Krijtbord: het originele “accessoire” in een modern interieur (26 foto’s)

De leisteen in het interieur is een originele oplossing voor grote kamers en compacte kamers, waarvan het ontwerp aantrekkelijke accenten vereist. Functioneel, niet-gewoon, betaalbaar in termen van prijsbeleid, eenvoudig te onderhouden - al deze voordelen maken zo'n effectief attribuut populairder en populairder.

Krijtmuur in de kinderkamer
Krijthoes op de deur in de woonkamer

Functioneel potentieel

Een regulier krijtbord kan zijn ereplaats krijgen, niet alleen in de klas of in het klaslokaal, maar ook in moderne appartementen. Het is ook onjuist om aan te nemen dat dit slechts een decoratief element is.

Krijt coating op de muur in het interieur van de eco

Dacht krijtbord in het interieur

Zwarte muurplaat kan verrassen met zijn solide functionaliteit. Alles hangt echter af van hoe de huurders van de appartementen zullen reageren op het nieuwe attribuut en of ze ten volle willen profiteren van de exclusieve voordelen van het bord.

Krijthoes op de keukenset
Krijthoes op de muur in de woonkamer

Tot vreugde van kinderen

Krijtbord zonder lijst - een geweldige aanvulling op de kinderkamer. Dergelijke functionele versieringen zullen worden genoten door kinderen van alle leeftijden. Herbruikbare "canvas" jonge talenten kunnen gebruiken voor tekenen, voor het maken van huiswerk, om hun eigen persoonlijke records te maken.

Het ontwerp van krijtborden in de kinderkamer moet zeer creatief en ongebruikelijk zijn. De lei wordt vaak in het frame geplaatst om het meer "elegantie" te geven. Het tweeweg magnetische leisteen bord zal ook een zone worden waar het kind zijn favoriete magneten kan opslaan. Het belangrijkste is dat het schoolbestuur van het kind geen negatieve emoties veroorzaakt.

Leisteen in de slaapkamer
Leisteen op de koelkast

Creatief in de keuken

Hoe vreemd het ook klinkt, de keukenborden voor tekenen zijn gewoon noodzakelijk. Het is de moeite waard om dit kenmerk toe te voegen en na een tijdje kan de waardin zich niet voorstellen hoe ze het zonder dergelijke oppervlakken in de keuken had gedaan.

Leisteen in het interieur
Leisteen hoofdeinde

Zwarte muurplaat is nodig voor dergelijke processen:

  • Een nieuw recept opnemen (het is niet nodig om met een notitieboekje of gadget in de keuken rond te rennen, omdat het hele recept op de muur is geschilderd);
  • Belangrijke opmerkingen voor het hele gezin (u kunt de stickers niet op de koelkast plakken, het huishouden vertellen, wat en waar, wat en wanneer te kopen);
  • Het gedetailleerde menu (minnaressen kunnen van tevoren de lijst met lekkernijen klaargemaakt voor aankomst van alle leden van de familie op de muur schrijven).

Educatieve maatregelen kunnen ook worden uitgevoerd met behulp van een tekentafel. Moeders kunnen welsprekende inscripties achterlaten op het bord, om andere leden van het huishouden te wijzen op hun directe verantwoordelijkheden: het vuilnis buiten zetten, afwassen en andere belangrijke huishoudelijke processen.

Krijtbord in landelijke stijl
Krijtbord in de keuken

Voor werk en rust

Krijtborden voor het huis kunnen zich op kantoor en zelfs in de slaapkamer bevinden. In elk van de kamers zullen ze hun belangrijke rol spelen.

In de loop van het werk zal het zwarte krijtbord een soort "eeuwig" schrift worden waar je je gedachten kunt vastleggen, ideeën op het oppervlak van het doek kunt vastleggen, dringende informatie kunt vastleggen en plotseling aankomt. Belangrijke gegevens worden indien mogelijk op papier overgedragen of elektronisch opgeslagen. Lege gedachten en onnodige informatie worden eenvoudig verwijderd.

1
Krijtbord in het interieur van het appartement

Het schilderen van krijtborden helpt je ontspannen, afstemmen op de juiste golf. Of misschien zal een tekening die met eigen handen is gemaakt na een tijdje nieuwe verworvenheden inspireren.

In de slaapkamer speelt een zwart houten bord de rol van een helder decor. Liefhebbers kunnen samen tekenen op een breed doek of individuele wensen van liefde aan elkaar overlaten.

Krijtbord in het interieur van het hok

Unieke inrichting

Kwalitatief kan de kleine wandplaat de situatie in elke kamer wijzigen: in de keuken, in de gang, in de kinderkamer of zelfs in het toilet. Een groot bord is echter bijzonder indrukwekkend, waarbij de bewoners van het appartement
hun eigen "meesterwerken" met hun eigen handen kunnen maken.

Verrassend genoeg zal elke nieuwe tekening de ruimte onherkenbaar transformeren. Zelfs als er in de huishoudens geen getalenteerde kunstenaars zijn, zijn eenvoudige patronen, abstractie, eenvoudige ornamenten of afgebeelde elementen niet slechter dan grootschalige en realistische afbeeldingen.

Magnetische leisteen
Krijtbord in minimalistische stijl

Het kind zal echter veel plezier beleven aan dit creatieve proces. In educatieve doeleinden kan het kind een "bijzonder belangrijke taak" worden gedelegeerd. Zijn missie (elke dag, elke week of zoals besloten door de familieraad) om het ontwerp van het appartement te veranderen en nieuwe tekeningen te maken.

Het proces zelf zal veel vreugde brengen voor het kind en zijn ouders. Bovendien zal het kleinste familielid weten dat een bepaald soort verantwoordelijkheid hem in huis wordt toegewezen, wat een belangrijk moment is in de opvoeding van het kind.

