoed. Deze optie is zowel eenvoudig als origineel. Ook geschikt voor de registratie van toegangsdeuren in een gebouw met meerdere appartementen.

Decoratie van de deur met kransen van knikkers

Decoratie van de toegangsdeur voor het nieuwe jaar

asterisk

In dit ontwerp worden de symmetriewetten geobserveerd. Aan de zijkanten van de deur staan ​​lage kerstbomen, versierd met ballen en guirlandes. Het is belangrijk dat ze op precies dezelfde manier zijn ingericht. Boven de deuropening staat een groene slinger. Het kan worden gekocht of zelfgemaakt.

Garland kan hun naaldtakken maken en versieren met zilveren kralen. Boven de deur moet een slinger met een bocht worden geplaatst. De vijfpuntige ster balanceert de hele compositie, die in het midden van het canvas dichter bij de bovenrand hangt. De ster kan worden gesneden uit dun multiplex en omwikkeld met touw.

De deur versieren met sterren voor het nieuwe jaar

Rustieke stijl

De massief houten deur is ideaal voor het decoreren in rustieke stijl. Het ontwerp en de decoratie van het natuurlijke Nieuwjaar worden gemaakt met een minimum aan details. Ze moeten allemaal verbonden zijn met de natuurlijke winteraard. Hier zijn geschikte kleine kerstbomen aan de zijkanten van de deur, decoratie met lichte textiellinten en geweven krans van kale takken. Vult de stijl rustieke geweven cijfers van de karakters van het Nieuwjaar aan.

Kerstdecoratie van de deur in rustieke stijl

Eenvoudig ontwerp in ecostijl

Aan de randen van de deuren staan ​​kleine kerstbomen in vazen. Ze hoeven niet versierd te zijn, maar aan de randen kun je een paar kegeltjes leggen. De deuropening is versierd met een naaldbossslinger met kegels, en een kerstsok hangt in het midden van de deur, waarin kerstboomtakken zijn geplaatst.

Deurdecoratie in ecostijl voor het nieuwe jaar

Drie kransen

Het belangrijkste accent van deze compositie zal zijn drie kransen van dezelfde grootte als kerstboomspeelgoed. Twee - rood en één zilver - hij hangt in het midden. Ze zorgen voor een helder nieuwjaarscontrast. Aan de zijkanten van de deur bevinden zich takken van naalden, verstrikt in lichtgevende bloemenslingers en rode doek in de vorm van linten.

Kerstdecoratie van de deur met ballen

De deur versieren met bloemen voor het nieuwe jaar

New Year's blues

Als de deur een doordringende blauwe kleur heeft, kan het winstgevend zijn om te verslaan en een fantastische feeststemming te creëren. Tegelijkertijd vertrekken ze van het standaard wit-rood-groen bereik. Werk op effectieve wijze de ongewone schaduw van de canvasboom of een krans van vuren takken, versierd met zilveren of blauwe ballen.

Kleuren spelen

Als u een niet-standaard en uniek ontwerp van de deur voor het nieuwe jaar wilt maken, is het raadzaam een ​​ongebruikelijk kleurenschema te gebruiken. In dit geval bedoelen we een frisse combinatie van groen en oranje. Mandarijnen en sinaasappels zijn ook attributen van het nieuwe jaar, dus het gebruik van deze kleur is begrijpelijk. Hier hangt een krans van groene twijgen aan de deur en de deur is versierd met fel oranje linten.

Rode New Year's krans op de deur

De deur versieren met een groene krans

Deurdecoratie met kransen in de vorm van sterren

Wat onderscheidt de binnen- en buitendecoratie

De decoratie van de toegangsdeur tot het nieuwe jaar is enigszins anders dan het interieur van het nieuwe jaar. Tegenwoordig besluiten niet veel mensen om de voordeur in een gebouw met meerdere appartementen te versieren. Als je nog steeds de voordeur in een hoog gebouw wilt versieren, is veel decor de moeite niet waard om te gebruiken. Om dure elementen te gebruiken of niet, hangt af van het woongebied. Gewoonlijk genoeg krans en kleed voor de deur.

Om de toegang tot een privéwoning te ontwerpen, kunnen eigenaren zich niet beperken tot fantasie. Spiraalvormige bloemenslingers zijn hier geschikt. Ze kunnen ook worden opgehangen aan naaldbomen die op de site groeien. Rechts en links van de deur kunt u decoratieve geschenkdozen plaatsen.

Decoratie van de deur met kerstdozen

Kerstdecoratie van trappen

De deur versieren met snoepjes voor het nieuwe jaar

Binnendeuren versieren veel gemakkelijker. Er zijn geen beperkingen. Selecteer alle decoratieve elementen, omdat ze geen negatieve atmosferische factoren kunnen weerstaan. Eenvoudige zelfgemaakte details zijn hier relevant:

  • een krans van snoepjes;
  • ornament van sneeuwvlokken;
  • Oud en nieuw toepassingen.

Voor het decoreren van de entree en de binnendeuren is coniferen decor even geschikt. De geur van vuren takken helpt om de nadering van de vakantie te voelen. Als je wilt dat de decoratie zo lang mogelijk meegaat, worden de twijgen van de den genomen.

Kerstdecoratie van de deur met kegels

Zaklamp op de deur van het nieuwe jaar

Beperk jezelf niet als er een eigen interessant idee is. Het proces van het inrichten van een huis wordt meestal volledig vastgelegd. Het is noodzakelijk om het komende jaar door een prachtig versierde deur binnen te laten.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 42 = 49