Glas in lood in het interieur (44 foto’s): decoratie van het appartement of huis

Subtiele verfijning, heldere individualiteit, speciale energie en stylistiek, fragiliteit die glamour geeft, zijn glas-in-lood ramen in het interieur van huizen en appartementen, waardoor deze laatste in tegenstelling tot de anderen zijn. Sinds het moment dat de mensheid heeft geleerd om glas te schilderen en fragmenten te verbinden met koperdraad, is glasramen niet alleen een deel van de tempels geworden, maar ook de bewoning van mensen. Moderne methoden maken het mogelijk om glasramen in verschillende technieken eenvoudig en met een hoge mate van vaardigheid te creëren, waardoor ze niet alleen een stijlvolle en unieke inrichting van het gebouw zijn, maar ook een uiting zijn van de uitstekende smaak van de eigenaar. Alles over glas-in-lood - alleen hier!

Gebrandschilderd glas binnen een vuurtoren

De voordelen van glas-in-lood, of 3 redenen voor ware liefde voor het mooie

Bij het versieren van een landhuis of een luxe appartement, zal het glas-in-loodraam zo'n hoofdletter worden van het interieur, licht en geluk, loomheid en schoonheid binnen brengen. Niet alleen vanwege de esthetische component zijn glas-in-loodramen waardevol, maar ook vanwege:

  1. Ecologische / biologische zuiverheid. Het verlangen naar natuurlijkheid, natuurlijkheid en natuurlijkheid in zijn huis zijn de componenten die het meest gevraagd worden door de potentiële koper. En wat is er natuurlijker dan zand?
  2. Weerstand tegen schommelingen in temperatuur / vochtigheid / lichtintensiteit. Dit suggereert dat het glasraam in de badkamer of in de keuken, in de bibliotheek of in de woonkamer, in de kinderkamer of in de gang geschikt, duurzaam en praktisch is.
  3. Eenvoud van zorg. Glasramen, uitgevoerd met behulp van deze of die techniek in een bepaalde stijl, zijn niet alleen versierd met raamopeningen, maar ook met deuren, kastgevels, plafonds en nissen, ze zijn gemaakt van accessoires en decoratieve objecten van binnen. Tegelijkertijd hoeft glas niet te worden gewassen als textiel of grondig te worden gepolijst, bijvoorbeeld als massief hout van eikenhout. Ze zijn pretentieloos, daarom heb je meer tijd om van hun schoonheid te genieten!
Een prachtig glas-in-loodraam in de eetkamer
Glasraam met bloemmotief
Gebrandschilderd glas in het binnenland
Bevlekte kastdeuren
Een prachtig glas-in-lood raam in de woonkamer

Glasramen, of hoe te kiezen en niet te verliezen

Glasschilderingen zijn niet alleen een keuze van grootte, patroon, schakeringen, maar ook productietechnieken. Elk van hen - een kunst die vaardigheden vereist, ervaring van de meester, een deel van zijn ziel en een soort magie. Na het bestuderen van de klassieke productiemethoden, zult u begrijpen welke glas-in-loodramen in uw woonkamer, keuken of slaapkamer het meest geschikt zijn.

Dus maak kennis met!

Glas-in-lood mozaïek. Speciale blanks (van een bepaalde grootte en vorm) worden aanvankelijk gemaakt en vervolgens aan elkaar bevestigd. Een origineel idee voor een bepaald ornament, plantaardige melodieën met duidelijke lijnen en een minimum aan schakeringen.
Gebrandschilderd glas - tiffany. De klassieke methode is om kleine gekleurde stukjes glas te gebruiken die aan elkaar zijn bevestigd met koperfolie. Rijk, luxueus en ... duur. Zo'n glazen foto - een echte meesterwerkmeester!
Glas-in-lood fusing. Op het canvas van het glas wordt een kleurenpatroon gecreëerd, waarop (precies!) Stukjes glas worden gelegd. De foto is gebakken - en je staat versteld van het volume, de diepe, bevroren foto.
Glasraam geëtst. De technologie impliceert de creatie op het glasoppervlak van diepe contouren - groeven, die verschijnen door te etsen. Ze zijn dan gevuld met kleuren, waardoor een tekening ontstaat.
Glas in lood raam geschilderd en film. De eerste optie - het is gewoon de vaardigheid van de kunstenaar, de tweede - het creëren van het effect van glas in lood met een speciale film die stukjes gekleurd glas simuleert. Niets te maken met de echte glastekeningen van glastechnieken, maar geef een idee van de juiste locatie van het huidige glas in lood, de afmetingen, het patroon en het kleurenpalet. Om zo te zeggen, test glas-in-loodramen in het interieur, die noodzakelijkerwijs origineel worden!

Gebrandschilderd glas op de toegangsdeuren
Groot glas in lood in het appartement

Entree glas-in-loodramen in het interieur
Glasramen en deuren
Gebrandschilderde ramen met gesmede elementen in de gang
Glas-in-lood scheidingswand in de woon-eetkamer
Gebogen glas-in-loodramen in het interieur
Glas in lood raam in het huis

Alles overwinnen: het grondgebied van glas-in-lood in het interieur van uw huis

Windows-glas-in-loodramen zijn allang niet verrassend. Uniek glas in lood in het interieur vond een heleboel andere plaatsen en gebieden die overwonnen. Verbind de stijl van je kamer en kies de locatie van het glas-in-loodraam!