Krijtbord hangbord

Vormen en materialen voor creativiteit en inrichting

De traditionele vorm is een rechthoek of een vierkant. Het populairste materiaal is hout. Het eenvoudigste en meest populaire model is een ommuurd schoolbord voor kinderen.

Wanneer het afgewerkte krijtbord in het interieur is geselecteerd, is het belangrijk om eerst rekening te houden met de afmetingen, verwijzend naar het gebied van de kamer zelf, evenals de aanwezigheid van andere objecten in de kamer. Het is niet nodig om het bord tegen de muur te plaatsen. Een helder element kan worden ingeschreven in de afmetingen van de kastdeur, waardoor het meubilair een extravagant uiterlijk krijgt en het functionele potentieel wordt vergroot.

Krijtbord in het interieur van de gang
Krijtbord in het binnenland van de Provence

Als de standaard krijtborden in het interieur klassiek kunnen worden genoemd, ziet de afwerking met een specifieke leisteenverf er veel progressiever en moderner uit. De eigenaardigheid is dat de kleurende samenstelling goed op elk oppervlak valt, van de onbehandelde muur in de gang tot de gloednieuwe keukendeur.

Griffin-krijtborden kunnen in elke maat en vorm worden gemaakt en aanpassen aan de individuele kenmerken van elke kamer. In feite vormt de drogende verf een ruwe laag waarop je kunt tekenen.

Overigens kunnen dergelijke statische krijtborden voor het huis worden omgezet in een beeldpaneel. Als u verveeld tekent en het bord als zodanig niet langer relevant is, kunt u foto's op een zwart canvas plaatsen. Vul deze installaties aan met 3D-stickers, verschillende toepassingen en andere interessante decoratieve elementen.

Krijtbord met tekeningen in het interieur
Krijtbord in het interieur van de slaapkamer

De meest gewaagde fantasieën

Voor creatieve experimenten is een koelkast met een versleten coating ook geschikt. Na een magische transformatie ziet het er niet alleen indrukwekkend uit in de keuken.

Veel eigenaren van kleine appartementen, die proberen meer in de keuken te passen, hebben vaak een grote koelkast in de gang, de gang of zelfs in de woonkamer. Nu is dit niet alleen een opslagplaats voor producten, maar ook een tekentafel: een kinderzone voor creativiteit en heel noodzakelijk "voor au pair".

Krijtbord in de slaapkamer

Nog een gewaagde beslissing: bedek het binnendeurblad met leisteen en magnetiseer het oppervlak. Dus het blijkt een dubbelzijdig magnetisch krijtbord te zijn. Voor kinderen - een echte vondst.

De kalklaag kan het uiterlijk van de oude gerechten volledig veranderen. Je kunt alles gebruiken als hoofdonderwerp voor experimenten: oude containers voor specerijen, mokken, kommen, kommen, containers voor granen en zelfs eenvoudige blikjes. Niemand zal dergelijke attributen kunnen gebruiken voor het beoogde doel, maar een installatie op het keukenschap maken is het juiste idee.

Krijtmuur in de keuken

Hoe maak je een krijtachtige inrichting voor het schilderen?

Magnetisch schoolbord voor kinderen onderscheidt zich door een nog belangrijker voordeel. Dit heldere attribuut van het moderne interieur kan worden gekocht voor belachelijk geld. Daarnaast zijn er verschillende manieren om het interieur een nieuw elan te geven:

  1. Koop een eindproduct in de winkel. Het magnetische leisteen bord wordt meestal gekozen rekening houdend met de parameters van de kamer;
  2. Met behulp van labels met een leistructuur worden alle oppervlakken en objecten in het huis zelf verwerkt. Door de film heen, kunt u de kastdeur of een klein deel van de muur veranderen;
  3. Om het voorbereide oppervlak met leisteenverf te schilderen. De kleursamenstelling is gemakkelijk om mee te werken, zodat kinderen de meeste vrije muren kunnen verven en transformeren in een "eeuwig" schilderij voor jonge kunstenaars.

Elke optie is handig en aantrekkelijk op zijn eigen manier. Want wat de persoon uiteindelijk kiest, hangt af van de stemming en kleur van de kamer, waar een nieuw pakkende decor zal worden geplaatst.

Krijtbord boven de tafel in het interieur
Krijtbord op de voordeur

Over tekortkomingen

Voordat het magnetisch-krijtbord het centrum van de esthetische aantrekkingskracht in de kamer wordt, moet men ook enkele ongemakken onthouden die met dit soort decor
zijn geassocieerd. Over het algemeen zijn er verschillende belangrijke tekortkomingen:

  • Het donkere oppervlak geeft een sombere kamer (het is belangrijk om de zwarte doek in het interieur correct te verslaan);
  • Tijdens actieve werking is de esthetische laag bedekt met krassen van de kleurpotloden;
  • Een ruw oppervlak is soms moeilijk te reinigen van het ene patroon om een ​​nieuw ornament toe te passen. Witachtige vlekken kunnen soms zelfs met een natte doek niet worden verwijderd;

Het leisteen bord is een echte stof generator. In de kinderkamer en in de keuken is dit kenmerk bijzonder sluw en zal het toevoegen aan de gastvrouw van het werk. Vergeet de kleurpotloden niet, waarvan sporen overal te vinden zijn. Als het huis kleine kinderen zijn, zullen ze het witachtige stof rond het huis gelukkig vernietigen.

Krijtbord in de vorm van een ster

Degenen die niet bang zijn voor zulke kleine problemen, kunnen veilig beginnen aan creatieve experimenten en hun appartementen aanvullen met een nieuw exclusief decor. Wanneer de tekentafel verveeld raakt, kan deze worden omgezet in een ander element om de ruimte te versieren.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1