Gids: het appartement uiterlijk 8 maart decoreren

string (10) "error stat"
string (10) "error stat"

Internationale Vrouwendag, rechts, kan een vakantie van lente en leven worden genoemd. Dit is het moment waarop het weer aangenaam aanvoelt en de toonbanken van de bloemenwinkels zijn gevuld met verschillende aangename aroma's. Deze dag is een goede reden om wintergrijs van de hand te doen en het appartement te vullen met kleuren en frisse lente.

Appartementdecoratie uiterlijk 8 maart

Een gids voor vrouwen

In de mensen is er de uitdrukking "wie, zo niet ik". Hoogstwaarschijnlijk zult u door de decoratie van het appartement tegen 8 maart met uzelf te maken krijgen. Maar als je het van de andere kant bekijkt, is dit een uitstekende gelegenheid om thuis te doen waar je al lang van droomde, je verschuilend achter deze vakantie.

Stap 1: Strategie

De decoratie van het appartement voor de vakantie kan worden gecombineerd met een algemene schoonmaak na de winter. Was de ramen, veeg de verste en moeilijk bereikbare hoeken van het appartement af en verwijder tenslotte de kerstversiering. U zult meteen voelen hoe uw huis gevuld is met frisheid en lente.

Stap 2: handelen

Als u besluit om een ​​meisjesfeest te houden of om met vrienden uit te gaan, denk er dan over om de tafel en slingers te versieren. Het appartement zelf is eenvoudig genoeg om te versieren. Maak slingers van papieren bloemen, foto's, hang ballonnen en zet kaarsen, maar vergeet niet om de tafel te serveren. Elk detail is hier belangrijk. Denk aan niet alleen aan welke gerechten u gerechten serveert, maar ook welke servetten en decoraties er op tafel liggen.

Kies 2 of 3 primaire kleuren voor het decoreren van de tafel. De derde kleur is beter te gebruiken als een extra element. Het moet minder zijn dan andere kleuren. Kies met een palet een tafelkleed, keukengerei en servetten. Het is wenselijk dat de versieringen van de tafel (beeldjes, kaarsen, boeketten) niet uit het basiskleurenschema worden geslagen.

Als de decoratie van het appartement tegen 8 maart voor u de gelegenheid is om uw huis met een gevoel van lente te vullen, dan moet u eerst de elementen van de algehele inrichting van de kamer veranderen. Hang heldere gordijnen op, verander decoratieve kussens. Alle dingen moeten helder zijn, afgestemd op positieve gedachten, of zachtaardig, geassocieerd met vrouwelijkheid.

Stap 3: Vergeet het belangrijkste niet

Natuurlijk is het belangrijkste element van deze vakantie bloemen. Zorg ervoor dat je een mooi boeket bloemen in de vaas legt. Laat het het middelpunt van uw appartement worden als een teken van een nieuw voortschrijdend leven.

Handleiding voor heren

Aanvankelijk had de vakantie op 8 maart een politieke kleur. Gelukkig gaan vrouwen tegenwoordig niet naar barricades en vechten ze niet voor gelijkheid en tegen discriminatie. De vrouwen van vandaag zijn de belichaming van vrede, liefde en schoonheid. Daarom is het een erezaak om je geliefde te behagen.

Stap 1: Bepaal de mogelijkheden

Het inrichten van een appartement is geen gemakkelijke taak voor een man. Denk eerst na over welke inspanningen je bereid bent te doen voor deze vakantie, maar bouw geen plannen voor over-the-sky. Bepaal welk soort decor je kunt. In de meeste gevallen kunnen alle noodzakelijke decoraties in winkels worden gekocht of bij vakantiebureaus worden besteld.

Stap 2: Decoreren

Denk er bij het kiezen van ornamenten aan dat alle vrouwen hebzuchtig zijn voor leuke dingen, bloemen, linten, strikken. Verschillende figuren, kaarten met puppy's en kittens zijn zeer geschikt. In de inrichting van deze dingen zou genoeg moeten zijn, dan smelt het hart van je vrouw gewoon.

Voeg een beetje humor toe aan de vakantie. Om dit te doen, post op de platte posters met grappige inscripties. Vergeet niet dat dit een vrouwendag is en het doel is om je dame te plezieren. Daarom moeten het beeld en de inscripties haar behagen en niet beledigen.

Poster voor 8 maart

Stap 3: De nagel van het programma

Natuurlijk, de belangrijkste decoratie van de vakantie zijn bloemen. Je kunt geen slingers en ballen hangen, maar bloemen in de decoratie van het appartement moeten aanwezig zijn. Wees niet gierig voor je vrouw tot een luxe boeket, dat haar meer dan een dag zal plezieren. En dan begint ze nog meer voor jou te koken.

1
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

19 − 18 =