Keuken en glas-in-loodramen: eisen die elkaar tevreden stellen

Glas in lood in de keuken in de stijl van de Provence, vintage, ethno - het is stijlvol, helder, niet triviaal. In dit glas-in-loodraam kan niet alleen een raam zijn, maar ook de gevels van keukenkasten, sokkels, tafels. Een uitstekend element in het decor kan een deur zijn met een glas-inlegelement en zelfs ... een schort, waarvan het glas-in-loodraam als een tegel wordt gemaakt. Glas in lood groot of klein, zonder twijfel, zal de belangrijkste decoratieve decoratie van de keuken worden. Daarom moet je bij het kiezen van het bloemenpalet, de plaatsing en de afmetingen rekening houden met andere tinten in de kamer, decoratiematerialen en decor. Gebrandschilderd glas mag niet worden "verloren" tussen andere decoraties, accessoires en snuisterijen, maar mag ook niet alle aandacht naar zich toe trekken. Harmonie, een gevoel voor verhoudingen en schoonheid - en glas in lood in de keuken zal sprankelen met nieuwe kleuren.

Glas-in-lood kastdeuren in de keuken
Glas-in-lood kastdeuren in klassieke keuken
Glas in lood raam in de keuken
Glas-in-loodkast in de keuken
Gebrandschilderd glas in klassieke keuken
Transparante glas-in-loodramen in de keuken
Mooi glas in lood raam in de keuken met een toog
Gebrandschilderd glas in gouden tonen in de keuken

Glas-in-lood plafond in de woonkamer / kantoor: op ware grootte

Glas-in-lood plafond, nis in de muur, Franse venster - een ontwerp optie voor kamers van een groot gebied. Het kan een ruime woonkamer zijn, een hal van een landhuis, vanaf het grondgebied waarvan een trap, bibliotheek of studeerkamer naar de bovenste verdieping gaat. En als een nis of een raam vol muren met een glas in lood tegelijk uw gasten en familieleden zal overtuigen, dan zal het glas-in-lood plafond fascinerend zijn wanneer het oog het aanraakt.

Wanhoop niet als de ruimte in de kamer voor decoratie met een glas-in-loodraam niet zo uitgebreid is. Het plafond van gebrandschilderd glas - en iedereen is gefascineerd door het spel van licht, het onberispelijke werk van de meester, de schoonheid die niet moe wordt om te overwinnen. Trouwens, gebruik glas-in-loodramen in het interieur voor het plafond, vergeet de bekwame verlichting niet. Een grote kroonluchter in het midden met controle over de mate van verlichting, ingebouwde lampen, schansen en staande lampen zullen het plafond helpen "oplichten" van binnenuit, ontbranden, de omliggende ruimte ontsteken met krachtige positieve energie, charisma aandrijven en veroveren!

Gebrandschilderd glas rond plafond in de woonkamer
Glas-in-lood plafond in de keuken
Gebrandschilderd plafond in de hal
Ovaal glas-in-glasplafond
Veelhoekige glas in lood inzetstukken in het plafond
Glas-in-lood plafond in de gang
Glas in lood-glas voegt in het plafond met een bloemmotief
Prachtig glas-in-lood plafond in de slaapkamer
Kleurrijk glas-in-lood plafond
Rond glas-in-lood plafond in het huis
Glas-in-lood plafond in de gang

Een paar belangrijke details

Veel bezitters van interieurs in de stijl van functioneel, loft, hightech en dergelijke zijn bang om glas-in-loodramen in hun behuizing te gebruiken. Maar er is niets om bang voor te zijn, het is alleen nodig om de juiste kleur en patroon te kiezen. De beste optie is om te bestellen.

Zo zijn glas-in-lood ramen in een modern interieur voor een kast of werkruimte geometrische figuren van heldere vormen, gevuld met de kleur zilver, kolenzwart, chocolade, cognac en zelfs donker-peer. Tegelijkertijd moeten de randen van de afbeelding donkerder zijn dan de donkerste tint van de afbeelding en een voldoende breedte hebben.

Voor woonkamers kunt u een glas-in-lood-abstractie kiezen door een deur, een nis, een interieuronderwerp te maken door een algemene stijl per kleur voort te zetten of door het contrastelementelement. Een paar schetsen van een ervaren meester - en je huis, gemaakt in een van de moderne stijlen, zal met nieuwe kleuren spelen.

1

Maar de afbeelding van glas is niet alleen een heel groot doek. Het is ook een centraal punt van het interieur als het een tafellamp, een salontafel, een plank of een paneel is. Ondanks de prachtige decoratie zal dit interieur keer op keer de aandacht trekken en erover nadenken. Dit was echter bedacht.

Gebrandschilderde ramen met een bloemmotief in het huis
Gebogen glasramen
Prachtig gebrandschilderd glas in een klassiek interieur
Glas-in-loodramen in een modern interieur
Glas-in-lood-scheidingswand in het appartement
Glas-in-loodramen voor raam en deuren
Grafisch glas in lood in het interieur
Theatrale glas-in-loodramen in het interieur
Prachtig klassiek glasraam
Glas in lood raam in het appartement
Transparant glas in lood in de deuren van de kast
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

78 − 77 =